Vem har hackat min facebook!?

Hejsan!

Har ni haft en bra dag? Själv har jag jobbat och är glad för att jag bara har 2 dagar kvar av min jobbvecka den här månaden. :D Snart ska jag göra mat, idag ska JAG göra den. Haha nejdå men jag lagar inte maten så ofta men när jag känner för de så (Eller när det är lätt mat...). Efter det ska jag dra ut med Emmy idag igen. :)
Jag försökte förresten logga in på facebook nyss och så kommer jag inte in. Skriver mitt lösen 1000 gånger och fick en hjärtattack typ. Sen läser jag vad det står: "Ditt konto är inte tillgängligt för tillfället på grund av webbplatsunderhåll". Jaha!



Solskydd

Dagen har gått åt till jobbet och efter det stack jag och Emmy iväg och badade. Så jäkla varmt i vattnet! På jobbet satt jag och solade så har fått lite mer färg nu men brände mig lite så köpte lite solkräm från Nivea med spf 6. Ni som tror att man inte får bränna bara för att det är solskydd i tror fel! Det är bara för att skydda så köp de så åldras inte huden i förtid och ni bränner er inte, osv. :) Har aldrig kört på spf 6 förut men jag har ju solat med den faktorn på Hawaiian Tropic oljan så det borde funka. ;) Det ska jag också köpa så man hade både solskydd och sololja! Blir så kladdigt med olja om man bara ska ha för att man är i solen. :D Imorgon blir det jobb igen och antagligen bad efter. Längtar tills nästa veckan då det nog blir shopping och Grönan, kanske allsång på skansen också. :)

Nivea Sun Lotion SPF6 200ml
Köpt! Hawaiian ska köpas. ;)

Träning

Istället för att bada drog jag och Isabella ut på en cykeltur efter att ha smaskat på choklad, munkar och läsk. Haha smartasses. ;) Då blev vi av med det iaf och sen träffade vi Emmy, Tobbe och David en stund. Vid 11 drog jag hem och nu sitter jag här. Var roligare igår när Isabella var här igår, eftersom hon sov hos mig. :) Aja, ska ta mig igenom den här veckan för nästa vecka blir det bara roligheter. :D

Sitter och lyssnar på Pitbulls nya album Planet Pit. Gillar att han gjort många låtar tillsammans med andra grymma artister!
En låt jag fastnat för är den här:


Snart ska jag sova, vi hörs imorgon. Godnatt! ♥

Hemma från jobbet!

Nu har jag jobbat klart för idag, Isabella har varit med hela dagen så det har inte varit så tråkigt. :) Imorgon blir det samma visa igen fast jag är nog själv då! Sen jag kom hem har jag bara ätit och snart kanske jag ska ut och kanske bada med Emmy och Isabella. Måste messa dom bara... Har varit himla fint väder idag och det håller i sig, vi hörs! :)


Designa din egna klänning på Nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Vilken är snyggast? Rösta! :D


Work

Nu kör vi igång med jobbveckan! Jobbar hela veckan förutom söndag. Mjukstartar lite med att Bella är med mig. :) Veckan efter blir det shopping och förmodligen Grönan, förvänta ingen bra uppdatering. Puss!

En till bild från midsommar.

Taking shots of her body


Sliten

Känner mig inte så jävla bra idag. Gårkvällen blev riktigt kul men spårade lite. Mådde inte alls bra inatt och idag har jag bara varit skitrött, hungrig och mått dåligt. Haha, men det var det värt! Bästa midsommarafton hittils iaf. :)
Idag har jag och Mickis tagit det riktigt lugnt, vi tog en timmes tupplur men ville inte sova sålänge för annars kan jag inte somna ikväll. Köpte choklad tidigare på kvällen, förtjänade fan det. Nu återstår en hel vecka med mycket jobb, men efter det kommer jag vara en ganska tät flicka så jag står ut. Imorgon ska jag städa, ducha osv. Kanske träffa nån vän också, och hoppas på bra väder. Blev helt skapligt igår som tur var!





Haha...

Midsommarafton

Glad midsommarafton hörrni!

