Sista inlägget år 2010

Hejsan.
Sitter här med Mickis just nu och vi försöker njuta av de sista 12 minutrarna av 2010, sorligt. Haha nej ;) 2011 ska ju kicka ass! Vi har haft lite mini party hos mig under kvällen med gottis och singstar. :D

Hoppas ni har haft en riktigt bra nyårsafton, Mickis och jag firar ju utan Sandvikarna i år men nästa blir det alla fyra igen. ;)

Puss på er och GOTT NYTT ÅR!!




Nyårs Outfit!











Svart klänning med paljetter på axlarna från BikBok
Ringar, Örhängen och Halsband från bl.a Ur & Penn, Kappahl, Lindex, Gina.

Tidsinställt!!

God morgon!
Nu ligger jag nog och sover men jag som är ett fan av tidsinställda inlägg gör ett sådant istället.

Idag är det alltså nyårsafton och den ska spenderas med Mickis, nu under dagen vet jag inte riktigt vad vi ska ha för oss men vi måste ju göra något riktigt kul sista dagen av år 2010! Året har varit roligt och bara blivit bättre ju närmare 2011 man kommit, och 2011 ska ju såklart kicka ass. Det ska jag se till. ;)

Idag ska jag också försöka fota min mellandagsrea shopping och ta en nyårsoutfit.

Vi hörs senare, puss!!


Denna skulle inte sitta helt fel...

Stockholm i mitt hjärta

Hej på er!
Nu är jag tillbaka med lite uppdatering. De tre senaste dagarna har spenderats med Mickis och mest i Stockholm! Shopping på mellandagsrean och McDonalds, haha. I måndags gick vi själva men sen mötte vi upp några grabbar och så gick vi runt lite men sen när vi skulle hem så var jag tvuungen att leta efter ett par byxor från Gina så jag drog med mig Mickis, Emil, Thedde och Jonte för att leta efter dem. Efter 3 butiker hittade vi dem men jag bara drog med mig ett par utan att prova och sen så drog vi till norrtälje och var på donken ett tag eftersom att vi missade bussen. Så jävla sköna grabbar dem där alltså. ;) Men sen drog jag och Mickis hem och i tisdags slappade vi mest med film och så, och idag drog vi till sthlm igen och då passade jag på att lämna tillbaka byxorna eftersom att de inte passade. :( Shoppade lite igen och drog till kista ett tag också men sen stack vi därifrån för det var proppat!! Mer folk än i stan ju.

Nu sitter jag och funderar på att kolla på älskade Eclipse, imorgon vet jag inte vad som händer och på fredag är det nyårsafton.

Tjing!

Jag har ingen kontroll, men det är okej att spåra ur


Mellandagsrean...

...here i come!! :D


And i'm crazy but you like it


Sov gott!

Nu ska jag snart sova men jag tänkte skriva ett litet inlägg först.

Julafton igår och jag fick massa fina julklappar, bl.a pengar, kläder, smink, choklad, filmer. ;) På måndag drar jag och Mickis + några till stockholm och mellandagsrean, hoppas på lite fynd. Nu kan man ju äntligen köpa något till sig själv när julafton är borta. ;)

Annars är det sådär, har åkt på en sjukt härlig förkylning. Nyser som en jävla galning. Ändå var Mickis här idag, vi hade ju liksom inte setts på två dagar så det var ju dags. :) Vi kollade på Mäklarna, vilket btw kan vara en av världens bästa serier!!, och körde hockeyspel med hennes lillebrorsa. Riktigt kul faktiskt!

Hoppas ni haft en mysig julafton och vi hörs nog imorgon igen, puss!!


13 dagar kvar ♥

GOD JUL!

God jul till er alla! Ta hand om er och era nära & kära. :)




Skön helg, skön dag

Hejsan!
Ett tag sen nu men jag är kvar. ;) I helgen har jag varit hemma och julbakat och pyntat. Idag har vi bara haft slappa lektioner och de sista två hade vi håltimmar så jag drog hem, skönt! Just nu kollar på jag Pirates of The Caribbean men snart kommer Mickis, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det. Så jäävla trött, har inte sovit så mycket men det är bara bita ihop. Imorgon blir det julshopping för hela slanten. Dannie och Cassie är i Thailand, saknar mina Thailändare! Nu har ni fått en liten update om vad som händer ;)

Hoppas ni mår bra, vi hörs snart! :)


Vinn Kamera i Dennis julklappskalender!

Nu kan du vinna en digitalkamera i DennisM's julkalender. En lucka öppnas varje dag med roliga vinster, klicka HÄR för att komma til inlägget! :)

God jul!

Julklappskalender hos Dennis M.

Hos Dennis M. har julklappskalendern precis börjat och i lucka nummer 1 tävlar han ut presentkort värt 2500 kr!! Det skulle ju inte sitta så fel nu vid jul, var med och tävla så du kan köpa fina juklappar till dina nära och kära eller varför inte skämma bort dig själv med en liten julkapp? :D

Jag är med och tävlar, var det du med! Klicka här så kommer du direkt till inlägget. :)


RSS 2.0