Hemma igen

Hej allihopa.
Jag har haft ännu en fin dag. Denna dag började med att jag jag gick upp vid 10.30 som sagt och fixade mig lite för att sedan möta Fillan och Emmy för ett dopp i kanalen. Det var ganska kallt, lite blåsigt och en aning molnigt, så Fillan drog hem till sin lillasyster som var ensam hemma medans jag och Emmy gick hem till Emmy där vi gjorde lunch, eller hon gjorde lunch ;). Lunchen bestod av Köttbullar och Makaroner med ketchup. Känns som en riktig svensk rätt, haha. Efter det gick vi upp och fikade med kakor och läsk. Gick efter det till Viktor och Filip men ingen av dem var hemma så vi ringde till Rasmus och bad honom möta oss nere vid vattnet där vi badade och solade med våra badmadrasser, så jäkla mysigt och bara ligga på min badmadrass och bara flyta iväg... Det kallar jag riktigt sommar. Vi tog massa bilder såsom, hoppbilder, poträtt bilder, bilder där vi ligger på badmadrasserna, hehe, m.m, orkar dock inte lägga in bilderna just nu. Sen gick emmy hem och jag drog till My ett tag där vi var inne på datorn och käkade mackor.

Planerna för imorgon är att vara med Emmy och Rasmus. Vi ska cykla till Mälby(badstranden där jag och Emmy var iförrgår.) Där ska vi väl bara bada och sola med våra madrasser! Update kommer nog till kvällen. Ha det bäst!
/Louise

Lunch hos Emmy

Hej bloggen!
Gick upp kl 10.30 imorse och har badat lite med Emmy och Fillan. Det var inte såå fint väder men skapligt så jag och Emmy gick hem till henne eftersom Fillan skulle hem till sin lillasyster. Nu ska vi göra lunch till oss och nu ropar hon på mig lite smått irriterad för hon har ropat ett antal gånger, hehe.
Puss!

Sommar dag, AGAIN!

Ja, nu märks det att det är sommar. Det är bara juni än sålänge så fatta hur varmt det kommer bli i juli, herregud säger jag bara. Men dagen har spenderats tillsammans med Emmy vid en badstrand i närheten. Finns ett hopptorn i sjön och brygga med badstrand. Riktigt roligt! Jag och Emmy hade med oss varsin badmadrass också så vi låg och stekte, lyssnade på havet och gungade i takt med vågorna! :D

Efter ett tag kom Kim, Jeppe och Arvid så såklart snodde dem våra madmadrasser men jaja, Emmy och jag simma in till stranden och stod på händerna i vattnet och till slut fick vi tag på dem! Vi fikade där också med bagutte och fikabröd. Solen strålade som vanligt och vi fick nog färg eftersom det tar extra när man är så mycket i vattnet. Vi var där från typ 14.30 till 20.00 tror jag. Så 4½ timme och nästan hela tiden var vi i vattnet där vi dök och gjorde BOMBEN! Haha :)
Imorgon ska vi också ses och samla vårt såkallade påsklovs gäng som vi nu döpt om till Sommarlovs gänget, hell yeah! Vi ska bada, sola och busa förståss! Ny design har också kommit på plats men ska fixa en ny header.
Är det nån som kan göra headers i Photo Shop gratis till mig? Jag skulle bli skitglad!
Vi hörs kanske senare men sålänge får ni ha det underbart gött!
Pussar och kramar.
/Louise

Bli medlem på GratisBio! Man får massa gratis saker såsom, tidnings prenumerationer, presentkort, biobiljetter m.m. BLI MEDLEM HÄR! Eller klicka på bilden nedan.


S U M M E R D A Y !

Hej på er.
Ja, ännu en varm dag men jag ska vara inne ett tag eftersom Emmy är borta och så fick jag nästan solsting igår, usch! Men det positiva är att man kan bada hela tiden och jag har blivit riktigt brun eftersom solen lyser vareviga dag! :) Nu ska jag strax ta en dusch och sedan fixa mig lite, såsom måla naglarna, välja kläder o.s.v.  Senare ikväll ska jag dock vara med Emmy.
Ni får ha ännu en underbar dag så hörs vi senare, pussar!


