HOT DAY!

SHIIIIT, va varmt det är! Var nyss ute med hunden och där är ju skitvarmt, måste ner och bada. Jag och My skulle vara idag men hon är vill bara bada i poolen och jag i havet så det får bli en annan dag :p. Men idag blir det dålig uppdatering för jag ska bada, hejdå!

Finally home...

Nu är jag hemma igen efter en underbar dag! :)
När jag i början satt hemma med film och väntade på My var kl 10. Och hon var hemma kl 15, 15?! Det måste varit många hundar på utställningen. Men sen drog jag upp till My och vi solade och åt popcorn & glass, mys. Det blev mycket sol medans vi väntade på Daniel och Kevin men dom kom nog vid 17 så vi ropade på Matilda, hon kommer över och sen plumsade vi i poolen! haha :D. Vi körde vatten krig också och gömde varandras skor på taket, kanske med flit? :p. Jag fick i allafall lite sol och imorgon ska jag också till My men då blir det kanske bara tjejer då Daniel ska bort, men Kevin kanske vill vara med? Vi får helt enkelt se. Men jag hoppas alla har haft en bra dag med dåliga uppdateringar eftersom alla borde varit ute, hehe :) Imorgon blir det också dålig uppdatering men det får man leva med, jag tror det blir dåliga uppdateringar hela veckan för på måndag ska vi uppträda på musical nästan hela dagen men kanske hinner hem i mellan åt, är hemma på tisdag men sedan på tor-ons ska jag bort med skolan(övernattning).

Gårdagen.

Tjohejsan!
Igår blev det ett snabbt inlägg för jag var trött som fan. Idag gick jag upp kl 10, satt uppe till kl 1 igår och tittade på In her shoe's, den är bra!

Igår så var jag med My och vi badade tillsammans med Daniel, Kevin och Matilda i hennes pool, mysigt fast väldigt kallt, brrr. Vi körde med varann och försökte putta i varandra som man oftast lyckades med, även andra :(. Men först så skulle jag hem och hämta mina badkläder så då låna jag Daniels cykel och han Bah "Nej, om man växlar så hoppar kedjan ur" och jag bah men jag växlar inte då. Och så körde jag iväg och man fick ta i som satan för att komma någonstans. När man sedan kommer tillbaka säger han "Gick du på den lätta?" Och då växte det horn på mig! När vi väl hade badat höll Daniel på att frysa ihjäl så vi drog av hans handduk och så han bara stod i sina badshorts och nästan frös ihjäl, My hade ett tillfälle att putta i honom "Putta i honom!" Sa jag men hon gjorde det inte sedan när han vände sig om då, då fick han en rejäl knuff ner i poolen, HAHA! Där fick han så han teg :P
Middagen igår blev Tacos hos My, mumsigt! :D Just nu sitter jag och väntar på att My ska komma hem från en hundutställning och sen kanske vi ska bada hos hennes pappa igen, får se om Daniel och Kevin också kommer ;)
Ni får ha de gött sålänge, puss på er!




Bild på My's pool efter vi hade plaskat färdigt :p.


Snabbt.

Hej bloggen. Skriver ett snabbt inlägg nu, har varit med My heeeela dagen, vi har också badat i hennes pool men nu är jag skit trött så jag ska gå och lägga mig, skriver mer imorgon. Sov gött!

Ny design.

Hola! :D
Nu är min nya design här, jäkla nöjd jag blev! Hoppas ni också tycker det. Rosa är den som min favoritfärg! Men nu ska jag äta, kött med pommes och bearnise, mmm :)
Hörs senare, puss

Rast

Hej bloggen
Har precis haft rast i skolan och ska nu gå, puss!

