You in my head

Kväll igen. Dagarna går så satans fort, och om 9 dagar får vi sommarlov. Idag har jag kommit på några låtar så jag ska försöka välja en, har fixat ett sommarjobb(cashflow you know) och dedär med klänningen jobbar jag på.
När jag kom hem var jag väldigt upptagen med att fixa detta, men sen slutade det med att jag somnade på soffan och det behövdes verkligen. Skoldagen har mest varit håltimmar, förstår inte riktigt varför de drar dit oss när vi inte har någonting kvar att göra? Men imorgon är det sista sen har vi massa ledighetsdagar. Kvällen har också varit lugn!

Ska alldeles strax ta en snabbdusch och välj kläder verkar vara en bra idé... Sen blir det godnatt!

Vafan är det här för skitprognos för imorgon???

I want these

Flora by Gucci
Parisienne by Yves Saint Laurent

Sommar och sol

Bild från sommaren 2010.

Ändå sitter jag inne. Har nämligen inga skoluppgifter kvar men andra saker måste göras. Måste välja en klänning till skolavslutning samt en låt som jag ska sjunga. Båda finns det tusen av och jag ska välja en. EN! Det funkar inte. Vill egentligen bara gå ut och ligga mig i solen med musik och en läsk. Men nä, detta måste bli gjort först.

Photoshoot

Mickis och jag har varit ute och fotat större delen av kvällen, sen ringde vi Dannie & Cassie så de kom upp och så körde vi moppe. Så jävla mysigt! :D Dock inte myggorna, men trots det har det varit en riktigt skön dag! :D

Snart blir det antagligen ny header, måste bara sluta vara så lat och sätta mig vid photoshop. Den enda är att det tar ju ett tag att få en header riktigt bra så man hinner ju tröttna efter 10 min. Men jag ska! Har lessnat jäkligt hårt på den jag har just nu, och jag ser ju skapligt liten ut på bilden också? ;) Men ska alltså ändra den!

Imorgon blir det antagligen en till chilldag och efteråt vet jag inte alls vad som händer, antingen är jag hemma eller så blir det att vara med nån vän! Nu när de lediga dagar börjar ska jag till stockholm, hälsa på pappa och vara med fina kompisar! Hörde att det skulle bli bra väder så då kan man bättra på brännan också, underbart!
Nu ska jag sitta uppe ett tag till och sen ska jag hoppa ner i sängen så hörs vi imorgon.

Puss & Godnatt! ♥






Bilder från spelningen



Haha, ha förståelse för att det aldrig går att få bra bilder när man sjunger! :D

Lugn dag

Hejsan!
Nu är jag hemma igen efter skolan, jävligt chill dag kan man säga. Det enda vi gjorde var att orientera och lösa korsord. Resten av lektionerna blev håltimmarna, på ena timmen sov jag och Cassie och det var så jävla skönt! Vi hade också sovit på rasten innan så det blev typ 1½ timme. SKÖÖÖNT! Då slapp jag däcka i soffan när jag kom hem. ;)

Nu ska jag strax börja fixa lite i mitt rum och sen ska jag ut i den fina vädret med min fina Mickis! Men känner att mitt rum skriker på hjälp, det ligger kläder överrallt och lite damm här och var. Min blommor dör snart också och jag har lovat mig själv att sköta dom så dom ska snart få vatten.

Bilder från idag





Turn the lights low cause we about to get blown




(Synd bara att hans musik för det mesta har en annans låt med i hans, som förra med Imogen Heap och nu denna som jag känner igen bakgrunds musiken från en låt. Men kommer inte på vilken just nu! :))

Sängen!

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Känne att det börjar bli dags, eller hur? ;) Men imorgon blir det antagligen en ganska chill skoldag.

Den här veckan är inte lika fullspäckad som den senaste var, men hoppas att helgen bjuder på nått trevligt. Men vi går faktiskt bara 3 skoldagar den här veckan. Måndag, tisdag och onsdag! Sen är vi lediga torsdag, fredag och helgen såklart + måndag. Så det blir 5 dagars ledighet och efter det går vi ca 3 dagar sen är det sommarlov. Fattar det inte riktigt än, inga mer prov eller skrivningar på 10 veckor? FRIHET!

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med Damernas, godnatt på er! :)


Dag med Mickis!

