Hello

Tja bloggen.
Nu var det ett tag sedan igen men nu bloggar jag iaf igen ;) Är hemma hos Cassie med Mickis och vi ska sova här, vi försöker kolla på andra avenyn på datan men det går liiiite segt. Vi har iaf laddat med choklad och läsk! ;) Vi har tagit lite bilder men vet ej var usb kabeln ligger så bilderna kommer tomorrow. Vi hörs då!

Sleep tight!

P.S Mickis & Cassie are hälsing ;)

Sorry.

Jag, sorry för att jag inte bloggat på ett tag. Prov och skit och min andra data pajjade som sagt, sad but true. Men men annars är allt finfint och allt rullar på som vanligt, förutom bloggen. Ska uppdatera mer ich fixa in bilder men jag vill helst först få ordning på min bärbara då, blää... Men igår så var jag med Cassie och Dannie haha ;) Och idag har jag bara varit hemma och slappat med sims och teven haha. Har inte bestämt planer för imorrn men på fredag blir det draget med mina sötisar dannie, cassie & mickis :) Ses kanske där? Hörs!

At My's place

Hej bloggen. Nu var det längesedan men mitt internet krånglar och jag har bara min sega data... Men nu är jag hemma hos My och har snott hennes data ett litet tag. Men idag i skolan har jag arbetat på bra, jag känner att allting går bättre med tiden ;) Och igår så klippte jag mig, lite snelugg blev det, jag blev jättenöjd! Litre längre fram tänkte jag göra lite blonda slingor också :)

Skriver kanske senare, för nu ska det bli fredagsmys, funderar på att dra till ungdomsgården här i närheten senare ikväll, puss! :)

RSS 2.0