Det blev ganska bra väder trots allt, ibland är det lite molnigt och ibland steker solen. Men inte är det regn iallafall! :) Nu ska jag strax hoppa in i duschen och börja fixa allt till ikväll. Ska typ ta med mig hela mitt musiksystem så, vettefan hur det ska gå men visst! Måste upp och handla till ikväll också, och sen vid halv 6 drar vi dit och fixar i ordning. Nu fick jag reda på att jag ska göra lite andra grejor också innan + äta! Så nu måste jag börja skynda, vi hörs! :)


So now im bloggning

Japp, efter ett litet mellanrum. Och det lär inte blir bättre för imorgon är det midsommarafton! Vi är ett gäng som ska ha ett hus för oss själva så det lär bli väldigt najs! :D Känner att man måste ju göra något roligt på midsommarafton. Har lite ärenden jag måste göra först och vet inte hur tiden ska räcka till, men jag måste komma på en lösning så.

Idag har jag varit i Norrtälje och shoppat lite underkläder på rean, sånt är lite tråkigt att shoppa när det finns så snygga kläder men man måste så då kan man ju passa på under rean! ;) Träffade Bella och Fia också så det blev lite mat på donken. Ganska länge sen sist så det var ett nöje att äta godaste McChicken, alltså in my heart... MUMS!
Nu måste jag sova för jag tänkte gå upp i skaplig tid, 10-11 senast! Vi hörs nog imorgon innan jag drar iväg. :)

PUSS!




Bilder på mig som jag och finaste Adelia tog under vår photosession.

Welcome to the good life

Tjena!

Har inte kunnat bloggat, igår åkte jag till Adelia och blev kvar där över natten. Var jääätte länge sen vi träffades så det var väldigt roligt att se henne igen! :) Vi fotade mest och så kollade vi på en asbra film, Min låtsatsfru. Alltså klockren film! Min typ av komedifilm. :D Bilderna vi tog kommer kanske upp imorgon eftersom Adelia inte är inne på datan nu, hon får skicka dom på msn då.
På kvällen drog jag ut med några vänner och den slutade med många skratt haha! Najs när man bara kan dra ut och skita helt i tiden. Senaste tiden har varit riktigt najs, träffade hela min släkt och mina sköna kusiner och broder i lördags sen träffade jag finaste Adelia och nu träffade jag b.la Emmy min älskling som jag inte träffat på veckor eftersom hon har spanat på snygga spanjorer i Spanien. De senaste dagarna ska bli lika bra! För nästa vecka börjar jag jobba så det kommer antagligen suga ganska hårt, men mycket pengar! Sen blir det kläder, grönan och annat! :D Och det blir perfekt till rean... MUMS!!!


Filmtips!

I just gotta picture her smiling

(Låten drar igång vid 0.30)

God morgon!

God morgon!
Idag är det skittråkigt väder ute, det regnar inte men det är bara grått och tråkigt. Antar att det är ganska kallt också... Vart är solen? Den här veckan vill jag ha sol för nästa vecka börjar jag jobba!
Idag gick jag iaf upp vid 12, helt okej tid men imorrn ska jag fan upp 11. Skärpning. Snart måste jag duscha, sen göra iordning mig och kanske städa lite. Sen ska jag hitta på något med en kompis! :)

Later!


Men and my jello shot i lördags på bröllopet. :)

Thirteen



Är vad jag ska kolla klart på nu, började kolla på den tidigare idag. Har sett den några gånger men den är jävligt bra faktiskt. Tänk hur vilsna vissa blir om det är jobbigt hemma eller grupptryck med kompisar osv. Underhållande och intressant film, check it out!

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en riktigt rolig helg! Igår var det alltså bröllop vilket var jätteroligt, träffade hela släkten på pappas sida. Satt och åt med Mickis och mina kusiner, haha det var inte för lite underhållning iallafall! Dom hämtade Jello shots hela tiden, ni vet såna där gelatin shots med typ olika smaker och lite vodka i? Fick ner typ 3 men sen blev det för mycket av jellon liksom. Men en riktigt trevlig dag blev det iallafall! Sen tog i bussen hem och jag slaggade hos Mickis. Idag vakna jag vid kanske typ 1, jääävligt trött. Skönt iaf att sova!

