Valborg

Och jag tar det mest lugnt, hade planer på att dra in till norrtälje men nej så blev det inte. Har träffat några ikväll och haft lite trevligt iallafall. :) Blev en väldigt lång dag igår så jag hann inte uppdatera.

Jag, Isabella och Emilia åkte in till Stockholm i fredags och jag hittade en riktigt snygg bikini från BikBok. Det var jättemysigt att vara där, varmt men lite blåsigt. Men vad gör det? :) Vi gick runt och kollade i butiker, åt på donken och sen satte vi oss i Kungsan med varsinn glass. Proppfullt!
Kvällen fortsatte med fest och mycket folk! Det var riktigt kul med skitbra musik! :D
Efter det drog jag hem till Bella och sov där. :)














Tjo! Bussjäveln blev försenad och jag måst...

Tjo! Bussjäveln blev försenad och jag måste hem NU! men nu är jag och bella iallafall på bussen och vi har haft det jättetrevligt med Emilia i stan.:) nu blir det fest så därför är vi lite stressade, vi hörs ikväll! Puss :-*


Chilla jao

Aka gurkan. ;) Dagen har varit jävligt lugn, dagen spenderades hemma och sen så drog jag ut och träffa Isabella och Emilia. :) Vi bokade in stockholm imorrn, har kanske planer för kvällen imorrn? Måste snacka lite med fillan med stockholm är iallafall spikat, kanske blir att träffa pappsen också. :) Tänkte köpa bikini också om jag hittar någon, har spanat in flera snyggingar på Bikbok, tycker dom har lyckats bättre än H&M i år. Men bara inte allt är slutsålt? Lär ju få reda på det. Blir säkert att åka runt lite också, lite tråkigt att bara gå runt i innerstan. Kanske kista eller götgatsbacken? 

Vi hörs iallafall imorrn, ska försöka rensa min mobil så ni kan få ett mms inlägg. Annars blir det tråkigt sms. ;)

xoxo

28e april 2011

Vaknade återigen sent, får ta och skärpa mig. Igår hade vi jättetrevligt med mycket folk och dans igen. :D Vid 11 tog jag och ett gäng bussen hem och Bella följde med mig. Imorse skulle hon iväg så hon drog vid 9 och jag sov vidare. Nu har jag kollat lite på tv och käkat frukost. Tänkte ta det lite lugnt idag, får se vart jag hamnar sen. :)
Nu ska jag kolla in Nellys rea, puss!
Mickis och jag iförrgårkväll

Nytt








allt från h&m

Linnet måste strykas... men visst var det sött? :) Älskar väskan!

27e april 2011

God morgon!

Lite sent att säga det men ändå. :) Vaknade vid halv tolv ungefär och sen dess har jag inte gjort någonting alls. Vädret är sådär, men jag tror det börjar spricka upp. Måste iallafall städa mitt bombnedslag till rum idag och duscha också. Men först blir det lite frukost!

Kanske måla naglarna i den här snygga färgen? :)

Fest i hela huset!

Tja!

Har nyss kommit hem efter att ha dansat arslet av mig. Skitkul var det! :D
Tidigare idag vaknade jag och Mickis upp hos mig, vid 9(!!) kom Cassie hit och jag låg kvar i sängen. Hatar att inte få sova ut när det är lov. :D Vid elva drog vi in till norrtan och jag fick med mig ett jättesött linne och en väska som det kommer upp bilder på imorgon, till sen lunch blev det pizza. Det fanns också pizza bröd och smör, dör så gott!
Efter discot sa jag hejdå till mina älsklingar Dannie, Cassie & Mickis. Kommer sakna dom som fan men de är iaf bara borta 4 dagar. :)

Imorgon är schemat ganska fullt, vi hörs då! :)

Denna låt pressades så jäkla hårt på dansgolvet. :D

Be as one without a care


Thoughts

Is it the past or the future that counts?


SOMMAR

God morgon!

Jag vaknade ungefär vid tolv och sen dess har jag suttit och kollat på teckande Alice i Underlandet. :) Den tecknade och animerade är nästan inte alls lika? Nu är det Familjen Flinta på teven och jag tänkte käka lite frukost nu. :) Idag är det sommarvärme precis som igår! Man tycker ju nästan att det blir jobbig värme men man ska fan inte klaga efter vintern som varit.

