Bloggtorka?

Hejsan! ♥
Idag vaknade jag vid 14 haha, nytt rekord? Iaf jag har bara chillat idag med datan och tvn men nu strax tänkte jag dra in och duscha, efter ska jag fixa naglarna. Ska nog faktiskt köra på mörklila denna vecka, visar resulatet för er imorrn tänkte jag :).(Fan vilka ointressanta saker jag bloggar om idag, haha!)

Längtar till helgen igen för då SKA vi åka på bio! :) Avatar i 3D here we come, on real.

Puss & godnatt.


LOVE THE SONG

Jamie Foxx - Blame it New Devices Remix


Home again

Hejsan!
Hann inte blogga igår från Cassie men nu gör jag iaf det :) Kom hem idag vid 16 ungefär från Cassie där vi dagen innan kollat på film, fotat, myst och massa annat! Skitkul iaf hade vi, kollade bl.a på Apocalyptus(?) och jag vet inte riktigt hur jag ska besrkiva den :p. När jag kom hem käkade jag lite och la mig på soffan och somnade, kanske inte så konstigt eftersom vi gick upp kl 9 idag :S. Nu ska jag iaf kika lite på datan och kanske sätta på nån film?

Ha en bra kväll!


Bild från tidigare idag.

Hurry Hurry

Är lite stressad efter jag först nu måste äta nått sedan duscha och fixa mig + hjälpa mamma med en sak på datan. Efter det drar jag och Dannie som är här med mig till Cassies place med mickis & jessica :) Vi ska antagligen bara ta det lite lungt med film, godis och massa mys! Bloggar nog däifrån idag och imorgon om jag hinner. Vi hörs senare!


Dannie är här idag igen!! :)

Godnatt...

Säger jag nu. Idag var jag som sagt med Dannie babe och vi planerade inför bion men insåg att bussarna helt enkelt inte stämmer så det får vi ta nästa vecka istället om det går. Bilderna här nedanför var väl en hit? ;) Imorgon ska vi alla kanske hem till Cassie och sova där med en kompis till henne från sthlm, så det blir säket trevligt. Snön har kommit tillbaka och man kan säga att jag inte är glad över det. Det ska bli vår NUU!

Bloggar säkert mer imorrn så hörs vi, puss!

Singin' with Dannie ;)

Halloj!
Dannie är här och vi sitter med Tokio Hotel på högsta volym och sjunger haha ;) Tog också lite vackra bilder ni ska få kolla på.

Tokio Hotel - Break away. Våran favorit ;)




MAKE SOME NOISE!!!!








Hörs ikväll! :)

I want sportlov!




Fan vad härligt det ska bli med sportlov snart! :) Längtar riktigt mycket, och särskilt för att jag & tjejerna ska in till stockholm då en hel dag och bara shoppa, umgås och äta gott! Ska också kanske till fyrishovs äventyrsbad och bada som en galning!

Nå, back to real life. Idag har jag också bara varit hemma. Jag höll också på att dö idag av trötthet... Men vi kollade på Anne Franks dagbok och den var faktiskt ganska bra men man fick mest se när dom satt instängda på deras "gömställe". Hade faktiskt velat se hur det var i koncentrationslägrerna. Mitt betyg blir 3/5, bra men kunde varit mycket bättre.

Kanske inte skriver så roligt just nu men är så jäkla trött, vill bara krypa i säng. Och det ska jag snart göra. Dagens outfit m.m kommer imorgon så vi hörs då, pussar! <3


NY DESIGN! - Vad tycks?

Ny header och design överhuvudtaget! Är skitnöjd om jag får säga det själv :) Vad tycker ni? :)

Nu strax ska jag ta en snabbdusch och sedan hoppa i säng. Imorgon är det ju Förintelsens minnesdag, fyfan vad hemskt. Vi ska kolla på Anne Franks dagbok i skolan och jag tror att den är riktigt bra, men väldigt hemsk. Ni får höra min recension imorgon. Nu måste jag dra, men vi hörs imorgon!


Ki boxning + dagens outfit!

Hejsan!
Kom hem för ett tag sedan och har bara hunnit äta en macka. Vi hade ki boxning idag på idrotten som sagt, det var roligare än jag trodde men också jobbigare. Handskarna vi skulle använda hade dem innan oss haft så dom var ju härligt blöta(!).



