Sweet dreams

Sånt jävla konstigt väder det har varit idag, både soligt & ösregn. Sen åska och blixt också men efter sken det upp? Man börjar ju undra... Ska iaf lägga mig i sängen med SO boken och plugga lite politik nu. Har precis tagit juice och fralla, har också städat mitt rum. Ganska duktigt gjort av mig, fast väldigt välbehövligt med tanke på hur det såg ut. Men nu är det iallafall klart, jag har valt kläder och jag har tvättat av mig sminket. Enda som saknas nu är att borsta tänderna sen är jag ready for bed!

xoxo ♥



MTV VMA 2011 - Beyoncé gravid!

Kollade på MTV VMA 2011 idag och shit vilka grymma artister. Bl.a mina favoriter Britney Spears, Lil Wayne, Chris Brown, Beyonce m.fl. Men Beyonce stod för det absolut bästa framträdandet, jättebra låt och vilken nyhet på slutet. Hon visade upp sin gravida mage! Hon Jay-Z ska få barn! :)


My outfit


Linne, H&M
Kofta, H&M
Svarta jeans, Gina Tricot

Sista augusti 2011


Hejsan. Kom hem vid halv 3 och har inte gjort mycket sen dess. Ätit, kollat datan och kikat på MTV VMA's 2011. Riktigt bra, hur många bra artister som helst! :) Börjar känna mig lite trött men vet inte om det är värt att vila, då har jag svårare att somna ikväll... Sova eller gör lite läxor? Haha valet är egentligen enkelt, fast plugget kommer ju ändå före. Vi hörs iallafall senare, har ett tidsinställt inlägg och ett annat kommer senare. ;) Puss sålänge!

NRJ Experience, and goodnight

Nu är det läggdags, har chillat efter gymmet. Tog en dusch och satte mig sen vid data och kollade på 40 year old virgin, haha. Klockren film. ;) Nu ska jag strax sova men slänger inte ett blogginlägg först. Annars är mitt liv inte så händelserikt just nu, skolan tar det mesta av tiden. I helgen har jag inga planer men vi tjejer försöker fixa ihop nått så vi får se vad det blir. :) Om ca 2 veckor förresten så är det NRJ Experience i Älvsjömässan så det får typ plats med 15.000 pers, massa artister kommer ex. Eric Amarillo och Rebecca & Fiona. Sen är det såklart disco med lampor och massa. Funderar på att fixa biljett men vi får se hur det blir. Skulle säkert bli askul iallfall! Ska nån av er dit? :)

Här står det 10 000 pers men på Facebook står det 15 000? Haha.

Off to the gym!

Efter lite plugg och True Blood med Cassie drar jag iväg till gymmet med Fillan. Hörs senare, let's go!
Grym träningslåt nedan btw. ;)




They know

Hej igen.

Sitter uppe och kollar på medium och facebook samtidigt. Tänkte kolla lite bloggar innan jag hoppar i säng. Träffade Isabella och Emmy nu på kvällen en stund. Slutade med att Isabella satt och kittlade mig med hennes hår i mitt ansikte?? Haha, stört. Imorgon blir det skola och sen ska Cassie hemsöka mig för att kolla på True Blood.
Nu kallar spanskan på mig. Vi hörs imorgon. :)

Godnatt! ♥

Bilder från idag






Trött

Usch så trött jag är. Var alltså i Norrtälje idag med årskursen och kollade på nån konsert där de spelade klassisk musik. Helt ok men blev långtråkigt efter ett tag... Sen fick vi lite fritid så vi fikade på donken och efter det drog vi hem och åt + lektion. Efter skolan hängde Fillan med mig hem och vi satt bara och pratade, asmysigt faktiskt! :) Fillan drog vid 5 och vi funderade på att gymma vid 7 men jag var så jäkla trött så att jag somnade på soffan vid halv sex och vaknade för en halvtimme sen. Skönt att få sova lite iallafall. Nu blir det käk och sen vet jag inte om jag ska träffa Emmy en stund eller om jag bara degar hemma, hmm...

Bilder från dagen kommer ikväll så kika in senare. :) Sålänge bjuder jag på ett foto av två läckra converse.


Är det lugnt om jag kallar dig baby?


Fråga & Svar

hej ! undrar var du har gjort din header ? för jag skulle gärna vilja veta hur man gör dedär blingblingen som är på bokstäverna :L S P A E 

tacksam för svar !