Idag ska jag ut och hitta på något, vi hörs! :D

Längtar tills man kan bada! :D

Just can't get enough

Mitt liv rullar på, påsklovet har inte börjat och jag har redan varit med om mycket. Har planer till ända till onsdag och då kommer jag säkert ha för hela veckan! Har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag, Oskar är ganska klockren. De badade också, det var "varmt". Det var antagligen därför de hoppade som små skrämda ungar ur vattnet. Nu ska jag snart sova, vi hörs! Uppdaterar innan jag drar ut imorgon. :)

Pussar till er!

Bella och jag... haha.

And we gon make you loose yo mind


Videon kunde ju inte vara töntigare men har helt fastnat på låten! :D

Påskafton

Hej hej!

Idag är det påsk och vi ska ha påsk middag och äta påskägg! :) Har fått mina påsk presenter och de var inte fel på dem!
Igår vaknade jag upp hos Mickis med Bella, vi tog det mest lugnt och snackade. Mysigt var det! Sedan stack jag hem för att fixa lite och senare mötte jag upp Bella och efter det drog vi vidare till Tobbe. Där var det lite chill fest och ja, det var kul haha. ;) Men jag hade så jäävla ont i magen så jag kunde inte riktigt slappna av. Fick mest ta det lugnt men det var trevligt ändå! :) Idag när jag vakna så var jag fortfarande öm i magen, antar att det var magkramp? Aja något var det.

Nu ska jag iallafall duscha och sen ska jag kanske träffa Bellis en stund innan middagen. Vi hörs senare! :)

Glad påsk!

Påskägg, pengar, choklad kakor och mascara från Yves Saint Lauren.

Tjena bloggen! :) Är just nu hos Mickis me...

Tjena bloggen! :) Är just nu hos Mickis med bella som vi ska sova hos. Ska precis tvätta av mig sminket och sen blir det sängen för min del. Har varit en lång dag med skola, norrtälje och kompisar.:) men nu är det äntligen påsk lov! Imorgon drar jag och bella antagligen till tobbe men vi hörs då. Godnatt och sov gott <3


Håll ut!

Bloggen har kommit i kläm lite de sista dagarna i skolan nu, men om ca 4 timmar har jag lov i nästan 2 veckor!! :D Då kan jag ta tag i bloggen igen, när inte allt plugg är i vägen. Det som återstår nu är att spöa hela åk 8 med min och Cassies påskuppgift. ;) Uppdaterar senare med hur det gick. :)

PUSS

GREAT!!!

Så jävla glad när det inte kör ihop sig med plugget!!! Allt funkar, jag ska sitta en halvtimme till, har en timme till i skolan och jag och Cassie är nästan helt klara med påskuppgiften! Bara detta kvar och sedan är det lov, ni förstår inte hur otroligt skönt det känns! :D Och då slipper ni allt tjat om detta jävla pluggande. ;)

Låten beskriver ju läget ganska bra just nu. :D



Vi hörs imorgon, pussar!
Godnatt ♥

Dagens Outfit



Skjorta - H&M
Linne - Gina Tricot
Strumbyxor - Lindex

19th of april

Hejsan!

Har varit en riktigt mysig dag med mycket sol. Skoldagen har i stort sett varit skit, stress och annat. Men som tur är är det bara 2 dagar kvar tills vi får påsklov! :D Ska bli så himla skönt! Efter skolan hängde jag med Cassie hem, vi hade jättemysigt och satt med fika i solen. Nickade till en stund i solen så antar att man fått lite färg. :) Annars höll på vi mest på med påskuppgiften, vi gjorde grunden och sen ska vi göra påskfaktor imorgon. Ni som kommer tävla mot oss, se upp säger jag bara. ;)

Nu har jag lite att göra, måste plugga, skriva CV och duscha. Och imorgon ska jag till Norrtälje med Cassie så det blir nog inte den bästa uppdateringen.

Kika in senare, dagens outfit är uppe då. :)


New in

Ny söt stickad t-shirt med tillhörande skärp som jag fick av papi igår! :)




Jag måste plugga, plugga, plugga och... PLUGGA!



Ja nu måste jag ta tag i skit plugget. Har softat hemma hela dagen och lackat som fan på Landguiden som jag ska få min information ifrån men då går det inte att komma in på skiten. Åh. Aja, kan inte hjälpa det så ja livet går vidare. Nu ska jag skriva det allra sista om mitt första land sen så får jag se vad läraren säger imorrn.