Bilder från kvällen. :)


Kärlek till Cola på flaska. ♥

Haha, lägger in den endast för att jag älskar dig för att du är bäst! :D

Morsdag

Så idag grattar vi alla mammor! Jag vill speciellt säga det till min mamma eftersom hon är universums och världens bästa mamma!!! ♥♥

Igår blev det Norrtälje igen, det var väl helt okej men inget special. :) Vaknade upp hos Mickis idag och sen drog vi upp och köpte morsdag presenter! Efter det stack hon till sin match, och jag gick dit lite senare.
Efter matchen kom jag hem och har ätit godaste kyckling wooken nånsin, och mest tagit det lugnt och firat kära mor.
Och juste, jag har inge plugg så jag behöver inte PLUGGA. Tänkte att ni ville veta liksom? Känns förjävla gött. Om mindre än 2 veckor är det sommarlov och tror inte att jag nånsin varit så lättad över det.
Fick tillbaka kameran idag så bilder kommer antagligen in senare ikväll! :)


It doesn't work that way

Hejsan!

Vart inge bra bloggning alls igår med det var ganska fullt upp. Cassie & Dannie var med mig hem och senare kom Mickis förbi också. Slutade med att vi stressade iväg till bussen men vi hann iallafall! När vi kom fram började jag och bandet köra nästan på en gång så vi var väl klara vid 8 nånting, men vi tog bussen vi halv 10 hem. :) När vi kom hem drog vi ut igen och träffade massa folk. Riktigt trevlig kväll blev det! :)

Skulle gärna lagt in lite bilder men på något sett fick Dannie med sig den till Stockholm så antar att jag får hem den igen imorgon eller på måndag, aja sånt är livet. :)
Det blir nog utgång idag igen så jag vet inte hur mycket bloggning det blir men let's see. :)


SCHOOL'S OVER BABY!

ni förstår inte vilken lycka, inge mer plugg på nästan 3 månader! :-D nu ska jag, cassie och Dannie ta något att äta och kanske spela kort? Vi har ju inge plugg så det är äntligen frihet! :)


Interesting

Nu är jag hemma igen efter en lång kväll. Speedway matchen hängde jag inte med så mycket på haha. Träffade först Fillan, Moa och Julia där så vi var väl mestadels av matchen. Träffade sedan på lite mer folk. Intressant kväll! Men det var trevligt. :) Nu ska jag sätta mig och skriva vidare på min lilla novell.

Imorgon är det fullt schema igen, efter skolan kommer jag hem med Cassandra skulle jag tro om inte hon tar moppe hem och seeen kommer till moi. Vid 6 drar vi till Norrtälje där jag och resten av bandet har en spelning! :) Efter det drar vi nog vidare till U-Huset där Swingfly och några lokala band ska spela. Har redan sett Swingfly men han var ju grym på att rappa så en gång till skadar inte! :) Kom just på att jag ska springa "Hammarbyrundan" imorrn på idrotten. Så antar att jag lär vara död imorgon...

Men på tal om Cassandra, idag fyller hon 15 år så ett stort Grattis till henne. Hon är en av mina bästa vänner, ställer alltid upp och jag älskar henne så! :)

Var tvungen att hitta en typisk Cassie & Lollo bild, hittade en mjukare version av våra fina bilder. Haha ni ska se vissa andra alltså...

BIKINIS


Från H&M och BikBok

Min bikinisamling till i sommar än sålänge. Vill ha lite fler i färg, den svarta fastnade jag helt för pga av pärlorna som piggade upp hela bikinin! Blir säkert något mer tillskott längre fram. :)

She's a good girl

Idag kom jag hem från skolan vid halv 3, ganska tidigt för att vara jag. Kikar lite på Jerry Springer just nu men snart kommer det spåra så vet inte om jag orkar kolla när dom slåss, haha. Får se om det finns något bättre på teven! Måste också skriva min novell samtidigt. Vi fick nästan ingen tid alls till det idag i skolan eftersom att brandalarmet gick så vi fick sitta och chilla på gräsmattan sålänge. :D Var väl inte så dumt det heller men skulle verkligen behövt den timmen!

Om 1½ timme så drar jag till bussen och Speedway matchen, men har ett tidsinställt inlägg som kommer upp så kolla in här senare! :)

Jag idag.

SHM does it again


Homecoming

Kom hem vid 9 och har tagit det lite lugnt nu. Satt alltså med i juryn i en tävling, det var kul faktiskt! Ska vara de igen i finalen den 11e juni. :) När jag kom hem smaskade jag på lite godis som mamsen och jag köpte i Norrtälje, ajabaja på en onsdag. Men vafan njut medans man kan liksom! :) Tog ett litet snack med Cassandra i luren, var ju några timmar sen man hördes av sist. Katastrof, hehe. ;)

Imorgon blir de school, sedan hem och skriva novell och ska sedan iväg och heja på Rospiggarna i Hallstavik. Fillan är där också så ser ni två snygga brudar är det vi. ;)
Nej nu ska jag strax börja göra mig i ordning för lite sömn, ska bli skönt!

