My english result.

tjatja! :)
Lite halvt stressad nu eftersom att om 2 tim kommer mickis hit och sedan drar vi till draget, några fler som ska dit? :) jaja men nu ska jag iaf in i duschen, sedan käka och möta mickis ;) annars har jag bara varit i skolan där vi fick reda på engelska proven och jag hade 1 poäng ifrån mvg, irriterande? JA! efter skolan hängde mickis med mig hem och vi har just pluggat klar så nu drog hon hem för att äta och jag ska också göra mig klar ;) men vi hörs kanske ikväll. puss!

?

Tjabba!
Satt precis och lyssna på jullåtar, okej kanske lite tidigt men jag längtar faktiskt! :) Julen är nog roligast på året! ;) Men iaf var jag i skolan idag där vi fick reda på vårt spanska prov och jag hade riktigt bra resultat! Nöjd är jag iaf :) Sen har det inte hänt mycket har känt mig lite seg men hey, its monday...  Imorgon har jag inga planer så vi får se vad som händer, ha det bra sålänge.

ttyl.

Bröllops Duellen

Hej hej!
Nu blir det uppdatering igen, har sovit hos My idag och just nu kollar vi på bröllopsduellen ;) faktiskt ganska bra film men inte bäst. Under veckan har jag varit i skolan där vi har haft 2 prov, gick iaf hyffsat :) iförrgår sov Cassie hos mig och vi kollade på film och hade det mysigt :) vi var också på draget en stund på fredagen.

musiktips lägger jag in nu för det var ett tag sen :p(okej, längesen!)


xoxo!

Välkommen tillbaka...

Ja, nu ska jag fanimej ta tag i bloggen, statistiken är inte dålig för att vara en ouppdaterad blogg haha... men iaf, höstlovet var förra veckan och fan va kul det var. Jag var med Cassie & Mickis nästan hela veckan sedan på fredagen åkte vi in till sthlm där vi mötte upp dannie & pernilla för lite shopping! skitkul var det :) Fick hem lite fynd såsom 2 cardigans, 2 linnen och en stor, tjock halsduk :) vi ska nog åka in nästa månad också för lite mer shopping :)

Har det hänt något roligt under er vecka? (; I hope so!
Jag måste skaffa en webcam ifall jag ska lägga in bilder på bloggen eftersom jag har den stationära(?). Jag ska försöka fixa en så fort som möjligt men tills dess blir de inga bilder. Dags för en ny design snart också, va?

Kommentera lite nu! Puss! ;)


Found an old pic :)

RSS 2.0