På kvällen drog jag ut med Isabella en stund, alltid lika trevligt att träffa den bruttan. ;) Tänker inte länka henne eftersom att jag misstänker att hon lägger ut icke accetabelt material på sin blogg...

Men ja vädret har varit underbart återigen, bara liiite för blåsigt men annars härligt! :) Det har varit Friends utbildning hela dagen så det har varit ganska lugnt, men jag(dummern) gick såklart upp 7 fast jag kunde tagit sovmorgon till 8. Smart. Skitsamma! Det gick bra ändå. :)

Nu jävlar ska fingrarna glöda på tangentbordet när jag är i farten med plugget! ;)

Puss puss ♥

Såna här hade pyntats längs vägen! SNART PÅSKLOV :D

Hottest from H&M

A day out
Party night
(RED IS HOT!)

Fredagens Klädnad

(Ursäkta den suddiga bilden, kameran ville inte fokusera.)

Skinnjacka - H&M
Linne - Gina Tricot
Skjorta - Mexx
Sjal - H&M
Leggings - Lindex
Väska - H&M
Skor - Converse

Veckans bilder

Onsdag: Norrtälje med Cassie och Mickis.

Mickis tog ett till hål i örat. :)

Jag var het som nutida Willy Wonka.
Mickis blev 4 år.

Cassie var söndagslärare.

Tillsammans var vi mega heta.

Fredag: Vakande upp hos Mickis, gick till skolan och sov återigen hos henne. :)

Cassie och jag vid 9 på morgonen...

...och det var mega soligt! :D

Mickis och jag chillade på kvällen med godis och tv. :)

17 april 2011

Hejsan!

Idag har det varit underbart väder men jag har tyvärr inte kunnat vara ute eftersom jag har varit lagom upptagen. Först gick jag upp och fixade en stor frukost och kolla lite på teve. Vid 2 satte jag igång med plugget och höll på ända till halv 5. Då blev det en dusch och lite städning. Senare kom Pappa, Monica och mina söta systrar hit. :) Ena tjejen är 5 år och andra är 4 månader. Så söta! Och ena var sååå liten. :)
Nu sitter mamma och jag i soffan och kollar på film. Tänkte plugga liite till och sen blir det antagligen sängen.
Imorgon blir det hård pluggning igen, den här veckan kommer nog bli lite hektiskt men på fredagen börjar påsklovet och då blir det lugnt och skönt! :D

Strax kommer det upp ett inlägg med bilder från helgen. Håll er uppdaterade!

xoxo

Extraordinary

Såg detta klipp på Vakna med The Voice nån dag och jävlar vad bra de är! Mycket bättre än original versionen tycker jag. :D


STUDERAR

Pluggar på en söndag. Vi hörs ikväll!


Min helg

Tjena Tjena!

Nu var det ett tag sen men ja det har varit fullt upp och helgen har inte varit nån direkt lugn stund. Från torsdagen till fredagen sov jag hos Mickis med Dannie och Cassie, haha vi hade rätt så kul. ;) I fredags kom jag hem från skolan och hade inga planer alls. Åt pizza med mamma och moster och sen tog jag det lugnt. Framåt kvällen drog jag ut med Mickis och det slutade med att jag sov hos henne. :) Idag vaknade jag vid halv 12 och då var Mickis redan vaken. Jag gick upp och vi gjorde världens godaste frukost - Bacon och äggröra ♥ Mums! Sen satte vid oss på hennes terass och solade, båda fick ganska bra med färg faktiskt. Det har varit riktigt varmt idag, så himla mysigt! Sen chilla vi mest och åt och sådär, sen skulle hon iväg och jag skulle hem och plugga. Men icke sa nicke, då drog jag istället ut med Bella och vi GICK(!!!) till Edeby, tog typ 45 min för att träffa lite folk. Vi fick som tur var skjuts därifrån vid halv 11. Det var nog det mesta som jag inte uppdaterat er med. :)

Är rätt lack på mig själv för att jag inte pluggat men hela jävla söndagen(om vi inte får besök) och måndagen ska gå åt till det!

