Sunny day

Hejsan.
Sommaren är snart här på riktigt nu. Nära är det iallafall. Idag har Cassie varit här men vi var mest hos min moster och solade. Just där(där det är lä och precis framför solen), var det 46 grader idag. 46 GRADER! Igår när jag vara där var det 44 så två grader varmare var det idag. Vi blev grillade kändes det som, men det var värt det. Har fått lite linje efter mina shorts och ansiktet har fått färg också. Så fint med solbränna på sommaren!

På kvällen var jag hos Mickis och vi lyssnade mest på musik och var inne på datan. Måste välja låtar nu till två olika tillfällen, varför måste det finnas så många? Beslutsångest.

Alltså har jag haft en trevlig dag och morgondagen kommer säkert bli lika bra, ska shoppa lite med Cassie. Hon ska klippa sig också så jag får vänta på det spännande resultatet ;) Hoppas det fina väret är framme igen imorgon, fast jag är lite tveksam eftersom det mulnade till nu lite på eftermiddagen. Jaja, inköpen kommer säkert in nån dag framåt.

Tills dess får ni ha det bäst!


Joshua Radin - I'd rather be with you (Hayden Panettiere är med i videon också ;))

Back from tha vischa

Det har väl gått en timme men då kom jag iaf hem från bönderna på vischan, Dannie och Cassie alltså ;) Men nu är man tillbaks i "The big city"(HAHA NOT) så. Men vi körde lite moppe och spela kort och snackade lite. Söndagsmys alltså :p. Det har varit så jävla varmt idag! Det har säkert varit över 20+ så nu är sommaren snart här på riktigt. Men man fattar det inte riktigt eftersom vi inte haft nån riktig vår. Det har liksom bara varit vinter sommar. Lite tråkigt tycker jag, men nu vill jag att sommaren ska komma efter en riktigt lång vinter!

Bild från när jag cyklade hem, så fint.



Från Grönan




Haha.








Före


Ner


Efter, HAHA!

Godnatt!


A little something about Grönan.

Hej!
Förlåt för usel uppdatering men jag har inte riktigt haft tid eller lust. De senaste dagarna har varit riktigt bra. På onsdagen var jag med Cassie och Mickis, torsdagen efter så sov Dannie, Mickis och Cassie hos mig. Vi hade det jättemysigt med många skratt ;) Det var lite svårt att sova på natten eftersom vi skulle till grönan dagen efter men till slut somnade alla och var uppe igen nästa morgon. Vid 9 åkte bussen så vi var framme vid 11 ungefär. Vi började men Lustiga huset(såklart!) och sedan drog vi vidare till Popexpressen där de spelade Memories - David Guetta, det är ju stort + när det är bra musik också så vi hade tur! Efter det körde vi de större karusellerna, alltså Jetline, Insane, Uppskjutet m.m. Måste berätta om när jag skulle åka uppskjutet. Jag höll ärligt på att dö. När jag satt där och klämde sönder Denice och Cassies händer och kollade på utsikten började jag skaka, alltså verkligen skaka, världens äckligaste känsla! Så där satt jag och längtade ner medans vi hissades upp och ner. Fyfan säger jag bara, aldrig mer. Och Fritt fall kunde jag ju glömma men Dannie och Cassie vågade sig upp på Tilt. Jag fick typ ont i magen av att bara kolla upp, haha. Ja men annars var allt toppen, jag vann ingen 2 kilos choklad men jag klarar mig ändå :p.

Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan hänka mamma o handla. En mjukglass blir det också.

Vi hörs senare, då kommer lite bilder från Grönan! :)

11 Maj 2010

Halloj!

Har haft en toppen dag. Hela sjuan har varit vid Erken idag, typ nån sjö men jag tyckte det faktiskt var kul! Solen stekte på hela jävla dagen så nu har jag faktiskt fått lite färg i facet. När vi kom hem var vi ganska slut men jag och Cassie drog till Mickis och Dannie där vi hoppade lite studsmatta, solade och lyssnade på musik. På kvällen nu har jag tagit en power walk promenad med Mickis. Vi ska börja göra det som schema nu, typ 3-4 dagar i veckan.

Jag längtar ihjäl mig till grönan på fredag så jag vill bara att dagarna går fort nu. Gärna med lite sol på det också. Men nu blir det en snabbdusch och sedan ska jag i säng!

Puss.




Sunday evening

Hej.
Just nu chattar jag lite på msn och tänkte snart lägga mig med en bok. Tyvärr inte Asyl, den är redan utläst sedan tidigare idag så nu gäller det bara att leta reda på nästa bok i skolan :p. Asyl var lika bra som första bra som första boken Gömda, och jag fattar fortfarande inte att man kan låta någon leva på det sättet.

Tänkte också berätta lite om helgen, såg att jag missat det. I fredags var jag och Mickis på draget, det var massa trevligt folk där men vi var mest med boysen. Det blev en bra fredag iallafall och resten av helgen har jag bara varit hemma. Så jäkla skönt att ibland vara ensam och bara slappa vid tvn och datan. Nästa helg blir det full rulle iallafall. Ska vara med brudarna från typ torsdag till lördag tror jag. Bara fyra dagar kvar till Grönan :D

Men vi hörs imorgon :) Godnatt!

