Hejsan Hoppsan!


Jag följde med Emmy hem och tog samtidigt med Rossi(min hund) på en promenad för en stund sedan så jag har bara varit hemma i nån halvtimme. Har precis fixat lite bilder i Picasa som vi laddade ner igår. Den funkar bara bra ;). Köpte nya armbandet idag och det var verkligen jättesnyggt, ännu snyggare på!
Här har ni lite bilder som Emmy och jag tog IGÅR, men som jag inte orkade ladda upp då :p.
Ha det bra så kanske vi också hörs ikväll, sötnosar!


Dagens Planer:

  • Äta frukost. (Gör nu.)
  • Bada och sola.
  • Köpa VeckoRevyn.
  • Duscha, eller så gör jag det imorgon.
  • Blogga ;)
  • Vara med Emmy.

Ja, så ser nog dagens planer ut så nu ska jag fixa det! ;)



Hello

Ja, mina rubriker kanske inte är dem bästa...
Iaf så har jag varit med Emmy idag och vi har inte gjort så mycket. Dock tog vi lite bilder som ni får se senare för att jag orkar inte ladda upp dem nu...
Kollade aftonbladets väder och det ser ut att bli ganska bra imorron, äntligen. Regn är det enda annars fast det är ganska roligt att bada i spöregn som jag och Emmy gjorde med Klara iförrgår och idag men då spöregnade de inte riktigt, men ändå så är båtarna ute :)

Kollade förresten in Veckorevyn på ICA idag och såg att dem har ett skit snyggt armband som man får med tidningen, som dessutom matchar mina skor så de ska jag nog upp och köpa imorgon.


Nu ska jag hämta programmet picasa 3. Ha det bäst, puss.

Bad och sol

Ute och badar med Emmy + sol.
Puss

Usel update

Ja som rubriken säger...
Jag har inget att skriva om heller förutom att jag har varit skitseg så Emmy har varit här men vi var bara ute med hunden och legat på soffan och kikat på Made som går på MTV. Så jag tänkte köra Dagens musiktips! :) Inann vi ska gå och bada med Klara.




Esmée Denters - Outta Here


Pitbull - I know you want me


Ne-Yo - Because of you

Ha det bra ;)

090725

Hejsan bloggen.
Det blev inget just nu med Frida och Fanny men vi ska ses ikväll istället, kanske. Emmy är här iallafall och håller mig sällskap. Men nu ska hon ha datan så vi hörs sen. Puss!


Emmzan! <3

Hello SWEDEN!

Jo nu är jag hemma igen efter uuusel uppdatering men det byter väl att man har ett liv? ;) Skämt åsido.
Idag har jag varit med den ofta och värdnämda EMMY! Vi har pantat och köpt godis och sen mötte vi Frida och Fanny så vi var lite vid skolan och tog lite bilder, here they are;

Oj det blev en hel del bilder, ni ska strax få se dem. Jättefina fast konstiga kanske? :p Får mig att vilja göra en ny header med bilderna <3



HAHAHAH! It's me, bitch ;)



Dem bilderna bjuder vi på, imorrn ska jag möta upp tjejerna vid ICA kl 11.30 så det finns en risk att jag inte uppdaterar, men ni får klara er, hehe.

Sov sött, sötnosar. <3

Hemma igen.

Det blev en kul dag som ännu inte är slut :)
Idag har jag åkt båt och badat med Emmy, Dannie och Mickis. Det var jäkligt mycket ström så ganska svårt att styra men jag sitter ju här, eller hur? Vi åkte in i vassen och där såg jag den största spindeln jag sett i mitt liv, alltså som lever vilt i Sverige. Det var som en tarantella, en bebis tarantella. Den var brun fast utan hår, usch. Jag hade tagit kort men vi var ute på sjön i en liten båt och inge tak så då var inte mobilen den bästa att ta med.