Bilder kommer i ett annat inlägg, nu blir det lite film sen ska jag sova. :)

Puss!

hejsan! Har varit upptagen hela dagen så d...

hejsan! Har varit upptagen hela dagen så det har blivit dålig uppdatering. Kom hem först vid halv 7 och sen blev det lite käk. Sen somnade jag en stund i soffan, och nu sitter jag här med lite plugg. ;) har lite sköna bilder som jag tog idag som ni ska få se. :D Vi hörs imorgon, godnatt!:)


Let's break up every rule


Är helt förälskad i låten!

Sussa sött!

Nu ska jag sova, har precis duschat så nu är man fräsch och ren. :)

Var hos Cassie idag alltså, det var riktigt trevligt. När jag kom hem tog jag en paus vid datan, sen tränade jag lite. Efter det blev det duschen alltså och nu är jag påväg mot sängen! :)

Imorgon blir det en ganska fullspäckad dag, jag och Mickis ska till Norrtälje och göra några ärenden. ;) Haha gud va töntigt det lät. Nej men nu ska jag sova, kanske slänger in ett sms inlägg eller mms om inte min mobil dampar som den oftast gör.

Puss!

Femme Fatale

Jag är ju som sagt ett fan av Britney och har varit det väääldigt länge. :) I mars kom hennes nya skiva ut, visst är det lite tråkigt att hon nuförtiden bara gör disco låtar men denna skiva får en stor hiss! Värt att lyssna på, även ni icke Britney fans. ;)


Klicka på bilden för att komma till albumet på Spotify!

Dom jag lyssnar mest på just nu är Beautiful(Drop Dead), I wanna go och Criminal. :D

Hos Cassie

Hej.

Just nu är jag hemma hos Cassie med Dannie. Vi sitter och kollar på Jerry Springer medans vi pluggar, patetiskt program...
Cassie och jag måste börja med påskuppgiften snart så det blir inte ett så långt inlägg men vi hörs när jag är hemma igen. :)
Haha Dannie och jag påväg till Cassie för nått år sen. :D

Känn dig som hemma...

Nu är jag hemma igen efter en heldag ute. Efter skolan hängde jag med Mickis hem till henne. :D Solade lite men mesta av tiden gick åt till att fota eftersom Mickis hade lite fotouppgifter så hon lånade min kamera. Hjälpte henne att fota Tuva bl.a. :) Efter det hann jag bara komma innanför dörren och käka lite innan jag drog ut med Isabella igen, vi gick runt på en promenad och bara snackade och så i vår värmen. Riktigt mysigt! Så himla fint väder så det är inte sant! Hoppas det blir likadant imorrn. :D

Nu ska jag dra mig mot sängen. Imorgon blir det hem till Cassie med lite plugg, vi måste ta tag i påsk uppgiften så den blir bäst. ;)

Lite soliga bilder från idag.

Trottoarerna är sopade och Mickis kör glädjeskutt! :D

Morsan Mickis, vems unge?



Godnatt! ♥

Strax iväg...

Kom hem från Mickis för en timme sen, har ätit och kollat lite på datan. Nu ska jag ut med Bella, hörs sen! :D

Bellisen för några helger sen. :)

In school

Tjena!

Är just nu i skolan och sitter och skriver lite. Funderar samtidigt på helgen, har en jäkla lust att åka till Stockholm och typ sätta sig i kungsan med en glass. :D Kanske åker och in hälsar på pappsen? Vi får se. Men jag nu måste jag återgå till mitt lilla arbete så hörs vi senare. :)

xoxo


Gammal bild som jag tog för ca 2 år sen med Mickis. :D

Mysig dag i solen

Hej!

Mickis och jag tog en promenad förut och så köpte vi glass också. Tog en av de nya smakerna som GB fått in, en cornetto strut med choklad & kola. God var den men för högsta betyg skulle dem ha tillsatt lite vanlij glass också. :D
När jag stod och kika på nya glasslistan så är det inga som jag verkligen inte gillar faktiskt, bra med nya och goda glassar till sommaren!
Sen träffade vi Ida och Elin en stund också. :)

Just nu sitter jag med Cassie i luren men måste snart lägga på för att duscha och fixa lite annat till skolan och så. Tittade på vädret nyss och det ser ut att bli någelunda bra i veckan iallafall, och väldigt bra i helgen. :D
Har lite saker att göra i veckan som det ser ut nu så ja, håll er uppdaterade så får ni veta vad. ;)

Hörs imorgon,
Godnatt ♥

Chokladglass & Kola sås, mums!