Godnatt ♥


Details of the day


Square one?

Nu är jag hemma igen! Gjorde hemkunskapsprovet och det gick faktiskt ganska bra. :) Nu när det är klart är kvarstående bara svenskan, fortsättning på matteprov och ett litet orienterings prov! Måste skriva om plugget så att man ser resultat men om två ynka veckor kommer jag inte behöva skriva om plugget på typ 2 månader! :D

Om en timme ska jag iväg till Norrtälje, har kikat på en bikini som jag troligtvis ska köpa och sen ska jag iväg till en sångtävling där jag ska vara domare, ska bli spännande! :) Det håller väl på i 2-3 timmar och sen tar jag bussen hem. Uppdaterar mer då. :)

När jag vann Roslags Talang(tävlingen) förra året. Jävligt vackra bilder men var inte beredd alls och ett år yngre haha ;) Var skitroligt!

Plugg & Död

Hej!!!
Äntligen får jag logga in på min älskade dator, har varit tvungen att plugga. Känns inte som att jag fått in ett skit men när mamma förhörde mig så gick det bättre än förväntat. :) Får se imorgon helt enkelt! Ska bli så skönt att ha ännu en grej avklarad. Det bara minskar och minskar, gött!
Imorgon efter skolan blir det Norrtälje eftersom jag ska vara jury i en tävling vid 6 och innan dess tänkte jag ta en sväng på stan. Men måste också hinna vara hemma och plugga, glädjedödare.

Nej nu känner jag pressen från konsumentekonomin, wish me luck...
Godnatt ♥

Älskade bok.

Just nu

Har tagit det lugnt sedan jag kom hem, lång dag! Alltså varit och fixat med tandställningen i Sollentuna. Tog nån halvtimme eller så, men hela dagen har ju gått eftersom jag bor så jävla nära min kära hemstad (Läs: inte). Kom hem vid 5 och nu ska jag plugga hemkunskap för hela slanten! Ska ta någonting att äta också. Vi hörs senare!

God morgon! Jag sitter just nu på bussen i...

God morgon! Jag sitter just nu på bussen in till sthlm och tandläkaren. Älskar att åka buss med musik i hörlurarna. :D Vi hörs senare när jag kommit hem. Puss!


Pretty Woman

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Pretty Woman som går på kanal 9 just nu och ett glas cola. Plugget kan vänta en liten stund. Ha en bra kväll!


Time is running out

Har ingen tid för bloggen, har mycket på schemat. Har massa planer för i veckan, tandläkaren, spelning, speedway m.m. Det ska jag hinna med och allt plugg som ska vara klart den här veckan! På söndag sätts betygen. Vet på ett ungefär vad jag kommer få men jag ska kämpa mig igenom sista veckan, sen får jag ett uppehåll på 2 månader. Ska bli så JÄVLA skönt. Bara ett år kvar då i grundskolan!

Skolan har varit rätt chill. Först spanska sen idrott & läsning. Sista timmarna var det engelska och svenska, vanligtvis skulle jag tycka att detta varit rätt jobbigt men behövde de flesta timmarna till att bli klar med saker och ting. Engelskan är iallafall över! Kvar är svenska, hemkunskap, och idrott! Sen gick jag hem och tog det lugnt, känner att jag behöver det. Ha en lugn stund, många saker som far runt i huvudet. Vart är OFF knappen?

Så jävla heta, me & Bella ♥

Skön låt

Hope life isn't a big joke cause' i don't get it

Okej, inte på humör att blogga. Orkar inte gå in på detaljer men men. Ändå ska jag försöka anstränga mig, Mickis kommer strax och vi ska handla lite. Hoppas det piggar upp lite, om en kvart kommer Cassie & Dannie och hämtar upp sina grejer som dom glömde här i fredags. Jag har min grejer hos Dannie och Cassie också, tvivlar på att dom tagit med det och allt mitt smink är där + kläder och solbrillorna. Skit. Får hoppas på det bästa iaf.
Haha fan va optimistisk jag är.

PUSS PUSS


Stress

Ska hoppa in i duschen nu, kom hem för ett tag sen från Mickis. Vi har legat och stekt i solskenet! Tog ett glas cola när jag kom hem, så jääävla gott i den här värmen. Och snart ska jag ut i den igen! Möta upp killarna och Mickis. Får se vad vi hittar på, och nu ringer han så vi hörs!