Nu ska jag smsa Bella och fråga om vi nu skulle träffas, hörs! :)


Såhär såg jag ut.

Utsikten från huset där efterfesten var.



Jello shots!


I Stockholm!

Så jäkla najs att vara i Stockholm! Det här är något man lätt kan vänja sig vid. ;) Men jag och Mickis kom hit till pappa vid 5 och sen dess har vi inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och snart är det dags att sova. Imorgon ska vi upp ca 9 och sen blir det bröllop resten av dagen, vi kommer hem sent i morgonkväll. :)

Nu ska vi titta lite på tv och kanske käka lite godis, men sen ska vi sova.
Puss & Godnatt!



Nattugglan

De är jag de! Sitter uppe kl två på natten, lyssnar på musik i lurarna och chattar med Mickis. Äntligen sommarlov! :D Idag har jag varit på speedway med några vänner. Fint väder har det varit också! Eller fint och fint, finare än på länge. :) Nu i helgen skulle de väl inte bli så bra men dom kan ha så fel ibland så man får väl se. :) Imorgon ska jag iallafall in till sthlm och min pappa, på lördag gifter sig min farbror så jag ska på bröllop i skärgården. Mickis hänger med också så jag lär ju inte bli uttråkad iaf! ;) Vi tar bussen vid halv 3 in imorrn så vi kanske drar in till City en stund också.

Nu måste jag strax gå och lägga mig eftersom imorgon när jag går upp ska jag duscha och packa, och såklart äta frukost och fixa lite annat också. Så det är ju inte mer än rätt att jag sover nu!
Ska försöka sms blogga och kanske blir lite bloggning från pappsen också. Annars får ni uppdatering på söndag!


Jag & Minnah på Roslags Talang förra veckan när vi presenterade vinnaren på scen. :)


It's hard not to stare

Kom hem från Norrtälje vid elva efter att kollat på matchen. Blev oavgjort men jäkligt hård match! Bra när det är lite spännande. ;) Men nu sitter jag själv uppe med datan och vet inte riktigt vad jag ska blogga om... Sitter och anmäler mig till lite tävlingar just nu, har inget bättre för mig haha. Ska snart börja dra mig mot sängen, bara några fler låtar ska spelas på spotify först.


Bland annat denna!

Seg morgon

Godmorgon!
Har absolut inte gjort ett skit sen jag gick upp förutom att slå mig ner vid datan och teven. Men satan vad skönt det är ibland! Men nu måste jag faktiskt göra något. Har saker att fixa, t.ex tvätten, att duscha, äta osv. Ikväll drar jag och några vänner in och kollar på fotbollsmatch i nt. Blir väl med en senare buss men som största tidsoptimisten ever måste jag börja fixa redan nu för att hinna. :D Haha nej men jag har ju lite saker att göra så bäst att köra på nu, vi hörs!

Whats up?

Vad gör ni? Jag ska strax dra iväg och troligtvis bada i det inte så härliga vädret men då brukar de ju vara ganska varmt i vattnet så. :D

Vaknade alltså hos Cassie igår efter att vi hade picnik i norrtälje igår, fast de gick åt helvete när de börja regna haha. Sen var vi jävligt veliga på bussen och kunde inte bestämma oss för vad vi skulle göra men till sist drog vi hem till Cassie och somnade vid 1 typ. Sov till halv 1 idag, skönt! Har bara chillat, legat i poolen ett tag. Kom hem vid halv 6. :)

Nu ska jag höra med tjejerna om det blir något, puss!


With ma girls

Så just nu är jag hos Dannie med Cassie & Mickis. Vi håller på att göra i ordning korv med bröd, jävlar svår maträtt att göra alltså. Lyssnar på spotify medans och ikväll tror jag att vi drar in till Norrtälje men planerna körde ihop sig lite så är inte riktigt. Eller så drar vi och badar med några andra. :)
Idag hann jag bara vakna innan jag åt och Mickis hämtade mig så åkte vi till Dannie. Här hoppade vi i polen och dunkade musik, efter det har vi bara gjort i ordning oss. 

