Valentines Day



Blir till att sen den imorgon, måste vara lite bra åtminstone eftersom så många bra skådespelare är med! (Och den hade ju premiär på min födelsedag, då kommer det bara bra filmer;) )

Har faktiskt mest latat mig under dagen ajbaja så nu måste jag in och duscha. Ska handla lite också och fixa lite tills imorgon då vi åker till sthlm och sedan sover Mickis & Cassie här.

Pussar!

100228

Hej! ♥
Idag vakna jag vid 2, beror antagligen på att jag typ sov 5 timmar hemma hos Mickis... :p. Så nu strax tänkte jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite i mitt rum. Imorgon eller på tisdag blir det förhoppningsvis sthlm med Mickis, Cassie & Dannie. Jag ska försöka hitta så mycket vårkläder som möjligt, mest ljusa färger ska jag leta efter för nu börjar man bli trött på allt det svarta under vintern.

Vi hörs senare!

We are the world

Ingen har väl missat att Nelly har fri frakt just nu? Passa på och köp nått snyggt till vårgarderoben ;) Jag sitter själv inne på Nelly och försöker hitta nått snyggt :)

Men igår blev det ju iallafall mys hos Mickis, hon fick hem sin nya snygga data också men vi nördade inte mycket eller jag skrev bara ett inlägg & lekte lite med webcamen :p Men vi käkade tårta och åt lövbiff & potatisgratäng med bearniesås, MUMSFILLIBABA säger jag bara ;) Sedan gick vi till draget ett tag men vi gick hem efter bara ett litet tag och satte oss i bastun och efter det blir det ansiktsmaskerna som var gjorda av choklad. Men det var något som gjorde att det börja rinna i nästan och det gjorde skit ont i ögonen så nästa gång blir det nån annan men huden blev iaf lite lenare alltid nått :p. Får se om jag lägger in några bilder med ansiktsmaskerna på haha. Vi gick från Mickis vid 13 idag och dannie hänkade hem och lånade duschen och sedan drog hon till sthlm. Nyss var jag med mammsen och köpte lite godis och for the moment sitter jag här. Ikväll blir det lördags mys med godis & melodifestivalen.

Vad ska ni göra? :)

Dannie tipsade mig om detta otroligt bra & fina klipp på youtube. Tillägnad Haiti.


BILD BOMB

Tjeeena :)
Lov nu, så jäkla skönt! Vi tjejer är iaf hemma hos Mickis och ska strax nu äta nått gott och sedan ikväll blir det MJ - This is it, bastu och ansiktsmask haha :)

Ha en bra dag! :)











kissies & hugs <3

100225

Hejsan! ;)
Idag var vi som sagt inne och köpte födelsedags presenter till kära Mickispickis :) Imorgon ska vi dit alltså och ha lite myskväll. Vi köpte choklad ansiktsmasker idag som vi ska prova imorgon, haha! Hann kolla lite på kläder och hittade en jättesnygg jeansjacka på H&M men jag har ju redan min kära från Topshop! Mycket snygga shorts och kavajer har kommit in också, på måndag ska vi antagligen in och shoppa i sthlm så jag får hålla mig tills dess. Mickis köpte ny data idag så om den funkar imorrn så blir det nog lite bloggning :)

So long, puss!


Bild från 2008, haha ;)


ZERO UPDATE!

Varning för fålig uppdatering ja. Idag i skolan var vi ute i skogen med den typ 1 meter höga snön, inte mysigt kan jag säga. När jag kom hem somna jag i soffan och vakna vid 18 och åt lite. Har inte pluggat mycket men nu ska jag lägga mig och plugga spanska och engelska, båda proven är på fredag, vi får hoppas på det bästa :) Imorgon ska jag inte vara hemma på hela dagen förutom på kvällen. Jag, Dannie & Cassie ska nämligen in och handla födelsedags present till Mickis som vi ska fira på fredag! Vi ska bl.a kolla på Michael Jackson's This is it och basta ;) Skitkul ska det iaf bli och efter det är det SPORTLOV!!! Fett najs hahah! :D



Godnatt!

Pluggdag... eller?

Hejsan.
Idga hade jag och Cassie pluggdag alltså, men ja... vet inte riktigt om det är rätt ord. Blev lite bubble struggle också :p. Har inget att blogga om direkt men... MICKIS FYLLER ÅR IDAG! Grattis älskling <3 Jag, Cassie & Dannie ska hem till 15 åringen på fredag och ska fira henne med en riktigt tjejkväll!

