En outfit...

Hej Hej!
Har precis kollat klart på Idol, lite tråkigt nu för det blir ju roligare när alla har "kvalat" in i själva tävlingen. Favoriterna än sålänge är Tove, Erika, Erik och Calle tror jag han heter :p. Vilka tycker ni är bäst? :)
Nu ska jag också försöka skriva lite mer på min svenska uppsats, det gäller att ha lite inspiration också när man ska skriva för jag kan inte bara skriva på beställning. Måste också plugga lite på SO provet som jag ska göra imorgon, hoppas det går bra men jag tror faktiskt det :)

Tog en dagens outfit imorse så...


Svart halsduk från H&M.
Svart tjock höst kofta från Lindex, köpt förra året.
Tunika/Linne från H&M.
Väska okänd :p
Samt vita jeansleggings från Gina Tricot :)

Bra att jag fick med en outfit nu för det har varit ont om det på senaste tiden, nu ska jag plugga lite. Puss & Sov gott! ;)

P.S Visste ni också att jag är med och tävlar om ett namn halsband hos Foki? Halsbandet är alltså med ens eget namn på och nu hoppas jag verkligen att jag vinner, varför inte vara med själv? :) Halsbandet kommer ifrån Betties Galleria så kika in där så kanske du hittar något mer fint? Tävlingen avlsutas på Fredag. 

Busy in school...

Hej Hej, blev just på dåligt humör då jag tänkte på att vi har svenska imorgon och min uppsats inte är klar. Vi får hoppas att den ska vara inlämnad på fredag... Gjorde också om NO provet idag, det gick väl lite sådär. Måste verkligen koncentrera mig mycket på skolan om jag ska få bra betyg. Det är faktiskt väldigt väldigt viktigt för mig. Jag ska skriva lite på den och sedan ska jag se om jag hinner duscha, eller om jag gör det imorgon. Hösten börjar verkligen komma nu, måste köpa både en vinter & höstjacka. Har bara min bruna och en STOR svart, nästan som en fjällräven och den vill jag inte använda... FAN OCKSÅ! Kommer väl få göra om SO provet imorrn också, great...

Ett musiktips ska jag väl också klämma in ;) ÄLSKAR DENNA LÅT OCH BEYONCÉ SÅKLART! :D



P.S Jag har ju lite besökare men ingen kommenterar, blir faktiskt lite tråkigt då så en kommentar kan ni väl slänga in? Gör en annan människa glad och det kostar exakt inget! ;)

Kommer inte på nått, haha...

Hello! :)
Kom hem för ett tag sedan, har varit lite med Bellan. Vi satt och pratade, lite skvaller och sånt, hehe ;) Idag iaf så mötte jag Emmy och vi var lite med Bellan, Fanny, Maddi och Frida. Sen gick alla hem och käka. Gick hem till My också ett tag, var ju tvungen att berätta allt som hänt under denna vecka hon varit i Grekland, har trots allt varit sjuk men det händer mycket ändå, tro mig... A iallafall så efter det så var jag med Emmy och Bellan och efter ett tag skulle Emmy dra så jag och Bellan satt och snacka, det var riktigt trevligt! Jag och Bellan har aldrig umgåtts så mycket men hon är en otroligt lojal och trevlig tjej som jag nog kommer umgås med nu på högstadiet :)

Anyway, imorgon är det skola och jag ska gå trots jag inte är helt 100 men jag tror inte jag smittar, och det enda som stör mig är den hosta. Musiktipsen klämmer jag in imorgon istället, så nu får ni ha en toppen kväll! Puss!

Tips på klädaffärer!

Hej Hej! Idag har det inte hänt så mycket, Emmy bjöd mig på snabbmat :p Det blev pizza och pommes frites(vilken blandning är det?) men vafan blir man bjuden så whatever, efter vi svullat lite så gick hon hem till sig då hon skulle städa och jag gick in på datan, senare mötte vi upp Emelie och Lenize och vi gjorde lite hemlisar som inte publiceras här, haha. Ta det lugnt, vi gjorde inget kriminellt... eller? HAHA nej jag bara skoja :p.

Vad har ni gjort?

Tänkte berätta lite snabbt vilka som är mina favorit affärer:

1:a plats...
H&M har jätte snygga kläder i alla årstider, ibland är alla lite lika men H&M funkar alltid ;)

2:a plats....
Gina har jättesnygga kläder, och det är synd att närmaste ligger ca 2 tim härifrån men ändå bra, för att nästan exakt alla(ja alla!) har gina tricot kläder i min skola, inte är det så kul att gå runt i samma kläder? Men annars bara +!

3:e plats...
Helt okej kläder, ibland hittar man inte något där men jo, dem har fina kläder. Jeansleggings t.ex! :)

4:e plats...
Litet sortiment här där jag bor men hey, ibland hittar man en goding där med ;) Fastnade riktig där denna väst när jag var där senast, men kommer jag använda den. Nja jag tror inte det även om den var skitsnygg!