Sleep time

Nu ska jag lägga mig bredvid Mickis, vi är hos henne och ska strax sova. Har haft en förjävla rolig kväll med henne, Oskar, Wille och Jesper! Sköna grabbar dedär. ;) Imorgon ska vi upp lite tidigare och hoppas på lite sol, har lust att steka och få lite mer färg! Sen blir det nog att träffa pojkarna igen.

Godnatt! ♥

Mickis & Oskar idag, alla var tvugna att se ut såhär pga myggjävlarna!

Vem Dancar Kuduro

Låten som spelades mest på dansgolvet igår, bästa också! :D

21 maj 2011

Hej bloggen

Idag vaknade jag och Mickis vid halv 2! Men det brydde jag mig inte om för det behövde jag sen igår. Det blev en riktigt rolig kväll! Jag och Fia dansade som galningar hela kvällen, musiken var toppen! I början blev det lite kaos och om inte ännu mer när polisen kom och började hälla ut drickan som vissa hade med sig. De var där typ hela kvällen och bevakade oss, haha. Men det var en så jävla rolig kväll ändå! Bättre ju senare klockan blev. Vid 12 tog nästan alla bussen hem, har aldrig suttit på en så full buss förut. Kändes som att vi satt en hel jävla skola på den. 

Annars har det inte hänt mycket idag, Mickis och jag köpte året första mjukglass! Så jäkla gott! :D Senare blir det att träffa henne igen tror jag om inget annat dyker upp.

Choklad ♥

Fredagens Party Outfit




Linne från H&M (Lånat av Dannie!)
Svarta jeans från Cheap Monday
Halsband från Ur & Penn
Converse
(+ skinnjackan från H&M)

Godnatt ♥

Nu ska jag börja dra mig mot sängen. Har varit en skitrolig dag! Först häng med Isabella och Emilia. På kvällen var jag med Bella igen och sen kom Mickis och Wille. Efter det kom det mer folk och jag har skrattat som fan! :D Haha riktigt najs dag! Morgondagen kommer nog inte bli sämre, Amandas 16 årsfest med mina favoriter och massa nytt folk! Allt tjat om att världen går under, jag ska leva på lördagen men ändå ska jag dance til the world ends! :D

Har gjort i ordning mig lite nu på kvällen, valt kläder och duschat. Imorgon gäller bara att få på sig kläder och smink och så ska jag måla naglarna roooosa. :) Vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen, vi lär ha lite stressigt. Skolan slutar två och då ska Dannie, Cassie och Mickis och jagsjälv dra hem till mig och göra oss i ordning. Vi måste sticka upp till Ica också och hitta något att äta. Vid halv 5 drar vi härifrån och kl 7 är vi vid festen!

Ha en lika bra helg som jag ska ha! :)

Skön bild från en kväll när jag och ett gäng drog ut! :)

Sjuka människor

Hej hej!

Nu sitter jag i Isabellas säng med henne och Emilia, Bella snackar i telefon with a boy! ;) Det är mega varmt och Emilia vill strippa. Hennes nummer är 0767****** haha nej jag bara skoja. :D
Senare kanske jag ska hjälpa Bella att färga hennes hår. :)

Först ska snart hem och välja kläder och sånt till imorgon. Måste duscha också. Imorgon blir det nämligen ferre med massa människor. Bl.a dessa två brudar. Ska iallafall bli jävligt kul! :)
Men innan det är det skolan och dagarna minskar och sommarlovet kommer närmare. Längtar!!!
Men nä nu ska jag fan ta och öppna ett jävla fönster, kanske ta av mig skinnjackan också?

xoxo




Senast jag färgde Bellas hår.

Me and Cassandra

Tja!

Är med my shorty Cassie, vi letar runt efter gamla godingar på Spotify. Men nu strax ska vi börja plugga matte, vi får fortsätta med provet så måste lära mig så jag kan rätta mina misstag.
Skolan har varit riktigt seg, vi fick se en film om Martin Luther. I 2 timmar! Höll på att somna på slutet. Men jag höll mig vaken och sen blev det potatisbullar till lunch, mums! Och bra väder till det också så stek blev de på rasten. :D

Men nu ska jag vara lite med min lilla sockertopp innan hon drar, vi hörs!


Gammal bild på mig och Cassie



Im back!