Nit kjolen är från MONKI, jag älskar den! :)

Ska handla med mamma nu, hörs senare!


The outfit for today

Hejsan! :)
Idag har Cassie varit här och vi har haft plugg dag, alltså bara plugg. Men även såna dagar måste ju blandas med lite nöje så datorn var också med på ett hörn. Vi snackade om allt mellan himmel och jord och bl.a och min birthday som vi antagligen ska fira med lite bowling, god mat och bara vara tillsammans, alla fyra ♥. Imorgon har jag ingenting planerat så jag får se vad jag hittar på, imorgon ska iallafall få pröva på Ki boxning på idrotten, vi får se hur det går haha! Kanske en dagens outfit nu också?

Lång grå cardigan - H&M
Randig tröja(med puffärm!) - H&M
Blanka leggings(?) - Gina Tricot
Armband, Örhängen & Halsband - H&M, Gina, Kappahl m.m.

Nu ska jag strax lägga mig med lite spanska glosor + en bra bok! Vi hörs imorgon, godnatt!



Söndags städning

Hej på er!

Idag har jag rensat HELA min garderob, fråga inte hur det gick till - är själv förvånad. Fick massa rensat iallafall och nu vet jag vart alla grejer ligger så på så sätt känns det skönt. Har också hunnit duscha och plockat fram kläder tills imorgon. Justde, har saker planerat för alla helger för 3 veckor fram, haha.

Fredag 29/1 - Förmodligen Avatar i 3D på sergel eller rigoletto. (Hoppas verkligen att det blir av nu, mycket snack lite verkstad)

Fredag 5/2 - (Dock inte helt planerat än, men om det går för alla, it's a deal!) Isabellas Place med Cassie, Adelia, Emilia & självklart Isabella :)

Fredag 12/2 - My birthday! :) Jag, Cassie, Dannie och Mickis ska hitta på nått för att fira lilla moi.


Så ser min nästan månad ut. Ska ni hitta på något roligt? Mys hemma, party eller kanske shopping? På sportlovet blir det återigen stockholm med massa shopping!
Puss på er!


(Sorry för dålig cam bild!)

 

 


100124

God morgon!
Jag vaknade för en timme sedan ungefär. Sov ganska länge men det är ju helg... och imorgon skola. Måste fixa SO läxan idag bland annat så jag antar att jag stannar hemma och gör den och sedan sitter vid datorn eller tvn med en brownie :)

Sålänge får ni ett musiktips.

 


Andra Avenyn på Play

Hej sötnosar!
Jag hoppas alla har haft en bra dag :) Cassie har åkt hem nu och jag sitter på SVT Play och tittar på andra avenyn. Har missat många tidigare avsnitt som jag tar igen nu. Jag ska strax äta Tacos, middagen blev lite försenad men det har hela dagen varit. Senare tänkte jag baka brownies och mysa framför tvn eller datan. Robinson kommer snart också och sen kanske nån bra film?

ha det bra. /louise

A while...

Ja, det var ett tag sen nu jag la in nya inlägg. Men iförrgår som sagt var jag hos tandläkaren och allt var bra med mig :) Sedan åkte mamma och jag in till stan där vi storhandlade, även fast de flesta affärerna var ganska utplockade efter all rea så hittade jag ändå en massa saker! 2 tröjor, 2 kjolar, en jeansjacka(skitnsygg!), örhängen, 2 leggings, väska, armband, allt från H&M, Kappahl, Lindex, Monki, Gina Tricot och Topshop. Är riktigt nöjd med allting!


Igår var jag i skolan och efter följde Cassie med mig hem och efter ett tag kom Mickis, haha vi laddade upp lite inför draget :p. Väl framme var det inte så många där. Körde lite biljard med Fabian och Andreas och snackade lite med Emilia, Isabella och Adelia. Tevligt var det men lite långtråkigt så jag och Cassie drog hem till mig vid halv 11. Cassie somna nästan på stört och jag satt uppe och camade med Isabella, Emilia och Adelia på msn. Men efter ett tag gick jag också och la mig. Idag har vi bara slappat och käkat godis haha :)


Gårdagens outfit. Allt från shoppingrundan :)(Inte världens bästa bild)


<3

Vi hörs senare, puss!


Ny header!

Fixade nyss en ny header, inte så välgjord men den duger ett tag till framöver. Bloggar senare, andra avenyn nästa!