Snygg va? 199:- på Lindex som sagt :)


Där har ni mina åsikter och lite roligare än bara min vardag som jag skrivit om i ca en vecka :)
Ska vara uppe ett tag till men sedan, god natt!


På bättrings väg....

I förrgår funderade jag på att gå till skolan idag men sen när man vaknar igår så är jag hes som, ja fan. Kunde knappast snacka och igår när jag gick och la mig efter en hel dag tappade jag nästan rösten, och det är inte mycket bättre idag heller. Allt annat är väl prima förutom denna jäkla förkyldning som antagligen orsakade min en aning(!!!) hesa hals... Ska iallafall pallra mig iväg till skolan nästa vecka.

Nu tänkte jag ta en dusch och fräscha till mig lite. Hörs senare!

And it keeps getting better...

(Varför skriver jag alltid rubriker på engelska? :P)Hej...
Jag vet att det blir jättedålig uppdatering men om nån som läser vill att jag ska uppdatera får ni ju kommentera och peppa lite :P(haha). Nu kommer jag bli dissad... :P. Men jag börjar gå på bättrings vägen, har ingen feber. Eller i och försig var det nån timme sedan jag kolla men ändå, men dock har förkyldningen blivit mycket värre och jag börjar bli lite hostig. Lite ont i halsen också... Imorgon ska jag vara hemma(annars hade jag ju inte varit uppe nu :p) och vi får se hur jag gör på torsdagen.

Här får ni en bra låt som grädden på moset av allt "sjuk" snack :P Gillar den faktiskt...


Vi hörs imorrn, sötisar. Glöm inte att slänga in en kommentar, ska uppdatera mer! ;)

My new clothes (:

Jag är fortfarande sjuk och kan inte gå imorgon, är jätteförkyld(det kan man kalla FÖRKYLD!), ont i halsen och feber. Tog bilder förut på mina inköp och här kommer dem:


Blå söt lite oversize tunika.
Stor stickad(MJUK!) halsduk.
Concealer.
Allt från H&M ;)

Vi hörs!

Sjuk, fan!

Ja, nu är jag sjuk. Feber, ont i halsen och huvudet. Great. I skolan har jag prov på tisdag ska försöka bli frisk tills dess så morgon dagen får alltså bli plugg och te, ganska bra kombination? Haha =). Tänkte lägga in en önske outfit nu men orkar verkligen inte. Tog inga bilder från Norrtälje i fredags men köpte lite things som jag lägger in bilder på imorgon. Emmy ringde idag också och fråga om vi skulle hitta på nått men jag är ju sjuk och då sa hon: Men om du blir frisk senare på dagen, ring mig då. HAHAH, skön brud alltså ;) Men nu ska jag back to reality, kanske se om det finns något vettigt på TV och fortsätta med min lilla sjukdom.


Bad update... again.

Okej, det blir bara dåligare och dåligare uppdatering nu men ja, jag har börjat skolan och det är faktiskt gansa körigt. Vi har t.ex två förhör + två prov nästa vecka? :o Och imorrn har vi engelska + spanska förhör, great. Men jag ska klara det! Imorgon ska jag till Norrtälje. Tänkte köpa lite concealer, eyeliner och kolla om det finns stentvättade jeansleggings, har funnits på Lindex och Kappahl så ska kolla lite och så blir det ju såklart McDonalds ;) Tradition ju :P. Bilder ska bli imorrn, eller nästa dag. Men nej imorrn! :)

Hoppas alla får en trevlig helg, ska bli tråkigt utan My som åker till Grekland på lördag... Men jag hoppas hon får det bra! :)

P.S justde! skolfotot hade kommit till en vän till mig idag så jag snodde hennes bild, alltså gruppbilden. Här har ni den! ;)


Jag blev helt okej på bilden ^^


H&M AUTUMN 09!

Hej bloggen! :)
På lite bättre humör än igår och Ronan Keating är på i högtalarna. Jag har varit med Emmy idag och vi satt först och pluggade först och jag skulle göra min SO läxa som antagligen tar år... Men intresset saknades verkligen så jag började bläddra i nya H&M katalogen och hittade massa fint, bl.a dessa snyggingar. Ska in och handla på fredag, kanske får nått av detta följa mig hem, upp till bevis. Hehe.





Lägger inte in dagens outfit idag eftersom den var skitslapp, riktig seg dag... Men kul ändå. Ska fixa med läxan nu och sedan läsa min ÄLSKADE(!) bok Sandor/Slash/Ida. LÄS DEN OM NI INTE GJORT DET!!!

Godnatt ;)

...

Jag inte sjuk, inte död heller. Har varit borta hela helgen och det har inte funnits nån tid för bloggen, men imorgon är det ny vecka och nya tag! :)

Orkar inte lägga in bilder från helgen. Men ska strax lägga mig, puss & godnight.

INTE SJUK!