P.S! Glöm inte TÄVLINGEN hos Foki! :)


Tävling hos Foki!

Jag är med i tävlingen hos Foki där jag tävlar om ett nagel-stylings-kit till ett värde av ca 700 kr. Var med du också klicka HÄR för att komma till inlägget! :) Läs mer om tävlingen där!
Ni måste ju kolla in Fokis blogg också, mycket nöje där och roligt om nagelstyling, mat och ja, lite av varje! :)
Lycka till ni som är med!

The Day!

Dagen har tillbringats som alla andra dagar med Emmy, bad, sol och fiske! Johan och Rasmus var också med. Men ja, dagen ser faktiskt ut som igår. En riktigt underbar dag! Imorgon ska vi återigen upprepa allt, haha. Cassie och Mickis kanske också ska vara med ;). Men nu ska jag lägga mig cause' it's a day tomorrow too ;).
xoxo <3

King Of Pop...

Så sorligt som det än är och flera vet redan om det... Michael Jackson The King Of Pop är död. Jag kan inte fatta det, okej jag är 13 år jag blir inte riktigt tagen på allvar men jag har alltid tyckt om Michael Jackson. Kanske inte varit något riktigt fan men han sjunger otroligt bra och dansar likaså. Det känns liksom konstigt att han har gått bort. Det står överallt och vi har köpt både Expressen och Aftonbladet. Michael Jackson blev bara 50 år... Han har gjort så många låtar som jag gillar som t.ex. Billie Jean, Thriller, You are not alone, We are the world, Scream o.s.v.

R.I.P Michael, hela världen tänker på dej <3


090625

Hej!
Har inte hunnit blogga någe idag, hela dagen har jag varit upptagen, men vilken skön solig dag det har varit. Dagen började med att jag, mamma och moster åkte in till Norrtälje och kikade lite. Köpte faktiskt en ny bikini! Dock inte nån av dem jag visade på bilderna, haha. En lila med lite paljetter på, och halva priset dessutom. Ett riktigt kap ;). När jag kom hem så gick jag raka vägen hem till Emmy och sedan gick vi ner till vattnet där vi badade och simmade. Varmt i vattnet var det! Vi satte oss och solade på moster terass sedan och där det verkligen stekte på var det ungefär 50 grader! Herregud säger jag bara :p. Sen upprepade vi det, badade och solade igen, riktigt mysigt. Efter det letade vi mask eftersom vi sedan skulle ut och fiska men vi gick först hem och åt, försig(?). Jag åt enkelt med korv och bröd. Faktiskt väldigt gott eftersom det var Sibylla korv :). Sen gick vi ner till moster igen och satte oss och fikade med kakor och dricka, och efter det blev det såklat fiske. Vi fick jäkligt mycket fisk, jag fick några löjer till min katt av några jag kände som var där och fiskade med ett litet nät :) Emmy fick 6 st lite mindre gäddor och jag fick 2 sådana. Men Emmy var på gott humör och gav mig en liten firre. Men sen blev klockan 22 så jag gick hem till mig och Emmy till henne. Min katt åt faktiskt ALLA 14 LÖJER på en gång! Haha, slå den ni ;). Imorgon ska jag träffa Emmy igen och vi ska sola, bada och chilla med fiske :) Hoppas alla har haft en underbar dag! Här kommer lite bilder:


Min nya bikini från H&M.


Min outfit i Norrtälje!
y Ban solglasögon kopior, Lindex.
Rosa T-shirt med tryck, H&M.
Vitt linne, H&M
Vita Shorts, H&M.
Svarta gladiator skor med guld nitar, Klingel.
Chanel liknande väska, ingen aning ;).


Nu på kvällen tog jag jordgubbar och doppade dem i smält blockchoklad, underbart gott!

Det var min dag, massa pussar och kramar!


