Andra Avenyn

Hej på er!
Har just kollat på Andra Avenyn, så jäkla bra! ;) Tisdagar kl 21.00-21.45 på tidagar, kolla in! Men nu min dag, kom hem från skolan satte mig lite vid datan. Sen stack jag och handla, efter det gjorde jag läxan. Jag gjorde 73 uppgifter! haha, trots att jag INTE är nått mattesnille. Tog sen en snabbdusch och efter det en fika med Isabella och Denice. Hoppas alla har haft en trevlig dag som jag.
Kram
Louise


Handla.

Hej bloggen! Ska strax iväg och handla. När jag kommer hem blir det matte och så efter kanske en fika med Denice och Isabella. Idag har jag bara varit i skolan, roligast var nog idrotten. Nu ska jag dra, hörs senare. Kanske.
Kram
Louise

Godnight, bloggen !

Hej igen. Nu ska jag strax gå och lägga mig, tänkte bara skriva ett sista inlägg. Imorgon ska jag hjälpa Isabella med en grej också fast det är hemligstämplat :P

Maten idag blev stuvade makaroner med falukorv, efterrätten blev krossad choklad glass. Har försökt göra en snygg header i PhotoShop men jag fatatr absolut ingenting. Ska checka efter några bloggar som hjälper till med photoshop. Måste ju faktiskt fixa en snygg header. Matten är gjord *stolt* Fast än är jag inte klar, blir hårdträning med den nu, så därför kanske de inte blir lika mycket inlägg. Men jaja, den enda jag vet som läser min blogg är 2 av mina kompisar, dock vet jag inte just nu vad deras bloggar heter. Men skriver dit dom imorgon. Nu ska jag sussa. Godnatt & Sovgott!
Kram
Louise

Plugg, plugg och plugg.

Hejsan! Denna vecka kanske jag inte skriver mycket, eftersom vi ska göra skitmycket MATTE denna vecka, woho..(Matte är definitivt inte min starka sida) Men jo annars är det väl bra. Emmy och Evelina var här och snacka lite sen stack dom iväg o skulle äta hamburgare/pizza. Men nu ska jag plugga på så jag blir klar denna vecka som vår lärare vill. Hoppa alla haft en bra dag! Justde har varit ute med hunden också i det fina vädret. Riktigt fint :D
Kram
Louise

Helgen.

Heej! Jag har inte skrivit på ett tag nu, synd. Men har inte haft ork. Hela veckan har jag gått i skolan och varit med kompisar, var på bio i torsdags med Dannie, Denice och Cassie. Vi såg En Shopaholics Bekännelser. Rolig och framför allt skitbra! I helgen har jag städat :P Och varit med Emmy, Felicia och Melinda. Har mest checkat in andras bloggar men inte skrivit på min egen. Mina favorit bloggar just nu är Stinalee och Kenza. Bra bloggar tycker jag. När vi titta på bio shoppa vi också men köpte bara smink, concealer, läppglans, nagellack och foundationborste.(?) Men nu ska jag snart gå och lägga mig i ett städat rum, som de inte varit på länge, haha. Men jag lovar och skriva imoron också.
Kram
Louise


Morning.

Hej igen! Nu är jag uppe, har inte ätit frukost så ska göra det strax :P Jag har titat på robinson reprisen fast jag såg det igår, himla bra fast lite segt är de ju i början men det drar nog igång. Nu tittar jag på let's dance reprisen. Justde, har hitat MASSA snygga kläder från Gina Tricot ;) Nu ska jag ta o äta något, hörni nån kan väl skriva en kommentar om någon läser detta så jag vet att jag inte sitter och skriver för mig själv? :P
Kram
Louise

Länge sen.

Hej! Japp nu var de nästan 3 dagar sen. Har inte haft tid eftersom det har varit full fart hela helgen. Såhär har ialla fall min helg sett ut; På fredagen följde My med mig hem vi åt och eftersom vädret var så fint så tog på på oss vårjackorna och drog ut med cyklarna, haha vi körde in på en väg med lite snö och sladda som bara den men kul var de :) Idag(Lördag) så har jag varit med Emmy först och vi har cyklat, fikat, cyklat, fikat, ätit, cyklat :) Sen kom My också så det har varit full fart! Jag hoppas ni också haft en toppen helg! Som jag. Pepsi har jag också druckit HELA helgen :D Nu ska jag snart gå och lägga mig, sitter och tittar på en film som heter Fredsmäklaren. Nåja detta var allt för idag, ska gå och lägga mig snart. Ha de bra!
Kram
Louise

Medium.

Hej Hej! Nu sitter jag här framför datan och tvn, skriver blogg och tittar på Medium, vilket freak man är. Min förkyldning har bara blivit värre och hostan också, great... :( Vädret har varit jättefint men nej, ska man bli frisk så ska man inte ut. Så har bara suttit och tittat på solen i fönstret. Imorrn ska jag också vara hemma men på fredag blir det nog skolan igen.
 

