gäst bloggning av mickis

hej lollos alla läsare, nu bloggar jag från hennes kära blogg och hoppas ni tycker den är bra ;) men ja cassie har ju förklarat vad vi har gjort på hennes blogg så ta en titt in http://casuu.blogg.se men nu ska jag dra..
.. puss och hej"leverpastej"
/ mickis

It's been while

Hej där.
Nu var det ett tag sedan igen men jag känner att jag har ingenting riktigt vettigt att blogga om så, men det blir bättre snart.

Idag har jag och Mickis varit i Norrtälje och handlat presenter till Dannie som fyller 15 år idag, Grattis till älskling! Vi ska fira henne på fredag med bowling i NT och poolhäng och god mat hemma hos henne. Annars har det inte hänt så mycket. Igår var jag med Cassie och Mickis, dagen innan var jag med Mickis. Vi passar på att cykla nu innan hon skaffar moppe ;)

Musiktipset(gammal låt men så jäävla bra!):



BILDBOMB!

Snart blir det mer plugg. Det som dagen har spenderats mest till.

Efter en lång helg var jag helt jävla död idag i skolan, men lektionerna gick ganska fort. Efter skolan hängde Mickis med mig hem och vi pluggade fysik till provet imorgon. Vi satt i ca 2 timmar och pluggade sedan drog vi ut på en liten cykeltur och jag kom hem för 1½ timme sedan ungefär.

Nu snart ska jag lägga mig i sängen med lite fysik igen så aa, det är bara köra på eftersom provet är imorgon bitti.

Men jag hittade lite bilder från helgen :)


Adelia, Denice och Matilda doppade huvudet i vatten :p










Mickis och Pia fick doppa fejjan i mjöl, HAHA.










Nu säger jag godnatt! :)




All the crazy shit i did tonight, those will be the best memories

Hejsan igen!
Det har varit full sula hela helgen så jag har inte kunnat uppdatera ett skit men nu är jag back on track! Igår hade Denice fest som sagt och först kom Dannie och Mickis hit och gjorde sig i ordning och sedan bar det av till Denice där det bara var massa trevligt folk. Vi gjorde utmaningar, kollade på film, åt och drack gott, sjöng singstar och till sist blev det till att sova, jag och Cassie tog över sofforna. På morgonen vakna jag vid 11 nånting och efter ett tag fick jag skjuts med Dannie hem. Sen hann jag vara hemma i 3 timmar innan Mickis kom och då cyklade och solade vi. Vid 18 drog vi ner till bönderna(HAHA) i Sandis och stannade där till 21 ungefär och vi kom väl hem för en halvtimme sedan. Med andra en ord en GRYM HELG!

Jag tog massa bilder från helgen på Cassie's mobil men just nu är det massa strul med den så ni får uthärda! Dom kommer imorgon.

Nu strax ska jag lägga mig i sängen med lite NO.

Hejsvejs!

Update: Hittade några bilder från fixningen hemma hos moi.













Mer bilder kommer imorgon! :)


I gotta feeling, that tonights gonna be a good night!

Halloj!
Just nu sitter jag i mitt rum med Lil Wayne i högtalarna och basen går riktigt bra ;) Haha. Jag har iallafall precis duschat och ska börja göra mig i ordning till ikväll då jag ska på fest hos Denice som nu är 15 år! Men Dannie och Mickis kommer snart hit och ska göra sig i ordning här också så ett inlägg med lite web cam bilder kommer nog in senare. Grymt väder är det idag, på morgonen ute på balkongen var det 23 grader!

Ha en riktigt bra lördag!
Puss.


En av mina absoluta favorit låtar.


Eenie meenie miney mo

Hej!
Nu blev det ett litet mellanrum men jag har inte hunnit blogga nånting så. Och mina sms inlägg kommer inte in? Skumt. Men iallafall så var vi i norrtälje igår och skulle fixa presenter så det gjorde vi. Vi kollade lite bikinis också och jag fastnade för en kornblå från H&M. Så den blir det nog i sommar, och kanske nån mer om jag hittar nån i Sthlm.

Men nu ska jag ta tag i mitt berg av läxor. Men vi hörs ikväll så kanske jag har något roligt att skriva om. Hej sålänge!


