Memories

(Bild tagen av duktiga Lisa!)
Mer bilder som inte sett. I år blev jag lucia vilket var jätteroligt! Det enda negativa var allt stearin som fastna i håret haha. Sen har jag bakat en massa, bakade en asgod chokladkaka till efterrätt på julafton, hur god som helst men sjukt mäktig. Men gott blev det! Sen hade vi vårat julspel vilket blev helt otroligt bra. Avslutade hela Jesus historian med dans till Mange bjuder. Nice! Sen har jag också varit och julshoppat i sista sekund, vilket är så typiskt mig. Resten av lovet blir det häng i storstan, vänner och nyårsfirande! Peace

Mellandagar

She's alive. Hej kära läsare! Om jag nu har några kvar? Har varit borta ett bra tag men nu ska jag försöka blogga titt som tätt. :)
Julen är förbi nu och det vart en grön jul. Roligt roligt. Fick iaf en massa fina julklappar, som t.ex mobil, pengar, parfym, klocka m.m. Jag är kär i min Samsung Galaxy S2. Imorgon åker jag, några brudar och mitt rätt täta bankkort in till stan på mellandagsrea. Underbart! Igår träffade jag lite vänner, besök från Norrland också! Och sen får man ju inte glömma stormjäveln också, tror seriöst att huset ska flyga iväg snart. Usch usch... Hoppas det inte stormar i stan imorrn. Ska iallafall hälsa på pappa och sen blir det att sova där eller hos Fia. Hoppas komma hem med massa påsar.
Men vi hörs vidare imorrn ska försöka lägga in lite bilder om vad ni har missat och lite sånt. Puss sålänge!

Sen julhälsning!

Nytt i garderoben

(orange)

Hold me tight mister lover

Hej.

Idag är det första decmber och 24 dagar kvar till jul. Tiden går fort. Imorse var det årets första julkalender och jag satt bänkad som det julfreak jag är, haha. Var faktiskt en bra jukalender vilket var på tiden! Annars idag har jag varit i skolan, sen blev det läxläsningen och efter det har jag gjort lite planer för helgen. Imorgon blir det pizzabak hos Adelia med tjejerna och på kvällen kanske det blir lite drag. ;) På lördag blir det upp tidigt och gå på öppet hus på roden. Är inte alls intresserad av gymnasiet men känner ändå att det kan vara bra att dra dit.
Imorgon har vi ett stort NO prov och jag har spenderat i stort sett hela veckan med näsan i boken, fyfan. Nästa vecka är det också uppbokat med prov, men veckan efter det är det lugnt som tur är!
Vi hörs iallafall i helgen och tills dess får ni ha det bäst!


RSS 2.0