Förlåt för mycket dålig uppdatering men har varit mycket på g och ja, man måste få lite frihet ibland. :) Vädret är fortfarande skumt, dagen startade med fint väder och avslutades med spöregn. Har spenderat dagen med min mickis! Mycket trevligt, haha vi tog en liten powernap efter vi kollat på säsongsavslutningen av 90210. Kan väl inte säga att jag hängde med så bra trots de. :D

Idag hade vi matteprov och det gick inge bra alls. Men vad ska jag göra åt de nu, bara att ta nya tag. Tänker iaf inte ge upp. :) Men annars har skoldagen varit helt ok. Tappade rösten på morgonen pga av min lilla sjukdom och sen fortsätter jag dagen med att sjunga så jag är ju bara lite hes nu. ;)

Nej nu ska jag fortsätta med mina chatter och skön musik, bra avslut på dagen.
Vi hörs, puss & godnatt! ♥

Mickis idag i regnet, fotbollströjan som paraply. :D

Bella har hittat något att titta på... En ...

dsc06588 (MMS)

Bella har hittat något att titta på... En sten.


don't leave me out here dancin' alone

Nu är jag hemma igen, men ska snart träffa Bella ett tag om en stund. Vi funderar på att dra till hoppbryggan och kolla på när Oscar och Wille bada, haha i det här vädret! Fast ja om dom nu inte fegar ur. Men ja, som sagt vädret har varit upp och ner. Ena stunden är det spöregn, andra solsken. Lustigt. Engelska provet gick helt okej och på de andra lektionerna har det också flytit på, trots att jag är så jävla trött. Blev lite sent igår men idag ska jag skärpa mig!

Men nu måste jag börja avrunda, annars kommer nog Isabella inte bli så glad på tidsoptimisten(läs: jag). Vi hörs senare! :)




You got me gone

Dagen är snart slut och jag ska snart sova. Men eftersom jag vaknade 1 idag så antar jag att det kommer bli lite senare idag.
Pratade med Isabella lite tidigare och insåg hur rolig min röst låter haha! Men jag får ta med mig halstabletter. Och imorgon måste jag ta med mig matten hem + att jag ska vara hundvakt. Och det ska regna också om det nu stämmer. Härligt.
Nu ska jag kolla vidare på Blue Crush och sen ska jag sova, puss! :)

Bikini!


Är himla sugen på den här bikinin, första är från Bikbok 99 kr per del och andra bikinin från H&M 129 kr/99 kr per del. Olika märken fast ändå likadana! :)

15 maj 2011

Idag är jag bara hemma och tillfrisknar. Tänkte att jag skulle gå till skolan imorgon eftersom min hals blivit aningen bättre, låter fortfarande som en jag vet inte vad men det beror ju på förkyldningen som förvärrats också. Så om jag inte får nått anfall så ska jag försöka pallra mig iväg till skolan.

Sitter just nu och kollar på en jävligt klockren film som heter Evolution. Handlar typ om massa konstiga djur som kommit till jorden + en massa humor! Hahaha sitter och garvar ihjäl mig. "Mazel tov, it's a boy!". Ni som sett filmen fattar. :D


Stiffmeister från American Pie är med. :D

Fan...

Vi kom på 3e plats, visst det är bra men blev så jävla störd på Azerbadjan när dom drog om oss. Och Italien som tog vår andra plats i sista sekund!!! Aja, vi behöver iallafall inte kvala in nästa år. Alltid något, och bästa placeringen sedan 1999. :D



Godnatt alla ni Eurovision fantaster. ;)

Ny favorit

Sitter och kollar Eurovision som närmar sig slutet, faktiskt ganska bra i år! Och Sverige är faktiskt inte bäst, brukar ha jättesvårt för de andra länderna men Irland var ju helt bäst! Såklart hejar man ju på sitt hemland men om Sverige inte vinner så SKA dom vinna. :D

Vill också säga att det är tur att jag har mina underbara vänner på facebook som piggar upp när man är sjuk. :) Ni vet vilka ni är. ♥

Nya favoriten alltså, Lipstick med Jedward. :) Har pressat den senaste timmen!

Eurovision Song Contest 2011

Go Eric and Sweden! :D


Excuse me, you're a hell of a guy


SJUK

Redan igår kände jag mig lite skum när jag frös som fan och hade lite ont i halsen. Imorse var det värre så nej inte blev det skola eller firande hos Dannie för mig. Istället har jag suttit hemma och tryckt 90210. Tjejerna hade laddat upp en jättefin video till mig på facebook, haha. :D Jag är smickrad. ;)
Jag har ingen vidare lust att blogga, men det kommer iallafall in ett musiktips senare och kanske något annat? Vi får se.

