Waiting makes it more exciting

Hej bloggen!

Kom för ca 2 timmar sen och har bara tagit det lugnt. Ska först kolla klart på Sex and the city 2, sen blir det käk och efter det ska jag kila till skolan för att sitta på matten under öppet hus. ;) Får ledigt som en belöning en annan dag! Vet inte alls hur det bli med bloggningen eftersom att vi har prov/inlämning varje dag förutom onsdag nästa vecka + ett prov nu på fredag. Älskar verkligen skolan just nu... Men jaja, ska försöka hitta på något roligt i helgen! Om det inte händer något här så drar jag till pappa och hänger med vänner där. :) Hörs när jag kommer hem, puss!

Första advent och snö

Det snöar! Bara jag som tycker att det är supermysigt? Det kan ju inte bli jul utan snö, och den kom på första advent. Perfekt. Nu saknas bara lite minusgrader så snön verkligen stannar.
Har mest softat hela dagen, låg och läste Genom Dina Ögon av Stephanie Meyer förut, bra bok. Men nu ska jag duscha och sen måla naglarna. Efteråt blir det lite plugg också. Godnatt ♥

Breaking Dawn part 1

Finns inte mycket mer att säga om filmen förutom att den var helt bäst. Ni kommer inte bli besvikna, filmerna blir bara bättre och bättre så nästa kommer nog bli helt, ja obeskrivlig. Min absoluta twilight favorit är första filmen, men den här ligger jäkligt nära. ;) Check it out!



27 november 2011

Helgen är slut igen. Men bra har den varit iallafall! I fredags var vi inte i skolan eftersom att de flesta skulle in på Gymnasiemässan. Så vi var där i några timmar och fick med oss en massa broschyrer och kassar hem. :) Väldigt bra att gå dit när man inte vet vart man vill gå! Vet fortfarande inte vilket gymnasium med har iallafall uteslutit flera. :) Efter mässan blev det käk och shopping. Hittade lite grjejer faktiskt, men det svider i plånboken att köpa till sig själv eftersom att alla julklappar ska köpas nu. Men några plagg blev det iallafall! Kom hem vid 8 ungefär och var tvungen att göra klar en inlämning. På lördagen hängde jag lite med vänner och Cassie sov här. Idag har vi inte gjort nått annat förutom att chilla, skönt. Och förresten är det första advent, men vart fan är snön?

When all the bagage just aint that heavy

10 dagar sedan jag sist bloggade. Har varit borta hela helgen sen har plugget helt ätit upp mig. Sjukt hur mycket vi har just nu. Prov, inlämningar, uppgifter... Men jag kämpar på, och tyvärr går det före bloggen. Men nu kände jag för att blogga trots att läxorna väntar. Min helg var riktigt bra. Först lite krök på fredagen och på lördagen kom dagen vi väntat på i över ett år nu. BREAKING DAWN. Den var så jävla underbart bra och spännande. Ett sånt där slut som verkligen gör att man inte kan vänta på den sista filmen. Såg den tillsammans med Elida, Cassie och Fia, alla fick väl nån tår i ögat men jag och Fia(töntarna själva) började fan böla. Haha... Twilight 4 ever♥

Veckan har spenderats med näsan i böcker och på läxläsningen med en massa skriv på datan. Imorgon ska jag och en hel drös med tjejer in till Gymnasiemässan i Älvsjö. Skönt med sovmorgon tänkte jag men insåg sen att vi var tvugna att ta kvart i 8 bussen, mysigt... Nej men hoppas att det hjälper valet med gymnasium lite på traven iallafall! :) Nu måste jag sätta fart, hörs! Puss


New week

Hejsan!
Nya veckan började med en stressig skola när jag insåg hur mycket som ska vara klart den här veckan. Har en hel drös med saker att ta tag i. Efter skolan blev det tandläkaren för min del och sen vidare till Donken där jag och tjejerna käkade lite. Sen blev det återigen hem och nu är det snart läggdags. Ska försöka plugga lite till innan jag lägger mig. Imorgon har jag utvecklingssamtal efter skolan, hörs efter det! :)
Söta tjejer om the bus





Bästa reklamen



Bästa reklamen! Det roliga är ju att låten faktiskt är bra och att det ser ut som en musikvideo. :) Han som sjunger påminner om T-Pain också. Oftast hatar man reklamer men den här livar upp lite. ;)

The wave

Hemma igen! Helt galen gårdag, först hem till Elida efter skolan där vi käka tacos. Riktigt gott! Efter det delade jag och 5 andra tjejer rum och badrum och alla skulle göra sig i ordning! Efter lite tjat kom vi in till stan där vi mötte upp Hanad och co sen drog vi mot Fryshuset. Världens längsta kö och väntetid. Efter ett bra tag kom vi äntligen in och började dansa till grym musik! Hemgång vid 1 ungefär och nattkäk vid tekniska. Alla slocknade vid 3 hos Elida, tack tjejer för en underbar kväll! Ska göras om. :)

Idag har jag varit helt död, men dagen började iaf med en underbar frukost. Pannkakor med choklad på! Sen satt jag på bussen hem och på kvällen träffade jag Emmy ett tag men sen blev det hem och sätta sig vid datan. :) Imorgon ska jag städa och tvätta, väldigt behöveligt. Men nu ska jag fortsätta chilla soffan och titta vidare på XxX, god natt!