Haha den där spindeln var mitt i vägen av vart vi skulle åka så jag tog upp spindeln och skulle kasta iväg den på en pinne med pinnen vägde så lite och så blåste det, så ja vad händer? Jo det ska jag säga dej. Spindeln landar ungefär 5 cm ifrån båten och vilka skrek? ALLA! Ingen såg oss eftersom vi var i vassen så jag skulle tro att alla undra vafan vi gjorde, haha. Och det var verkligen tjej skrik.
Men sen drog Dannie och Mickis hem och då gick jag och Emmy till Ica och köpte fika som sedan gick till skolgården med. Jag lovade ta lite bilder och här kommer dem:


Haha, fråga inte :p


Jag gjorde en teckning som föreställer Emmy, kunde inte blitt bättre om jag får säga det själv. Haha skämt åsido :)

Nu har hon åkt iväg igen men kommer hem till kvällen så då får jag se tjejen igen. Men nu ska jag köra stresspel.

Ha de gött!

Stressigt

Nu sticker jag och möter upp Emmy, Dannie och Mickis.

Puss!

Nattbloggen är igång

Och avslutas med detta inlägg :)
Jag har precis kollat på Paradise Hotel 4 Danmark, ganska roligt att kolla på. Och efter det körde jag detta stresspel igen, usch. Man bli beroende.
Och så har jag lyssnat på den duktiga Esmée Denters, hon sjunger riktigt bra och de höga tonerna låter otrrrrrrrrrroligt bra.
Godnatt <3


Hej bloggen

Just nu spelar jag nått jävla stress spel och man sitter spänd hela tiden, men man blir liksom tvångsberoende och man kan säga så? :p. Jaja, nu på kvällen var jag och bada och rodde båt med Emmy, Mickis och Dannie. Vi hade det jätte mysigt och galet roligt! :D Vi åkte in i vassen med båten och såhär såg våra konversationer ut:
Lollo: Det går inte att ro i vassen.
Emmy: Näe eller hur!
Dannie: RO!!!
Medans Mickis bara satt och kollade lite konstigt på oss skulle jag tro.

Haha ja, vi är lite speciella :)
Vad ha ni gjort denna dag då?
Jag ska träffa tjejerna imorgon igen och vi ska antagligen ut med båten då med och kanske också solen glimtar fram? Vi får hålla tummarna för det.
Tog tyvärr inga bilder men imorgon ska jag dra tummen ur röven och ta lite bilder så ni får se vilka vi är, ja så gör vi.
Hoppas alla mår bra och vi hörs ikväll. Jag och mina nattbloggar alltså, hehe.
Ha det sålänge!


090722

Hejsan bloggen.
Känner mig väldigt seg idag. Gick upp vid 13 :p och sedan dess har jag inte gjort något alls. Ska göra lite frukost som kommer bestå av te och rostade mackor. Emmy kommer hem idag fast senare på kvällen så när hon är hemma ska vi ut och ro. Efter frukosten ska jag nog duscha sedan ska jag ta en promenad med hunden och möta upp mamsen vid bussen. Förresten, stavas mamsen med två m? Haha.

Vi hörs senare.
P.S Nu kom den där IRRITERANDE reklamen med Åh Polly vad gott! Igen, död åt den.

Den mest irriterande reklamen är...

Åh Polly vad gott! Åh Polly vad gott! Åh Polly vad gott! Åh Polly vad gott! AAAAAAAAAAAAAH!!!!
Den sämsta och mest irriterande reklamen ever! Försäljningen går nog dåligare med den där reklamen skulle jag tro.



God natt!


Ny header och färg

Hej bloggen.
Idag hart jag fixat en ny header i Photoshop och den blev allt snyggare än den andra, eller vad tycker ni?
Annars har det inte hänt så mycket, har kollat på TV, ätit frukost som bestod av rostade mackor men skinka och sallad samt ett glas te. Var också uppe i skogen med hunden. Vädret är lite sisådär konstigt men whatever.
Later.

Bad i massor

Hej Hej
Idag har jag haft ännu ett båtäventyr och bad med Emmy samt Melinda, Rasmus den jäkeln var väl också med ett tag. Vi åkte runt lite i båten och rodde, haha det gick väl bra ibland och ja... Maten blev Tacos mums.
Imorgon blir det mer uppdatering om jag inte hittar på något med nån. Emmy ska nämligen iväg nånstans.
Haha, vi lånade Melindas åror till båten och vem gör inte sönder den då? Jo Rasmus, haha sucker! :p.

