Goodnight bitches.

Skolfoto imorgon, jag är redo.
Sleep tight.




Styling

Hejsan
Emmy är här nu och vi ska strax ut och köpa lite fika, ovanligt? Nej. Men iallafall förut så stylade jag om Emmy och jag det blev lite sisådär Emo-stuk ;)

Bild:

Coolt va? Det är jag som står för sminket och håret =)

Men nu ska vi dra jag ska bara byta byxor, har haft mjukisar på mig hela dagen ;)
Hörs senare, puss!

Jag har uppdaterat dåligt, lala.

Hej Hej
Sorry för dålig uppdatering men jag har varit ute hela kvällen och dagen. Har först tagit hand dom hunden sedan drog jag ut med Emmy och när hon skulle hem var jag med Emelie, My, Wille, Jacob, Arvid och Jeppe. Ja vi gjorde väl ingenting förutom snackade, högt haha. Sedan kom det en massa tjejer som var på fortbolls läger här... Dem undra hur fan vi kunde bo här ute på landet men de är lätt, har faktiskt bott i Stockholm i hälften av mitt liv :)

Hann inte riktigt ta någe bilder men jag hann ta en på Emelie när vi knuffa ner henne från nått vi satt på, haha.


Hon ser lite putt ut :p.

Ska ta lite mer bilder nästa gång men nu börjar jag nästan bli trött, ska sitta uppe ett tag till. Hörs imorrn!


Busy

Yes jag har fullt upp i skolan nuförtiden. Allt går snabbt och snart är det höst och kallt, måste ju ner och ta ett sista dopp snart. Dem säger att värmen är påväg tillbaka men det tvivlar på på...

På tal om annat, ni vet väl vem Lauren Conrad är, från The Hills? Jag och många andra har säkert henne som inspiration för kläder. Älskar hennes klädstil! Hittade en snygg höst outfit där också Audrina är med men Lauren har snyggare outfit tycker jag allt :p.


Snygg liknande chanel väska
Mysig höst kofta
Ett vitt linne(?)
Svarta strumpbyxor
Scarf
Bruna höga boots
Samt solbrillor

Hon är snyggast!
Där var lite tips från mig, nu ska jag plugga spanska så hörs vi imorgon, godnatt!

Tired.

Yes det kan man ju säga, jag höll bokstavligt på att somna på SO'n idag, omg. Men idag när jag kom hem så åt jag pirog och drack te för att pigga upp men det funkade inte, jag somnade på soffan. Och sedan vaknade jag och gick till Klara och Emmy. Ja så har min dag varit. Jag har ingen bild att ladda upp åt er så ni tvingas läsa denna SÅÅ intressanta text, ha en trevlig kväll.

Puss & Godnatt.

Ingen...

Ingen ork att blogga, ni får helt enkelt vänta tills imorgon. Godnatt.


Bild från tidigare idag hemma hos Filip, Kims hand(pistol). Se upp Kim, im prepared for revenge. Och Emmy leker stekare, ja vi är verkligen järngänget vi. ;)

Hiss/Diss

Hej Hej
Nu är jag hemma igen, har varit det några timmar men hann ej uppdatera. Men jag tänkte köra hiss/diss ;)


När små bloggar gör videoinlägg eller liknande, ni får ursäkta men ok om ni har en ganska känd blogg men annars liksom, ingen bryr sig riktigt? Jag kan sitta och kolla för att jag tycker det är kul att kolla vad andra människor gör men ja, kom ihåg att detta är min åsikt och ni gör vad ni vill men jag skriver detta för att i och med blogga ska man säga sina åsikter, right?

När folk glor som fan, har dem aldrig sett folk förut? Måste käkat bläng sylta.


Kenza! Hon skrev på sin blogg att hon bloggar för att det är roligt, inte för att käna pengar o.s.v. Och hon kör inte på stilen "Everybody wants to be me" som hon också skrev. OCH till sist så provocerar hon inte, kan vara bra som omväxling eftersom alla har fastnat för de? Grow up.

