1 vecka sedan

Japp, sålänge var det sen sist ni hörde av från mig. Men det senaste dagarna har det varit ganska så körigt. Jag har jobbat, spelat minigolf med mickis och cassie, jobbat, jobbat och jobbat. Jag ska fortsätta jobba i tre dagar och sen har jag resten av sommarlovet framför mig! Nästa vecka är jag helt ledig och jag vill hinna med att bada, sola och mycket mer!

Har vunnit saker tre dagar i rad förresten också :) bland annat bio biljetter så film kanske det blir nästa vecka.

Nu ska jag ta tag i min mobil som har gått sönder. Det står INGEN TÄCKNING där det egentligen ska stå Telia. Någon som vad problemet är? De på Sony Ericsson tyckte att jag skulle rensa mobilen ladda ner senaste program varan. Men det betyder att jag måste säkerthetskopiera alla filer så jag har lite jobb framför mig. Vi hörs senare, med lite bilder i bagaget också hoppas jag :)

Ha det bra.

00.52

Skrev nyss värsta inlägget men allt raderades så jag får skriva om.

Jag och Cassie sitter och garvar åt Jönssonligan just nu, det är så jävla klockrent när Sickan(Charles Ingvar!) tror att Vanhedens sko är en katt och badar den i en jävla vattenpöl, haha :D

Idag har vi varit på Mälby och badat och solat men det blev inte så mycket med det eftersom vädret inte var så bra, och det var inte så kul att bada eftersom jag har ett skitstort sår på mitt ben efter min och Mickis cykel olycka :p. Vi var där ungefär 2-3 timmar och sen drog vi hem. Mickis skulle vidare sedan och då hängde jag med Cassie hem som jag ska sova hos :) Imorgon ska vi in till Stockholm för att kolla på Eclipse! :D Äntligen! Jag har längtat i över ett halvår nu så det är verkligen på tiden. Men nu börjar det dra ihop sig för oss att sova, vi hörs imorgon.

Godnatt!


Cassandra gömmer sig bakom kudden i bakgrunden ;)


Soon

Snart ska jag uppdatera er om vad som har hänt de senaste två dagarna men jag är lite halvt stressad just nu, först måste jag duscha och sen hjälpa till med maten och äta, och sen ska jag dra hem till Mickis. Men vi hörs snart, håll ut :p


Outfit + Dagen (100701)


Vit T-shirt med tryck från Weekday. (Ny)
Svarta jeans från Cheap Monday.
Turkos ring från H&M.


Hej igen.
Just nu sitter jag och Cassie i sängen och läser, jag har börjat läsa Twilight på engelska nu och hoppas att den är ännu bättre än den svenska versionen. Lite sommarläsningen är ju aldrig fel ;)

Idag var vi i allafall i Norrtälje på roslagsnatta men inte var det så mycket marknad, bara mycket folk :p Vi gick runt och kikade i affärerna från 15 till 17 och sen knallade vi upp till McDonalds och åt lite, sen blev det att åka en proppfull buss hem. När vi kom hem gick vi och badade med Mickis i det 21 gradiga vattnet, riktigt skönt! Och sen gick vi hem och vilade :p.

Imorgon ska vi förhoppningsvis sola och bada om inte väderprognosen är helt fel. De ska bli 30 grader imorrn, man vet ju aldrig men man kan ju alltid hoppas :)

Lite bilder från dagen















Mitt nagellack från H&M är på, U must have this heter färgen.

(Detta inlägg skulle ha publicerats 1a juli)



1 juli 2010

God morgon!
Idag är det riktigt skitväder så mina planer för sol och bad gick i kras, men vi funderar fortfarande på att åka in till Norrtälje och kolla lite där.

Imorse vaknade jag vid 9 och en stund senare kom Cassie som nu ligger bredvid mig och... sover. Typiskt henne :p Jag är själv ganska trött men jag orkar inte sova. Jag ska strax ta mig lite frukost tänkte jag och fixa lite kläder och sånt, dagens outfit kommer upp idag iallafall!

Ha en trevlig dag!


Måsten

Hej igen!
Körig dag har det varit, gick upp tio imorse och duschade, gick ut med hunden, handlade med mamma osv. Sen gick jag till vattnet och badade med Mickis, Frida, Eric och Ante. Resten av dagen var jag med Mickis och vi gick och badade typ vid 9 halv 10. Solen var på väg ner, vattnet var jättevarmt och man hörde musik från en båt en bit bort. Sommarkvällarna är de mysigaste som finns.

Imorgon kommer Cassie hit vid 9(hur fan ska jag komma upp?) och sedan drar väl vi ner till vattnet och badar och steker. Vid tre kommer Mickis och några andra och badar igen, men vi får se hur det blir för jag och Cassie funderar på att dra in till Norrtälje, skulle typ vara nån marknad där. Men ingenting är bestämt så vi får se hur det blir imorgon :)

Imorgon ska detta få plats i bloggandet(om inte min dator pajjar).
* Mina inköp från i måndags.
* Dagens outfit
* Musiktips
* "Dagen" inlägg

Hoppas alla blir nöjda och glada då, puss och godnatt.

RSS 2.0