Svar:
Hej! Jag har fixat min header på Pixlr.com, på penslar hittar du typ stjärn penseln eller vad man ska kalla det. Skitbra sida som påminner om photoshop så ett hett tips att fixa designer i för dig som inte har det!





Godnatt!

Nu sitter jag helt iordninggjord framför teven och datan. Har duschat, bytt sängkläder, gjort inpacking och strax ska jag måla naglarna svarta. Man får faktiskt ha svarta naglarna när hösten börjar komma, idag när jag vaknade låg det gula löv vid vägen. Fyfan... Trots att jag älskar allt höstmode så är det ändå inget roligt väder hösten har att bjuda på.
Träffade ett gäng vänner tidigare idag, same old same old typ. :) Strax blir det sängen, kanske ska slå på Hur man blir av med en kille på 10 dagar? Köpte filmen idag, en riktig klassiker!
Statistiken har höjts och jag blir superglad! Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. :)
Imorgon ska hela nian på musikal i norrtälje, får se hur den är. Ska iaf bli najs att träffa alla vänner efter helgen. Vi hörs då iallfall! Over and out.


Haircare

Måste tipsa om den bästa hårdåvårdsserien som finns. Loréal Paris Elvital Nutri-Gloss. Underbart! Schampoo, balsam och inpacking är lika bra alla tre. Och allt tillsammans gör håret riktigt glansigt, lätt och väldoftande. Något att prova om ni inte redan gjort det! ;)


Helg? Over

Har inte bloggat på några dagar nu, är för lat... Hehe. Men nu kör vi iallafall! I torsdags var det Speedway, helt ok. Rospiggarna vann. ;) Skola på fredagen, sista lektionen hade vi idrott där vi skulle jogga en i en halvtimme. Så långt som möjligt. Jag joggade 5,2 km och fyfan, efter det dog jag. Och det känns än idag kan jag säga...

Efter skolan drog jag och Fia in till stan och shoppade lite, visade inköpen i inlägget nedanför. ;) Sen mötte vi upp Mickis m.fl, då blev det Donken. Sen drog vi hem och fick höra massa nyheter så vi stannade ute med Fredrik och Borys ett tag. Tills det blev riktigt kallt och vi fick kämpa för att hålla oss vakna. Somnade till Charlies änglar och vaknade på morgonen av att lampan var tänd och dvdn var på haha... Igår var det lördag och jag var med Emmy, på kvällen drog jag hem och satte mig framför teven med cola och chips. En ganska soft lördag och känner att det blir likadant idag. Kanske städa lite?


Nya inköp


Gina Tricot x3, Åhléns

Change is good

Lite förändringar med header och design. På tiden va? Inget avancerat med det är bara lite slit och släng. Fast jag är ändå nöjd så denna kommer ni nog få se ett tag framöver. Tryck F5 om ni inte ser den! Vad tycks? :)

We rush bottles to that VIP


Min namnsdag

Idag påminde Fabian mig om att jag har namnsdag idag! Så Grattis till mig. :D Påminde mamma också och när jag kom hem låg det ett litet kort, en toffifee ask och en sedel på bordet. Plus att jag har fått mina pengar idag på kontot och igår hämtade jag ut mitt leg. Life is good! :) Skolan rullar på med massa träning inför nationella proven. Hösten börjar komma, just nu är det grått och tråkigt ute. Om 40 min ska jag iväg till bussen för att se den sista speedway matchen för den här säsongen, ska bli spännande. ;) Bra tidsfördriv också iaf. Mickis ska med, så jag antar att vi hörs senare. Pussar!

First day of the week

Måndag. Igen. Sov alldeles för lite inatt och vaknade som en zombie. Piggnade till lite och det blev faktiskt en helt okej skoldag. Adelia har börjat i vår klass igen och det är awesome! Efter skolan hängde jag med Fia till Norrtälje där vi mötte upp några killar, haha dom var riktigt roliga! Kollade också runt i butiker också, hittade assnygga Marc Jacobs kopior där. Ska köpas när jag får pengar!
Efter Norrtälje träffade jag Emmy, Cassie och Mickis en stund bara för att prata lite men vid halv 9 var jag hemma igen och bänkade mig framför True Blood(avsnitten kommer ut på måndagar, kolla!). Nu har jag duschat, sorterat tvätt och fixat i ordning mig helt och hållet så nu ska jag bara försöka få in katten och sedan ska jag faktiskt sova i skaplig tid. Efter South Park. ;)

Sov gott! ♥


Bildbomb Voice 11'






Vi hade det bäst igår på Voice konserten! Dansade, skrek, skrattade och sprang runt i Kungsan och på Östermalm. :) Efter allt var slut drog vi till Donken för lite glass, och vid 1 började jag och Mickis åka mot gullmarsplan. Efter en massa strul men ersättningsbussar och skit så kom vi äntligen hem till pappa och somnade.