Musik, man kan lyssna på det när man är på alla humör, glad, ledsen, ja det piggar alltid upp!

Min nya skola, mer frihet än vi hade i förra skolan, förutom att dem har lite konstiga tider och sånt men whatever, hiss till den!

Nu ska jag ta en dusch och fixa mig lite, imorgon är det ju skola. Men ha en bra kväll och sov gott! :)

Mys i soffan

Jag ligger här i soffan och myser med datan och filmen "Den gröna filmen", har sett den ett antal gånger nu men den är bra. Till middag åt vi grillad fläskfilé med potatis kroketter och bearnise sås. Det var en delikatess kan man säga ;) Imorgon åker jag hem så jag ska försöka hinna med ett inlägg innan jag åker och sedan skriver jag när jag kommer hem också. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, ja men så typiskt. Såklart blir det paus...



Godnatt & Sovgott.

Sommar och höst fräsch!

Hej Hej, har inte uppdaterat för jag har åkt till Uppsala och hälsat på lite vänner till mamma och mig. Jag har skittråkigt just nu, vädret suger, det finns inget förutom data här och snart kommer det gäster... För att göra stämningen lite bättre tänkte jag lägga in bilder på hur jag sminkar mig(dem har webbcam).

Jag börjar med ett ljust puder i ansiktet så att man inte ser så blank ut. Pudret på bilden är från Clinique.


Och sedan concealer, min är från H&M.


Fyller i med ögonbryns penna, också från H&M.


Och mascara, jag har en från Dior.


Och sedan lite rouge, också från H&M i en brun nyans, snyggt enligt mig ;).

Sådär! En fräsch och inte för mycket sminkning! Sen om man är blek, använd lite solpuder! :)

Skola, skola OCH skola.

Nu förtiden går all tid åt skolan och sedan åt kompisarna som inte går på min skola, som t.ex Emmy :) Idag när vi var i skolan har vi haft lite olika ämnen bl.a idrott och vi sprang skitlångt! Tyckte jag iaf, usch nej. Fan om vi har det imorgon också. Sen åkte jag till tandläkaren och det gick bra, inga hål. :D Mamma och jag handlade lite på Willys sen var jag lite med Emmy och efter det med Malin, Emilia och Isabella.
Har fått lite nya saker idag men det visar jag imorgon, vill ha lite data också ju! Orkar inte slänga in nån bild så vi får höras imorrn.
Godnatt.

Shopping!

Hej bloggen!
Idag har jag och Emmy som sagt varit i Norrtälje och shoppat , vi hade det jättemysigt, hittade lite smått och gott som detta:


Mina lösnaglar kom idag på posten, köpte nagellim till dem för att dem är förlimmade och jag vill att det ska hålla länge ;)


Jeans leggings från Kappahl.


Och mina svarta tygskor från H&M, köpt vita förra gången fast inte på H&M men svarta passar ju bra nu till hösten när det är skitigt och jäkligt.

Och sedan när vi skulle äta på McDonalds satt det några killar i 15 års åldern och Emmy glodde på dem och då börja dom vinka åt henne och vissla och hon såklart börja asgarva och då börjar dom göra: Mjaouu och sånt där. Efter dett tag går dem och vi går väl 10 min efter dem och sedan när vi gått ett tag så står dem på andra sidan vägen i väntan på bussen och börjar såklart vissla och säga: sexy, ooh.
Ja det var ju lagom pinsamt. Jag gick i mina mördar skor här ovanför, först hade jag gått i converse kopior och fått skitont i lilltårna och när jag tar på mig tygskorna så värker det son fan + att jag får ont i hälen, så jag gick som, ja. Vi satte och sedan på biblioteket en stund och läste innan vår buss kom, och på bussen satt Fia :)

Vad har ni gjort?
Imorrn är det skola så jag ska ta en snabbdusch och lägga mig, ska kolla på Charlies Angeles. Hoppas alla har haft ett roligt sommarlov och får det bra i skolan.
Förlåt för all text, hoppas ni orkar läsa :p.