Sov gott!

Hejsan!
Ingen uppdatering idag men jag hade ingen aning om vad jag skulle skriva om. Det har inte hänt så mycket idag, förutom en sak. Snön är tillbaka, och jag jublar verkligen. Våren skulle komma, sommaren skulle komma. Istället kommer den j*vla snön tillbaka. Man blir fan deprimerad. Och imorgon ska jag, Dannie och Cassie till Norrtälje, känns inte så kul när snön ligger på backen men har vi tur så försvinner snön inatt. Men något säger mig att det inte kommer att hända, oturligt nog. Men jag sms bloggar säkert imorgon, om det nu kommer fram.

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite spanska och engelska glosor. Måste läsa lite i boken också. Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!
Godnatt.


Ja!


Nej!




Busy but nice day

Hej igen!
Blev dålig uppdatering idag men jag har inte varit hemma mycket, först var det skola och sedan var jag med Cassie och Dannie. När jag kom hem så var mamsen inte hemma så det var raka vägen ut med vovven först och sedan blev det en snabb middag och som avslut på dagen blev det en promenix med Mickis och lite glass, iskallt blev det blandat med den kyliga kvällsluften men jag var så sugen på isglass så en Calippo blev det! Men solen har inte varit framme så mycket idag, imorse var det strålande sol och inte många moln syntes till men framåt eftermiddagen började de komma fram och skymma solen. Jag som tänkte jobba lite på brännan, haha :p.
Blir nog faktiskt inte så mycket uppdatering imorgon heller eftersom att dagen ska gå åt till plugg är det tänkt. Resten av veckan är jag uppbokad förutom fredag!

Bilder från idag;








Wii och lite oseriösa foton var dagens bilder :p.

Nu tänkte jag vara duktig och strax lägga mig med en bok i sängen, men först en liten titt på Facebook.

Godnatt! :)


At Cassie's place

Hej hej
Är just nu hemma hos Cassie med Dannie och vi tänkte strax gå ut och cykla en stund innan jag ska hem. Är hemma vid 7 så då blir det med bloggning, men tills dess får ni har det bäst utan ;)

Bilderna fuckar upp sig, så nu skiter jag i det och sticker ut! :)

Godnatt!

Nu ska jag strax göra i ordning mig och hoppa i säng. Ska kolla lite på True Blood också tänkte jag innan jag somnar. Har kollat klart på säsong 2 så jag kollar lite på säsong 1 nu. Båda är lika bra iallafall.

Men imorgon blir det nog ganska dålig uppdatering men jag ska försöka sms blogga om det nu går, senast jag gjorde det kom inte inlägget fram så vi får se hur det blir med det. Men annars vet ni var jag är och gör. Antagligen är jag hemma hos Cassie där jag steker och pluggar ;)

Godnatt!


Hoppas det blir lika fint väder imorgon som det var idag!

Sun, sun and more sun!


Foppatofflor på också, då är det nästan sommar. Haha.


Satt som sagt ute i solen förut och läste, fick faktiskt färg! Både ansiktet och halsen blev lite brunt. Imorgon ska jag till Cassie så då blir det mer stek, måste ju börja värma upp nu inför sommaren. Men riktigt fint väder var det idag och om det blir lika fint imorgon så åker fan jeansjackan på. Min älsklingsjacka från Topshop som jag har suktat efter att använda hela vintern.


Just nu snackar jag iallafall i telefon med Cassie och kollar lite halv på Top Model i bakgrunden. Ikväll blir det True Blood och spanska, kanske tittar jag lite i boken igen. Den är så jäkla bra.


Spring is finally here

Hej hej!
Det blev ingen mer upddatering igår men kände för en soft dag så så var det med den saken! Idag har det varit underbart väder så det blev en promenad innan lunch och stek på rasten! Tog lite bilder också, inte en minut försent eller hur? ;)


Cassie, jag och blommor!


Cassie


Smilinggirls som står för sitt namn tycker jag! :)


Boys, boys, boys


Wille och den kända puss posen.


In tha school!

