Bilder från helgen!











Diggar den sista bilden ;)

Ja nu kom bilderna från helgen upp, hade inte mycket tid igår men nu är dom iallafall uppe. Idag har jag varit riktigt seg och bara haft mys söndag. Har kollat på 3 filmer; Eva & Adam, Karlsson på taket och Sällskapsresan 2. Skitbra filmer haha!
Hade jätteont i halsen i fredags men nu är det mycket bättre, men istället så har jag blivit förkyld. Härligt värre.

Ska fräscha upp mig med en dusch nu, vi hörs senare!

Så söt kjol!


149:- på H&M.

100327

Japp, nu är lördagen här och Cassie åkte hem för ett tag sedan. Just nu sitter jag och Mickis med varsin laptop och nördar. Har haft jättemysigt med tjejerna trots att Dannie blev sjuk och stannade hemma. Jag är också inte helt frisk, igår höll jag på att dö av halsont efter en rolig kväll på draget.

Vi gick alltså till draget igår och träffade massa trevligt folk! Jättetrevligt var det faktiskt trots att det var ganska lugnt. Efter det gick vi hem vid 23 och kollade lite på Sällskapsresan, så klockren film. Jag skickade ett sms inlägg igår men det kom aldrig fram så, ja. Bilder från igår och idag kommer senare och tills dess får ni ha en bra lördag.

 


Seg dag!

Ja idag är det en riktig seg dag, ingen direkt rolig lektion förutom stresshantering där vi hade avslappning. Behövdes verkligen efter en riktigt jävla kaotisk lektion. Kom hem vid halv 3 och gick en sväng med vovven sedan blev det lite käk och nu nördar jag lite framför datan och lyssnar på Van Halen, fan va bra dom är!

Blir nog en dagens outfit sedan fast den är skittråkig. Nya färgglada och söta plagg behövs till vårgarderoben nu, ut med det mörka och in med det ljusa!


Kofta i spets från Topshop, ca 200 kronor.

Bad update

Hejsan!
Förlåt för den dåliga uppdatering. Men har inte haft tid... eller lust. Men nu kör jag på som vanligt igen och det ska bli mer dagens outfit, mode och musiktips! De senaste dagarna har det inte hänt mycket. Igår var Mickis & Cassie här och vi hade skitkul! Det var också prov i SO igår det gick väl ganska bra tror jag... Nu är alla prov borta tror jag åtminstone, och det som återstår är engelska uppsats och påskuppgiften!
Om ungefär 10 min kommer Mickis hit och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag skulle gärna vilja ta nån promenad eller åtminstone vara ute nu när det fina vädret har hittat hit igen efter 100 snöstormar. Snart april och fortfarande snö. Sommaren känns riktigt långt borta just nu... På tal om sommar, denna är låt är en riktig "summerfeeling" låt ;)


Wipeout

Hej igen!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på wipeout med datan i knät. Mickis och jag är inne på msn och skriver allt roligt Felix Herngren säger, så jävla skön!

Idag har jag fått ganska mycket gjort iallafall. Fast hann inte fixa tvätten men äh, det tar vi imorrn! Men jävligt irriterad har man också varit eftersom att snön är på återbesök. Skitkul. Det ska bli vår NU! Inte 2 decimeter snö! Igår var det ju skinande sol och idag snöoväder hela jävla dagen. Vädersväningar kan man kalla det.

Imorgon blir det alltså skola igen och efter blir det plugg på hög nivå! På tisdag har vi SO prov om jorden. Känns som att jag kan det mesta skapligt men nepp, det ska bli riktigt bra nu.

Nej nu ska jag fortsätta måla naglarna. Svart igen :)

Vi hörs imorgon!


100321

Hej!
Idag är det mulet ute och bara tråkigt. Men jag måste ändå bara göra massa tråkiga saker idag så det passar väl. Igår skrev jag aldrig om min dag men jag var hos Mickis ett tag och sedan kom Cassie. Efter en stund så gick dom till fotbollen och jag gick till Ica och köpte lite godis. Sedan satt jag bara vid datan och kollade på tv också. Tittade ni också på Jurassic Park igår? Älskar dem filmerna.