Godnatt.

Musiktips + bloggande!

Imorgon:
Jo nu tänkte jag hinna med 2 saker eftersom jag inte har bloggat så mycket och antagligen inte imorgon heller.
Imorgon är det sista dagen på sommarlovet, sorgligt nog men jag och Emmy har bestämt att vi ska in till Norrtälje och tröstshoppa eftersom skolan börjar, haha nej jag skoja men vi ska skol-shoppa lite och sedan ska vi äta avslutnings middag efter ett bra sommarlov på McDonalds, mums säger jag bara. Usch vad jobbigt med uppsatser, läxor prover o.s.v. Men det finns ju också fördelar t.ex vara med kompisar och killar, hehe. Men jag ska upp imorgon vid 9 och tar bussen till Norrtälje  vid 10 så möter Emmy mig där för hon skulle göra någe där på morgonen.

Dagen:
Idag har jag iaf varit med Fia som kom hit vid 11 anledning till att jag inte bloggade då var att jag låg fan och snooza till kl 10.30, oops? Anyway så tog jag en snabbdusch fixade mej och så men hann ej fixa håret, Fia kom och fick helt enkelt kolla på när jag plattade håret, måste varit fascinerande, haha. Vi kollade lite på film och andra roliga saker, vid middagen kom Emmy och vid 19 åkte Fia hem tråkigt nog men vi ses på onsdag igen ju =).





Skitbra låt + att det är min älskling som sjunger! Kan det bli bättre? (:

Hoppas ni får en trevlig kväll och sover sött (:

Läggdags...

Snart ska jag gå och lägga mig, tänkte gå upp 9 imorgon(det är ju trots allt skola på onsdag så jag får börja vänja mig) och duscha, städa mitt rum lite och sedan möta upp Fia vid bussen sen ska väl vi hitta på något, vi får se vad det blir :) Har inte träffat Fia sedan sista Juli tror jag det var så det ska bli roligt! Bloggar kanske inte så mycket men ett musiktips hinner jag med på morgonen.


Fia och jag på väg till Grönan i maj.


Godnatt.


God morgon.

Hej alla!
Jag gick upp vid 10, halv 11? Jaja, har inte ätiti frukost än men ska väl ta något att äta snart. Te och macka är man alltid sugen på;) Jag och Emmy ska ses senare så jag är hemma ett tag. Lyssnar lite på musik också vi kör en dages musik tips också nu när jag ändå är igång ;)





Hörs senare!

...

Ja, nu har Lollo gjort det igen. Dålig uppdatering. Förlåt om det är någon som väntat på mig att blogga(vilket jag inte tror) men dagen har varit ganska fullspäckad, jag har varit med Emmy, ätit på resturang med Emmy och till sist varit med henne igen, det händer ju inte varje dag(jo).

Imorgon kanske jag ska leka(yes, leka!) med Melinda och Emmy om jag får vara dem. Igår såg jag ut såhär, alltså hair & face look.




Själv tycker jag det var snyggt, vad tycker ni? Nu ska jag försöka skanna in en sag på datan och sedan lägga mig, jag LOVAR att blogga imorgon.
Godanatt & Sov gott.

Blev fest ändå :)

Ja det blev det allt, hos Klara. Hon hade maskerad, det berättade jag inte va? Jag var utklädd till Hollywood Star, med lockigt hår, mycket smink, jag hann inte ta kort på outfiten men jag hade detta på mig:
Svarta Tights från Zara.
Lila midjekjol från H&M.
Svart V-ringat linne med paljetter från Vero Moda.
Vit kofta från Kappahl.
Också värsta bling bling örhängen som jag icke vet vad dem kommer ifrån, ser ut som diamants iaf  men det är det inte:). Laddade ner Spotify också förut, funkar galant.