Nu ska jag sätta mig i solen med en bok, hörs senare! :)

100418

God morgon!
Har alla sovit gott? Det har jag iallafall, igår innan jag somnade och nu på morgonen har jag läst Liza Marklunds bok Gömda. Men jag vill nästan inte fortsätta, den är hemsk! Fast den är samtidigt så jävla bra så att jag känner mig tvungen, men nog om det. Nu ska jag strax ta tag i frukosten och sen tänkte jag gå ut en sväng, vet ej riktigt vad jag ska hitta på men solen är framme så ute blir det!



Boktips!

Forever now

Sitter just nu med datan i mitt rum och camar med Mickis som är i Varberg, saknar henne men jag överlever om jag ser henne i webcamen :) Annars har min kväll bestått av godis, musik, data och film. Tänkte snart lägga mig i sängen med en film, problemet är bara att man aldrig vet vilken film man ska titta på. Mitt förråd av filmer består typ av 50 st så inte är det lätt. Nu ska jag återgå till min lilla chatt här, men musiktips kommer först!


Hi there

Nu ska jag upp till en Ica en sväng för att köpa någe chips eller liknande. Det haglade för nån timme sedan, riktigt rejält faktiskt. Men just nu är allt bättre än snö!

Hörs snart! :)


Sorry för riktigt dåliga webcambilder!


Föräldra Fällan

Godmorgon!
Cassie och jag sitter i sängen just nu och kollar på Föräldra Fällan med lite godis. Cassie åker hem vid 14 ungefär så vi ska väl snart ta tag i frukosten och göra i ordning oss. Senare idag vet jag inte vad som händer men alltid blir det något.

Later.

click to zoom


Sleep tight

Nu blir det först True blood för mig och Cassie, sedan ska vi sova. Imorgon ska Cassie hem vid 14 och jag känner på mig att jag kommer få ta hand om en ganska stökigt rum då. Men det tar jag hand om då.

Nu dör jag av trötthet så vi hörs imorgon.
Puss.


16e april 23.30

Mickis har överenergi. Cassi och jag ligger i sängen och halvsover, medans Mickis dansar sin lilla egen speciella stil till Black eyed pease. Borde man vara orolig? Är detta ett vanligt symptom kl 11 på kvällen? Man får väl tacka henne för att någon underhåller oss. Innan detta har vi spelat vatten poker och varit på the supermarket och shoppat godis. Marabou Digestive in my heart forever. Nu ska jag fortsätta att titta på Mickis dans.

Saknar dig Dannie <3














Med Cachingela

Hej på er.
Just nu sitter jag och Cassie och snackar i telefon med Mickis. Vi var och lämnade av lite saker hos henne förut men nu är vi hemma och klockan är 6. Snart ska vi väl äta och sedan får vi se vad vi hittar på. Men nu tänkte jag gå in och ta en dusch, så vi får höras later helt enkelt.

Ha en bra kväll!





Det här är alltså vi och våra fina personligheter.

Hmm...

Hej igen efter ett tag.
Blev ett mellanrum nu men har haft absolut noll lust till att blogga så, det har blivit som det blivit. Under veckan har det inte hänt mycket, mest plugg sisådär. I tisdags var Dannie & Cassie här och pluggade, har varit hos Isabella också och hoppat lite matta ;) haha. Men imorrn kommer iallafall Cassie hit och sover kvar tills lördagen. Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det. Det kommer minst 1 inlägg imorrn, annars spöar Mickis mig eftersom hon ligger hemma och är sjuk och vill veta det senaste(som såklart alltid finns i min blogg :p).

Nu snart blir det lite mer plugg och sedan ska jag sova! Godnatt.


Het bild från i vintras, nu är nästan all snö borta! Men det deprimerande är att snön kanske kommer tillbaka till helgen.

Sova sova!

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit ganska fullt upp men nu ska jag skynda mig i säng med en film och lite spanish. Imorgon blir det bad i skolan och efter skolan blir det plugg, men jag ska uppdatera!

Hörs tomorrow, godnatt!


Blir nog denna film ;)

Bilder från dagen



Tog lite bilder förut, inga direkt oufit bilder men det var ändå inge särskilt så det spelar ingen roll ;)


Mickis däremot var en riktigt pingla när hon skulle iväg på träning, hot hot! ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen med en film och sedan försöka sova. Hoppas att solen kikar fram i morgon också!