Nu ska jag hjälpa kockarna, later!

Jag och Cassie i bakgrunden. :D

You're far from the usual

Lil Wayne in my fucking heart. Du är så jääävla bäst!!! Helt fast på låten.

Thats the way it is

Dagen blev bra trots det dåliga vädret. Men sen sken det upp och vart väldigt varmt. Pappsen kom hit och vi var och käka pizza, så söta systrar jag har!!! Ska hälsa på dom i veckan igen, Sandra fyller år och sen bli det bröllop också när min farbror gifter sig. :) Funtar på att dra på The Wave exclusive på lördagen? Känner för att dansa loss innan jobbet drar igång. 

Imorgon blir det nog iallafall att vara i parken med ett gäng vänner. Hoppas på bra väder så de blir riktigt mysigt! Fick mitt fritidskort/sommarlovskort idag så nu kan jag åka hur mycket jag vill när jag vill, skönt! ;) Men det blir väl att vara hemma mycket också, på sommaren är det inte så dumt att bo i ingenstans. Nära vattnet, bara lägga sig på nån brygga med några vänner och bara vara. Då är det sommar! Men man få såklart inte glömma det sköna dagarna med en glass i kungsan, shopping och bara knalla runt i älskade sthlm.

Nu ska jag sova, hörs imorgon! Godnatt. ♥


Fick ett jättefint halsband också!

12 juni 2011

Hej bloggen!

Usch vilket dålig väder man vaknade upp till, världens åska och blixtar. Precis efter varandra också så ovädret var precis här! Nu har det iallafall slutat regna men det är fortfarande molnigt och väldigt väldigt kvavt. Det är liksom ingen skillnad på temperaturen ute eller inne...

Igår slocknade jag i soffan vid 8 på kvällen, vaknade vid halv 1 och la mig i sängen. Somnade om på en gång och vaknade vid halv 11 imorse. Skönt att ta igen sömn iallafall! Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen städa lite innan pappa kommer hit. Pga av de lär inte uppdateringen blir så bra men det kanske kommer upp något tidsinställt så kika in ändå! :)

Vi hörs senare!


Jag och mina bästa vänner på skolavslutningen.

Ain't no gangstas livin in Paradise


Roslagstalang

Hemma igen efter en rolig dag! Uppdateringen har varit lite gles men jo ibland blir det så. På de här senaste dagarna har jag sovit 8 timmar sammanlagt så jag är lite trött faktiskt. Men ändå ska jag pallra mig iväg till bryggan snart med några brudar. Imorgon kommer pappsen och mina småsystrar hit.

Jag har alltså vait i socitetsparken idag och varit jury i Roslagstalang, den bestod av Mig, Lotta och Minnah! (Från Idol). Så det har varit riktigt roligt, svårt att välja en vinnare eftersom alla var riktigt duktiga. Sanna Nielsen var också där och uppträdde. :) Somnade på bussen hem och nu har jag ätit. Funderar på att gå och köpa nått gott till ikväll? Eller så bakar jag.

Har inte hunnit ladda in bilder från min kamera så ni får nöja er med några från Roslagens Sparbanks hemsida.

Sparbanksdagen 2011

Sparbanksdagen 2011

Sparbanksdagen 2011

NEED SLEEP

Man märker att man är trött när man tar fram kniv & gaffel när man ska bre smör på mackan eller när man skriver in sitt anv & lösen till skoldatorerna på inloggningen till datan. Blev en rolig kväll igår men med ett läskigt slut. Orkar inte gå in på detaljer men ambulans kom och alla blev helt skakade.
Nu ska jag iallafall krypa ner i soffan och sova några timmar, vi hörs senare. ♥

