You loved me and I froze in time


Gymnasiet imorgon

Imorgon börjar jag på Jensen Norra. Det ska bli helt bäst, ny stad och ny skola. Kan inte rikigt fatta att jag börjar imorgon, har tjatat så jävla länge på att komma ifrån det här och ja nu är det dags. Hoppas att det verkligen blir så bra som jag vill, upp til bevis imorgon. Puss puss!


Bjuder på en bild från början av sommaren. :)

It's a quarter after one, im all alone and i need you now

Hejsaaaan!
 
Idag blev det jobb på morgonen. Kunde inte somna när jag kom hem så drog igång lite träning och sen blev det att sola lite. Rätt mys! På kvällen träffade jag Elida först och sen kom det massa människor och när det började spöregna som aldrig förr tog det inte lång tid förräns jag och Bella körde vattenkrig mot killarna. Dom waina över sina mobiler men själv hade man mobilen på sig när man blev buren till en jävla stupränna och blev TOTALT genomblöt. Men satan va kul det va! :D När jag kom hem så ja, ungefär översvämmning i hallen nått sånt där... :D
 
Imorgon är jag ledig men ska försöka komma upp i tid och försöka träna lite och äta. Sen tror jag att det blir att vara med Danni, får la se vad vi hittar på. Men nu väntar sängen, synd bara att det inte regnar lika mycket längre... Finns det något mysigare än att somna till regn som smattrar på rutan?
 

Jag och bella mitt i regnet idag(kläderna kunde väl blivit liiite mer uttöjda?) och en bild från när jag och Elida badade igår :)
 

I just wanna be the one to remind what it is to smile


I bruise easily, so please be gentle

Hej bloggen, haha mer uttjatad mening får man leta efter...
 
Men iallafall, har jobbat den senaste tiden så har slarvat med bloggen men ja nu är jag iallafall här.
Igår var jag ledig och kunde iallafall njuta av ledighet dagen efter så det blev lite party på kvällen men jag var bara allmänt otaggad så jag och tjejerna drog hem till Fanny runt två och jag somna till tvn, haha tittade på en gammal skräckfilm. Det var nog mer som en komedi... Imorse vakna vi upp vid 1 till solsken men alla var lite sega efter kvällen så Fanny sprang iväg och köpte fika på ett bageri och sen blev det kaffe och kanelbullar på balkongen. Mys! På kvällen träffade jag lite folk och badade, invigde min nya bikini som jag beställde på rean på H&Ms hemsida, skitsnygg! Sen blev det fiske med Elida, vi drog upp abborarna med killarna fick döda dem. ;) Så det ska vara!
Imorgon hoppas jag på bra väder, tror det blir att hitta på något med Daniella så hoppas på lite sol och bad! :)
 
Nej nu blir det sängen för mig, men först lite sex and the city. Helt jävla beroende, så fucking jävla UNDERBART.
 
Nya bikinin

RSS 2.0