Det har iallafall varit dåligt väder idag, regn och hagel. Hörde t.om. åskan tidigare idag. Så jag förlorar iaf ingen stektid. :)

Speedway

Kom precis hem från matchen. Det var riktigt kul! Och rospiggarna vann som sagt. :D Men det är jäkligt underhållande på Speedway, Fillan var där också så jag hängde med henne. :) Innan matchen började var Minnah där och sjöng och jäklar var bra hon sjöng What are you waiting for, bäst! :D

Börjar få lite ont i halsen så jag knarkar halstabletter just nu, funderar på att ta lite glass? Måste också plugga lite engelska innan läggdags, prov imorgon. Men jag tror det kommer gå bra! :)
Imorgon blir det hem till Dannie som jag skrev så jag vet inte riktigt hur det blir med bloggen eftersom att det är hennes dag, men jag kanske slänger iväg ett mms/sms inlägg. :)

Bilder från matchen



Vi hörs imorgon, sov gott. ♥

nu är matchen slut och vi ska snart åka. R...

nu är matchen slut och vi ska snart åka. Rospiggarna vann! ;) vi hörs när jag kommer hem! :)


Min outfit



Jeansjacka från Topshop
T-shirt från Monki
Skärp från H&M
Byxor från Gina Tricot
Väska från Friis & Company
Örhängen från H&M
Converse

90210

Kom hem från skolan för nån timme sedan och har käkat och just nu kollar jag på 90210. :D När det är slut ska jag börja plugga engeska. Måste också fixa något att äta innan jag sticker iväg på speedwaymatch. Men inte blev det åska idag iallafall som alla snackade om? Helt okej väder, kom nån skur på förmiddagen men inte varade det länge. När jag kom hem var det soligt och varmt! Hoppas det inte börjar regna ikväll...

Imorgon ska jag, Cassie och Mickis hem till Dannie för att fira henne och vi ska tälta!!! Haha jag är så jäva taggad! :D Sist jag tältade var några år sen så det ska blir askul, men bara det inte börjar regna så vi måste dra in till stugan vi annars sover i. Men det kommer säkert blir riktigt roligt oavsett vad! :)


Dannie förra året när vi firade henne, efter en sväng med moppen. :)

Infect me with your love and fill me with your poison





Videon är lite läskig faktiskt...

11 maj 2011

Hejsan!

Så efter skolan idag åkte jag, Cassie och Mickis in till Norrtälje för att handla födelsedagspresent till min kära Daniella. :) Vi hittade det iallafall, inga detaljer på bloggen. ;) Vi åt middag vid 5 och en timme senare drog vi hem.

Vid åtta drog jag ut en stund med Isabella, Emilia och Mickis. Jävligt trevligt var det. :D
Imorgon blir det plugg och sen ska jag åka iväg på speedway match! Första gången på mååånga år.


Middag på pizzeria


Haha, bäst!

Godnatt på er ♥

Todays Outfit

Jeansjacka från Topshop
Linne från H&M
Shorts från H&M
Väska från H&M
Gladiatorsandaler från Studio nånting...

On my way out

Ska ut och träffa Isabella och Emilia en stund, när jag kommit hem blir det bloggning om dagen. Så kika in här då! :D



And don't you ever let nobody hold you back


Stek dag!

Hej bloggen!

Idag efter skolan var jag med Cassie och direkt efter vi ätit klart drog vi ner till min moster och stekte. Det var, håll i er... 48(!!!) grader på hennes framsida!!! Vi blev fucking stekta. Efter typ 15 min var det så jävla varmt så vi drog ner till vattnet och typ dränkte överkroppen i nästan iskallt vatten, haha. Sen drog vi upp igen och så fortsatte vi så. :D

Det kommer inte blir så bra bloggning i fortsättningen heller måste jag säga eftersom att jag har planer för hela veckan, men jag ska försöka så gott jag kan! :)

För en halvtimme sen ungefär kom jag hem efter att jag fick ett ryck till att gå upp till Ica och köpa glass och kex så jag drog med mig Mickis upp så hann man catch up med henne också eftersom hon inte varit i skolan idag. :)

Stek bilderna







Olala...

jag är så het, kan ingen svalka mig?

Fyfaaan vad varmt! Nu är det sommar, på riktigt. Vi har suttit ute på rasten idag och det stekte som aldrig förr. Fast det roliga är att det inte ens känns som att det varit vinter, utan att sommaren har varit här hela tiden. Men nu är det väl iallafall vår tur? Efter den här vintern? Äntligen säger jag bara!!!

Kom hem från skolan för 2 timmar sen och nu ska jag ska jag snart äta middag. Efter det blir det återigen plugg, eftersom vi har No prov imorgon. Spanska provet idag gick iallfall ganska bra och jag fick jättebra resultat på svenskan. :D Det flyter på! Därför gäller det att fortsätta plugga på och inte tappa det! 
Hann inte steka när jag kom hem eftersom att när jag kom hem så låg i nyckeln i sitt vanliga fack i min väska så jag antog att den låg kvar i skåpet i skolan. Fan tänkte jag eftersom jag kommit hem lite tidigare än vanligt. Men jag gick tillbaka till skolan och kollade i skåpet där den inte heller låg? Vafan? Så kollar jag i väskan igen och vad ser jag inte, nyckeljäveln ligger längst ner i väskan... Då gick jag dit helt i onödan och kom hem senare än vanligt. Skit.