090624

Morsning Korsning ;)
Har alla haft en bra dag? Jag har iallfall haft en riktigt bra dag fast jag har varit hos tandläkaren, jag har dragit ut en tand idag. Det var väl inte kul dirket men det gjorde ialla fall inte ont. Var riktigt riktigt nervös innan men det gick bra ändå. Just nu värker det lite i tanden men sånt får man tåla ;). Var också inne på H&M och köpte en ny tröja, kan ta en bild imorgon. Efter jag kom hem gick jag ner till moster och satte mig på hennes balkong med rostad majs och pepsi och solade, det var ungefär 40 grader mitt i solen där, mysigt! Emmy ringde och ville träffas så jag föreslog att vi skulle bada så vi drog ner till vattnet och badade, det var nog rekord för denna sommar för det var varmare i vattnet än i luften tyckte vi. Imorgon tänkte vi också bada och sola, och fika såklart! :) Jag ska ta bilder imorgon också så blir det nog roligare.

Musiken jag lyssnar mest på nu är E.M.D's skiva A State Of Mind - Deluxe. Verkligen ett riktigt CD tips! Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag har haft. Vi hörs kanske senare, nu strax ska jag ta en dusch!



SOL, BAD, CYKLA = SOMMAR!

Tjena Tjena mittbena ;)
Idag har vaerkligen varit en riktigt underbar dag. Har varit med Denice, Isabella, Cassie och Mickis. Vi har bara legat på en brygga nästan hela dagen med massa bad och sol. Har verkligen fått färg och mer ska det bli! Imorgon ska jag möta upp tjejerna igen och steka och bada! :D
Men imorgon som sagt, så ska jag dra ut en tand, USCH! Säger jag bara. Jag är riktigt nervös och vill inte göra det :( Men jag måste väl antar jag, buhu. Men dålig uppdatering blir de nog imorrn med men slänger väl in ett inlägg innan jag drar till tandis.

Ni som läser min blogg, ge mig ett livstecken. Kanske en liten kommentar? Jag bits inte :)
Hoppas alla har haft en bra dag, vi hörs imorgon. Kram!


SOL! ♥

Hej på er.
Ja, det är sol här, 28 grader i solen och klockan är bara 11!? Tur att jag har planer idag då, bestämde med Denice idag att vi(äkta stekarna) ska ner till bryggan för att bada och sola, mysigt. Mickis och Cassie skulle också joina oss ;). Sola och bada är ju det bästa man kan göra med polarna på sommaren, ska se om jag kan ta med mig någe gött också.
Om ni har sol hos er så tycker jag ni ska gå ut och njuta av solen medans den väl är här!
Imorgon ska jag till tandläkaren för att dra ut en tand, aaahh. Jag har aldrig gjort det förut, men jag ska ju såklart ha bedövning men ändå. Usch, nej det tycker vi inte om. Mer om det imorgon. Nu ska jag iallfall ta mig en macka och sedan kolla om Denice har vaknat :) Vi hörs senare.
Kolla in de 2 inläggen här nedanför!!!
Kisses ♥


Sommarglass!

Nu på sommaren vill alla ha en glass men ja det börjar bli lite dyrare så då är det alltid bra med GRATIS glass. Jag har då hittat en sida, Sommarglass.com. Om ni vill bli medlem så klicka HÄR. Det är riktigt enkelt. Du ska samla ihop 65 poäng och få mer poäng om du värvar folk att gå med eller är med i olika kampanjer, prova det nu! Läs mer om allting på hemsidan. Många pussar till er!


Bikini 09

Hejsan.
Ja, nu eftersom det ska bli varmt och väderleksrapporten säger att "Sommaren är här nu" så behövs ju en bikini för långa dagar på stranden så jag har samlat ihop mina absoluta favorit bikinis på H&M.



1. Rosa, vit och guldig bikini med hjärtan och kedjor, riktigt charmig och på REA dessutom! :)
Överdel: 59.50:- (129:-)
Neder del: 49:- (98:-)
Sammanlagt: 108.50:- (227:-)

2. Guld, vit och svart randig bikini. Verkligen fina färger som passar till brun hy, dock inte på REA.
Överdel: 79.50:-
Nederdel: 79.50:-
Sammanlagt: 159:-

3. Brun bikini med guld detaljer, ser lite indisk ut sådär tycker jag men verkligen jättesnygg och passar REALLY on brun hy. Den är inte heller på REA:
Överdel: 149:-
Nederdel: 98:-
Sammanlagt: 287:-

Sådär, då var mina bikinitips över och nu ska jag övertyga mamma om att köpa den 1a bikinin, pussar! Och Godnatt :)

Bad och sol.