Nu ska jag duscha och sedan blir det lite engelska & spanska. Hörs imorgon!


Grattis bästa vän <3

Sonia Rykiel pour H&M







Hmm... Inte såndär jättehit men vissa saker är faktiskt väldigt snygga ;)

Snart måste jag ta tag i spanskan och engelskan som jag har prov på i slutet av veckan. Det är lite kluriga saker men det ska nog fixa sig :) Imorgon planerar jag & Cassie att ha pluggdag(tradition!) men antagligen blir det väl bubble trouble haha, nej vi ska skärpa oss och vara ansvarsfulla(yeah, like that's gonna happen). Fikade som sagt förut med Emmy, var jättelänge sedan vi sågs så det var väldigt trevligt! :)

Vi hörs imorgon, puss!


Musiktips + fika

Hejsan :)
Kom hem från skolan för en timme sedan, skitkul dag ju! :) Men snart kommer Emmy hit och sedan ska vi fika. Vi hörs senare.

Puss!

 


100221

Hejsan! :)
Jag har precis kollat klart på Dirty Dancing och fixar lite saker på datan. Idag tänkte jag har en riktigt tråkigt dag, jag ska städa rummet, duscha & plugga. Men det är väl det söndagar är till för? :) Igårkväll var det värsta snöstormen här... vill att våren ska komma nu, inte mer snö! Nu tänkte jag börja fixa lite med rummet, hörs senare!

Ha en bra dag.


Avatar - The last airbender

Förut när Avatar - The last airbender gick på Nickelodeon brukade jag kollade på serien, och den är faktiskt väldigt bra. Den andra Juli 2010 har den premiär som film, jag ska definitivt se den. Jackson Rathbone(som spelar Jasper i Twilight filmerna) spelar Socka som alltså upptäcker Aang(luftbändaren) med sin syster och det gör filmen ännu bättre, Jackson Rathbone är ju en skitbra skådespelare! Här är trailern:


Outfiten med stort O

Svarta leggings - Bunnyhug.com
Topp - Topshop
Mocca jacka - Alexander Wang
Solglasögon - Ray Ban Wayfarer
Armband - Modekungen
Skor - Topshop

Skitsnyggt enligt mig.


DMT

Nu var det ett tag sedan igen. Igår blev det iaf draget med Mickis, inge kul direkt men trevligt folk var det iaf ;) Idag gick jag upp typ vid 11 och har bara kollat på lets dance och suttit vid datan :)



The outfit for today!


Leggings & Kofta från H&M
Tunika från Kappahl

Krims krams från bl.a kappahl, H&M och julklapp

Det söta halsbandet jag har på mig fick jag av Cassie i födelsedags present :)


Hejsan! Idag har uppdatering varit riktigt dålig, precis som resten av veckan... Men jag ska förbättra mig! Mer mode ska det iaf bli ;) Idag startade jag dagen med en dusch kl 6 på morgonen, höll på att somna i duschen ärligt talat. Sedan blev det skolan där kemi prov väntade men det gick faktiskt skapligt, hoppas jag. Efter skolan följde Mickis med mig hem och vi satt mest vid datan & snackade :) Hon gick vid halv 5 och efter ett tag stack jag & mamma till veterinären men vovven. Nu är jag iaf hemma och har bara hunnit chatta & lyssna lite på musik men nu strax ska jag lägga mig och plugga lite spanska, glosor nästa!

 

Vi hörs imorgon!(I promise)


Soon home

Hejsan! :)
Snart ska jag & mom iväg till veterinären med min lilla vovve, kommer nog hem vid 21 kanske? Lägger iaf in dagens outfit o.s.v sen.

Puss!

Trött? Javisst!

Hejsan.
Idag är jag riktigt trött men det har varit en ganska lång dag, dock inga jobbiga lektioner men ja, vissa dagar känns längre än andra. Efter skolan var jag på läxläsning och pluggade lite kemi men det känns verkligen som jag överpluggar kemi och när jag gör det åker allt ur skallen så jag ska försöka ta lite i taget. Om ett tag kanske jag kollar lite och sedan när jag lägger mig. När jag kom hem efter läxläsningen somnade jag 2 timmar, trött ja... Nu ska jag äta lite pasta och sedan ta en dusch.



- Men först kör vi musiktips! Säkert en låt du redan hört men den är värd att lyssna på igen.



vi hörs!

Godnatt & Sov gott!

