Rolig dag med Mickis!

Hello!

Återigen hemma efter en ganska lång dag. Först var det skolan och efter hade jag utvecklingssamtal men det gick bara bra! Efter det drog jag och Mickis iväg till Norrtälje. Vi gick runt i Norrtälje och kolla i butikerna, Mickis sola lite medan jag fördrev tiden med lite ego pics. :D Efter det gick vi till pizzerian och åt, hon bjöd. Tack gums! Vi drog från Norrtälje vid åtta med bil och hade musiken på högsta volym. Älskar det! När vi kom hem gick vi upp till Ica en stund och sedan följde Mickis med mig hem eftersom hon skulle låna min locktång men sedan drog hon hem och sen dess har jag suttit här! :)

Imorgon blir det återigen en lång dag, efter skolan drar jag, Cassie och Dannie till Estocolmo och kollar på bio. Tror minsann att det blir I am number four, Dannie var lite emot men så lätt slipper hon inte undan. :D Blir antagligen McDonalds också. Sen drar vi hem till mig och sover. :) På lördag tror jag det blir lördagsmys med mamsen om inget annat skulle dyka upp. Vi får se!

Nu blir det duschen sedan sängen, känner att ögonlocken börjar falla lite. Vi hörs imorgon, ska försöka få in ett tidsinställt inlägg tills imorgon så kika in här då! :)

Godnatt ♥

Find me in your heart


Home

Hej!

Nu är jag hemma från skolan, eller kom hem för lite mer än en timme sen. Har kollat lite på OC och ätit och snart ska jag börja med matte. Vi har matte prov imorgon. :(

Annars har det inte hänt något speciellt, igår var jag hos Cassie med Dannie också. Slutade med mat-race haha :D. Vackert väder har det varit idag så humöret höjs automatiskt, och livet känns helt okej. :) Hoppas allt är bra med er också!

Vi hörs senare, puss!

Bye bitch! :D

Hon sörjer som om livet brunnit upp

Så sov nu Viola,
kom vila i min fam
Du kan luta din panna
mot min skuldra
Glöm borta allt Viola,
jag är starkare än du
Jag ska bära din sorger
tills de inte längre
väger någonting


Godnatt på er!

Jag och bästis

Hörs imorgon!♥

Kollar på OC

Hejsan!

Jag kom hem för nån trekvart sen och har bara tagit lite mackor och te och just nu sitter jag och kollar på OC! Så jäkla bra att det börjat igen på kanal 5! :D 15.00 alla vardagar. Ni som inte sett OC har missat något. ;) Annars har skoldagen varit som vanligt. Vi visade upp vårat rollspel på engelskan och det blev lite fail men jaja det får man leva med!

Idag ska jag plugga och så tänkte jag städa lite. Får se om jag kanske går ut en stund i solen också. Så himla härligt med solsken!

Men nu ska jag kolla vidare så hörs vi senare. :)


Be my honey tonight


The weekend

Hej på er!

Tänkte berätta lite om min helg. I fredags gick jag från skolan vid halv 12 eftersom jag skulle kolla upp min fot på vårdcentralen(nageltrång). Det slutade med att det blev "operation" och nu är Halta Lotta på G ;) Så jag har fått ta det lugnt och det gör jag fortfarande. På kvällen så gick jag, Dannie och Cassie och åt pizza och bara tog det chill. Var liksom tvungen att sitta ner för att inte överanstränga foten. Men vi hade kul ändå! Efter det gick vi hem till mig och vid 10(haha) kom Mickis och joinade oss. :) Nästa dag var dom kvar ett tag men när alla dragit så tog jag det lugnt i soffan med datan. Var med på Earth Hour också. + massa godis förstås! :D

Idag har jag också bara chillat. Ha precis kollat klart på Stockholm-Båstad nu, det var faktiskt ganska kul men hoppas på ännu bätte. Måste ju bli lika bra som Solsidan, men det är möjligt när Peter Magnusson och David Hellenius är med. :D Nu strax ska jag hoppa in i duschen och efter det kryper jag ner i sängen med lite plugg. :)

Bilder från helgen
Dannie hitta en snygg servitör...
Godnatt och Sov gott! ♥

Älskar Boomerang!

Hittade precis kanalen Boomerang på tvn, fan vad jag älskar den! Kollade alltid på programmen som går på den här kanalen när jag var liten. Familjen Addams, Cow & Chicken, Familjen Flinta, Lonely tunes(!!), Tom & Jerry, Scooby Doo m.fl. Nya favoriten :D


Fredagens Outfit

Lite försenad men vi kör ändå!
Linne från H&M
Kofta från H&M
Jeansleggings från Gina Tricot

Plugg Plugg!

Nu blir det att ta tag i plugget då vi har fysik prov om Värme imorgon, wish me luck!

Todays Outfit

Fick inte till nån riktigt bra outfitbild idag men den här får duga!
Kofta från H&M
Linne från Gina Tricot
Fjäder halsband från H&M
Jeans från Gina Tricot
Väska från H&M

Take care of everyone you love

Hej bloggen!