Idag vaknade vi runt 12, haha och ändå har vi varit sega hela dagen. :) Drog en runda på stan och sen när vi skulle hem så missa vi bussen så ist blev de middag på McDonalds. Vid åtta var jag äntligen hemma, thank god att jag har min Elsas värd bok på bussen. Bäst! Men nu ska jag alldeles strax sova, skolan kallar imorgon. Hörs då! Godnatt. ♥

Fredag

Äntligen helg. Är dödstrött så ska alldeles strax krypa ner i sängen men tänkte skriva lite först. Skolan var rätt chill, tack vare kaffe somnade jag inte. Efter skolan skulle alla bort men det är ju fredag så jag och Fia drog in till Norrtälje och gick runt lite med some boys och sen gick vi vidare själva i affärerna. Hittade inte mycket, ett par örhängen från Åhléns men var lite osäker så kanske åker in och köper de en annan dag. :) Efter lite affärer mötte vi upp ett gäng tjejer och satte oss inne på Kina resturangen där vi pratade och skrattade, för mig(och de flesta) blev det friterad kyckling med ris och curry sås. Nästa gång blir det friterade räkor! :) Dagen avslutades men lite läskigheter i regnet, kan ju bara säga att Mickis och jag höll på att skita ner oss...

Imorgon ska jag och några vänner in på The Voice konserten men alla snackar ju om nått bomb rykte så alla varnar en. Sova i stockholm ska jag iallafall, bomb eller inte. Är ju lite scary men men... Innan vi drar imorgon hinner jag säkert blogga lite efter att jag gjort allt jag ska. Packa, duscha, äta, osv. Men nu säger jag godnatt hörrni!



Underbara Fia

Warm colors



Cardigan, H&M
T-shirt, Monki
Jeansleggings, Gina Tricot
Halsband(lånat av Cassie), Ur & Penn
Till det gladiatorsandaler och brun axelremsväska.

Första skoldagen efter sommarlovet



Helt okej första skoldag, ganska chill och härligt stämning. Vi nior leker tuffa, åttorna är vilda och sjuorna blyga. Som vanligt. Same old, same old tänker man när man kommer till skolan igen. Som man aldrig ens lämnat den i 2½ månad. Sov ca 4-5 timmar inatt(alltid samma visa varje år) så försökte väcka mig själv med te till frukost och kaffe på första rasten. Efter skolan träffade jag några kompisar men sen drog jag hem och käkade glass framför True Blood.
Nu slocknar jag snart, hörs imorrn. ♥

Me today

Cardigan, H&M
Linne med djup rygg, Monki
Jeans med hög midja, BikBok
Skärp, H&M
Halsband & Ringar, Ur & Penn, Lindex m.fl.

Nowdays

Hejsan!

Bloggar lite glest nu men det händer mycket och jag ville njuta av de sista dagarna på sommarlovet. Imorgon börjar skolan och jag har städat rummet, tvättat och duschat. Så allt är klart! Ska strax sova. :) Men tänkte berätta lite om vad som har hänt och sådär. Igår var jag, Cassie, Emmy och Fia på Ung08. Mickis joinade oss lite senare på kvällen också. På dagen gick jag och Cassie och klippte oss, resultatet såg ni i inlägget nedan. Visst blev det bra? :D Det var riktigt underbart när jag kom ut ur duschen och märkte hur lätt det var att kamma ut! Men efter klippningen blev det lite shopping fast jag köpte ingenting men spanade in lite höst grejer. ;) Sen drog vi till Kungsan och Ung08, basen dunkade och stället var packat. Vi ställde oss vid scenen och dansade till all bra musik som The DJ's spelade. Riktigt kul! Förutom alla jävla killarna som ska hålla på och typ börja jucka på en, back off. Men roligt var det iallafall! Tills på slutet då allt typ blev katastrof. Emmy och Fia glömde sin kasse med massa saker på en bänk och när de kom tillbaka var den snodd och då missade vi bussen och massa skit så vi blev hämtade osv. Men vi kom iallafall hem safe and sound. Fast kassen är fortfarande borta som innehöll nytt löshår, adidas tröja, skinnjacka, converse osv... Så det sög ju.