Nu ska iaf jag lägga mig i sängen och kolla lite på Wild Child, den är faktiskt rolig ju! ;) Idag har Cassie varit här, vi pluggade lite med datan frestade oss och ja... Prov på torsdag i kemi men känner mig faktiskt ganska säker! Vi får hoppas på det bästa men imorgon blir det iallafall plugg, plugg OCH plugg. Får dock inte missa Andra Avenyn! ;)

xoxo.

JAG ÄR OFFICIELLT KÄR I BIK BOK

Bara jag som älskar Bik Boks nya kläder? Åker till sthlm om 2 veckor och jag ska fanimej shoppa upp hela butiken.




Midjekjols modet verkar hålla i sig i vår & sommar också! Blev väldigt mycket bilder men allt var ju sååå snyggt!


Movies in minutes - New moon

Hejsan!
Nu är jag hemma från skolan igen och har precis gått en runda med hunden, var tvungen att passa på nu när solen skiner! Pluggade lite matte innan också och ikväll blir det kemi på listan, har nämligen prov på torsdag tror jag det var :S Nu strax ska jag in och duscha sedan ska jag bara ta det lugnt :)

Här kommer fortsättningen på Movies in minutes - Twilight, nämligen New moon! ;)



Berätta om den här för Adelia och Cassie idag, vi höll på att garva ihjäl oss! :D Fyfan va bra dem är!

Love me

 

Japp, dags för dagens musik tips. Idag Justin Bieber med Love me, har verkligen fastnat på den. Passar också bra nu på alla hjärtans dag :) 




My friends say i'm fool to think that you're the one for me
I guess im just a sucker for love <3


Alla hjärtans dag <3

Idag är det alla hjärtans dag som sagt.
Åt frukost för en stund sedan, bättre sent än aldrig :p Och har kollat lite på 13 snart 30, ganska rolig film faktiskt. Idag planerar jag att plugga. Måste göra lite matte och plugga lite kemi också, har prov på det i veckan...

Vad ska ni göra idag?


Movies in minutes - Twilight

HAHAHHAHAHA, kolla in 1:55 och 2:00. Jag dör!!


Lugnt ikväll

Halloj!
Nu ska jag strax ta en efterlängtad dusch efter ännu mer pulka, är faktiskt jobbigare än det ser ut att släpa runt på snowracers upp ocn ner för en jävligt brant backe, haha ;)

Tjejerna har åkt hem nu. Dagen började med att jag hörde Mickis & Dannie snacka när alla låg bredvid varann i sängen. Men jag och Cassie sov vidare och efter dett tag så sätter dem på musik och då blev Cassie och jag jäkligt glada, men vi fortsatte sova ändå och gick upp vid 12. Då åt vid frukost och gjorde i ordning oss. Sedan blev det raka vägen till Denice & Sandra med våra snowracers ;) Min födelsedag igår var skittbra som sagt och ja, har inte mycket mer att skriva. Vi hörs ikväll! (btw, hoppas ingen missat är melodifestivalen är ikväll)


Börjar bli lite sömniga...

Hejsan!
Här börjar vi bli lite trötta nu efter en hel dag i skolan och efter brownies, massa pulka åk och pizza så är det faktiskt inte så konstigt :p

Och när vi åkte pulka, fyfan vad kul det var! Där vi åkte fanns det massa gupp och dom skulle vi såklart åka på. HAHA! Riktigt mysig födelsedag har det varit med tjejerna. Alla presenter var skitbra och hela dagen var bara bäst!

Vi hörs imorgon :)

MY BIRTHDAY'S TODAY

Jepp, idag är det min födelsedag. 14 år :)

Jag, Mickis, Cassie & Dannie sitter just nu i mitt rum och ska strax dra ut och åka pulka, haha det är så man gör alltså ;) Kanske blir en dagens outfit sedan men ja, har iaf fått skitbra presenter såsom twilight böcker(fick på engelska av cassie darling!), smycken, choklad(yummie), pengar m.m. Ikväll ska vi käka godis, kolla film och mysa. Skitbra födelsedag hittils med bästa vännerna <3



Puss & Kram

Så obeskrivligt...

Så obeskrivligt bra....


plugg, plugg & plugg.

1 dag kvar, 1 dag kvar... Tills min födelsedag :)

Hejsan!
Kom hem för 2 tim sedan och har hunnit gått runt och kollat i lite affärer och gått en prommis med vovven. Har suttit med matten en stund men tog en liten paus och kollar lite på top model, dagens outfit kommer senare idag!

kisses & hugs <3


Bild från igår.