Godnatt & Sov gott! :)

Mys i soffan

Hej igen.
För en stund sedan följde jag med Mickis upp till fotbollsträningen med cykeln men jag orkade inte kolla på dem så jag drog hem igen lika fort och nu sitter jag här framför datan med musik i lurarna. Förut cyklade jag och Mickis och köpte glass i vårsolen, riktigt underbart väder har det varit idag!

En outfit kommer snart, tänkte gå ut och fota den som omväxling. True Blood kan vänta tills ikväll, slukar ju avsnitten en efter en. Är rädd att jag kanske tröttnar, eller nej det kan inte hända. :p

Later guys!

Home from school

Yes, here i am. Frisk och faktiskt pigg! Jag kom hem vid halv 3 och hann bara äta lite sedan stack jag ut och hjälpte mamma att fixa iordning uteplatsen, hann också sola lite. Solen strålar och det känns att våren faktiskt ÄR här nu. Sommar nästa.

Kanske kommer upp en outfit senare, men först blir det True Blood ;)


Godnatt!

Nu ska jag dra mig till sängs, vettefan vilka kläder jag ska ha imorgon så det måste väljas ut först. Är ganska säker på att jag kommer vara riktigt trött imorgon när jag kommer hem så jag vet inte riktigt när vi hörs, men nån gång blir det.

Ha det bra!


Städningen på G

Hej på er!
Idag är det sista dagen på lovet och den har jag spenderat till att städa. Roligt var det inte men det behövdes om jag säger så. Nyss åt jag lite våfflor och snart ska jag sätta i gång med städningen igen för det blir alltid massa emellan, filmer och annat eller så hittar man massa saker som man letat efter. Duscha måste jag också göra men det blir efteråt. Vi hörs säkert senare, kram!


Ingen har väl missat Justin Beiber, han är väl helt okej. Denna låt har dock satt sig på hjärnan så den får bli dagens musiktips!

H&M Kids


Gladiatorsandaler 99:- och kjol 49.50. Allt från H&M.
Billigt och snyggt framförallt hittade jag på barnkläderna på H&M's hemsida.

Nu ska jag strax sova och njuta av sömnen eftersom detta är sista lovdagen på länge. På måndag blir det full rulle igen i skolan och imorgon blir det en städdag.

Godnatt!

True Blood

Dagen till ära har gått åt till True Blood maraton. Måste tipsa om det, jag själv tyckte serien var väldigt skum i början men när man väl börjat kolla kan man inte sluta. Beroendeframkallande, ja.








100410

Nu får ni stå ut med ett till "Vad jag gör" inlägg, riktigt tråkigt, jag vet. Men det blir bättre sedan när jag kommit hem och tagit det lugnt ett tag.

Idag vaknade jag hos Mickis med tjejerna vid halv 12 ungefär efter en riktigt rolig kväll med kortspel och charader haha, jag kollade klart på Flickan som lekte med elden eftersom vi började kolla på den igår men jag somnade på slutet :p. Sen vaknade dom andra och då blev det lite frulle och efter det stack Cassie & Dannie så nu är det bara jag och Mickis kvar men snart måste jag också göra i ordning mig och sedan dra för att jag måste hem och Mickis ska till sin faster. Men först blir det bara liiite True Blood. Är lite beroende.

Ha en trevlig lördag. (Fast vädret är riktigt dåligt!)


Hos Dannie i onsdags :)



At Mickis place

Hejsan
Just nu är jag, Dannie, Cassie & Mickis hemma hos Mickis som vi ska sova hos inatt. Vi var på draget en stund förut men det var inge roligt alls så vi drog hem istället, Cassie läser, Mickis sitter bredvid mig och Dannie kollar på solsidan som jag också snart ska göra.

Gårdagen var väldigt trevlig hemma hos Isabella, vi åt god mat, käkade godis, sjöng singstar och kollade på film.
Bloggningen blir antagligen bättre när jag kommit hem imorrn för då är jag hemma lördag/söndag och sedan är lovet slut och skolan väntar, ser inte fram emot det så värst mycket. Men thats the way it is.