Men livet går vidare och idag har jag mest tagit det lugnt med vänner och sådär. Var iof ganska bra, funderar på att dra in på ung imorrn också men vet inte om jag pallar. Ska ändå dit på lördag och eventuellt fredag. Mitt face börja också bli bättre, så jag är väldigt glad! Och bättre blir det. :) Men nu kallar sängen och fina boken Elsas värld. Hörs imorgon! :)


Ny frisyr!

Före & Efter. Supernöjd!(Och nej jag ser inte ut sådär i ansiktet, har lite sår men trixade lite i picnik som ni kanske ser hehe.)

Life sucks...

Jag känner för att blogga när jag ändå inte gör så mycket förutom är hemma med mitt sår till face. Kan inte fota mig själv, kan inte åka nånstans(eller kan kan jag ju) och jag är upptagen med att läka. Såren läker väl tills nästa vecka men jag har nästan fått som en blåtira och ett spräckt blodkärl i ögat och det kanske tar två veckor att läka. Så jag sörjer mig själv för fullt och ångrar som fan att jag inte hade hjälm på mig. Lek inte tuff och åk utan hjälm, använd hjälm! Om det inte är så att ni vill se ut som ett rikspucko såklart.

Träffar iallafall lite vänner och fördriver tiden så. Igår var det "utomhusfest" om man ens kan kalla det de, hahaha. Folk söp typ skallen av sig, själv rörde jag inte en droppe. Blev ett helt fiasko men visst fanns det ändå trevligt folk så helt okej var det ju. Satt med brillor nästan hela kvällen pga av mitt öga, haha.

Jag nuförtiden, fast bikinin är utbytt till skinnjacka och tjocktröja. Välkommen höst...

Stop looking he gone find you


Fin vän

Nu sitter jag själv uppe och tänkte blogga lite. Emmy räddade min kväll, vi satt mest framför teven och sen gick vi upp till Ica och köpte massa gott. Det behöver jag just nu. Min kind är som ett fking berg. Svullnaden borde ju gå ner om nån dag eller två så då kanske man ser lite normal ut iaf. ;)
Men Emmy och jag kollade på en film som hette Jiddra inte med Zohan, alltså helt sjuk... Haha. Roliga filmer det finns. Men annars för det mesta sitter jag och tycker synd om mig själv samtidigt som jag kollar facebook. Musik och teven underhåller lite. Men längtar tills jag ser normal ut. Skulle egentligen till Stan med Cassie imorrn och klippa oss men ställde in pga min lilla olycka. Känner mig som jag ser ut ungefär, hehe.

Emmys och min kväll, filmen var lika sjuk som fodralet är. ;)

Scarface

Hej på er.

Är bara hemma och chillar, igår ramlade jag nämligen med moppen. Och jag körde utan hjälm. Great, så nu har jag skrapsår på ena sidan av ansiktet från kinden till hakan. Hatar att få sår i ansiktet!! Men jag får skylla mig själv, det lär inte hända igen säger jag bara. Ha iaf skrubbat rent från bakterier osv så det blir nog inget ärr som tur är.
Men annars så var det jäkligt trevligt igår. Spenderade typ hela dagen hos Emmy, vi bakade för det mesta. :) Vi nio-tiden drog vi hem till Cassie där hon, Dannie, Mickis, Elin och några killar som Mickis kände var. Dom åkte i två epor som var jävligt roliga att åka i. Dunka musik. ;) Men idag är det alltså slut på det roliga och jag är bara hemma själv eftersom mamma jobbar till typ 9 idag. Snackade med dannie i 2-3 timmar i telefon. Fast vet inte om vi snackade så mycket, jag såg på True blood och hon bakade. :D

Snart kommer Emmy hit, men vi ska nog ta det lugnt. Kul med lite sällskap iaf. Vi hörs senare.

Miss my face...