Jag och brudarna påväg mot fryshuset, Cassie bakom som fotar. :)

You shoot me down, but I won't fall

Hej.

Lite gles uppdatering igen men vill verkligen försöka plugga så mycket det går nu. Bloggar när jag kan. :) Ser fram emot mot helgen eftersom imorgon drar jag och tjejerna till Fryshuset för att gå på The Wave! Är taggad som fan, första gången jag är på sånt party så får se om det är något att göra igen. :) Ska iallafall bli askul att dansa till bra musik, hänga med brudarna och se Newkid live igen. :) Det är White night så funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig men det fixar sig! Så imorgon efter skolan blir det Elidas place sen vidare till stan. Kommer hem på lördag!

Annars idag har jag varit med kompisar bara och gått i skolan. Har inte hänt mycket mer, plugg som vanligt men tog mig en liten paus idag iallafall nu när teknik provet är gjort! Gick sådär, men men.
Nu måste jag börja packa och göra i ordning saker och ting. Men vi hörs vidare, puss!




Grym partylåt btw!

passion for fashion, im addicted i suppose


Allt från H&M, Gina Tricot, Topshop och Weekday.

School

Skola igen. Kör igång för fullt på en gång. Risk för dålig bloggning fram till onsdag eftersom vi har teknik prov då. Har inte pluggat mycket och behöver sätta mig och nöta in allt. Usch... Sen blir det no, so och matte prov också. Ja, får stå ut helt enkelt. Var också på SYO möte idag, visst hjälpte det lite men det står fortfarande mellan Frisör eller ekonomi programmet. Ska iallafall på älvsjö mässan nu i november och se om det är till någon hjälp!
Idag har det varit ganska chill. Har varit skittrött hela dagen och slocknade på soffan ett tag när jag kom hem. Sen träffade jag Bella en stund vilket var väldigt trevligt. :)
Men nu blir det sängen för min del, vi hörs imorgon. Sov gott!

Jag och Fia. :)

6 november 2011


New profile pic @ facebook.

Hej på er!
Idag har det blivit en hemma dag, har bara lyssnat på musik medans jag städat, duschat och fixat lite andra grejer. Behövdes kan jag säga! Enda som återstår är att byta sängkläder, underbart att sova i nya lakan när man är nyduschad!
Imorgon är det dags för skola återigen. Teknikprov på onsdag också, great... Men ska bli trevligt att träffa alla vänner igen såklart! Måste boka biljetter till Breaking Dawn kom jag på nu också, har längtat som fan och nu är det mindre än 2 veckor till premiären! Kommer bli bäst.

Hörs imorgon, godnatt.

Shop til u drop


Shoppingen från i veckan, som vanligt är jag H&M nörd men den underbara earcuffen kommer från Ur & Penn. :)

I know things get hard but girl you got it


Skön gårdag

Igår chillade jag bara. Gick upp vid halv två, var rätt skönt eftersom jag varit borta hela veckan typ. Sen åkte mamma, jag och moster till kyrkogården, ställde dit ljus och blommor och tänkte på mormor och morfar m.fl eftersom det är allhelgonahelgen. Jättefint med gravljus överallt i mörkret.
Efter det blev det middag med Emmy, som vanligt haha. Sen drog vi och ett gäng till Emmy där det blev twister, musik och prat. Kände för att ta det lugnt så det var mysigt. :)
Lite bilder!



Sötis!

Fint lov

Bra fortsättning på lovet. De tre senaste dagarna har spenderats i Sthlm och Åkersberga med fler personer. Shopping och annat har hunnits med. Visar imorgon, nu ska jag njuta av att sova i min egna säng andra gången på hela lovet. Sov lika gott som jag ska göra!

LOV, baby!

Äntligen lov! Hur skönt som helst att bara få chilla och inte tänka på plugget. Eller jo lite tyvärr iallafall men man kan göra vad man vill om dagarna. De senaste två har jag spenderat med ett gäng underbara tjejer. Jag, Cassie, Jessica, Dannie och Pernilla har sovit i Dannies lillstuga och kollat på film, fikat i Norrtälje och gjort en workout video med mig och Dannie, haha! ;) Mickis var med en dag också, inte sett henne på ett tag så det var dags! :) Jessica och Pernilla var på besök från min hemstad Sthlm och imorgon ska vi dit och hälsa på dem istället då och hänga på plattan. Haha nej, skämt åsido. Men först blir det tandläkaren och efter det shopping i stan. Hoppas på att hitta lite fint vilket behövs. Uppdateringen har varit gles men uppdaterar när jag känner för det. Nu blir det Freaky Friday sen sovtime. Puss!



RSS 2.0