Idag ska jag som sagt göra tråkiga saker såsom städa, duscha, göra läxor, m.m. Så jag vet inte om det kommer bli så mycket uppdatering men tills dess får ni lyssna på denna låt!

Natasha Bedingfield - Soulmate

Inspiration

För ett par månader sedan var Lykke Li med i Elle och det var riktigt fantastiska bilder på henne där. Modeinspiration? JA!






Hjälp!

HAHHAHAHA. Jag dör.


Solen skiner!

Hejsan!
Jag som sagt idag är det riktigt fint väder och ca 10 eller mer plusgrader. Så jag ska såklart ut och göra något ute idag, kanske en prommis med vovven eller vara med Mickis idag igen. Igår var jag och Mickis på draget och inte var det mycket drag men trevligt folk iaf.

Vi hörs senare!


Med Pickis

Halloj bloggen!
Idag har det varit school och sedan hänkade Mickis med mig hem och vi har lyssnat på Tokio Hotel, kört struggle och tatt lite bilder med camen, haha.

Resultatet? Bilder säger mer än tusen ord :p.













Blev en hel del bilder men äsch, alltid roligt ju :)


100317

Hejsan!
Idag har det inte hänt mycket kan jag säga, har bara suttit vid datan som en jävla soffpotatis haha :p. Men skolan har faktiskt varit riktigt kul idag, på engelskan hade vi rollspel och på svenskan titta alla på när Marc & Eric dansade, klockrent alltså. Imorgon har jag inte bestämt nåt men vi få la se vad det blir!

Vi hörs imorgon. Godnatt!

Oscarsgalan bäst klädda

Enligt mig såklart! :)


Miley Cyrus i en riktigt söt klänning!


Kristen Stewart hade en riktigt cool och snygg klänning från Monique L'Huillier.


Penelope Cruz i en vrålsnygg klänning från Donna Karan.

Det var ju ett tag sedan Oscarsgalan var men bättre sent än aldrig! :)
Vilken är snyggast enligt dig?

 

Bilder från: http://chic.se & http://www.americansuperstarmag.com


Pluggdag med Cassandra!

Hello.
Idag har det varit noll updatering men har inte haft nån tid över faktiskt. Skolan som vanligt har varit tråkig men efter så hängde Cassie med och vi har pluggat, kollat på film och massa annat. Vi hann med mycket mer än plugga idag eftersom hon stanna till 20 så efter hon dragit hem satte jag mig vid datan en stund men sedan blev det duschen för mig och nu väntar sängen med lite plugg som ska gås igenom. Nästa vecka har jag för mig att vi har 2 prov? Och krönikan ska vara klar också, inte min bästa sida men men.



Lägger in ett litet musiktips också, Revolver med Madonna och Lil Wayne(the best rapper in the world!) men David Guettas remix. Enjoy it!

Godnatt.

H&M Garden Collection





Så fina outfits till sommaren. Allt kommer från H&M Garden Collection som kommer ut i shop online butiken 18/3 och i utvalda butiker 25/3. Jag tänker iallafall kolla in det när allt släpps. Den sista outfiten till höger är helt perfekt!

Idag är alltså helgen slut och back to school. Efter skolan gick jag och mamma ut med hundarna eftersom vi varit barnvakt åt mosters vovve också. Blev en lång promenad på ca 40 minuter, men inte mig emot i det fina vädret! :) Nu ska jag ta itu med min fin fina so läxa som ska vara klar imorgon. Sedan blir det prov nästa vecka också... Kul.

Later.


100314

Hejsan.
(Jag vet att min blogg börjar bli tråkig men det SKA bli bättre) Idag vakna jag runt halv 12 och har sedan dess käkat, duschat & suttit i solen och läst. Det är riktigt varmt nu när man sitter i lä, vet dock inte om jag fått nån färg på näsan men det kommer väl :p. Idag ska jag nog inte heller göra nåt särskilt, kanske ta en promenad men hunden i det fins vädret eller ja, vi får helt enkelt se. Melodifestivalen igår alltså och jag hejade på Darin & Anna, bra att hon vann iaf! Mycket bättre än Salem enligt mig. Ha en fortsatt trevlig dag!

 Ändrade planer, sticker ut med emmy! :)


YEEES! ANNA VANN!