8 maj 2011

Har inte bloggat på hela dagen, är för lat. Har varit hemma och gjort ingenting. Eller jo, kollat på 90210, solat och stickat. Haha, kärringvarning? Jag skyller på syslöjden. Fick iallafall lite färg idag och har bekräftat att jag är helt och hållet beroende av 90210. Har pluggat lite också men inte fått in ett skit känns det som, därför måste jag lägga mig i sängen nu och ta tag i spanskan, eftersom vi har prov imorgon. 

Det var i stort sett min dag, jag träffade Mickis en stund eftersom hon skulle upp och handla. Hon mådde inte alls bra efter deras match idag. :(

Nej nu ska jag dra! Godnatt ♥

old pic

I know you want me like kids want candy


Nachos

Mickis och jag kom för en stund sedan hem till henne efter en rolig kväll ute med härliga personer. ;) Roligt var det iallafall!

Nu har hon precis gjort i ordning nachos med ost och sprite så vi ska käka det nu och plugga. Pluggnördar som vi är pluggar på en lördag, visst är vi duktiga? Haha :) Nej, nu ska jag sätta på lite musik.

Ha en bra kväll!








Till moi!

Mickis och jag ska dra iväg oss till mig nu för middag, men vi såg just att Lilla Jönnsonligan och Cornflakes kuppen börjar nu och blev lite ledsna. Så jävla kul! Fast drömkåken som vi såg nyss är nog bättre, haha! :D

Ni såg stekbilden förut, det var så jävla varmt. En riktig sommardag, hoppas på flera såna!

Nu måste vi dra men vi hörs senare, puss!


ligger och steker med Mickis på hennes ter...

dsc06515 (MMS)

ligger och steker med Mickis på hennes terass, så jäkla varmt! :D


Soligt, äntligen!

Pressar 90210 just, så jävla spännande! Ska precis börja kolla på säsong 3 och det hände så mycket i sista avsnittet av säsong 2 så nu längtar jag tills det laddat klart. :)

Idag har det varit skola och ja, den var inte så bra först men allt löste sig så nu är det bara bra. Jag är hundvakt idag och ska dit senare, efter det ska jag med Mickis på en fotbollmatch som vi ska kolla på. Emellan ska jag försöka klämma in lite plugg också. 

Det har varit riktigt fint väder idag, lite blåsigt men det var verkligen varmt så det märktes inte så mycket. Det är fortfarande lite eftermiddags sol. :) Solen är verkligen en depp dödare.


Bild från Juli förra året i sommar solen en kväll i Grisslehamn.

Sitter med cassie och steker i solen, no o...

dsc06485 (MMS)

Sitter med cassie och steker i solen, no och engelska kvar sen är det helg! :D


Lång dag

Fyfan va trött jag är, somnade på soffan för inte så länge sen men är ändå lika trött. Fast en sak som piggar upp är att klockan är 9 och det är fortfarande ljust ute! :D Sommar känsla!

Idag var vi alltså på brandstation och vi fick träna på HLR, släcka bränder och så blev det lite föredrag och kort filmer. Helt okej dag! Imorgon är det fredag och sen helg, den ska spenderas med plugg eftersom att vi ha 3 prov nästa vecka. Skulle egentligen ha följt med Dannie och söka till Idol men allt körde ihop sig på min sida... Så nej så blev det inte men jag håller tummarna för henne här hemma ändå! :) Lycka till gumman. ♥

Efter att vi kom hem från Norrtälje där vi var så blev det fint väder, det hade varit mulet hela dagen. Så jag var med Isabella ett tag och hon bjöd på lite fika, fin flicka är hon. :) 

Jag vet inte hur bloggningen blir imorgon eftersom det inte var den bästa idag. Men jag ska försöka, nu kan jag mms blogga men jag måste bara göra det till en vana. Annars glömmer jag det alltid. 

Nu blir det lite plugg och sen ska jag duscha om jag hinner. Vi hörs imorgon! 
Godnatt ♥

gammal bild

PERFECT

Världens snyggaste gladiatorsandaler! Ännu snyggare i brun men hittade ingen bild.
från Qupid

4 maj 2011

Hej bloggen!