Vad har ni gjort?
Jag ska väl snart gå och lägga mig, börjar bli trött efterom jag gick upp 10 idag, mysigt inte.
Godnatt & Sov gott på er ;)

P.S Jag har beställt lite grejer som antagligen kommer i veckan, checka in det då ;)
PP.S Gud vad jag slarvar med Dagens Outfit, tycker inte ni det? Ska bättra mig.

Trött

Hej Hej.
Jag sitter här, gäspar och är trött. Gick upp vid 10 idag, tidigt va? ;) (haha). Orkar inte sitta vid datan så jag ska göra någe vettigt, tänkte städa lite och sedan fixa mig eftersom jag inte har något vettigare att göra, Klara har fest idag på kvällen men jag tror inte jag ska gå... Är seg och ja.

Vad händer hos er?
Bye...

Nattblogg

Ja, tänkte bara skriva ett inlägg nu eftersom uppdateringen ine varit den bästa. Ska försöka få med lite mer bilder och sisådär, så det blir liite roligare :)

Jag pressar min älskling låt.
 

Godnatt & Sovgott.

Home, sweet home

Nu är jag hemma igen efter att har varit hos Filip och Viktor med Emmy. Vi nördade oss som vanligt med wii och data, fast jag hann inte uppdatera därifrån, sorry.
Och till middag blev det pizza, calzone. Det kallar jag mumsigt! Imorgon vet jag ej vad som händer.

Vad har ni gjort idag?

J
ustde! Emmy tog 2 riktigt fina bilder på mig med en sån här grön stor syrsa. Jag hade den på mig hela tiden och sedan hoppade den på henne och hon skrek, som en riktig tjej kan man ju säga, mes :p.





Jättefina!
Uppdaterar senare. Puss!

Fixar mig

Hejsan Hoppsan!
För inte så länge sedan tog jag en dusch och jag har inte fixat mig än så jag ska göra det, ska träffa Filip, Viktor och Emmy vid 17-18 ikväll så jag hoppas kunna uppdatera från Filips place, eftersom han har webbcam! :)

Är på lite dåligt humör, det sägs att man inte ska blogga då men jag är stark nog att hålla det för mig själv och vara på bra humör inför andra även då.
Hörs ikväll!

090812

Idag är har jag inte haft tid att uppdaterat, nån som dog av det? :) Tror jag inte, va? Men jag har varit med Emmy och vi har varit hos Filip och Viktor, spelat wii och sånt. Tänkte uppdatera från Filips data men han satt klistrad framför den...
Jag, Emmy och Viktor körde Mario Cart på Wii och ja, ni skulle hört oss..
Fan!
Skit!
MEN VAFAN!!!
Ja nått i den stilen var det...
Imorgon kommer jag försöka uppdatera mer, kyss.

Finns det någon finare sång än denna? <3

Skolan

Ja, snart börjar skolan igen. Jag ska börja i en hel ny skola eftersom den jag gick på var från 0-6 så nu börjar jag i 7an och en annan skola... Det känns lite pirrigt men ändå är det lite roligt. Nytt folk, folk jag känner, ja. Även fast jag vill att sommarlovet ska fortsätta i evigheter så är skolan ganska rolig ibland, jag menar jag träffar inte alla som jag umgås med i skolan på sommarlovet så jag ska försöka ta vara på det.
Men nu börjar jag alltså högstadiet och nivån efter det blir gymnasie, shit vad tiden går fort. Känns som jag fortfarande går i 2an ju...


Från 1-2an tror jag. Haha, jag var ju lite poppig, jeans jackan är väl trendig? ;)


At Filips

Tjena Tjena!
Nu sitter jag här hemma hos Filip med Emmy men Filip är inte hemma haha, men hans två brorsor är iaf här, sitter vid en data med seeega tangenter... Här har ni lite bilder att kolla på eftersom Filip har webbcam(yes!).