Nej! Mina halsmandlar är röda och svullna, jag har lovat mig själv att inte bli sjuk och det ska jag hålla! Var en ute kväll med tjejor och killor på kvällen nyss. Vi ska ses imorrn igen så nu ska jag dricka te och käka halstabletter som fan!

Jag orkar inte lägga in bilder. Ni får se bilderna jag tar imorrn iställer, få nu en godnattssömn som jag tänker ha.

Kram!

Gör mig fräsch!

Japp, nu har jag en hårinpacking i håret och när den är klar ska jag in och dusch och efter det sa jag måla naglarna o.s.v :) Tänkte alltså ha lite spa här hemma, kan vara mysigt. Har gjort allt själv, lite kul faktiskt =)
Här får ni "recepten".

Hårinpacking:
2 äggulor
Några matskedar olivolja.

Sätt på en handduk över och låt verka i ca 30 min.(Håret ser jättefettigt ut med den på, uew!) Skölj sedan bort ordentligt så ALLT är borta.

Kropps skrubb:
1 dl salt
30 ml olivolja

Smörj in på kroppen och skölj sedan, med bara vatten.

Hoppas ni får användning av det också. Nu ska jag kika lite på Idol så hörs vi imorgon, ingen dagens outfit idag. Sorry.

Puss&Godnatt.

Dagens & Gårdagens Outfit

Tisdag:

Svart kofta från H&M
Blå/vit randig sailor t-shirt från Gina Tricot.
Beiga jeans leggings från Gina tricot.


Måndag:

Svart kofta från H&M.
Grå t-shirt från Gina Tricot.
Vita jeans leggings från Gina Tricot.


Båda outfitarna(haha) kom från samma märken :P. Nu ska jag ta något och äta, kom hem för ca 40 min sedan :)


P.S
Andra avenyn och IDOL börjar idag! :D wiiie!

 

 


Jag bloggar, folket!

Fan också! Får inte in bilderna från mobilen på datan, tänkte ha en dagens outfit idag men ni får se imorrn...
Aja, kvällen har spenderats med emelie, lenize, emmy, my och wille. Fan vad vi har kul ihop :) Men sen hände det lite grejer(inte emellan oss alltså) men det tänker jag verkligen inte skriva om i bloggen.

Vi hörs imorrn, nu ska jag och min läxa ta ett seriöst snack, suck. Puss!

Home, sweet home!

Japp nu är jag hemma igen fast jag har varit det ett tag nu :P Har varit med Emmy, Lenize, Emelie och Wille idag. Vi, jag vad har vi gjort? Vi träffades av en slump och sedan lockade Emelie och Lenize dit Wille, haha. Jo justde jag och Emelie gjorde en hinderbana åt Wille som han skulle cykla jag filmade men den är tyvärr för pinsam för att lägga ut, hehe. Nej! Nu känns det som jag har ont i halsen också, eller så är jag så stirrig eftersom alla är sjuka nuförtiden och mamma som jag bor med... Nej jag ska inte bli sjuk, usch nej.

Hade bara bilder på Emelie och Lenize nu och är liite osäker på om jag får lägga ut dem, hehe. Imorgon och hela veckan(iaf när det är skola) tänkte jag köra dagens outfit, wii eller hur? =)

Godnatt&Sovgott sweeties (:

P.S Gjorde om designen lite, typiskt mig haha.

Vad tyckte ni om Lollo tipsar?

Lollo tipsar!


NY DESIGN!

Nya höst designen är här! Vad tycks? ;) Jag gillar den strongt iaf. Nu ska jag dra ut med Emmy så vi hörs senare, pussen!



Helg!

Heej!
Nu har jag och Emmy varit hemma hos Filip & Viktor, vi tittade på deras små söta råttor. Okej, det låter inte sött men dem här var vita och ljusbruna :)















Filips råtta, Knappen.                                                    Viktors råtta, Jerry.
... Och mina jeansleggings(yes!) från Gina har kom idag:



















Vilka är snyggast?
Nu ska jag käka pirog och sen ska jag kanske träffa Emmy, justde! Måste köpa dipp också till chipsen ikväll, smarrigt ;) Vi hörs ikväll!
ÄNTLIGEN HELG!!!


Read it...

  • Skolan...(Fredag yes!)
  • Vara med Emmy
  • Datan & TVn <3
  • SOVA <3

Det var det senaste av Louise's schema för den 4/9-09. Kommentera om ni vill veta något mer?

/Assistenten.


KE$HA - TiK ToK

... Idag hade vi som sagt skolfoto och det blev nog hyfsat i allafall :) Blir irriterad när det tar så lång tid för bilderna att komma, + att man inte fick kolla på fotona på fotografens data :( BUU.
Annars har det inte hänt så mycket, är trött som vanligt. Ska försöka lägga mig tidigare ikväll som jag ALLTID(ja!) säger...

 



TTYL <3

RSS 2.0