Dagen idag har varit lite sådär halvdepp men soft. Fick reda på att det var heldag men Ensemblen, vårat skolband som man kan kalla det där jag sjunger. :) Vi lirade våra låtar, eftersom vi har en spelning nu i slutet av maj. Det är mycket på schemat den här månaden. Lämnade också i SO:n idag så nu är det bara att hålla tummarna...

Imorgon ska vi till brandstationen och göra massa övningar och sånt. Hoppas det blir kul, Mickis och Dannie sa att det var jäkligt kul när de var där förra året. :) Synd bara att brandalarmet kommer gå när jag och Cassie drar in på stationen. Vi är för heta. :D

Nu ska jag iväg och fixa maten jag ska ha med mig imorgon sen blir det nog lite data eller tv, efter det, godnatt!


Ring the alarm, liksom...

Ny stillbild från Breaking Dawn

Så himla vacker bild, smälter lite när jag tittar på Edward (Robert). Längtar längtar längtar till premiären!!!

I'm out in Paris mothafucka with Beyoncé


Skansen + trött tjej

Hejsan!

Det blev dålig uppdatering idag men den har varit lång. Först vaknade jag 6 efter att inte ha sovit så många timmar som jag behövde och vid 7 drog vi till Stockholm. Väl framme vid Skansen så fick vi program osv, sen fick vi gå runt på alla stationer och kolla på djuren. Stationerna var ganska tråkiga, vi gjorde en där man vann bullar. Haha. :) Sen tittade vi mest på djuren, björnarna var favoriten. :)

Efter det köade vi i en fucking timme för att få våra brända mandlar. Efter den timmen stod Linn längst fram så jag bad henne köpa till mig, när jag väntade på henne hörde jag Tove Styrke från scenen och när jag skrek det till Linn kutade vi till Solliden. Fan va bra hon är! :D Artisterna var Tove Styrke, September(!!), Swingfly och såklart söta Måns Zelmerlöw som var konfrencier. Konserten var bäst!

Vädret var ju helt otroligt? Först snö sen spöregn? Men ja, dagen blev ganska bra trots det. Men nu kan värma gärna få komma tillbaka. På hemvägen somnade jag på bussen och för ett tag sen somnade jag också på soffan. Trött tjej.




Såhär såg jag ut hela dagen. Luva, halsduk, en för kalla skinnjacka och tjocktröja. Fabulous outfit. ;)








Julia, Hibak och Linn. :)

Passande skor till vädret.





Kanske kommer in nått videoklipp, får se. :)

Nu ska jag finslipa min SO och sen ska jag sova, vi hörs imorgon. Godnatt! ♥



Godnatt

Imorgon ska jag upp vid 6 så nu är det på tiden att lägga sig. Just nu letar jag runt lite på Minoutfit.se och kikar om jag hittar någon inspiration till mina outfits, bra sida faktiskt. Lookbook.nu funkar också men det kan bli lite för mycket för min smak. Typiskt Sverige va?

Någonting lär jag ju iallfall hitta att dra på mig imorgon, vi hörs då. :)

Godnatt ♥

Haha, hittade de här bilderna och ja man ser nog skillnaden. :D
Hos Filip en sommardag 2009.
Hos Mickis i april 2011.


Jordgubbsremmar & 90210

Nu är jag hos Mickis och vi sitter och tittar på 90210 och käkar jordgubbsremmar från España! :)










Iväg till Mickis

God morgon!

Det första jag gör på morgonen är att kolla vädret, idag är det soligt men kan det sluta blåsa? Det har det gjort några dagar nu...
Idag ska jag träffa Mickis som jag har saknat så mycket eftersom hon har varit i Spanien! :D Drar dit om ett tag, efter att jag tagit något att äta. :) Förkyldningen känns lite bättre idag men jag ska ändå ta det lugnt, vill försöka bli någelunda frisk tills imorgon. 

Men nu ska jag sätta fart!


1 maj 2011

Hej.

Idag är det alltså första maj, och om lite mer än en månad är det sommarlov! :) Idag är det egentligen sista lovdagen men det blir förlängt, imorgon har vi studiedag och på tisdag drar jag till Skansen eftersom det är Friends dag där. :)

Igår kände jag mig konstig i halsen och idag vaknade jag upp med fetaste förkyldningen så jag antar att jag får ta det lugnt idag, men det är ändå så blåsigt så. :) Har precis druckit te och nu kollar jag lite på Klockan åtta hos stjärnorna. Snart blir det duschen!

So close from here


Fridays Outfit



Jeansjacka från Topshop(favvo!!)
Vit tunika från Lindex
Väska från H&M
Leggings från Lindex
Converse

RSS 2.0