090527

Hej bloggen.
Idag har jag varit i skolan och det är verkligen stressigt nu för tiden, blev klar med min praorapport men religionen ska vara klar på fredag, historisk kändis denna vecka och matte har vi ungefär 1 vecka och 2 dagar på oss tror jag... Sen var jag på KU och träffade alla goa tjejer :) Efter alla dragit hem stannade jag, Adelia och Emilia kvar. Adelia hade en 50- lapp så vi gick upp till Ica för att köpa cola, chips och kexchoklad, tack Adelia! Det var kul sedan gick vi ut på gården och åkte rutschkana och gungade på en såndär gunggrej på marken, hehe. Det var jättekul iallafall men vi hörs senare, ska chilla lite nu ;)
Kram

I skolan

Hej Hej, detta blir inte långt, sitter i skolan. Igår kom jag hem sent så hann ej skriva, hörs sen. Puss!


Nigty night...

Hello igen.
Nu är jag klar med läxan *phu*. Nejdå, men vi håller på att göra en historisk kändis och det hänger lite på vårt avgångbetyg eftersom vi nu ska byta till högstadiet. Såg att min statistik faktiskt har ökat lite oc man får ju vara glad över det lilla. Ni som ibland kikar in, ge mig gärna tips om vad ni vill se mer i bloggen! Jag ska snart krypa till sängs. Om ni vill veta så är min "Historiska kändis" Whitney Houston ;).  Börjar fundera på vad för kläder jag ska ha på skolavslutningen, ska kolla runt lite på nettan(internet) imorgon, lägger nog in om jag hittar en klockren outfit ;). Sov gott nu!

Läxa

Hej på er!
Jag har precis kommit hem från ett möte med nya skolan jag ska gå på(högstadiet). Det var jättekul faktiskt, och en kompis till mig, Fia som ni såg på bild från gröna skrattade jag hela tiden åt. Dom hade gjort en presentation i powerpoint och hade som framsida satt en gul rensblabla blomma.

Rektorn: Vad är det här för blomma?
Fia: Det är en gul blomma(!)

hahahaha

Mitt framför alla och jäklar vad jag skrattade, haha. I skolan har vi haft idrottsdag i det 30 gradiga vädret, perfekt. Det var verkligen jobbigt att hålla på mitt i solen. Men efter skolan så följde Cassie med mig hem, jag tog på mig bikini linne och short sedan drog vi ner till en brygga och mös. Vi badade och simmade gjorde vi också *stolt*, hehe. Men det var verkligen skönt att svalka sig och sedan komma upp i den stekheta solen. Och som pricken över i:et blev det våfflor till middag :D. Min dag har varit riktigt bra! Men lyckan varar inte länge, för läxan är ännu inte klar, buhu. Så nu blir det matte ett tag :P, men ni får ha det bättre än mig sålänge. Hörs maybe later ;).


Med Fanny och Frida.

Hejsan bloggen.
Jag hoppas alla mår bra, med mig är det sådär eftersom jag fortfarande är förkyld, men sånt får man stå ut med ;) Jag har precis ätit kexchoklad och det är skit mycket smulor i mitt knä, hehe. Har laddat över lite bilder från mobilen som jag tog med Fanny och Frida förut. Här är dom:


Jag duschade och sedan fixade jag lite lockar med min plattång ;)


Frida nere vid vattnet.


Och till sist men inte minst, Fridas navelpiercing.

Har länge varit sugen på en navelpiercing men nu vet jag inte längre, det liksom spelar ingen roll och så är det nog jäkligt jobbigt, Frida får ju inte bada eller sola på 12 veckor(3 månader) eller åtminstone om hennes piercing inte läker så bra. Jag får heller inte göra en piercing nu men kanske om 2-3 år men då kanske jag inte vill. Då tar jag isåna fall hål på vintern ;). Sitter och kollar på X-men lite smått också, den verkar jäkligt bra. Älskar alla X-men filmer. Men vi hörs kanske senare. Nu drar jag ut med hunden.
Kramar!


Justde! Vilken av dom här låtarna gillar ni mest?