Stan med Cassie

Så idag var jag och Cassie i stan, hann med tandläkaren, shopping och bio. Fick hem ett par jeans som jag fyndade på rean och bion blev Bad Teacher. Och så fotade vi foton till mitt ID-kort och Cassies körkort och ja, alltså det hela blev värsta Sällskapsresan kalaset. Tror jag inte skrattat så mycket på länge alltså, Cassie och jag fattade inte hur man fick stolen högre upp så vi stod där och sen kom de upp på rutan att man ska snurra den så då gjorde vi det. Då gick kameran igång och av själv och när den stod på nedräkningen 1 så såg vi det, jag puttade in Cassie och drog för gardin fort som fan. Sen såg jag bilderna, man såg inte ens hennes ansikte. Bara håret, alltså herregud... Som tur var kunde man ta om bilderna. Men jag låg typ ner och gapskrattde utanför bildautomaten. Haha minnen!

Imorgon får ni se mina nya jeans, ska fixa mitt bankkort och ID-kort då också. :) Äntligen! Tog bara bilder på bussen idag så de är ju lite tråkigt. Men här är trailern till Bad Teacher iallafall, filmen var sådär. Rolig men ingen riktig höjdare.




Sov gott


Jätteledsen för dålig update med har varit med vänner hela dagen! Imorgon ska jag till tandläkaren och kollatandställningen, Cassie hänkar på. Vi kollar väl in Sollentuna centrum om inte annat. Men nu måste jag verkligen sova så vi hörs vidare imorgon. Puss kära läsare!



Hemmakväll

Nu ska jag sova. Har haft en helt okej kväll framför White Chicks(Hahaha!) med choklad. Drog ut en stund och snackade lite med Bellis också. Men till sist var vi tvugna att dra hem pga av vädret. Skitregn. Nu sitter jag framför Kurage den hariga hunden. Nästan lite läskigt alltså... Imorgon blir det säkert att träffa vänner. Nu ska jag strax sova men innan, hostmedicinen! Godnatt. ♥



Party animal

Tja bloggen!

Här har ni en hel bunt med bilder från igår. Vi var framme på festen vi 8 halv 9 nånting. Katjas födelsedags fest var det alltså(Grattis!), framåt elva-tio tiden rullade de in folk och musiken var hög. Nytt folk och många skratt, tack för en trevlig kväll! Vid halv 2 började jag, Mickis och ett gäng dra oss hem.
Idag vaknade jag hos Mickis faster, efter lite frukost och uppvaknade drog vi till pressbyåran och tog varsin varm choklad och kanelbulle. Sen blev det bussen hem i ösregnet. Det kommer och går, för ett tag sedan träffade jag Emmy och Rasmus och då blev det verkligen ÖSregn. Bara att inse att idag blir en inne dag, har lite marabou och champis att smaska på. Ska man kanske slå på White chicks? Hörs!








Last nights outfit

Klänning med öppen rygg, H&M
Svart kofta, H&M
Väska, H&M
Gladiatorsandaler, Studio nånting
Fjärder örhängen, Ur & Penn
(Haha, kanske märker att H&M är helt okej alltså...)

Let's party the night away

Nu är jag klar med jobbet för förmodligen denna sommar, och nu ska jag hoppa in i duschen. Vi 6 drar jag och några brudar in till norrtälje på fest. Var ett bra tag sedan så detta ser jag fram emot! Snart kommer Mickis och Cassie hit så i better go... Men hoppas ni får en riktigt bra lördag så hörs vi vidare imorgon om inte det blir något tidsinställt. Let's party the night away.

Jag på midsommar. :)

It's my life and I run it


Dagens utstyrsel

Cardigan, H&M
T-shirt, H&M Herr
Shorts, Bikbok

Bubblegum



Det jag underhåller mig med och dagens inköp, hudsalva, lypsyl med spf och hostmedicin tabletter. Och hubba bubba såklart. Smsar lite om att kanske hitta på nått med Cassie men vet inte om man kanske ska vara hemma för en gång skull. Vi åkte ändå på äventyr tidigare idag, tog moppen till bornan efter jobbet där det var asvarmt. Man tror att det är varmare än i kanalen med det var ändå 22-23 och i kanalen var det 22 iförrgår. Nej nu ska jag rulla vidare och se vad som händer. Peace

One step at a time

Hej bloggen.

Sorry för bad update men hela dagen har jag varit rätt upptagen. Jobbade till 16 och efter det hann jag bara äta och sen drog jag ut med ett gäng vänner. Slutade på en brygga där vi satt och sjöng och käka chips, skön kväll! Sen blev den ännu bättre när vi träffade David och Tobbe, haha. Och fint väder har det varit, men som alltid blir det ju kallt på kvällen. Och om 14 dagar börjar skolan, men jag längtar faktiskt lite. Och nu tror ni att det är fel på mig, men nej det är bara att sommarlovet har varit rätt långt nu så nu är det dags för skola vafan.