Vi hörs! :)


At Bellas place

Japp nu har jag flyttat igen, sitter just nu här med Bellas mini laptop och bloggar lite medans tjejerna lyssnar på musik och smsar. Jag och Cassie kom hit vid 17 efter en cykeltur från Dannie. Vi hade jättemysigt igårkväll och den här kvällen blir säkert lika bra. Snart ska vi nog sjunga singstar och spela lite Guitar Hero, och proppa i oss godis ;) Men vi får se om jag uppdaterar mer ikväll annars hörs vi imorgon.

Ha en trevlig kväll! :)












At Dannies place

Hejsan! Har inte bloggat så mycket medn det var strul med internet hemma och sen stack jag vid 17 efter en dusch, så nu sitter jag hos Dannie med Cassie och Mickis. Var jättelängesen jag var med dom alla så idag ska vi vara vakna all night long ;)

Imorgon ska jag och Cassie till Isabella och Adelia där vi ska ha lite myskväll med tjej middag och sånt, vi stannar där tills på fredag och då blir det hem till Mickis med Dannie och Cassie så, ja min helg är uppbokad förutom söndag och det ska få bli en riktigt hemmakväll med mamsen.

Vi hörs senare, kanske kommer det lite bilder också? :)


Musiktips for today, gammal men riktigt bra!

Dagen

Hej igen!
Nu är jag tillbaka vid datan efter en rolig kväll med Isabella. Vi har mest tagit det lugnt, spelat kort och snackat en massa :) Men innan det var vi ute och träffa Emmy och en kompis till henne, men det var en kort stund bara. Trevlig dag har det iallafall varit trots städandet :p. Tog inga bilder men

Gjorde ett collage till bloggen förut med lite vårmode, eller mode och mode, min stil. Ska försöka fixa mer såna men det tar sin lilla tid att sätta ihop det.

Nu ska jag kolla lite saker on tha computer men vi hörs säkert senare, kanske inatt :p Blir ju så nu när det är lov, härliga tider alltså, haha.

ITS PASSION FOR FASHION


God morgon?

Nja lite sent för det. Jag vaknade vid halv 12 men låg kvar i sängen och kollade på Crossroads. Nu ska jag strax äta lite frukost eller aa lunch :p. Idag ska jag försöka hitta på något för nu verkar våren komma tillbaka faktiskt. Solen lyser iallafall så något får det bli, men först frukost och städning i mitt rum...


Bilder från helgen med Mickis

 






















Jäklar vilken bildbomb det blev, men men.
Bilderna var från fredag-lördag när jag sov hos Mickis. Vi hade det jättemysigt med data, sol, cykelturer och annat. Vi solade till och med hemma hos min moster där det var ca 30 grader i solen, alltså där det verkligen stekte ;) Och nu har snön kommit tillbaka, och då menar jag inte mesigt lite utan det ligger skapligt mycket ute. Men det blir väl plusgrader förr eller senare och då försvinner det får vi hoppas.

Dagen gick alltså åt till att fixa och lite sånt, men det blev inte riktigt av. Istället har jag bara slappat, chokladbollar har jag gjort också - mumsigt.
Snart blir det sängen för min del men först, Bedtime Stories.

Godnatt!


Måndag den 5e april

Hejsan.
Nu har jag inte bloggat på väldigt länge, och jag ska inte säga att jag kommer göra det för ibland tröttnar jag men jag ska försöka att blogga så mycket om möjligt. Denna vecka har jag lov alltså och jag ska mest bara slappa och vara med kompisar. Idag får vi se om jag ska träffa Cassie och Mickis men det blir senare vid 4 kanske isånafall. På onsdag eller torsdag har jag iallafall bestämt med Isabella, Adelia och Cassie, ser fram emot det riktigt mycket. Sedan har jag inget bestämt men det finns luckor att fylla i!

Nu blir det duschen för min del och sedan ska jag kolla klart på En shopaholics bekännelser som jag började kolla på igår, den är faktiskt väldigt bra! Efter det blir det att städa mitt rum, ser ut som... ja. 

Sedan ska jag ladda in lite bilder på bloggen från helgen! :)


Mickis tog denna bild, haha så långt är inte mitt hår som på bilden men nästan ;)

RSS 2.0