Britney Spears - I'm not a girl
Jordin Sparks - Tatto

Hilary Duff - Someone's watching over me
 
Tell me, please!


Ny design! :D

Hej bloggen!
Jag har precis gjort klart min nya blogg-design, och jag vet att den inte är den snyggaste, men den får duga ett tag framöver. Om ni vet nån som lottar ut designer eller om NI själva gör det, säg gärna till då :). Jag har hållt på i evigheter och fixat med padding och allt vafan det är ;). Det blev skapligt, jag är inte riktigt nöjd än men fixar det imorrn. Måste få lite sömn eftersom jag är skitförkyld och på måndag är det skola. Och jag får verkligen inte vara sjuk på tisdag eftersom att det är uttagning då till talangjakten jag vill vara med i. Men sov så gott ni med så hörs vi imorgon :). Puss!
Jag har inte tagit färgen rosa eftersom så många andra har den, har tagit den eftersom det är min absoluta favoritfärg! Hihi.

Vad tycker ni om min nya blogg design? Är den OK?

Robinson.

Jag sitter nu i soffan, hemma från Filip där Emmy också var med, förutom att spela nintendo wii, körde jag och Filip lite fotboll medans Emmy gungade ;) Men nu är jag hemma och tittar på Robinson där man såg att Jarmo verkligen gjorde illa sig :o

Bild från Tv4.se.

Vi får se hur det går med honom. Vi hörs senare!
Bye! ;)


Hello bloggen.

Just nu är Emmy här och vi har ätit lite ;) Vi ska strax gå till Filip och hitta på nått, kanske Rasmus kommer också. Grönan igår var skitkul men jag har inte sovit så mycket för jag är förkyld nu. Insane var skitläskig som sagt. Hoppas alla får en trevlig lördag med mycket godis ;).
Hörs senare, kramar!


GRÖNA LUND!

Hej bloggis :D
Idag har jag varit på Grönan hela dagen och det har verkligen varit bäst, jag gick mest med Mickis, Cassie och Fia och vi hade det asroligt :D.

EN liten rolig sak att lägga in eftersom jag kollade på andras kläder, den allra vanligaste outfiten var Adidas-tröja, Jeans leggings, tygskor och axelremsväska ;). Min outfit var en vit och blå randig sailor t-shirt med guld knappar från Gina Tricot, en vanlig svart cardigan från H&M, vita tygskor(inte så bra i regn), Blåa jeans från Cheap monday och svart regnjacka från Kappahl.

Cassie, Mickis och Fia äter :).


 Jag och Fia på bussen hem ;)

Jag åkte:

Jetline
Insane
Popexpressen
Extreme
Vilda musen
Blå tåget
Stora flygande mattan
Lilla fritt fall
Bläckfisken
Kvasten
Blå tåget
Lustiga huset
Rock jet(sög)

INSANE ÄR JAG JÄKLIGT STOLT ÖVER ATT JAG ÅKTE! :D
Hoppas att ni åker till Grönan i sommar för det är det värt ;)
Puss Puss

090521

Hej bloggen!
Hoppas ni mår bra, skrev inget inlägg igår, jag var ju i Norrtälje sedan gick jag till KU och efter det var jag med Filip och Emmy, vi spelade maro kart och guitar hero, hehe. Nu ska jag strax iväg till ICA och köpa choklad till lördagen för imorgon ska jag till Grönan, woho! :D. Så imorgon skriver jag nog ett inlägg på kvällen. Men efter ICA ska jag vara med Emmy och Filip, igen. Jag håller också på med min nya header och börjar bli riktigt nöjd, så resultatet kommer inom kort :). Puss!


Norrtälje tomorrow

Hej igen.
Imorgon ska jag till Norrtälje och efter det ska jag till KU så är hemma vid 18 kanske men ska nog ta en cykel tur med Fanny också eller spela TV spel hos Filip, haha. Men vi hörs väl nångång imorgon. Hoppas alla får en bra dag imorgon, puss!