Sängen nästa.

Duschat och sånt har gjorts nu och snart ska jag krypa ner i sängen, orkar inte trassla med sladdar och skit till datan nu så jag lägger inte in dagens outfit idag. Lägger mig nog med boken "En liten kärlekssång" som än sålänge varit helt okej, men jag tvivlar på att den slår Twilight. Jag tror ingen bok(eller film) kan slå Twilight.

Tjing!


100119

Hejsan! ♥
Hoppas alla haft en bra dag, själv har jag bara varit i skolan och när jag kom hem tog jag en promenad med hunden. På torsdag ska jag till tandläkaren i sthlm med mamsen och efter det åker vi in till stan, allt är väl utplockat nu om det är nån mellandagsrea men man kan ju ha tur och hitta nått fynd ;) Nu ska jag ta mig en matbit och efter det ta en dusch. Lägger in dagens outfit bilder senare, puss!

Ni har väl inte missat Rihannas album Rated R?

 


Dagens Outfit!





Tröja: H&M
Kjol: Gina Tricot
Stövlar: Skopunkten
Halsband, armband & ringar: Oldies(favoriter!)

 

 


Godbitar från H&M...



Riktigt snygga saker har H&M skaffat in nuförtiden, blir bara bättre och bättre tycker jag :)

Idag har jag bara slappat och fixat lite, dags att köpa nytt svart nagellack märkte jag också när jag målade naglarna... Snart ska jag iaf hoppa in i duschen och sedan är det inte långt kvar till måndag=skoldag. Justde! Nu på fredag blir det antagligen att se Avatar i 3D på sergel eller rigoletto med Dannie, Cassie & Mickis. Något att längta till! :)

Ha en bra söndags kväll!


Inspiration

Jag älskar mode, men eftersom jag bor som jag gör så kan jag inte alltid handla kläder. Men man kan alltid sitta hemma och få massa inspiration från andra bloggar, hemsidor o.s.v.

Ellinorak är en av mina favoritbloggar. Gillar verkligen hennes stil + att man får massa tips om annat! Klicka på länken, den är värd ett besök.

Dagen idag...

Hejsan :)
Igår var jag och Mickis på draget, träffade lite olika och körde biljard med Andreas & Fabian :) Mickis och jag kickade ass som vanligt ;) Vi drog hem vid halv 12 och satte oss vid datan hos mig men efter ett tag slocknade vi båda. På morgonen har vi dunkat musik och bara softat, vi köpte lite godis också och spelade Bubble trouble som sagt :p riktigt beroendeframkallande spel.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iaf fixa lite såsom städa rummet, duscha, fixa naglarna m.m. Kanske också fixa lite på bloggen!?... (like that's gonna happen skulle jag sagt som läsare :p)

Just nu lyssnar jag på Black eyed peas - Missing you. (Loving it!)



Bubble Trouble

Mickis är här och vi pressar Bubble Trouble 1 och trycker i oss chips.

Ha en trevlig lördag :)


Lollo on ice...

Haha, sad but true ;) Nej men idag åkte vi skridskor på idrotten och ja, låt bilderna tala.


Cassie, Isabella, Adelia & Emilia (alla med riktigt snygga hjälmar!)


Moi, vilken isprinsessa man är va? ;)


Cassie hoppar, hahaha :)


Isabella & Adelia :)



Vi gjorde en video också men chansen att ni får se den är inte stor :) Ikväll blir det draget med Mickis och sen antagligen hem & sova :) Vi hörs senare!




Sängen väntar...

...men ett inlägg slänger jag in först ;) Inte mycket har hänt idag. Inte mycket kommer hända imorgon heller, ska till skolan, kanske köper godis, troligtvis blir det draget också. Great fredag men vafan? ;) Nästa helg väntar iaf Avtar i 3D i sthlm med tjejerna. Den har fått jäkligt bra recensioner så jag tror inte att jag kommer bli besviken :)

Nu ska jag lägga mig och läsa "En liten kärlekssång", nån som läst den? Är den bra? Only one way to find out.
Godnatt.