?

åh, vet inte alls vad jag ska skriva om. Känns verkligen skittråkigt att skriva om vad jag gör på dagarna. Är det något särskildt ni gillar att jag skriver om, något ni saknar? Let me know!

lämna en kommentar med nått tips :)




Today was a good day

Hejsan!
Dagen började med att dra till skolan som alltid. Har varit astrött idag(?). Men Cassie hänkade iaf med mig hem, trevligt som alltid att bästis kommer på besök :) Vi käkade lite och pluggade som dem nördar vi är, jag körde lite matte och SO. Efter allt plugg blev det bubble trouble hahaha vi sitter och svär som ja ;) and for dinner åt vi pizza, gött gött. Nu ska jag krypa ner i sängen.

Vi hörs imorgon!


Me and Cassandra at jessicas place :)


Oufiten för dagen

Klänning med axelvaddar och paljetter - Bik Bok (love it!)
Beiga jeansleggings - Gina Tricot
Nitarmband och ringar - Juklapp och H&M

(Sorry för dåliga bilder men mörkt är det och kameran är inte bra, puss!)


- Tokio Hotel

Ibland får Tokio Hotel verkligen till deras låtar och har man fastnat på en så ja, är man fast helt enkelt ;)



There's no real love in you
There's no real love in you
Why do i keep loving you
Automatic

The Outfit for Today

Enkelt men snyggt, satte upp en tofs nu när jag kom hem och täkte snart hoppa in i duschen, don't feel so fresh. Sliten och trött, me today.


Randig tröja med puffärm - H&M
Paljettväst - Kappahl
Blåa jeans - Cheap Monday


later.


Natti natti...

Nu ska jag snart vända mig till min säng men först ser jag nog klart på Wallander - Byfånen som går på 4an just nu. Innan denna började kollade jag på Harry Potter och Fenixordern som jag faktiskt inte sett :s, men som alla Harry Potter filmer var den skitbra ;) Nu ska jag ta min sista guldnougat, vi hörs imorgon.

Natti Natti.


Bild från helgen.

Andra Avenyn

Har precis kollat Andra Avnenyn på play eftersom jag missade det i onsdags, nått man absolut måste kolla på. När man väl har sett det några gånger kan man inte sluta ;) Förut hängde jag med mamma upp och handlade och köpte lite guldnougat, skit gött! Har också städat och packat upp allt jag haft med mig, var inte lätt att släpa på kan jag ju säga :p Nu är iaf allt klart och kanske senare ska jag plugga matte men jag tror jag vet hur det kommer att bli, haha.


God morgon?

Hejsan!
Nu är jag hemma igen efter en riktigt lång helg som har varit skitrolig! Fredagen hos Jessica och lördagen hos Mickis :) Är lite trött nu och känner mest för att bara vara hemma och mysa med film och kanske lite godis?

Vi hörs senare!


Jag, Cassie, Mickis & Dannie i väntan på bussen i fredags <3

Hemma igen!

Japp då var man hemma igen men inte länge till ;) Jag och Dannie drog hem till mig nu för att Cassie & Mickis gick upp och kolla på Cassies brorsas fotbolls match och jag ska duscha medans dannie nördar vid min data. Helgen hos Jessica var skitkul! Hoppas vi gör om det :) Avatar var som sagt inte så bra som jag trodde men den är ändå en film man borde se! Efter duschen ska vi hem till Mickis och käka godis framför melodifestivalen, kommer hem imorgon så blir mer uppdatering då :)

mer bilder:










(hahah)




















Haha, bildbomb! ;)

Hörs antgaligen imorrn, puss!


Mer bilder...






God morgon!

God morgon på er!
Ni har vi alla vaknat upp hos Jessica efter en lång dag igår. Vi kom till Jessica vid 5 ungefär och när vi kommit fram åt vi tacos, skitgott :) Sedan tog vi massa bilder med Jessicas kamera och efter det var det dags för bion. Avatar var bra men jag trodde att den skulle vara bättre, tycker att det också skulle varit mer 3D effekter.

Hittade 2 bilder från igår!


En på mig som Cassie tog, inte den snyggaste men den duger väl :p


Alla på bion, Mickis fotar ;)

Lägger in mer senare tror jag, puss!

Bio dags!

Nu blir det strax bio, är jättesugen på att gå Avtar 3D. Jag, mickis & cassie har verkligen prejkat jessicas kamera medans dem satt vi webcamen ;)

Lite pics från nyss ;)

 


At Jessicas place!

