A long time ago..

Hejsan!
Nu har jag inte skrivit på länge så det är väl dags, idag har jag varit med Emmy och vi var med John och Viktor som fiskade. Haha när Emmy skulle kasta så kasta hon väldigt fel så linan och draget fastnade i vassen och shit vad jag skrattade, eftersom det var Johns spö så blev han något arg :) Sedan på kvällen gick jag och Emmy till maj brasan där vi träffade Klara, Alva, Emmy, Helga och Golda. Sedan ringde Viktor och sa att han skulle komma så det blev kul! När vi gick hem så skjutsade jag Viktor på hans BMX men så åkte jag på ett gupp så jag tvärstanna för jag kom inte över det så viktor höll på att flyga, haha. Men nu sitter jag här vid datan och har ni hört? BRITNEY SPEARS KOMMER TILL GLOBEN 13 JULI!!! Det får jag verkligen INTE missa. Jag måste dit nog för att biljetterna kostar 1000 kr men jag måste titta på henne alltså. När hon uppträdde 2004 var jag där och det var riktigt coolt, kom ihåg att hon hissades upp i en gunga men denna gång skulle det bli riktigt amazing.

Någon mer som ska dit? ;)

H
oppas alla får en bra Valborg!


Britney Spears.


Havet

Hejsan.
Idag har jag varit ute med Emmy vi har fiskat, och det var jättemysigt! Tyvärr blev de inge napp menmen. Vi har också varit och gjort lerfigurer av blålera(kanske grålera eller vad det var :p) och dom ligger där borta vid en bygga och torkar så efter jag har ätit ska vi dra dit igen och titta. Dom kanske torkar ganska snabbt eftersom det är varmt som bara den, känns verkligen som sommar. Läsk och kexchoklad fick det också bli, det hör ju till :p. Nu ska jag som sagt strax äta sedan ska vi tillbaks till bryggan, men hare bra sålänge. Bilder blir det ikväll :)
Kram!


Shopping

Hellojsan!
Idag har vi varit och tittat på en musical efter det fick vi gå själva på stan och jag hittade i allafall ett par Ray-Ban Wayfarer kopior! Kostade bara 49.50 :- Dom är jättesnygga, det är sköldpaddsmönster men dom ser svarta ut. Väldigt nöjd är jag med dom. När jag kom hem så följde jag med My hem och vi gick till Isabella och hoppade studsmatta, 5 av 5 toasts :p. Snart ska jag ut med henne igen fast hon är lite seg men jaja :) Får vara inloggad på datan ett tag eller nått annat. Hare bra sålänge!
Kram



Ray-Ban Wayfarer kopior, Lindex.


Speak Your Mind.

Hej Hej!
Nu ska jag blogga eftersom jag inte hann igår. Idag i skolan har jag gått en Friends utbildning eftersom jag är kompisstödjare, efter skolan gick jag till "KU" och nu är jag hemma igen. Men nog om det, nu ska jag berätta om min dag i Stockholm.
Först var jag hos tandläkaren sen gick jag och mamma ut på stan och tittade lite, bl.a på Gina Tricot där jag hittade en tröja med trycket "Speak your mind", en mun också var det på. Vi åt på Burger King, kyckling burgare, mums. Sedan åkte vi hem. Men här har ni en bild av FÖRSTA dagens Outfit :d.



Grå T-shirt med tryck, Gina Tricot.
Svart kofta, H&M.
Svarta Jeans, Cheap Monday.

Så har jag sett ut idag. Hoppas alla får en bra eftermiddag.

Kram!

Stockholm

Hejsna!
Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen men har som sagt varit i Stockholm och nu ska jag gå och lägga mig så bloggar om det imorgon.
Puss!

Home!

Hejsan!
Nu är jag hemma, ska strax duscha. Har fixat låtar till mobilen eftersom jag ska till Stockholm imorrn, ska titta på lite kläder och sånt. Det blir inge bloggande förrns imorgon kväll men jag tror ni klara er, hehe. Hoppas alla får en bra dag imorrn, Godnatt & Sov gott på er alla!

Kram

Utgång!

Japp, nu ska jag ut med My och Emmy, igen. Vi hörs senare. Hoppas alla får en rolig eftermiddag! :)

Godnight

Ett kort sista inlägg blir det, gick ut med My och Emmy förut, middagen blev fläskfile. A nu ska jag sova, godnatt!

Inte bloggat så mycket...

Hejsan !
Jag har inte bloggat på hela dagen, har varit seg och haft ont i magen. Men nu är jag bättre, snart ska jag äta sen ska jag ut med Emmy och My :) "Klädtipsen" jobbar jag på, eftersom man inte kan ta bilder från Gina Tricot är det lite komplicerat men gör mitt bästa. Blir nog ett till inlägg senare.