Sol & Bad

Äntligen sommar, idag var den mest riktiga sommardagen hittils. Man kunde nästan inte gå i linne utan att svettas ihjäl idag så efter skolan drog jag och ett gäng ner till bryggan och badade som galningar. Så varmt i vattnet! Svalkande såklart men absolut inte kallt. Vi avslutade med att sola, mys!
På kvällen mötte vi upp varann igen och mer bad blev det. Man får ju passa på! Så det är vad min dag har bestått av. När jag kom hem var jag så duktig och tog en dusch OCH bäddade rent i sängen. Snacka skönt att lägga sig. ;)

Imorgon har jag en timmes extra sömn, ska upp kl 8 eftersom att vi kvart över 9 ska vara i skolan och förbereda oss för att servera niorna på deras avslutnings lunch. Vi är ett skönt gäng så det lär bli några skratt. :) Hoppas att vi inte gör bort oss FÖR mycket bara...

Bilder!









BREAKING DAWN OFFICIAL TRAILER

OMG OMG OMG JAG DÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


We are wonderful


Underbara Olle Hedbergs första singel, sån härligt sommarlåt!

Kvällen i bilder

Hejsan!

Har varit ute lite, Mickis smsade mig vid halv 8 nånting. Vi tog en liten promenad innan Bella joinade oss och då drog vi ner till bryggan där Jesper, Viktor och Viktor(haha) var. Asmysigt när solen håller på att gå ner, jag hade kameran med mig och fotade som en galning. Provar vad mina kamera kan och inte kan, men det håller måttet alltså. ;)

Nu ska jag sova, igår vid den här tiden satt jag och sjöng nationalsången framför en brasa vid vattnet!




Tältning!

Nu är jag hemma från tältningen, en rolig kväll blev det! Bella och jag kom dit vid åtta och då var brasan tänd och tälten uppsatta så vi började fixa med vårat och det blev faktiskt väldigt bra. Vi satt framför brasan med musik och snacks. Sen spelade vi kort och badade på natten, fast inte jag. Jag tog ett morgon dopp istället. :D

På morgonen vaknar man av något som låter som ett jävla skott, min första tanke var att den var någon som jagade i skogen. Men nej, då är det Rasmus som har kastat en sprayflaska med gas i elden så den flög iväg och small. Hahahaha. ALLA som sov vaknade. Men jag lyckades somna om och nästa gång jag vaknar tar Frida & John av överdelen på vårat tält så det blir varmt som en jävla bastu, då gick vi ut på bryggan och badade. Blev iputtad båda gångerna...
Kl 12 drog alla hem och nu har jag varit hemma nån timme. :) Jättemysig kväll och grym avslutning på det lilla lovet, och om tre dagar är det sommarlov. Fyfan vad skönt! Fast snart börja jag sommarjobba vilket inte ska bli så jävla kul men det är bara fokusera på pengarna. När rean drar igång ska jag HA pengar. Snart får jag också mitt fritidskort som räcker i 90 dagar, alltså hela sommarlovet! NAJS!

Tyvärr glömde jag kameran i tältet(haha) så bilder kommer senare när jag hämtat den. :D

Bild från en varm skoldag. :)

This pain you'll never know


Vi lyssnade på den här igår och nu är jag fast... Bästa Lil Wayne som sjunger.

Myggbett

Hej bloggen!

Idag är vädret inte lika bra, kallare och blåsigt. Men snart ska jag hoppa in i duschen och sen drar jag nog ändå ner till bryggan ändå. Ikväll ska vi iallafall träffas ett gäng och kanske tälta. Beror på vädret.
Apropå myggbett, jag har seriöst 30 myggbett sammanlagt på mina ben. Jag har räknat och sen igår blev det nog några fler så jag kliar som en galning. Ska prova ha på lite tandkräm som jag fick höra hjälper? Hoppas!


Myggbetten på min ENA VAD samt jag igår.

Later
/L

Underbar dag

Vilken härlig dag! Underbart. Hela dagen har varit så varm och blivit bättre med tiden. På dagen drog jag ner till bryggan och kollade på när grabbade badade och hoppade i vattnet med en cykel. Haha, normala. Sen drog jag hem och käkade asgod lax, efter det blev det mälby med massa människor. Det slutade med att vi satt och åt & drack massa gott vid elden med en gitarr efter att ha badat. Så mysigt, jag älskar sköna sommarkvällar.