Hejsan på er! Nu är vi alla hos Jessica, 3 tim kvar till bion och nu ska vi äta!


Im back...

Nu är jag hemma igen! Efter skolan följde jag med Mickis och vi har mest bara chillat men har alltid trevligt med sötnosen :) Nu strax ska jag duscha igen. Jag uppdaterar senare och kanske slänger in en dagens outfit :) Imorgon kanske jag inte bloggar alls eftersom jag ska till sthlm.

vi hörs senare!

Shower next!

Sitter här i soffan mätt och belåten efter en big middag som bestod av kyckling, pommes & bearnaise sås. Riktigt gott måste jag säga! Nu sitter jag här och funderar på att ta mig en dusch och efter det fixa mina naglar, ser inte så fräscht ut med lila avskavt nagellack. Denna gång kör jag nog på black, en klassiker ;). Har inte gjort mycket annat idag faktiskt, tittade lite i H&M katalogen som kom idag men hittade inte mycket.

Sorry för att jag har slarvat med dagens outfit men det är lätt att glömma bort ibland. Ska fixa det igen men denna vecka har jag varit helt inspiritationslös på modefronten.

Vi hörs.


Skulle gärna ta emot Lauren Conrads garderob ;)


Längtar till fredag...

Hejsan! :)

Kom hem från skolan för 1 timme sedan ungefär, hade utvecklingssamtal och allt var bara bra. Längtar riktigt mycket till fredag nu! Allt har löst sig med bion nu(om det inte blir en överraskning, skit!) och jag, cassie, dannie & mickis åker in till sthlm där vi möter jessica för att sedan och kollar på Avtar i 3D och efter sova vi hos Jessica. Kommer bli skitkul ju! :) På lördagen åker vi hem och åker till mig eller mickis och sover där. Där vi kan vi snacka fredag OCH lördags mys ;)

Nu ska jag spela bubble trouble, men vi hörs senare. Puss! 

100202

Hello :)

Det enda jag gjorde idag var att vara på läxläsningen och inte pluggade jag så mycket heller. Dannie och jag höll på att dö av garv istället. När jag väl kom hem hann jag bara sitta vid datan en liten stund innan det var middag. Efter middagen somnade jag faktiskt framför tvn och vaknade för en timme sedan ungefär. Snart ska jag in och duscha och sedan gå och lägga mig. Tråkiga dagar nu men jag har roliga heler att se fram emot! :) På fredag åker jag, cassie, dannie och mickis in till stan där vi ska möta upp jessica för att gå på bio och efter det slagga hos henne :) På lördagen åker jag och tjejerna hem till mig eller mickis för att vara där tills söndag, kommer nog bli skitkul!
Helgen efter det är det min födelsedag och det ska vi fira med lite bowling efter skolan och sedan kanske äta lite tårta och sova hemma hos mig.

Helgen efter den har jag inget bokat så vi får se vad som händer då :)

Vi hörs imorrn, kisses.




old pics :p


Läxläsning in school.

Yes, jag, Dannie & Cassie sitter just nu och pluggar bl.a kemi, matte och spanska. Inte så jätte kul men trevligt sällskap :) Ska hem strax så vi hörs senare och då ska jag också lägga in dagens outfit.

Plugg on ;)


Guess who?

Jepp, just den filmen går på kanal 9 just nu. Film med Ashton Kutcher i huvudrollen. Haha har suttit och garvat nästan hela tiden, skitrolig film! Ska bara kolla klart på denna och sedan lägga mig. Vi hörs imorgon ;)

Godnatt & Sovgott.


FASION BY LINDEX

Fan va sugen jag blev på gå in till Lindex och ta med allt detta hem...

 
Kjol med skinndetaljer, 249:-


Armband med nitar, 79.50:-


Topp med markerade axlar, 199:-


Leggings med skinndetaljer, 299:-


Kjol med dragkedja, 249:-

Allt till bra priser också! Lindex, here i come!


100201

Hej på er! :)

Idag kom jag hem vid halv 3 ungefär, tog en macka och gjorde min matteläxa. Känner mig lite duktig eftersom matte läxan ska vara inne på fredag, hehe ;) Efter det tog jag ut vovven på en promenad, jätteskönt faktiskt att bara gå och ha lite musik i lurarna eller bara lyssna på allt omkring. Gillar dock inte att det har kommit ännu mer snö, det ska bli vår nu! Längtar efter att få börja använda min jeansjacka från Topshop :)


Hörs senare!


RSS 2.0