Jippie! Sommaren är här idag! ♥
18 grader i skuggan och bergis 25-30 mitt i solen. Jag vill ha ännu närmare men hellre detta än det tråkiga regnet. Men som sagt har jag varit hemma hos My och badat & solat vid hennes pool, riktigt mysigt. Hennes släkt var där också så Andrea(8 år) var med oss och badade och Isabella(2-3 år) kollade på :). Nu har jag precis kommit hem och ser att jag har fått lite färg men mer ska det bli! Ska äta alldeles strax och sedan ska jag tillbaka till My, mer bad och sol!

Mer update ikväll och då kanske det blir en "Dagens Outfit!"
Pussar!

Duschad och fräsch! ;)

Hola!
Jag har just duschat och nu har jag handduk i håret och har smörjt in mig med body lotion för en stund sedan, jag smörjer i med LDB för att jag har lite färg på kroppen och med body lotion så sitter färgen bättre för er som inte visste det ;).
Snart ska jag ut med hunden men sen ska jag nog chilla, eller något annat. Men ni får ha det jätte bra sålänge!
Kramis Kramis, haha.

P.S Changed planes, jag drar till My för att steka och bada i hennes pool ;) Have a good day!


Good morning sunshine!

Japp! Nu är det sol ute och... 14 grader men kl är ju faktiskt bara kvart i 11 så ;) Idag hoppas vi på riktigt fint väder så kanske man kan ta sig ett dopp och lite sol. Vaknade vid 8, verkligen inte likt mig (brukar typ gå upp vid 12, hehe) men mamma gick upp då. Försökte somna om men det gick inte så jag gick upp till min kära dator, haha! ♥
Jaha då, idag får vi se vad man hittar på men alltid blir det något. Ska bara lägga in en liten enkel frisyr som alla redan har sett skulle jag tro men det är så snyggt och enkelt så nu lägger jag in den.

Denna frisyr. Man tar luggen eller börjar av håret och flätar sedan fäster man med hårspänne! Riktigt enkelt och framför allt SNYGGT!.



Nej nu ska jag ta mig en dusch och sedan fixa mig lite, ha en bra dag så hörs vi senare.
Bye!

Hej alla ni.

Hejsan på er som är vakna.
Det är pretty late och jag ska strax gå och lägga mig. Dagen har tillbringats med Emmy och Filip. Vi var hemma hos Filip och körde Mario Kart på Wii & kubb. Men sen kom Madison och Fanny och med det gick vi från Filip och mot Emmys hem, hehe. Sedan drog vi bara ut till ICA och köpte block choklad & rån eftersom Emmy skulle göra hemmagjord kexchoklad, det måste jag verkligen prova någon gång!

Jag har kommit på en sak, det svåraste med att blogga är ju att komma på rubriken för fan! :o Men nu börjar jag bli jäkligt trött så jag ska borsta gaddarna och sedan dra mig till sängs.
Pussar på er!


P.S. Orkade inte lägga in nån dagens men imorgon ska jag lägga in lite roliga inlägg eftersom att Emmy ska vara hos Klara, ;) !


Finare väder.

Hejsan Hejsan!
Japp, nu börjar det allt bli lite finare väder ;) Det är typ 17-18 grader ute och jag ska snart ut med Emmzan och resten av gänget. Igår var jag ute HELA dagen minsann så därför blev det ingen uppdatering men haha, jag tror ni klarade er. Vi hörs väl mera sen och då kanske jag kan lägga ut en dagens outfit ;).
Puss!


P.S. Jag bjuder på en mobilblogg med EMD för er som inte sett den, grabbarna gör riktigt bra musik och har verkligen humor, haha! :D




Midsommar Afton!