 
Följ min blogg med bloglovin

Hemma hos My

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos My och har ätit här, det blev grillat kött med pommes frites och efterrätten blev choklad pudding med grädde ;) Vi har också varit ute med Fanny, Emmy, Kim och Jesper, och jag skratta jättemycket, som vanligt :p. "Klädtipsen" kommer antingen imorrn eller ikväll. Nu ska nog My blogga också, besök henne blogg.
KOMMENTERA DETTA INLÄGG OCH DE KOMMANDE :D

Kallt...

Hejsan.
Det är verkligen jättekallt här, så kanske inte ska ut mer. Men nu har jag duschat och ska fixa mitt hår, locka det med plattång och så ska jag måla naglarna, röda :) Ska också leta nån snygg outfit till ikväll, om det blir bra får ni se den. Har fastnat för låten Takin ' Back My Love - Enrique Iglesias ft Ciara, åh den är så bra! Men nu ska jag fixa mig, det där med "Tips på kläder" kommer ikväll när jag har tid ;)


090418

Hello!
Nu sitter jag här framför datan och ska strax in och duscha. Kollar också samtidigt på Kyle som går på 5an nu, ganska bra. Efter duschen ska jag ta något att äta. Idag ska jag käka hos My, grillat, mums. Grillat är bland det bästa som finns. Nästa vecka ska jag in till Stockholm(äntligen!) och hoppas på lite shopping ;) Men nu ska jag dra, kanske blir ett till inlägg senare, hörs!


P.S Tycker min blogg är ganska tråkig så ska lägga in lite "Tips på kläder" i nästa inlägg eller nått liknande.

Kill Bill Vol 1.

Hej!
Nu sitter jag här och tittar på Kill Bill Vol 1 som går på 4an, har inte bloggat mycket idag. Har varit ute HELA dagen. Jag har varit med Emmy, Melinda, My, Viktor, Fanny, Emilia och sen några andra fast inte sålänge. Men dagen har varit jättekul! Tittade in på Stina-Lee's blogg och såg tipsen med Locka håret med plattång, det ska jag prova imorgon tänkte jag, Stinas frisyr var jättesnygg! Nej, nu ska jag fortsätta titta på Kill Bill eftersom pausen snart är slut, hatar paus. Kanske blir ett inlägg till.


090417

Hejsan bloggen!
Jag ska nu ta nått och äta sen ska jag ut med några. Vi ska väl göra nånting? :) Som sagt det var skit kul på Tom Tits, ni som har varit där vad tyckte ni? Men nu måste jag dra!
Puss

Sova

Hej.
Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska borsta tänderna först bara :p. På tvn är det just nu Förhäxad, skulle gärna vilja se det men orkar inte. Superkul var det på Tom Tits idag i allafall. Vi hörs mer imorgon!

Tom Tits

Heej!
Kom hem från Tom Tits för nån timme sen, det var jättekul! Massa experiment och sånt. Tunneln var ju bäst!(Ni som har varit där vet vad jag pratar om :) Jag har haft en jättebra dag och hoppas att alla andra också haft det. Här kommer lite bilder;

Jag står vid nån konstig duk som filmade och gjorde massa coola effekter.


Haha, ser ut som en docka nästan.


Min hand bland massa spikar.

Så har min dag varit!

Dusch

Hej igen.
Nu ska jag strax gå och duscha, har ätit många bullar eftersom mamma har bakat, väldigt gott :) Som sagt imorgon ska jag till Tom Tits och bussen går TIDIGT! Så får snart gå och lägga mig, men en snabbdusch för det bli! Sov gott nu ni som får sov morgon :p.

Wow

Detta är mitt 5e inlägg idag :o nu har jag bloggat mycket, men nu sitter jag i allafall hemma hos my och nu är det bestämt att vi ska till Tom Tits imorgon :) Men nu ska jag spela robinsonspelet.

Hejsan Svejsan!

Jag ska snart gå hem till min moster, efter det ska jag gå hem till My en sväng och höra eftersom vi kanske ska till Tom Tits imorgon, vi får se. Jag har nyss käkat mat, chili con carne :) mums. Ja, det var väl allt men vi hörs sen. JUSTDE! Jag läste Stina-Lee's inlägg om det här med bloggande, egentligen är det ju lite farligt. Man vet inte vad för människorna som besöker ens blogg, så som hon sa. Think twice.

P.S Medans jag är ute så kan ni få se en rolig video på min kompis när han tar helium :p.


På Ku

Hejsan! Nu sitter jag och bloggar här på KU(en slags kör jag går på) haha, vilket freak jag är :p. Men nu ska vi dra ut igen med Antonia! Hörs senare.

Ut

Nu ska jag dra ut igen, My är här och väntar. Vi ska vara lite med rasmus också, vi hörs senare!

Uppe!