Charlotte Thorstvedt for BikBok














Hemmadag

Hej på er!
Ja, idag tänkte jag ska få bli en riktigt hemma dag. Igår hade min svenska lärare fått in lite nya böcker så jag och Pia(som nyss läst ut gömda) var först med att haffa Asyl såklart, fortsättningen på Gömda alltså så läsning ska det bli. Men jag tänkte också duscha och fixa rummet och lite sånt. Det är närmare storm ute så jag tror inte att det blir så mycket ute för mig idag. Jag undrar vart fasiken solen har tagit vägen? Den var framme mycket där i slutet av april men nu är det ju bara mulna dagar som går. Längtar till sommaren. Och en annan sak jag längtar till är Gröna Lund! På fredag nästa vecka åker jag dit tillsammans med Cassie, Mickis och Dannie. Det ska bli så jäkla kul att komma dit igen efter ett år! Vettefan om det blir fritt fall för mig men jag vågar nog mig på Insane igen ;)

Insane.jpg
Bilder från Wikipedia.

Match

Kom hem för en stund sedan från Mickis, Dannies och Cassies match. Alla tjejerna i laget var asduktiga! Var faktiskt roligare än jag trodde att stå och heja på dem, Bella och jag kommer nästa gång igen ;)

Just nu är Andra Avenyn på, ska kolla klart på det och sedan ta en snabbdusch och sedan blir det sängen för mig efter en lång dag! Imorgon ska jag bara ta det lugnt, solen skulle visst komma fram imorgon också enligt väderleksrapporten så om det blir fint väder blir det väl lite stek också ;)

För några veckor sedan kom ju Eclipse trailer nummer 2 ut. Jag hoppas verkligen inte nån har missat det, nu kan jag inte vänta tills slutet av juni!


Nr 2(Senaste)


Här har ni nr 2 också.



Vi hörs imorgon!


5/5 -10

Riktigt härlig dag idag! Solen skiner, visst ser man molnen lite men vad gör det när solen är framme? Självklart var jag, Cassie, Mickis och Dannie ute på rasten idag, solade och hade riktigt det riktigt mysigt! Såna dagar är lite bäst alltså. Jag kom hem för 40 min sedan och har bara hunnit äta lite. Senare ska jag träffa Bella, vi hittar väl på nått innan tjejernas fotbolls match drar igång.

Tills dess får ni ha det bäst, och ha det bäst ute i solen nu ;)




Så himla fina sommarouftits.


VD

Snart blir det återigen ett avsnitt av Vampire Diaries. Im a sucker for vampires helt enkelt, älskar alla serier/filmer så nått måste det ju ligga i det? ;)

Var hos Mikkis Pikkis på kvällen förut, vi passade hennes lillasyster, fikade, och spela lite fotboll hann vi med också. Imorgon ska jag nog bara vara hemma tills 18 för då ska jag ner och kolla på dannie, mickis och cassie fotbollsmatch tillsammans med Bella, det blir väl helt okej fast jag är inte är nått större fan av fotboll :p.

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Puss!


Så jävla härlig bild på Dannie från valborg!

Dagens Outfit

Efter en lång tid är det tillbaks... DAGENS OUTFIT!


Benvit kofta - Carlings

Vitt linne - Gina Tricot

Svarta jeans - Cheap Monday

 


Another day with Cassandra!

Hejsan!
Cassie är här idag igen och vi sitter och lyssnar på musik just nu. Har precis fixat lite kollage från idag, tänkte göra en video från valborg när vi firade Dannie men det är nått riktigt skumt med videorna men jag ska försöka kolla upp det ;) Annars har vi inte gjort mycket idag. Skola som vanligt igen och sen har vi ätit våfflor och en liten promenad med min vovve hann vi med också.




Lite bilder från idag, det stod text på dem också men picasa laggar. Dagens outfit kommer framemot kvällen!

Vampire Diaries, återigen.

Ja, nu blir det sängen och Vampire Diaries. Det slår nog ändå True Blood, jo det gör det. Det har inte hänt mycket sedan Cassie drog, kollade lite på Mitt stora feta grekiska bröllop(haha!) och fixade naglarna lite. Imorgon blir det skola igen och efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Fint väder skulle vara ganska så nice ;) Bilderna från helgen kommer nog imorgon om Fjällan skickar dem till mig. Och modefronten måste bättras på också, jag menar hallå?? Var det 100 år sedan jag la in ett inlägg om kläder eller? :p. Näe skärpning på hög nivå blir det nu.

Vi hörs imorgon. Godnatt fina läsare ♥


Bild från imorse, min min säger jag bara, haha!

DMT



Fjällan på besök

Hejsan!
Riktigt dålig uppdatering men när man har fin besök tillägnas ju inte så mycket tid åt bloggen :p. Cassandra har sovit här sedan igår och ska vara kvar till typ 17 idag. Igår var vi ute och cyklade lite men vi nördade mest vid datan och dunkade music. Idag har vi gjort lite läxor och kollat på Paranormal Activity. Filmen var skitäcklig och väldigt konstig. Fattade inte så mycket av slutet. Men aa om man gillar obehagliga rullar så är den filmen inte helt fel.

Vädret är på topp idag och vi stekte en stund förut och var ute med dogsen men det var ändå en aning kallt. Men vi kanske ändå hittar på något, en cykeltur maybe?

2 bilder från igår






Cassie har de andra på datan bredvid mig men dem kommer senare, puss puss sålänge!

Jag vet att...

efter en välbehövd hemmakväll ska jag sova, länge. Morgondagen kanske bjuder på en dag med Fjällan(cassie).

godnatt.

Gårdagen

Nu är jag hemma igen efter en jävligt rolig valborg! Vi firade alltså Dannie som fyllde 15 år i veckan med 5 kamp, poolhäng och såklart moppe åk ;) Jag och tjejerna hade det riktigt bra! Men nu är jag hemma igen och har tänkt vara det resten av dagen. Rummet skulle behövas städas och duscha ska jag nog också göra, om jag orkar.

Vi hörs senare, ha en riktigt fin lördag!

RSS 2.0