Glad midsommar på er! ♥
Jag hoppas alla har haft en rolig midsommar afton. Min har väl inte varit så speciell. Var faktiskt inte på nån dans eller så som vanligt men det blev i allfall en god middag. Vi åt faktiskt inte vanlig traditionell mat för att vi tröttnade lite på det så det blev lite traditionellt men lite annolunda också, på bordet stod det: Sill, färskpotatis, grillspett, laxröra, ägg, grönsaker, janssons frestelse och strimlad potatis sedan var det nog inget mer. Imorgon ska nog jag vara med Emmy, vi får la se vad vi hittar på ;). Men ni får ha det gött sålänge!
Puss & Kram och Godnatt! ♥

God natt

Japp, nu går jag och lägger mig, får se bara om jag kan somna för nyss såg jag på en skitäcklig skräckfilm. Den skulle jag inte kollat på. Men i alla fall börjar det nästa bli ljust ute vid 1 på natten. Det märks att det är sommar, men inte på vädret och i vattnet. Jag vill bada och bli brun! Men just nu tillåter inte vädret det men vi får hålla tummarna på att det snart blir finare väder. Har ni också hört att så kallt som det har varit nu i juni har det aldrig varit förut sedan 1955. Så kan vi inte ha det ;). Men sov så gott på er!

Snart midsommar...

Hej bloggen!
Nu var det ett tag sen men har varit seg på kvällarna för på dagarna har jag varit med Emmy. Vi har gjort massa olika men mest ätit godsaker, haha. Imorgon är det midsommar afton och vi handlade på ICA till det idag och det var den värsta kön jag någon sin stått i. Vi stod i den kön i bergis 25-45 min. Herregud säger jag bara! :p. Har också ätit på våran lilla "Resturang" här i samhället för att Emmy bjud mig, tack gumman! Jag tog Chicky Bits med pommes frites :).
Vi hörs kanske senare och jag ska försöka uppdatera mer om ni vill, nu ska jag strax ut och vara med Emmy.
Pussar! ♥

Nu funkade det minsann! ;)


Dagen efter...

Dagen efter talangtävlingen då, tro det eller ej men jag gick upp kl 12.30. Herregud tänkte jag när jag gick upp, så får det inte bli imorgon :p. Men hela dagen har varit en slapp dag med godis! Det är ju bara regn vareviga dag och inge kul. Jag bara längtar tills det blir lite solsken, men ja. Sånt får man leva med. Igår var jag och kolla på E.M.D som sagt och nu är jag ju beroende av dom, riktigt bra och SNYGGA killar! :D, har också blivit besatt av deras låt "Young blood", så här får ni videon och den video då jag uppträder på talangtävlingen, Roslags talang.

 

 


Kram Louise!

Talangtävlingen

Hej bloggen!
Toppen humör idag trots att vädret inte var lika bra. Men jag var i allafall med i den där talangtävlingen idag, vann inte men det var ändå jätte kul. Vinnaren var Elina, så Grattis! Men E.M.D var ju också där och dom är ju alla sötnosar! ♥
Men jag gillar Danny mest ;) Vi fick deras autografer, och när det var prisutdelning på scen till oss som var med i tävlingen kom alla killarna fram och kramade oss! ♥ Jag har tagit hur många bilder som helst men lägger in fyra, hoppas alla mår bra. Massa pussar!


Jag och Danny. ♥


Jag sjunger.


Killarna sjunger. ♥


Danny sjunger. ♥

Och nu är det något strul med bloggen så jag kan inte lägga in denna " /Louise" men ni får klara er, haha.
Kram Louise.

Seg dag

Hej bloggen, usch vilket väder det är! Det har precis regnat och jag som hade bestämt med Helga och Denice att bada idag. Det blir nog inget med det. Men gårdagen var jag hos Adelia på hennes 13-års fest, Grattis! Fast hon fyller år den 16 juni. Men det var jätteroligt, badade också där. Var typ bara 12-13 grader, brrr. Men jag ska städa lite på rummet snart och sätta på en bra film. Sen ska jag bara softa eftersom att det kommer bli en lång dag imorgon. Ska vara med i en talangtävling så vi hörs inte förräns mot eftermiddagen sisådär vid 16 eller senare, men ni får ha de jättebra.
Vi hörs ikväll.