Hejsan!
Nu är jag uppe igen och håller på och fixar mig, ska göra lite frukost strax också. Sen ska jag vara med My och Emmy igen :p. Vet ej vad vi ska göra men det blir väl något. Vi hörs lite senare, kanske blir ett inlägg till innan jag går. Släng in en kommentar vettja ;)

Godnatt

Hej igen!
En halvtimme senare eller? :p. Men nu ska jag i allafall sova. Gör ett sista inlägg ändå. Men nu tycker jag ni ska börja kommentera mer på min blogg då blir jag glad :)


Ny header!

Heej!
Nu har jag precis fixat hela min blogg och jag är riktigt nöjd, eller vad tycker ni?

Nu ska jag berätta om min dag, jag har varit med Emmy, My och Rasmus. Vi har gungat :p och köpt glass typ. Men dagen har ändå varit riktigt kul! Imorgon ska jag nog vara med dom igen, på torsdag ska jag kanske till Tom Tits, ni som har varit där, Är det kul där? Jag har hört vissa som säger att det är för lite mindre barn? Jaja, men vi får se hur jag gör. Hoppas alla mår bra och tittar in på min blogg ibland, eller varför inte,  <------ FÖLJ MIN BLOGG VIA BLOGG LOVIN '

Uppdatering.

Hejsan! Nu ska jag börja uppdatera min blogg med ny header, när jag är klar skriver jag ett inlägg om dagen, titta in senare!
Kram
Louise

Ut snart...

Heej!
Nu sitter jag här med Emmy och My, vi ska snart ut. Vi ska väl hitta på något med killarna, så vi hörs senare, !
Kram
Louise

Sussa...

Hej! Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig! Det har varit en lång dag och ett tag sen jag bloggade. Hela veckan ska spenderas med kompisar hoppas jag. Men nu är jag skittrött, men vi hörs imorrn tror jag :p GODNATT!
Kram
Louise

Ut...

Hej Hej! Strax ska jag ut med My och Emmy i det fina vädret, hoppas att ni också ska det. Hoppas alla får en trevlig påsk med många påskägg.
Kram
Louise

GLAD PÅSK!

Rayban Wayfarer.

Tänkte bara lägga in en bild på ett par Raybans, så himla snygg. Såna som Kenza har. VILL HA DOM!

Rayban Wayfarers. Bild från Sunglassesgiant.com

Hej Hej!

Nu var det ett tag sen sist, nu skriver jag i alla fall! Idag har jag varit med Emmy, vi hade jättekul. Som vanligt :D Vi köpte godis och gick ner till skolagården. Nu är jag hemma och ska strax ta en dusch, sen måste jag göra läxan :( Imorgon ska jag hem till Denice så det blir nog inte så mycket bloggande. Så en sktisnygg axelrems väska från gucci idag på en tjej. Den vill jag ha!! Nån som vet vad modellen heter eller vart den finns?? Snälla säg till isåfall! När jag duschat ska jag också platta håret, här får ni ett tips. Min plattång heter Remington S-9902. Den är skitbra! Håret blir jätterakt + att det är keramik plattor så den värms upp på ungefär 1 minut. Här är en bild.
Kram
Louise.

Plattång från Remington, finns på Ellos för 549:-

G'o morr'n.

Tjenare! Nu är jag uppe igen, blev ett långt samtal med Ida igår. Nu strax ska jag in och ta en snabbdusch sedan ska jag vara med Emmy och Melinda. Har ätit frukost också, 2 rostade mackor med smör och 1 glas juice(som jag inte har druckit upp) Hoppas allt är bra med er! Solen skiner så gå ut vettja.
Kram
Lollo

God Natt.

Hejsan, jo nu säger jag godnatt. Är skittrött och ska nog vara ute med Emmy imorgon igen så får samla lite energi. Nu på kvällen har jag snackat med Ida i 2½ tim. Haha, vi satt inne på raggningsreplik och berätta dom roligaste för varann :D Har också ätit chips, godis och druckit jorgubbssaft, mums :) Hoppas alla haft en lika bra fredag som jag!


Så ska det låta.

Hej på er! Nu har jag kommit hem från Emmy och Viktor vi var ute och mötte upp några sen nu sitter jag och tittar på Så ska det låta. Med idag i Puttes lag är Thomas Järvheden och i Stefans(?) lag är det Sara Löfgren och Markus Fagervall. Sjunger riktigt bra gör dom! Sen har det varit riktigt bra väder här idag. Så ute hela dagen har jag varit. Skriver ett litet inlägg senare. Nu ska jag fixa lite bilder och så :D
Kram
Louise

Hemma igen.

Hejsan, kom precis hem från skolan nu. Haha, shit vad vi skrattade på sista lektionen. Jag, Cassie, Emilia och Isabella satt och ritade medans Daniel, Micke och My slog ner varann. Sen började My och Micke dissa varann. så jag fick skrattanfall. Annars har det inte hänt något speciellt. Har ätit 2 rostade mackor och juice. Vi hörs senare!
Kram
Louise

RSS 2.0