Jag med min Britney tröja som jag köpte på konserten. ( Och den får ni se nu efter 1 månad, haha.)


Me and Emmy, helt osminkade. Natrual is the shit. (?)


Puss på er sötisar! :)

Haha.


Viktor har en bad hair day...

Puss!

Min blogg är tråkig

Ja det är den, jag vet ju att jag har lite läsare så ni som läser, snälla. Tipsa med en kommentar om vad jag ska göra?
Sålänge för ni en DMT! :)




Sliimy - Womanizer (Cover)


P.S Har gjort om lite få jag tänker lägga in ett musiktips om dagen, ett alltså.


Sho.

Jo hejsan!
Idag gick jag upp vid 11 och efter det kollade jag på mitt favorit program, Sjunde himlen! :) Har inte ätit nån frukost eller fixat mig, alltså nada. Fick ett städryck nu så jag ska städa mitt så kallade bombnedslag till rum... Inte kul.

Vad händer hos er?

TTYL

Britney goes blonde, again.

Yes, nu har min käraste idol färgat håret blondt igen och hon passar sååå mycket bättre i det!
Och hon skrev också på sin twitter - Blondes do have more fun. Och vad ska man säga? Go blondes!


Bild från MSN.

...Och så var jag hemma hos Emilia där Adelia var också, vi stack till klipporna där vi badade och solade, mysigt. ♥
Kom hem vid 21 och nu sitter jag här. Vi hann inte äta nån mat så jag åt pytt i panna till mat alldeles nyss, det passar i alla åldrar ;)

Godnat & Sov gott kära läsare.

090809

Mors mors!
Jag har just duschat och fixat naglarna. Gick upp vid 11 och var skittrött men jag måste fan pressa upp mig nu eftersom skolan börjar om 10 dagar, tråkigt men sant. Idag ska jag hem till Emilia där jag tror Adelia är också så jag ska vara med dem :) Jag måste nu fixa håret och sånt innan vi ska åka.

Vad tycks om den nya bloggdesignen?
Kram


Ny bloggdesign igen

Hej bloggen.
Nu har jag fixat en ny bloggdesign som jag har gjort. Är nöjd och den sitter nog kvar ett tag till skillnad från den andra. Gillar verkligen den gröna färgen, den ser... sofistikerad ut om man säger så :)
Annars idag så var jag, mamma och moster i G-hamn där vi åt glass och gick runt sedan stack vi hem och jag gick ut med Emmy, Frida och Fanny.

Vad har hänt hos er? :)
Me lajki this song.



Solen skiner

Igen. Ja, nu är jag uppe på benen och vill gärna ut för att sola & bada. Ska slå en pling till My och se om hon är hemma och kanske vi hitta på nått :).

Vad gör ni idag?
Kram

Home at last

Nu är jag hemma igen. Jag tänkte fixa en ny design eller header som det heter, kanske en lite mer stilren än vad den är nu(?).

Jag har iallafall badat med alla igen, förutom My. Emmy, Daniel, Kevin, Jeppe, Kim ja, hela gänget. Emmy och jag dök som vanligt.
Måste bara berätta en liten rolig sak som hände, Daniel och Kevin skulle dra upp Jeppe från bryggan och upp och det är väl 1.5 - 2 meter kanske? Och då hitta jag ett till rep på botten som dem ville att jag skulle koppla ihop med det andra och då ville jag busa lite så jag satte fast snöret på en skitstor sten och  dom ba: Men vafan? Den är ju fast. Och sen drar dem lite till och ser att det är en sten, haha. Emmy och jag asgarvar. Like we always do.
Imorrn ska solen steka igen men imorrn kanske inte Emmy kan så vi får la se vad jag hittar på :) Mer update imorgon.
Puss & Godnatt.