Sunny day

Hejsan!
Idag är det en riktig vår dag, även om all snö inte är borta riktigt än. Jag har suttit på balkongen i solen och desperat försökt få bort mitt bleka face haha :p Nej men det är härligt sitta bara ute medans man kan. Idag ska jag nog inte göra något särskilt. Sitta bänkad framför melodifestival finalen ikväll är ju ett måste! Darin SKA vinna, han sjunger så jävla bra.

Men nu till en helt annan sak, nu till våren och sommaren ska jag nog införskaffa mig ett par converse. Men det svåra är att bestämma vilken modell!



Vilken modell är syggast enligt dig?


Min dag.

Först vill jag bara säga att vissa av inläggen jag skirver publiceras inte om jag inte dubbelklickar vilket jag glömmer ibland... hmm.

Men! Idag har jag iaf haft en trevlig dag men bara solsken och varit med Emmy & Emelie har jag också varit, riktigt längesen var det jag var med dem. Jätte goa tjejer :) Fick nytt smink av moster också från Elisabeth Arden, kan visa i nått annat inlägg sedan. Tack så mycket! Perfekt färg på glosset. Annars har det inte hänt mycket, har kollat på lets dance och smaskat på godis. Pluggat har jag också gjort vilket var behövligt, har so prov snart och måste skriva klart min krönika. Ja, det var la allt. Tråkigt inlägg men är inte riktigt på blogg humör så ja.

Hörs senare eller imorgon.
Kram.

The Official Eclipse Trailer

Yes, nu har den äntligen kommit ut. ECLIPSE TRAILERN! Kan inte vänta nu tills 30e juli. Trailern är helt okej men det var väldigt dramatiskt. Kunde ha tagit med lite humor, jag har läst boken och vet att det finns många roliga och intressanta konversationer hahah :p



Nu ska jag titta på Let's Dance. Så jäkla synd att Elin åkte ut! Nu är det heja Mattias! :)

Godnatt!

Nu ska jag strax lägga mig med lite plugg och sånt. Har bl.a spanska glosor till imorgon, så det vore väl bra om jag kunde klämma in dom i skallen. Imorgon ska jag vara hemma med min kära data eftersom att girlsen ska på kupp med fotbollen. Måste också ta mig en andra titt på Michael Jackson - This is it eftersom att jag somnade förra gången haha. Vi hörs imorgon! :)


Muse - I belong to you(New moon remix)


Stresshantering

Hejsan!
Hemma från skolan nu och sista timmen hade vi stresshantering. Intressant var det faktiskt! Ska bli kul när vi väl kommer igång. Annars har det inte varit något speciellt, vi tog en promenad och det är så fint väder nu! Nästan så man ville ha solglasögonen på. Idag måste jag plugga och städa, det blir ett berg av kläder i mitt rum på konstigt kort tid :S. Nu ska jag iallafall ta något att äta, vi hörs senare!


Dålig update + dagens outfit!

Hejsan!
Igår skrev jag ett inlägg men det publicerades aldrig! Skriver nu iallafall. Har inte uppdaterat på nästan 2 dagar men det ska blir bättre. Har inte gjort mycket alls idag. Fint väder har det iallafall varit och jag hoppas på att våren kommer på riktigt snart! :) Skinnjackan är på nuförtiden iallafall!



Tröja från BikBok
Kjol från Gina Tricot
Leggings från H&M
Halsbandet har jag ingen aning om :p

Hörs imorgon! :)

100309

Hejsan!
Idag har det varit noll uppdatering men dagen har spenderats i skolan och med Cassie! :) Vi var hemma hos mig och fikade med lite tårta från igår och pratade om allt möjligt. Gick en promenad men Rossi(min hund) passade vi på att göra eftersom att solen sken. Våren börjar komma men ja man ska väl inte hoppas för mycket eftersom att snön kan komma när som helst. Men när solen väl kommer fram försöker man såklart vara ute så mycket som möjligt! Har varit trött hela dagen även fast jag sovit 8 tim inatt? Men nu orkar jag inte gå och lägga mig haha så jag ska sätta mig i soffan och kolla om det är nån bra film och kanske ta itu med mina läxor också. Suck.

Godnatt!

