Sol, bad. Sommar!

Precis vad det är. Sommar. Därför finns det ingen tid för bloggen. Men det är lätt att veta vad jag har för mig på dagarna, jag är med vännerna och badar och solar för fullt! Att bo på landet är inte så dumt på sommaren ;)

Men den senaste veckan har jag firat midsommar med Mickis, sovit hos Cassie med Dannie och Mickis, shoppat på rean inne i city i sthlm och badat och solat med vänner! Hittade 5 tröjor på rea och ett par jeans. Välbehövligt kan jag säga att det var! Men jag njuter av sommarlovet och nästa vecka ska jag kolla förhoppningsvis kolla på Eclipse! :D

Men jag ska försöka lägga in så mycket outfits som möjligt och kanske lite bilder på mina nya inköp.

Vi hörs!

Bak

Hej på er!
Idag gick jag upp i skaplig tid, 11 fast jag satt upp vääldigt länge. Men idag har jag hunnit med hundpromenad med mamma och så har jag nyss precis bakat cheese cake så den står i frysen men är inte klar förräns om minst 4 tim, suck. Förkyldningen är fortfarande kvar men det skiter jag i. Imorgon vill jag hitta på något!



Agnes och Björn Skifs iförrgår på Bröllopet. Så fin låt!

Sjuk

Hej hopp!
Anledning till att jag inte bloggat är att jag är sjuk. Eller det börjar väl gå på bättringväg men jag är ändå så jävla förkyld. Hade lite feber och ont i halsen förut men det är iallafall borta nu. Jag vill bara att det här ska gå bort så jag kan njuta av sommarlovet nu!

Det som hänt det senaste dagarna är att jag har varit sjuk men Cassie har ändå varit här trots min lilla sjukdom och på torsdagen tvingade jag mig iväg på Adelias fest, skitkul var det! :) Sen har jag bara varit hemma och igår var det Kungliga Bröllopet på tv så jag satt bänkad :p, det var riktigt kul att kolla på. Vigseln, kortegen, middagen, rubbet! Jättefina tal från Kungen, Daniels pappa och Daniel också.

Och idag måste jag städa. Mitt rum ser ut som jag vet inte vad och jag måste också duscha! Men jag ska ändå försöka uppdatera lite under dagen, men det blir senare.

Lite bilder från Adelia Fjortis fest ;) (eftersom hon fyllde 14)


Jag lånade fjortisskorna av Adelia ;)













Adelias nya kamera :)



Grattis Victoria och Daniel!

Hoppas ni får en lång och lycklig framtid tillsammans!

Här är kyssen
Bild: Msn.se


Just chilli'n

Hej hopp!
Fortfarande på topp från igår men börjar känna mig lite krasslig i näsan och halsen. Men jaja, vädret är ändå inte det bästa så inte skadar det mig.

Nu är jag hemma och de andra har åkt hem till sig. Mickis och Dannie ska spendera veckan i Sthlm så jag och Cassie kanske kommer in och möter dem nån dag med lite shopping. Skulle verkligen behövas :) Annars idag har det inte hänt så mycket. Har mest vilat efter igår, men är lika glad! Det var så jävla kul igår, skulle vilja göra det igen. Såklart är det kul att vinna men det är bara kul att få uppträda.

Snart är middagen klar kött. Sen ska jag krypa ner i soffan och kolla lite på tv, mer bloggning kommer ikväll. Då kanske jag kan uppdatera enbr om vad som hänt de senaste 3 veckorna!

Pussar tills dess!

Vinnare av Roslags Talang 2010!

Hej på er!
Igår var jag med på Roslags Talang i norrtälje, och jag VANN! Jag kan inte fatta det!? Är jätteglad! Så nästa år får jag komma igen fast då ska jag vara med i juryn :)

Sparbanksdagen 2010 Louise Molander

Sparbanksdagen 2010 Louise Molander och Erik Grönwall
Haha värsta smilet :p.
Bilder från Roslagenssparbank.

Erik Grönwall var där och uppträdde också. Skitbra, jättemycket energi på scenen så det var roligt! :) Har lite bilder ni kan få se sen.

Dagen var helt enkelt bäst!

Just nu är jag hos Mickis med Dannie och Cassie. Alla dem sover men jag är uppe tidigt som vanligt(nej inte riktigt va?). Vaknade vid 8 och kunde inte somna om. Men nån gång vaknar dem väl iaf :) Det är jättetråkigt väder ute men jaja, jag är glad ändå! :D

(Förlåt för bloggpausen, jag ska försöka blogga så mycket som möjligt nu!)

RSS 2.0