090806

Hej bloggen.
Jättedålig uppdatering idag och igår, verkligen. Men när vädret är så fint så finns ingen tid för att blogga. Varför inte bara göra nått istället för att blogga? Jag har iallafall badat idag med massa folk. Ska jag nämna alla namn? You got it, Emmy, My, Daniel, Kevin, Jeppe och Kim. Emmy och jag har dykit med våra grymt snygga simglasögon, mina är ljusblåa och Emmy har röda, haha.

Skulle verkligen vilja ha en undervattens kamera och ta kort på alla fina aborrar vi ser. Skit coola mönster. Nu ska jag träffa några av dem igen för mer bad men solen börjar gå ner. Jag är skittrött och det känns fan som att jag åker i vågorna efter en nästan hel dag i vattnet, men hello!?

Im coming again.

Yo, yo.

Tjena bloggen.

Idag har jag haft det skitmysigt. Jag och Emmy har varit vid bryggan från typ 13-19, solat och badat har vi gjort. Det ska ju visst komma tropisk värme i augusti nu *happyface*. Jo men vi var där och fikade med pepsi och chokladbollar, jag älskar choklad!

Efter det gick vi hem och åt sen gjorde vi inte nått direkt och efter det mötte vi fröling sister + Kimpa och Jeppe. Vi skrattade helt enkelt. Fanny, jag och Frida har väldigt roliga skratt haha, så Frida kallar mig för fiskmås, Fannys för häxa och jag kallar Frida Kråkan, jag vet att ni är Jätte intresserade, woho... Vad har hänt hos er då? (:

Nu ska jag lyssna på Boom Boom Pow, med Black Eyes Pease(yes dem stavar pease inte peace.)


xoxo, bitches.

By Louise


  • Duscha         
  • Äta något(?)
  • Fixa mig
  • Vara med Emmy
  • Slappa vid datan och tvn.

Så ser en slapp dag ut i Lollos liv, vad hittar ni på? (:


Fun night out!

Kom hem för nån timme sen och har haft skitkul! Jag och Emmy köpte lite godsaker och sen drar vi ner til bryggan där Jeppe, Jacob, Eric och Arvid är och efter en stund kommer Emelie, Isabella och My. Emmy och jag satt och garva hela tiden och dom stod och gjorde så vi skrattade såklart och dem lyckades. HAHA! Efter en stund kom Bellan, Fanny och Frida simandes från andra sidan och så, då satt det också några på bryggan där dem var sedan efter en stund så säger:
Jacob: Hörrni är inte det där era handdukar som ligger i vattnet?
Så ser man nån kille med keps och luva på sig som gör typ peace tecken åt oss medans killarna står och klappar.
Fanny: JAG SKA ANMÄLA DIG!!!
Haha, kanske inte så kul för Bellan, Fanny och Frida men det såg ju så jäkla kul ut så såklart börjar jag och Emmy asgarva, som vanligt :p.

Och sen kommer brandbilen efter nån fest på nån resturang skulle jag tro och Eric får för sig att vi ska göra vågen då. Så jag och Emmy + killarna ställer sig redo att göra vågen. Eric: Ok, kom ihåg nu. Gör det 3 gånger!
Och så kommer brand bilen och vi står som idioter och gör vågen. KVÄLLENs HÖJDPUNKT!! HAHAHAH Dem andra var dock för fega för att vara med.
Men imorrn ska vi möta skitungarna igen.
Ni får la ha det bäst tills dess. Puss!

P.S Tog inga bilder idag men det blir imorrn ;)


Shakira is back!

I love this song!


2 dagars håll igång!

Nu var det två dagar sedan jag bloggade så de börjar bli dags. Iförrgår spelade jag och Emmy minigolf och badade. Dagen innan det så köpte jag mitt älskade armband från Veckorevyn! ♥
Lite bilder:

Och igår så gick jag och Emmy + många mer på marknad och det var skitkul. Vi åkte karuseller gick runt och jag hittade en söt påse som jag kan visa senare.
Bilder:

Hörs sen. Puss!

RSS 2.0