Sommarlov!

Äntligen har jag sommarlov! ♥
Känns verkligen skönt och helt enkelt super. Ska bara slappa hela sommaren, och det enda som behövs nu är ett bättre väder. Men det kommer väl det med ;) Många tar ju studenten nu, men vi fick både diplom och ros så man fick en liten känsla av studenten iallafall, det enda som saknades var champange, haha! Grattis till alla er som tar studenten i år :)

När får ni sommarlov?
Puss ♥


På skolavslutningen, min outfit.


Skola, skola OCH skola.

Hej bloggen.
Var ett tag sen sist men det är jäkligt körigt i skolan nu, fast imorgon är det i allafall sista dagen sedan väntar, sommarlov! :D Fan va nice, hehe. Jag har också hittat en outfit till skolavslutningen men den får ni se imorgon eller nån annan dag. Har precis duschat och ska strax gå och lägga mig, justde! Mina gladiator sandaler kom idag, skitsnygga! Blev verkligen nöjd ;). Imorgon ska vi också möta lärarna i brännboll, jag kommer inte vara bra, men men. Nu måste jag dra, vi hörs!

Hej bloggen.

Sista iallafall veckan i skolan nu, nästa vecka går vi bara i 3 dagar, det ska verkligen bli skönt med sommarlov men jag kommer sakna alla i min klass såklart. Vi var ju på klassresa på Åland där vi först badade i badhus och sedan drog vi till våra stugor. Tjejerna hade en stuga och killarna en annan, rummet delade jag med Emilia, Cassie och Isabella. Dte var riktigt mysigt och jag vill så gärna göra om det, det var den bästa resan nånsin, <3.
Men nu börjar det dra ihop sig och jag snart gått ut mellanstadiet så nu väntar högstadiet efter sommaren, känns lite pirrigt men ändå inte för det är ju ialla fall bara nån km från min nuvarande skola, haha. Jag är i allfall glad att alla i min klass förutom en kommer börja på den skola jag ska börja på, för vi har verkligen haft det så kul den senaste veckan!

Just fan, har ännu inte hittat en avslutnings outfit. ÄR JAG DUM ELLER?!


P.S Grattis till Kenza som tar studenten idag! :)

Trött efter skitrolig resa!

Igår var vi då på klassresa och idag, det var verkligen sktikul. Roligaste resan hittills :D Vi har hittat på massa skoj men nu är jag skittrött efter 2 båtturer och 6 timmarssömn så tänkte ta en liten tupplur, hoppas allt är bra med er. Ni får höra mer sen :)
Pussar!

Hejdå!

Japp detta blir mitt sista inlägg för idag och imorgon. Imorgon ska jag på klassresa till Åland, kommer hem på torsdag kl 15.00 så vi hörs då, hoppas ni klarar er, haha :D.
Puss!

Inte lika varmt...

Inte lika varmt som igår, men det får man stå ut med. Fast det kanske ska bli dåligt väder hela veckan nu men vi kan hoppas att dom har fel ;). Idag har jag repat inför våran musical som är ikväll, hårdträning hela dagen var det men det har varit jättekul. Vill ni veta en pinsam sak jag gjorde? Precis innan jag skulle sjunga när alla tittade på mig så hickade jag! haha, det tyckte jag och ALLA andra också var ganska roligt, hehe. Men schemat för mig är fullproppat hela veckan
Måndag: Repning inför musical, föreställning.
Tisdag: Föreställning, skola.
Onsdag: Klassresa till badhus, och övernattning.
Torsdag: Kommer hem från klassresa vid 15.
Fredag: Vanlig skoldag.

Och nästa vecka går vi bara i skolan tills på onsdagen sedan har vi SOMMARLOV! Sommar, sommar, sommar. Nanananana. Woho! Under denna sommar ska lyckas:
1. Bli VÄLDIGT solbränd.
2. Badat så jag har vatten i lungorna tills på vintern ;)
3. Varit med kompisar.
Och hunnit med en utflykt ;).


Nej, nu ska jag gå ner till sjön och möta Mickis!

Vad ska ni göra i sommar? :)
H
a en underbar dag!


RSS 2.0