Nu blev det lite mellanrum men jag har hoppas ni inte saknat mig för mycket, haha. Men jag har haft lite fullt upp. I måndags var jag hemma, i tisdags blev det en mysig dag men fina cassie, igår blev de plugg för hela slanten och idag har jag haft prov och varit med söta Adelia! Det var så länge sen och det var riktigt kul att få umgås igen! Kom hem för 40 min sen ungefär och nu ska jag kolla på V. Så kul att kolla på den nya versionen nu när den kommit ut eftersom jag också kollat på den gamla så jag sitter här och jämför, hehe. Imorgon ska jag med mamma till Norrtälje och vi ska runt och kolla lite, måste hitta ett par skor bl.a. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer men något blir det! Ska också fira min moster som fyllde år igår. :) Men jag hoppas att ni mår bra och vi hörs snart igen. :)

P.S Snart ska jag ta mig i kragen och köra igång med Dagens outfit igen, håll ut!

Bild som cassie tog på mig i tisdags när vi var ute och fotade.

Så snälla kom hit, du kan få bli min idiot


Sleep tight

Hörs imorgon, Godnatt! ♥

Even though life is hard sometimes, don't lose faith.
In the end, it's all we got.

Sommarminnen...

Nu längtar jag sååå mycket till sommaren, då man bara kan dra ut för att bara vara. Sitta vid nån brygga med ett gäng, bada & sola, leva livet helt enkelt! I sommar ska jag umgås med alla mina älskade vänner och bara njuta av allting utan bekymmer. ♥
2011-03-14 @ 20:46:41 Permalink Lollos vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


hejsan! Jag är hemma hos Mickis nu men ska...

hejsan! Jag är hemma hos Mickis nu men ska strax hem, måste plugga och fixa lite. Får se vad som händer senare, håll er uppdaterade ;) Skriver mer sen, puss!

2011-03-14 @ 15:18:34 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


C U next tuesday you is a punk

Låten är nog över 2 år gammal men vad gör det när den är så jävla bra? Lyssna och njut!
2011-03-13 @ 23:00:00 Permalink Music Kommentarer (0) Trackbacks ()


Take the time you need

Hej på er!
Hoppas dagen har varit bra, det har min. Jag vaknade vid 12 ungefär och lackade lite för att jag gick upp så sent, men vafan är det helg så är det. :) Fixade mig i ordning lite och efter det och lite datahäng drog jag ut med Emmy och Melinda. Vi snackade och gick runt lite. Sen gick vi till Ankaret och käka och min underbara Emmy bjöd mig på pizza. Dog när jag ätit klart för att jag var så jävla mätt. Sen mötte vi upp Bella och chillade lite, blev lite häng med Freddan, Rasmus och Micke också. :)
Sötnosarna Emmy och Melinda
2011-03-13 @ 21:27:34 Permalink Lollos vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen!

Hejsan!
Var ett tag sen sist men nu sitter jag här igen. Första helgen nu efter lovet och det är så jääävla najs med helg. Den har iaf spenderats med Bella :) Igår var vi på draget och sjöng Singstar :D Innan dess chillade vi bara och tog en liten promenix. Efter draget drog vi hem till mig och jag dog i sängen, var så otroligt trött och Bella med. Dagen efter vakna vi vid halv 12 och då kolla vi på Bert fjärt och sen åt vi frukost vid 2. :D Efter det drog vi ut och då träffa vi på Emmy och Melinda. Vi gungade lite i snön, men solen var ju framme så vårkänslorna kommer ju! Efter det drog vi hem och åt sen gick vi ut igen. Då träffades vi alla igen + Rasmus, Freddan, Fanny, Maddi och Olivia! Haha, få människor ;). Nej men vi drog runt lite och det blev många skratt och mycket spring. Haha. Trevlig dag iallafall! :)
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men det blir spännande att se ;) Nu strax ska jag lägga mig men innan dess blir det kanske nått att glo på på tv? Vi får se!
puss!
Bella! <3
Haha Rasse och Empan :)
Melinda och Bella
Olivia, Maddi, Emmy och Fanny
2011-03-12 @ 23:15:05 Permalink Lollos vardag Kommentarer (10) Trackbacks ()


Tjenixen!

Efter ett sportlov kör vi igen! :)
Hela veckan har jag haft ledigt, halllelujjjjaaa! Det har varit riktigt skönt och dagarna ha spenderats med vänner, i stockholm och i badet! :D Cassie har skaffat swimming pool och vi har också varit på fyrishov. :) Har också haft några dagar hemma och bara gjort absolut ingenting. Även såna dagar behövs! :)
Har just nu tröttnat så himla hårt på vintern, mörkret, allt blött... ja allt! Ibland kan man ju bli mörker deprimerad, känner faktiskt att det är mycket lättare att bara deppa ihop helt i vintermörkret, någon som känner igen sig? Men nu hoppas vi på att det går mot ljusare dagar! Solen har varit framme vissa dagar och då blir det brillor och skinnjacka på med en gång! :D
Skolan börjar igen och vi drar igång hårt med teknikprov på torsdag. Har ingen aning om vad det handlar om?? Men får väl hoppas att det löser sig på ett eller annat sätt haha...
Nu ska jag snart lägga mig, ska bara kolla lite på medium sen blir det sängen och imorgon fyller min kära mamma år så då blir det firande. :D
pussssssss!
Jag och Cassie på Thuns första lovdagen :D
2011-03-07 @ 22:30:37 Permalink Lollos vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0