Eclipse & Remember me

Hejsan!
Nu är firandet klart och mamsen och jag sitter framför en film, jag har proppat i mig lite popcorn också ;) Förut gjorde jag en tårta till mamma som sagt och den blev riktigt bra, och god!

Men det jag ville komma till är att om 4 dagar(alltså den 12 mars) har trailern till Eclipse och filmen Remember me premiärer! Båda med Robert Pattinson. Eclipse trailern är jag riktigt riktigt spänd på att få se! Jag anar att den är exakt lika bra som de andra, maybe even better? ;) Remember me ska jag antagligen kolla på på nästa lov eller tidigare. 

Nu ska jag krypa ner i sängen. Har varit trött hela dagen men nu ska jag äntligen sova.
Godnatt.






DMT!


Internationella Kvinnodagen

Hejsan!
Idag är det alltså internationella kvinnodagen och mommys birthday! :) Grattis mamma <3 Så vi ska alltså fira henne idag och snart ska jag börja med hennes tårta, choklad mousse, grädde och kiwi ska på! Så ja det kanske inte blir så mycket uppdatering.

Men idag var det iaf första dagen i skolan efter lovet och vi har fått reda på lite provresultat och jag är verkligen inte nöjd! Inga IG men ändå. Jag kan bättre. Jag vill, jag kan, jag ska! Nu jävlar ska det bli plugg på HÖG nivå framåt.

Grattis alla kvinnor idag då! :)

Vi hörs.


100307

Halloj!
Dagen idag har gått åt till städning på mitt rum, alltså sånt som att dammsuga, torka av, damma av, ja ni fattar. Att kalla det kul kan man väl inte göra men strax nu ska jag in i duschen och efter det fixa naglarna och sånt. Middag har jag inte ätit än så det blir väl snart också. Sista dagen på lovet nu alltså och nästa blir om ca en månad igen. Och efter det blir det sommarlov!!! Jag längtar som fan efter att ligga på en brygga och sola med vattnet plaskande omkring, åka insane på grönan(:S) och bara umgås med mina kära vänner.

Vi hörs senare!


Emmy & jag sommaren 2009.

INSPIRATION

Här är en blogg som inspirerar mig väldigt(!) mycket inom mode... FASHIONTOAST. Man kan gå hur långt bak i arkivet som helst, allt är precis lika snyggt.





Bilder lånade av http://fashiontoast.com

World Trade Center

Nu är World Trade Center slut, den var riktigt hemsk men det värsta är att den är verklighetsbaserad. När själva filmen var slut stod det att över 2000 människor dog från 87 olika länder. R.I.P.


En gång i tiden såg det ut såhär.

Snart nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det alltså sista dagen på lovet så det gäller att njuta men själv ska man ta tag i det sista på rummet, duscha och plugga lite. Vi hörs då.

Godnatt & Sov gott.


Melodifestivalen

Hejsan!
Idag har det varit dåligt med uppdatering men har haft noll lust. Nu sitter jag iaf framför tvn och kollar på melodifestivalen. Av de som är kvar nu i andra chansen är Pernilla bäst, och av ALLA i melodifestivalen är ju såklart DARIN bäst! Idag har det inte hänt mycket, jag har mest kollat på Vampire Diaries. Fyfan va bra det är! Inte bättre än Twilight men ganska nära ;)

Ha en bra lördagskväll så hörs vi.

Trailern till Vampire Diaries.

Vampire Diaries...

... Är precis vad jag ska kolla på nu, var på tv förut och ja... jag är nog fast. Känns ändå så typiskt nu när Twilight har blivit sån succé men whatever det är ändå bra!

För imorgon har jag ännu inga planer men vi får se om jag och Mickis Pickis hittar på något kanske! Ska iallafall upp i skaplig tid och inte nörda för mycket vid datan. Det var nog allt för idag så vi hörs imorgon.

Sov gott.


Damon, Elena och Stefan i Vampire Diaries.

Outfits

Har varit ont om "Dagens outfit" nu på sistone så här kommer outfitsen för idag och igår :)


100305

Linne från Gina Tricot

Pajett väst från Kappahl
Blåa jeans från Cheap Monday


100305

Beige-vit kofta från Carlings
Vitt linne från Gina Tricot
Svarta Leggings från Gina Tricot

Puss!