Här får ni ett videoklipp på Alexander Rybak - Fairytail som han vann med i Eurovision Song Contest, ibörjan gillade jag den inte men nu älskar jag den! :D

tv spel med filip och rasmus

Hej bloggen!
Idag var jag först iskolan sen följde Emmy med mig hem, vi åt och tog lite bilder och sedan drog vi till Filip där Rasmus var också, vi körde Mario Kart på Nintendo Wii och Guitar Hero på Playstation 3, hehe. Det var skitkul! Sedan drog mamma och jag upp på ICA, jag köpte Pepsi och Marabou Digestive. Nu sitter jag och tittar på Idol 2005 och där är Agnes, Måns och Ola med, och dom är ju idag jättekända i Sverige, jo man kan nog lyckas i Idol :). Men ni får har det gött sålänge, blir kanske ett till inlägg! Ska fixa ny header nu.
Puss

Video update!

Lägger in en snabb video update med Fanny och Bellan.

Godnatt!

Britain's Got Talent - Natalie Okri

Ni MÅSTE titta på detta klipp, hon är ju skitbra! 10 år och bättre än många artister, definitivt min favorit!


Cykeltur med Bellan, Fanny och Frida.

Hej bloggen!
Dagen började med att jag gick upp och duschade, sedan skulle vi sjunga i kyrkan. När jag kom hem gick mamma och jag ut och fixade våran terass. När jag efter det skulle upp till ICA så mötte jag Bellan och Fanny så då gick jag bara hem med köpet och började cykla som en tok. Vi hittade en ganska lång väg som vi ska cykla typ hela veckan :) Vi stannade vid en brygga och gjorde en videoblogg men Fanny har inte laddat upp den än så ni får se den en annan gångk, haha den är ändå så jäkla flamsig :) Men efter det drog vi oss upp till skolan där Denice och Helga satt i ett träd, haha och sen kom Frida( Fannys syrra) Och var med oss, vi cyklade en liten stund upp mot Bellan och sen skulle alla hem och äta, efter ett tag när alla var klara var det dags att köra vi "runda igen", Bellan och Frida körde typ tävlingen i 190 km/h och Fanny och jag kom på efterslänten :P Men sen var det dags för bryggan igen och precis när vi parkat så blev det broöppning och vi var bara tvuuuugna att cykla dit och var först över på bron som vi hade gjort 3 gånger tidigare samma dag också, hehe. Men vi bara vände när vi kom över och körde raka vägen till bryggan, igen. När vi var där så drev Frida och jag med Fanny genom att kasta stenar när hon var precis vid vattnet, haha. Sedan fick vi en tokig idé om att vi skulle bada men då skulle Bellan hem så Frida kastade upp telefon och ringde hem till sin mamma.

Fridas mamma: Hallå?
Frida: Hej mamma, kan Bellan sova hos oss inatt, vi lovar att gå upp imorrn.
Fridas mamma: Nej inte idag.
Frida: Men snälla.
Fridas mamma: Nej
Frida: Ok, hejdå.
Fridas mamma: Hejdå.

Bellan åkte hem.
1 minut senare. Frida ringer till sin mamma igen.

Fridas mamma: Ja?
Frida: Hej mamma, får Fanny och jag bada?
Fridas mamma: Men lägg av nu, hejdå.
Frida: Hejdå.
HAHHAAHA.

Sen spela vi in massa konstiga men SKIT roliga filmer, hahaha. Så nu är det bestämt att vi ska vara igen och gud vet vad vi ska göra då, hehe. Men ha det bäst sålänge! Hoppas all haft en lika bra dag som jag.
Puss!



P.S. Jag jobbar på en ny header ;)

090516

Hej Bloggen!
Det var ett tag sen jag skrev nu så det är väl dags, men på Skansen var det skitkul! Vi gick runt lite och titta på djuren och sedan gick vi ner mot Scenen vid Solliden och då kom Kim och Janet upp på scen och sjöng, efter det var det Starpilots och sist var DARIN, jag är inte galen i honom som vissa är men han var verkligen jättebra! Konfrencier var David Hellenius och han var som vanligt skit rolig (: Jonas Wahlström var också med.