Hoppas alla har haft en bra dag! Godnatt och sovgott.
Kram
Louise

Morrn Morrn!

Hej Hej! Idag är det strålande väder ute, och själv är jag sjuk... Jag har inte ont i halsen som sagt men har blivit så jäkla förkyld, men men. Idag ska jag bara sitta vid datan, tvn o slappa. Hoppas alla får en bra dag. Jag ska försöka fixa min blogg lite, jag. Hörs senare ;)
Kram
Louise

Sussa nu..

Nu ska jag gå och lägga mig efter en lång dag, är skittrött och sjuk. Har inte ont i halsen men förkyld och har feber. Om jag känner mig bättre imorrn kommer jag till skolan på Torsdag. Nu är jag riktigt trött så orkar nästan inte skriva mer, jo justde läste på Janet Leons bilddagbok idag och hon skrev att när hon är jättetrött brukar hon nästan plåga sig själv att hålla ögonen öppna för att få njuta av att hon snart ska få stänga ögonlocken :) Smart o göra juh, nu tycker jag att jag plågar mig själv med att hålla ögonlocken öppna så nu får det räcka, justde ska bara skriva, skulle gärna vilja ha en vit Louis Vuitton bikini som denna på bilden ;) Godnatt på er alla!
Kram
Louise


Andra avenyn!

Hej Hej! Nu har andra avenyn börjat så ska titta på de. Tänkte på en sak, jag har tittat på andra avenyn sen typ 2006 :) Denna dag har varit skit, men jag hoppas ni andra har haft en bättre dag än mig. Är fortfarande sjuk men har inte så ont i halsen längre :) Skriver mer senare!
Kram
Louise

God Morgon!

Godmorgon på er. Idag har jag bara druckit te till frukost, det var någe Green Tea så inge gott var de men det är ju bättre för halsen. Idag ska jag bara slappa och titta på tv samt datan. Nu ska jag titta på kläder på datan ;) Vi hörs senare, ha en trevlig dag!
Kram
Louise

Suck..

Jahapp, då var man sjuk. Trååkigt.. Har feber och skit ont i halsen, men mer bloggande ialla fall eftersom jag är sjuk :) Var ju med Emmy, Evelina och Emilia haha, ja vad ska man säga? Vi har sjuk humor! Kom o tänka på en film jag såg i går, Peter och Petra tror jag den hette, dom var typ små människor som Nils Karlsson Pyssling xD Ja, den handla om dom + en pojke som hette Gunnar? Och dom sa såhär till Gunnar; Du är en klämmig kille Gunnar och han såg glad o munter ut, hahah. Jo jag skratta mycket jag. Med klämmig så menar dom inte "Klämmig" Det betydde typ rolig, glad förr i tiden, vad vet jag? xD Snart jag ska sova och hoppas att jag inte har halsfluss imorrn. Och imorgon ska jag också inte skriva om ointressanta saker som konstiga filmer men idag har jag inga saker och snacka om, o.s.v. Godnatt o sov gott ;)
Kram
Louise

Snart ut.

Hej! Nu har jag kommit hem från skolan och har Emilia med mig ;) Hon och jag ska snart ut med Evelina och Emmy. Vi ska väl vara ute och göra.. något. Har inte hänt mycket idag heller, jobbigt med läxa som vanligt. Skriver mer ikväll!

Denna ögonskugga var inte så dum, Felicia hade med sig en ögonskugga idag som var jättesnygg, men den var köpt i november, tror jag det var. Men denna ser verkligen festlig ut så denna ska jag nog köpa! 39.50:- på H&M, bra pris tycker jag.
Kram
Louise

Godnatt...

Nu ska jag sova så detta är sista inlägget för idag, jag var med Emmy förut en stund. Vi var ute i snön som håller på att smälta, skönt! För nu vill vi ha vår, men jobbigt när det är grått, tråkigt och blött ute. Vill verkligen shoppa någon dag också. Jag tittade på Beck - Det tysta skriket också, den var ganska bra men inte den bästa jag sett ialla fall. Jag skriver väl imorgon också för nu är klockan för mycket för att skriva mer och min data har verkligen varit seg nu på kvällen, har nog bloggat för mycket :P Nåja, det var allt för ikväll. Vi hörs imorgon!
Kram
Louise

 

Ny Blogg!

Japp, som sagt. Ny blogg nu min gamla hette morotsgodis men jag ville ha ett bättre namn. Så på denna blogg ska jag bli aktiv.

Jag ska skriva om mode m.m också. Just nu är jag intresserad av dessa jeans legging(bild) från Gina Tricot för 299:- Lite dyrare men ska nog ändå köpa dom. Nu ska jag försöka fixa bloggen med en fin desing, på tal om design. Om du vill se en fin blogg gå då in på http://allaslillapiia.webblogg.se och titta in hennes design. Skriver mer snart :)
Kram
Louise

RSS 2.0