Bilder från igår!

Hejsan.
Nu är Mickis för tillfället hemma och äter men vi ska kanske ses senare :) Idag har iallafall solen varit fram och ja, lycka kan man kalla det. Fläckar av asfalt i snön börjar man se nu och skinnjackan är inte kall att använda! Våren börjar komma nu känns det som. Ikväll blir det nog iallafall lugnt och jag har min lilla nutella burk här som Mickis och jag har suttit och smaskat på till ikväll. Let's Dance blir det väl och nån bra film kommer säkert också.

Här är lite bilder från igår och idag.










Från idag, fint väder och en fin Mickis :)




Later/ Lollo.


My New Clothes

Yes. Mickis sov här inatt men hon drog förut då hon skulle hem men hon kommer tillbaks senare. Sålänge får ni bilder på mina nya kläder ;)


Skinnjackan från H&M


Byxor från BikBok


Såhär så outfiten ut igår och jag hade nya linnet på mig, köpte också ett likadant fast i svart.


Och kavajen från BikBok


Vi hörs sen!


God morgon!

God morgon! Eller ja förmiddag? Men iallafall. Idag gick jag upp klockan 12 och tog en dusch. Sedan blev det lite frukost framför hur man blir av med en kille på 10 dagar, jättebra film. Idag planerar jag att städa rummet och vara med Mickis. Och också att fota kläderna och lägga in på bloggen, men det kommer nog lite senare.

Nu väntar mitt rum på städning så vi hörs senare!

Brownies

Hej igen.
Idag har varit ännu en slapp dag och igårkväll fick jag ett ryck och gjorde brownies så det har jag käkat idag. Hemmagjorda är så mycket godare när man väl får till dem! Har verkligen inget intressant att skriva om idag så jag tror detta blir det sista för idag. Imorgon ska jag iallafall fota mina nya kläder så kika in då :)


Ganska gammal låt men så jäkla skön musik i!


Ny favorit från H&M

Åh, jag som precis varit och shoppat så hittar man den perfekta tröjan. Men jag ska åka in till NT nån dag och då MÅSTE jag köpa denna.



Creme vit topp med en ficka på sidan. Perfekt nu i sommar och väldigt bra pris, 149:- på H&M.

Nu är jag iaf uppe och har varit det ett tag och ska strax ta en prommis med vovven, inge fint väder men man måste ju röra sig lite ;) Efter det blir det att ta en dusch och sedan fixa lite mer i rummet.

Vi hörs senare!


Everybody's at home now

Yes, nu har alla åkt hem och jag sitter själv i mitt bombnedslag till rum... Tänkte fixa detta och göra lite fint, sedan ska jag visa mina nya clothes och efter det blir det duschen. Ska också kolla om det kommer nån bra film eller program på TV. Förut satt jag och Cassie och kollade på The Descent, fyfan vad äcklig den är. Man hoppade till NÅGRA(läs: många) gånger och skrek en och annan gång också. Sedan blev det middag och efter det spelade vi bubble trouble och nu har sötnosen åkt hem. Kommer inte träffa hennes förräns på måndag nästa vecka eftersom hon ska till hälsingland imorgon :(

 

Nu ska städningen sättas igång men jag bjuder på ett musiktips. John Myer heter han som sjunger, hela hans nya album Battle studies är skitbra men detta är en av favoriterna.

 


100302

Hejsan! :)
Vi var i Stockholm igår och vi åkte härifrån vid 9 så vi var där vid halv 11-11 nånting. Gick i massa affärer och lunchade på McDonalds haha :p Efter ett tag mötte vi upp Dannie men hon stannade inte sålänge med oss. Fick iaf med mig lite hem; skinnjacka, kavaj, 2 linnen och ett par jeans. Allt från BikBok, H&M och Gina Tricot. Efter vi kom hem gick vi hem till mig och kollade på Anastasia men vi somnade fort.

Idag vaknade jag vid 11 och vi har mest chillat och ätit frukost. Mickis gick hem nyss så Cassie och jag tänkte kolla på The Descent, scary :s.

Hörs senare!(Lägger nog in mina inköp då också ;) )

RSS 2.0