Midsommar

Tillbaka igen, cred till mig som har fått ihop några inlägg nu! Igår var det ju midsommar och det blev ingen dans eller nått sånt där men god mat(grillat!!!) och fint väder iallafall. :) På kvällen drog jag och ett gäng vänner till vattnet och satte oss vid brasan, lite chillkrök sådär men sen drog jag och tjejerna vidare och träffade några lirare vid Mälby så vi stannade där resten av kvällen. Fia och Bellan körde nattbad men jag bangade haha. :) Blev en rätt najs midsommar ändå! :)

Idag var vaknade jag vid två, men det var ändå bara grått och regnigt ute så egentligen hade man ju lust att stanna i sängen hela dagen men drog mig upp till slut. Kollade lite på tv och tog det bara lugnt. Nu på kvällen drog jag, Fia, Bellan och Sofie till donken och käkade lite men det var väl det. Inga planer för imorgon, söndag... Yey...
Nu ska jag lyssna lite på Nicki Minaj innan det blir sängen för mig. Puss & kram!


Mr.Wrong on my mind

Sitter uppe och har precis kollat klart på True Blood, snackar lite med Fia som precis har kommit hem från London. :D Vi planerar lite inför imorrn. Ska fira och äta mat med familjen imorrn och senare på kvällen blir det ut med vännerna, vi ska väl sitta ett gäng vid vattnet och grilla osv. Ska bli rätt mysigt! Haha har en känsla av att det kommer spåra men det är så det är på midsommar! ;)
Ska iallafall upp rätt tidigt imorrn och försöka steka lite sen fixa lite inför kvällen och efter det kör vi!

Idag när jag vakna drog jag ut direkt och la mig och stekte. Helvete vad varmt det blir, men man börjar se resultat så det är värt det. ;) Men efter två timmar så orkade jag inte mer så drog in och städade lite. Mötte sen upp ett gäng vänner för lite middag, kebab! Sen drog jag in till Norrtälje en snabbis för att hämta lite saker hos Fanny och sen hem igen. Nu ska jag ta det lite lugnt och strax sova men imorrn blir det full rulle. Vet inte om jag hinner uppdatera men ska försöka.

Take it easy idag, glad midsommar! ;)



Bilder från midsommar förra året. :)

21 juli

Hejsan, sitter och kollar på Sex and the City filmen just nu. Kom hem för nån timme sedan efter att ha varit en sväng i Norrtälje, vi var där igår ett gäng och vi körde faktiskt dit med mopparna haha. :) Tog ca 40 min men det var riktigt nice! Därför drog vi in idag igen och plus att vi träffade på några kanadensare på donken igår också så vi träffade dem precis innan vi drog hem. Så jävla kul att snacka engelska, och man skrattar ju ihjäl sig när de ska snacka svenska haha! Ja men det var en trevlig kväll ända tills jag skulle kliva ur bilen när vi var hemma och glömmer bort att mobilen ligger i knät så nu har jag fetaste sprickan på skärmen. Mys! Jaja, sånt som händer så får väl fixa det nån dag...
Men utom det så har det varit två rätt okej dagar. :) Jag blir rastlös som fan av att bara sitta hemma så får se till att något händer. Börjar inte jobba förräns i juli så har några lediga dagar kan man säga, bara höra av sig om någon vill ses! Men först, midsommar på fredag. Vad är era planer? Jag har fortfarande inte bestämt mig..

Puss puss

Me and my girls. ♥
Haha moppe brudarna, tankade och ready to go!

Play your cards right, maybe we can fall in love


Shopping!

Var i Kista Galleria igår med Emmy och Cassie och fick med mig några snyggingar hem! Regnade större delen av dagen så det var skönt att gå inomhus iallafall. Vart har det fina vädret tagit vägen? På Cassies födeslsedagen satt vi i en park på djurgården i solen men nu är det bara regn hela tiden. Man fattar ju inte att det är sommarlov när man inte kan bada eller sola... Men ja först i lördags blev det lite barnkalas eftersom min syster fyllde 6 år, så då blev det en myskväll hos pappa med tårta och ballonger. ;) Dagen efter mötte jag upp tjejerna vid tc och sen så blev det shopping hela dagen och fick som sagt med mig lite grejer. Favoriten är definitivt blommiga linnet som är lite bustier liknande. Sov iaf hos Emmy och idag har jag bara tagit det lugnt.
Imorgon ska jag träffa mina favorittjejer Cassie och Dannie och sen får vi se om det blir Norrtälje med mopparna för oss haha, se upp. ;)

Ska försöka bli bättre på att blogga nu under sommarlovet, så ska försöka skirva imorgon också. Puss!

Juni

Hej hörrni, väldigt länge sen sist men fick ett ryck att skriva nu. Är officiellt klar med allt i skolan och nu är det bara det som är någelunda kul kvar. På onsdag är det ledigt, på torsdag är det School's out party på Mobergs som jag funtar att dra på, på fredag har vi avslutningsfest och sen har jag hela helgen ledig. Veckan efter återstår bara avslutningslunch och själva skolavslutningen sedan är det sommarlov! Kan inte riktigt fatta det men ja, det ska bli så jävla skönt!

Har haft en riktigt bra helg också, i fredags var jag och tjejerna på fest med vänner och på lördagen hade jag, Bella och Fia myskväll med film och godis hemma hos henne. Välbehövligt efter fredagen! På södagen var det dags för Big Brother Final hos Bella och Hanna vann. Hon var en värdig vinnare men hade nästan hellre velat sett Amandus som vinnare... Men grattis till Hanna iallafall! Vad har ni haft för er? Något kul? Jag har själv inte uppdaterat er om allt som hänt men kan säga att den senaste tiden iallafall varit något av det bättre! Kan vara att sommaren är påväg och solen har kikat fram ibland. Dock så har det spöregnat hela helgen och idag, då vi var på ett fort i Vaxholm med klassen. Helt ok men föredrar Grönan. :) Haha kommer sakna hela 9an så jävla mycket när vi slutar, vi känns typ som en familj haha. Hatar och älskar varandra från och till men trots det så kan dom ju vara rätt underbara!

Vi hörs när vi hörs, puss.

RSS 2.0