Igår var det Discotime så Dannie, Mickis och Cassie var här och vi gjorde i ordning oss, haha alla lånade kläder/accesoarer av varandra! Jag lånade en gul tunika/långt linne av Mickis från H&M, det till matchade jag med ett vitt linne under och svarta leggings. Vi hade jättekul och det ska göras om. Idag har jag gått med mamma och tittat på blommor med eftersom det kan komma frost hela maj så köpte vi inga men i Juni ska vi köpa lite bomster. Sedam ringde Emmy så jag var med henne och då kom My också. Och nu sitter jag här och ska strax titta på Eurovision men eftersom jag inte gillar så många låtar från de andra länderna så bytte jag kanal, hehe. Vi får nu hålla tummarna för Malena så hon vinner! Hennes låt är faktiskt bra tycker jag men det måste vara jäkligt jobbigt att byta från vanlig ton till opera. Nu blev det ett himla långt inlägg men vi hörs kanske imorgon, på kvällen skulle jag tro.
Ha de gött!


P.S Ska nog börja göra en ny header nu, så jag hoppas på ett resultat.

Hej bloggen!

Just nu gör jag inget, har varit ute och kickat lite fotboll fast jag inte gillar det xD.  Idag blev det Chili con Carne till middag, resten av dagen har tillbringats med Emmy, vi har väl inte gjort så mycket. Imorgon ska jag till Skansen så jag hoppas det blir kul, kommer hem kl 16.00 så slänger väl in ett inlägg då, men vi hörs. Sov gott nu så hörs vi imorgon.
Puss!


Ont i halsen.

Hej Hej!
Slänger in ett snabbt inlägg, just nu har jag precis övat på en sång som jag ska ha eftersom jag ska vara med i en talang tävling. Min hals är slut nu eftersom vi också sjöng på musical övningen idag i skolan. Idag var jag först med Emmy, vi träffade Adelia, Denice, Malin och Isabella så vi hoppade lite hopprep med dom, gick sedan hem och åt och det gjorde Emmy med men efter det kände hon sig dålig, då kom Fanny och Melinda så jag tog en liten cykelrunda med dom och vi cykla hem till Fannys boyfriend men hon våga inte krama honom, haha.
Nu blev der för mycket känner jag :)
Ha det bäst!
Puss!

Emmy och jag...

Emmy och jag sitter i soffan just nu och tittar på filmen, Freedom Writers. Den är än sålänge jättebra! Så den är ett filmtips. I helgen har jag softat med godis och film. Hörni, ni får ju inte skriva "Anonyma" kommentarer till mig, jag blir galen när jag inte får veta vem som skrivit det xD hehe. Men nu ska jag titta vidare, vi får se om det blir ett inlägg till.

Film

Hejsan!
Jag sitter här vid TVn och tittar på Planet of the apes, den verkar faktiskt bra. Handlar om apor som har tagit över världen. Det var ett tag sen nu men jaja, fick nån taskig kommentar här förut men vill bara säga att om man inte gillar mig eller min blogg så behöver man faktiskt inte säga det eller ens besöka min blogg, ni är inte tvingade. Jag gör bara detta som en kul grej så ja. Vissa håller ut kommentarerna och fortsätter ändå men om jag numera bara får taskiga kommentarer är det inte kul att fortsätta. Men nu ska vi göra det lite roligare, ska lägga in nån mer sån där "Dröm outfiten" Nån som gillade det?



Trailern till Planet of the apes:


Test och tråk.