Imorgon har vi planerat en tältning faktiskt, vi får väl se om det blir av men skulle vara jäkligt kul. En likadan kväll och vakna upp med ett dopp. Gött! Vi får se hur det blir men vi blir nog ett stort gäng om det blir av. :)
Hoppas allt är bra med er, uppdateringen blir inte så bra men jag måste faktiskt få leva livet utan att behöva tänka på bloggen. Men kika in för man vet aldrig när jag får ett ryck! Hoppas ni besöker ändå, blir glad!

Pussar & Kramar!

Lånade Oskars OnePiece och joinade Erics gäng.



Ut

Ska strax dra ut och träffa några kompisar. Vi lär ju hänga vid bryggan i det här varma vädret! För en gång skull är det bra att det blåser lite. Men vi hörs senare! :)

Härlig dag!

Förlåt för dålig uppdatering men dom senaste dagarna har tiden bara svischat förbi! Bara härliga dagar! :D
I onsdags var vi ju i parken, igår blev det Speedway med finaste Fillan och efter det drog vi till Dannie och Cassie och sov där! :) Jättemysigt blev det, och idag drog vi in till stan. Men Fillan hade riktigt ont i ryggen så hon stannade tyvärr hemma. Men vi drog in ändå och shit vad varmt det var! Sjukt mycket folk också men riktigt mysigt. Kungsan var alldeles proppat men vi satte oss där ändå, stekte. :) Hittade en avslutningsklänning som var målet! Blev en från H&M's Conscious Collection, jättegullig! :)

Var hemma nån halvtimme innan jag mötte upp några kompisar vid bryggan. Slutade med att vi hamnade på en inte sådär jätterolig fest. Dock underhållande! Trevliga människor iallafall och då funkar allt. :D Haha sen satte jag, Oskar och Wille oss ner vid skolan och sjöng Motherlover. Hahaha, normala är vi! Efter det drog jag hem och käkade muffins, choklad såklart! Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, då blir det bryggan med grabbarna. Funderar på att ta första doppet? Förlåt Mickis!! Haha. :D Vi får se, annars steker jag iaf. Ska ju bli lika fint som idag imorrn! :)

Bilder från idag:


Haha var tvungen att kisa trots brillorna, visst är linnet jag har på mig sött? Lånade det av Dannie! :)
Mina underbara vänner!

Nice night!

Hej på er!

Har inte kunnat blogga eftersom det blev en väldigt lång kväll igår. Först drog jag och ett gäng till parken och senare kom det ännu mer folk. Det var riktigt roligt, måste göras om! :) Myggorna var ju bara en liten pain in the ass men det sket vi i.
Imorse vaknade jag upp hos Mickis och vi satt ute och stekte ett tag innan hon drog iväg till bussen eftersom hon ska till Varberg. Kommer sakna dig älskling!
Om en timme ska jag dra till Fillan och så ska vi återigen åka och kolla in lite Speedway.

2 bilder från igår:



It's Britney, bitch.

Nu är jag hemma från skolan och såg för en stund sedan att fina Britney kommer till globen den 16 oktober. Känner inget tvång till att gå dit men hon har varit min idol sen jag var 2 år och hon äger ju faktiskt sönder de flesta så, jag skulle ju faktiskt vilja gå. Och det tror jag några av mina kompisar också vill göra så det blir säkert så! :) Läktare A platser kostar 795 kronor men jag tror faktiskt mina päron pröjsar det. :) Förra gången låg de på över 1000 spänn så man kan ju iallafall vara tacksam för det lilla, haha. Ska ha sittplatser, aldrig mer ståplats sen The Voice konserten som dessutom var UTE! Nej fyfan...

Ikväll ska jag och ett gäng dra till Norrtälje och chilla lite. Ska bli mysigt faktiskt! Men först måste jag duscha och äta så det tar nog lite tid innan jag är klar. Nu har vi iallafall 5 dagars minilov innan det stora drar igång. Skönt!


Bilder från Britneys konsert 2010

Jag och Adelia på bussen, ljushuve jag var. ;)


Konfettiregn!

RSS 2.0