Todays Outfit


The Twilight Saga

Åh, har inte hunnit blogga på hela dagen men framför allt har det ju varit skolan sedan hängde jag med Mickis & Cassie med till Mickis. Vi pluggade mest hos Mickis så sedan stack vi hem till mig, eller snarare min data :p. Dem drog för ca 2 tim sedan och sedan dess har jag mest nördat framför tha computer ;)

Boktips!
Ni har väl inte missat att läsa böckerna ur "The Twilight Saga" serien? Om ni har det så säger jag bara; Read the fucking books! Jag har aldrig läst ett par så bra böcker, man blir uppslukad av hela berättelsen om Edward & Bella. Jag började läsa första boken på i början av lovet och var klar med alla 4 nån vecka efter(tack cassie som jag fick låna böckerna av), nu vill jag bara har fortsättning på fortsättning av böckerna, yeah it's like a drug to me :p. Önskar mig iallafall böckerna i födelsedags present, och min födelsedag är om exakt 1 månad idag ;)



Nu, ska jag ta en dusch och sedan hoppa i säng, see ya tomorrow ;)


Var fan är tvålen?

Nu tycker jag att ni ska kolla in Smiling Girls blogg och checka in Matildas Musiktips. Det är definitivt ingenting man vill missa, om ni vill ha koll på den hetaste musiken kolla in deras blogg då ;)

Snart sa jag lyfta på arslet och börja göra mig i ordning för att sedan gå och lägga mig, dags att kanske gå att lägga sig lite tidigare. Jo, det är det. Försökte lägga över photoshop från min andra data till denna men, it's not possible. Måste fixa det på ett eller annat sätt men inte nu.

Här är ett av matildas musiktips, min officiella favvolåt.



Godnatt =)

Home from school, eller något...

Kom hem från skolan för en timme sedan, har bara hunnit äta och slappat lite vid datan men snart kallar spanskan på mig. Ganska mycket att lära sig med det nu men, thats life. Annars har det inte hänt mycket, installerade Spotify nyss, något man inte kan vara utan ;) Senare tänkte jag kolla om jag kan lägga över photoshop från min andra data till denna så jag kan göra en design utan att det tar 100 år, skulle ju faktiskt underlätta :)

Vi hörs senare, kisses. ♥


Chill

Hello (:

Mickis drog precis så jag slänger väl in ett inlägg :p vi har mest suttit vid datan och snackat. Kände mig lite nere men Mickis kom och muntra upp mig lite <3 Just nu snackar jag med Emmy på msn och spelar lite, seg dag men såna behövs ju också ;) Imorgon är det skola och sedan vet jag inte ritkigt vad som händer faktiskt, gå hem & kolla på twilight kanske? haha! har fått twilight på hjärnan alltså :p

På tal om twilight, här kommer en asbra låt från filmen;



xoxo!

Girls night out ;)

Tjena bloggen! För första gången på länge bloggar jag från min bärbara, halleluja! :D Fixade den igår så nu kör jag på som vanligt :) I fredags var dannie, cassie & mickis här, älskar er tjejer <3 Vi umgicks haha =) och var en stund på draget där vi körde biljard, jag och mickis vs cassie och dannie. Vem vann? Vi ofc, hehe (:


Dannie förbereder...


Haha :p Cassie & Dannie :D


Mickis :)


Jag(ser inte helt frisk ut...) & Mickis :)


Efter Dannie och Cassie åkt hem igår stanna mickis kvar men båda vi var sega så det blev mest film och fixande med min data, vi får se vad jag hittar på idag. Ska iallafall duscha, hörs sen! ♥


2010

Hej =)
Första gången jag bloggar år 2010 nu haha :) Nu är jul lovet förbi och skolan börjar imorgon. Har inte riktigt känt efter hur det känns men de blir upp till bevis. Lovet har varit väldigt soft med många dagar hemma i soffan men också med kompisar :) igår var jag hos Denice med dannie, cassie & mickis där vi hade filmkväll med godis och snacks. Perfekt avslutning på lovet, tack för en härlig kväll tjejer :)

Annars är allt helt okej och nu ska jag fan ta tag i bloggen(ny design är på g!) men först så ska jag fixa min bärbara data, jag SKA. Det jag iaf har hunnit med är att få twilight på hjärnan och har hunnit läsa ut alla 4 böcker under lovet och kollat på filmen 100 gånger, hehe =) Ska åka in på bio nån dag och kolla på new moon, det är ett måste. Twilight forever.

Hoppas 2010 blir bästa året ever (:
xoxo

RSS 2.0