Men nu är jag skittrött så nu ska jag förflytta mig till sängen, vi hörs imorgon. Godnatt ♥


Fanny var på besök från sthlm, hon påminde mig om denna bild. Haha tältningen man sent glömmer. ;)

Dåtid och nutid

Hej!

Idag kom jag hem vid 11 efter en rätt galen kväll. Moppeåk, kompishäng, skolgårdshäng(och åka allt som finns på skolgården. Sen var det dags att börja klättra och jag hade min håliga svata cheap mondays, hålet har gått från stort till gigantiskt. Det första jag ska köpa nästa jgång jag är i stan är nya svarta jeans. Och ni som inte har, köp! Finns inget bättre räddare en dag man inte vet vad man ska sätta på sig. Svarta jeans och en snygg topp funkar alltid! I skolan och på fest. :)
Imorgon ska jag jobba och jag börjar tio, ska lägga mig snart tänkte jag så jag orkar upp vid halv 9. Måste duscha också. Men vi hörs då iallafall, sov så gott!

Bilder från brygghänget.







3 augusti 2011

Godmorgon!
Har precis ätiti frukost och nu ska jag möta upp några vänner och lägga mig på en brygga för lite sol. Solen skiner lika fint som den har gjort hela veckan. Underbart, äntligen är det sommar på riktigt. Tar med mig tidning, vindruvor och högtalare dit. Hoppas ni får en fin dag! Tar med mig kameran så bilder kommer när jag är hemma. :)

Snygg skugga, haha...

It's too much

Hejsan,
Kom hem vid 11 på kvällen och bänkade mig i soffan. Har varit en riktigt trevligt kväll ute med Cassie, Bella, Mickis och Adelia. :) Fick riktigt bra nyheter av Adelia som jag hoppas blir verklighet. Har ätit lite gott nu på kvällen och kollat på The Hills, fick ett riktigt sug efter det. Det var ett bra tag sedan jag tittade sist.
Börjar längta till skolan igen och hösten faktiskt när jag tänker på alla snygga kläder och speciellt mina snyggingar till skor som ni fick se. YUMMIE. Men det är bara 16 dagar kvar av sommarlovet, och 5 av de dagarna ska jag jobba. Sen ska jag få in en dag till tandläkaren, shopping, frisör och något annat roligt. Funderar på Grönan men man har ju redan varit där i sommar så det känns som man har gjort Gröna Lund för i år, det enda jag verkligen längtar till är att gå Spökhuset. Bäst!

Avslutar med lite bilder från dagen. Godnatt. ♥


Me against the world

Än sålänge har jag bara stekt idag, låg på en brygga med Mickis i 2 timmar. Superskönt! Snart ska jag ut igen men först jag ska byta om till något varmare. Börjar blåsa lite kallt... Men vi hörs senare ikväll med lite bilder. Puss! :)


It's called Black



Allt från H&M

1 augusti 2011

Idag har jag firat in augusti med lite shopping! Faktiskt till hösten, sorligt nog. Men sååå snyggt! Det har varit underbart väder men tyvärr vaknade jag ganska sent och sen gick jag ut till Dannie ett tag som jobbar. Imorgon blir det nog att jobba på brännan så går upp senast 11 iallafall eftersom SMHI visar sol hela dagen lång! :)
Vid halv 5 drog jag, Cassie, Dannie och Mickis in till Norrtälje och gick lite på stan. Fick med mig ett par jättesnygga mocka klackar hem och en jätte snygg kofta som ser mer ut som en kavaj. Efter shoppingen blev det McDonalds och McChicken som vanligt. Mysigt när man kan sitta ute!
På kvällen var vi ett gäng som drog runt med mopparna och snackade, jag gick runt i shorts 10 på kvällen. Nu i augusti börjar sommaren komma tillbaka? Men bättre sent än aldrig!



Krossad chokladglass med kola sås

Detta är precis vad jag smaskat på ikväll. Gudomligt gott och perfekt för min hals. Nu sitter jag och kollar på Rocky 2, seg film. Ska strax dra mig mot sängen, kvällens sista meny är vatten med is och halstabletter. Dejt någon? Förresten blev det inge jobb, iallafall inte i början av veckan. Rätt chill med tanke på sjuka lilla jag. Utekvällar med vänner, snart är jag där!

Godnatt.

RSS 2.0