Eftersom jag har så tråkigt så bjuder jag på ett test :)

HAR DU:

Ett förhållande: Nej
En bästa vän: Ja
Haft ett seriöst förhållande: Nej
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Haft ett one night stand: Nej
Skrikit åt en lärare: Ja
Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Nej
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej
Snusat: Nej
Rökt: Nej

DAGENS:

Klädsel: Jeans, T-shirt och vit kofta
Smink: Mascara
Frisyr: Lockat
Låt: Somebody's me
Vill ha: Jeansleggings
Saknad: Alla kompisar <3
Köp: Mjukglass :)
Godis: En sur godisrulle
Attityd: Lite småseg och fnittrig.

FÖRSTA:

Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: Shit vad jag ser ut.
Bästa kompis: Adelia
Kärlek: Daniel
Semester: Spanien
Jobb: Har bara praoat hos en liten affär.
Köpta skiva: Kommer inte ihåg.
Riktiga kärlek: Det du.
Piercing: Öronen.
Konsert: Britney Spears
Fylla: haha, inte än ;)

SISTA:

Personen som smsade dig: Emmy
Peronen som ringde dig: Viktor
Personen som du ringde: Rasmus
Personen du sa jag älskar dig: Emmy
Alkoholdrycken: Ingen
Bilfärd: Länge sen.
Filmen du såg: Van Veeteren.
Gången du grät: Förra veckan typ.
Måltiden: Middag.

SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: Ja
Våga hoppa bungyjump: Nej
våga Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Kanske
kunna Kalla dig själv lycklig: Ja
Hellre ta bilden än vara med på den: Nej
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja
kunna Ljuga för någon: Ja
Kunna springa 50mil: Nej, du xD

VAD:

Gör du just nu: Tv och detta test :)
Ska du göra imorgon: Vara ledig och vara med Emmy!
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Inget.
Har du med dig in på bion: Popcorn, ett måste!
Är det för färg på dina byxor: Blå
Är det för väder hos dig just nu?: Kväll och mörkt.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Snygghet.
Skulle du göra om du vann på lotto: Bli glad :D

7 SAKER DU
HAR PÅ DIG

1. Kofta
2. T-shirt
3. Jeans
4. Strumpor
5. Örhängen
6. Plåster
7. Hörlurar

BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: Ganska
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 14
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja
Använder du huvtröjor: Inte så ofta.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nej
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Båda.

5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 12 år
Sova på sida, mage eller rygg: Sida
Kramar eller kyssar: Både och.



There you go!


Ingen sol...

Blää!
Tittade på vädret och enligt dom ska det bli ungefär +14 imorgon, jovisst är väl det bra men jag vill ha +20! :D Det var det igår ungefär och fick jäkligt mycket färg, speciellt i ansiktet och på axlarna, jag som var så sugen på att sola imorgon. Jaja, vem vet kanske blir det mycket sol ändå? Väderleksrapporter ska man inte alltid lita på. Vi får hoppas på dä bästa!

Vill åka in och shoppa någon dag, vill gärna hitta nån snygg jacka och väska, helst nån jeansjacka för skinnjackor börjar det väl bli lite för varmt för va?
Blir nog ett sista inlägg sen, ha det bäst!

TVn

Japp, jag sitter här och softar vi tvn. Emmy kommer snart hem så vi ska ut antar jag. Annars har det väl inte hänt så mycket, förut var jag och köpte en mjukglass med choklad runt, mmums. Men vi hörs väl senare, ha en trevlig eftermiddag :)


P.S Uppskattade ni "Önske outfiten"? Isåfall kommer jag göra fler sådana.

En riktigt snygg outfit!

Halloj!
Nu ska jag sova, skriver mer om dagen imorgon men måste bara slänga in ett inlägg nu när jag har gjort i ordning min "Önske ouftit" Och den blev riktigt snygg :)


Jeansjacka, Monki.
Linne, Gina Tricot.
Lack leggings, Gina Tricot.
Gladiatorsandaler, H&M.
Brun väska med nitdetaljer, H&M.

Enjoy it!


RSS 2.0