Hur orkar man?

Okej nu är jag tvungen att säga nånting. 

Jag vet vem du är och du vet nog själv om det också. Om jag är så jävla sämst och du inte gillar det jag gör här på min blogg så strunta i att besöka den, ingen tvingar dig? Och varför ens kommentera? Men det måste ju ändå vara något du gillar med den eftersom vi båda vet att du tagit mina inlägg förut. Sen är det ju bra att skriva olika namn med ändå ha samma IP.


Så håll dig till ditt eget, och fortsätt inte att besöka min blogg?
Jag kan iallafall stå för mina åsikter så om du vill någonting kan du kommentera din åsikt eller kontakta mig på något annat sätt.

Ni som dock gillar min blogg, ta inte åt er av detta och fortsätt besöka den! Ni är bäst. :D

Prepared for the worst but still praying for the best


Underbart väder

Idag är det så himla fint väder så snart ska jag möta upp Mickis för en promenad, hörs senare! :)

Puss

Sötnosen

9e april 2011

God morgon!

Imorse vaknade Dannie och jag vid 9 av att det blåste som bara den, men sen sov vi vidare. Men imorse när det blåste så var det iallafall soligt väder och nu när blåsten lugnat sig lite då har solen försvunnit? Vädret alltså... Dannie var tvungen att dra vid halv 12, typ en halvtimme efter vi vaknat. Får se vad som händer ikväll då, är jättesugen på Cream Cheese chips så jag ska nog gå upp och köpa det senare. :)
Märkte precis att Dannie glömt sin mobil här så det tar nog inte lång tid förräns jag ser henne igen, haha.

Later! :)

HEMMA HEMMA HEMMA

Tjenare!

Nu är jag hemma igen med Dannie. :D Hon kom till mig vid 8 nånting och sen drog vi ut med moppen en stund. Åkte bland annat upp till Ica och köpte godis. Sedan mötte vi Bella, Julia och några andra som var på Draget så då var vi där en stund också. Efter ett tag kom Mickis men hon var inte där så länge, men trevligt var det! Träffade Freddan, Rasse och Micke där också. :D Men sen drog vi oss hem till mig. Då körde vi lite spel och nu tänkte vi sätta igång Dieselråttor och Sjömansmöss och krypa ner i sängen. Sen blir det sova för oss. :) Men en härlig chill kväll blev det iallfall!

Dannie och jag prova vitamin dryck, till det godis förstås! :)

Godnatt på er! ♥

That's how we do it then we so outta control


Veckan som gått

Hej hej!

Veckan i skolan har varit som vanligt, lektioner, läxor, umgåtts med kompisar i och efter skolan. Ja som vanligt. :) Vädret har varit riktigt riktigt konstigt. Igår var det storm, nästan orkan men sen när man vaknar på morgonen idag är det strålande sol och faktiskt ganska varmt. Sedan mulnade det igen och regnet kom. Nu är det sol igen? Haha. Men det får vara hur det vill bara det blir varmare snart! Man mår så mycket bättre av sol. 

Senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske dra till draget senare? Nej jag vet faktiskt inte. Annars får det väl bli en hemma kväll med mamsen men imorgon ska jag fan göra något iallafall. Hur har eran vecka varit? Bra? Det hoppas jag. Men nu tänkte jag ta och göra något, kanske ta en titt på Big brother? Haha patetiskt program men så underhållande. :)

Stay tuned,
puss!

Bilder som jag och tjejerna tog i veckan. Älskar er ♥

I am number four

Hejsan!

Nu var det ett tag sen men jag glömde ju att skriva om helgen och filmen som vi såg! Jag och Cassie åkte in till Sthlm och efter McDonalds drog vi till Sergel och kollade på I am number four som var riktigt bra! Den var spännande, läskig och romantiskt. Ofta brukar såna här filmer med kärlek i vara lite mesiga men den här var inte mesig, ibland blev man riktigt jävla rädd och ibland kunde det vara lite äckliga scener faktiskt. Så om ni gillar sience fiction och romantik är den här filmen perfekt! Sen är du ju inte ett minus att Alex Pettyfer är såååå snygg!

4/5 möjliga får filmen av mig. :)






I want this

Blus från Cheap Monday, Weekday ca 550 kr

You aint never gonna stop me


RSS 2.0