Lite bilder från när vi var hos Melinda och provade coola brillor minsann ;)

Emmy den coolingen körde på Beer(Öl) brillor och fjortis pose, haha (:


Jag provade Melindas Shutter Shades(?) och hade en lite mer seriös min, hehe.

Hörs imorgon.

Love <3

P.S! Har precis beställt ett presentkort på H&M laddat med 50 kr från GratisBio, man får la tacka och buga :) Tack!


Morrn Morrn!

Hejsan på er!
Just nu lyssnar jag på Britney Spears - Stronger. Skit längesen man hörde den sist. Har också tittat på videon till Radar, ganska bra. Men nu måste jag göra mig i ordning för snart, strax kommer Melinda och Emmy.
Hörs ikväll.
Kram <3

Oops, i did it again!

Jag har inte bloggat på hela dagen? Shit! Jag håller på med en ny header som förmodligen blir klar imorgon. Måste bara försöka låsa upp penslarna jag har. Idag har jag ätit tacos, varit med Emmy och badat. Även fast vädret kanske inte var det bästa, mulet och grått. Men vad gör det när Emmy är med? Nothing! (:

Hmm... Börjar bli lite pissed of på Gratisbio eftersom det bara är 1 poäng kvar tills jag får ett presentkort på 50 spänn, jag menar hallå! 1 poäng liksom. Aja, får lämna det för nu ska jag lägga över min absoluta favorit låt på mobilen, nämligen;


 

Nattblogg (:

Klockan är 12 på natten och här sitter jag och bloggar, hehe. Duschade för ett tag sen och har kollat på "From G's to Gents" på MTV, ganska roligt program. Just nu håller jag på med GratisBio där jag är 5 poäng ifrån att få ett presentkort på 50 kr och man kan välja på väldigt många affärer också (: Bli medlem HÄR och få 75 poäng av mig som start poäng istället för att få 50 poäng som man egentligen får.

200 poäng = Present kort på 50 kr.
400 poäng = Present kort på 100 kr eller biobiljett.
O.s.v.

Under dagens lopp(haha) har jag varit med Emmy, Rasmus och hans brorsa som var med oss en stund. Vi badade och innan det så var Emmy och köpte lite gott! (:

Skriver mer imorgon, ha det bäst sålänge!
Puss & Godnatt. ♥


Bild från sommaren 08.


Och en bild från sommaren 09, nu.

Jag har förändrats lite minsann, vad tycker ni?

At Emmys ;)

Hej Hej!
Nu är jag hemma hos Emmy, gick upp sent, typ 11-12 och var helt död. Ska ha nytt sim kort på min mobil också så ikväll måste lägga in alla bilder på datan och skriva upp alla kontakter, blää!
Måste dra, puss! ♥

Britney News!

Hej på er alla. Imorse var jag minsann ingen sömntuta som oftast händer mig(hehe), utan idag gick jag upp kl 10.30. Kollade lite på TV då, sjunde himlen :p. Sedan har jag fixat mig lite och sådär, fikade också lite hos moster och sedan mötte jag upp Emmy och Klara. Vi snackade lite, Klara skulle dra så jag och Emmy knalla hem till Rasmus och där låg han med ont i halsen och lite förkyld men vi tvingade med honom, haha :p Så går det när man inte svarar i telefon som man ska! Det finns en övergiven båt vid bryggan vi badar vid så den drog vi ut med och Rasmus ska såklart börja gunga den så att jag åkte runt som en jäkla trasa, tack Rasmus :)

Har lite nyheter angående Britney, igår skrev hon på sin Twitter; "Went for a boat ride with my boys, sweden is one of the most beautiful places in the world." Hon gillar alltså Sverige, idag är hon och sjunger i finland sedan ska hon tillbaka till Sverige. Hon bor alltså här under en del av sin turne! Efter det ska hon till Ryssland men då vet jag inte om hon stannar, HOPPAS! Ett önskemål från mig är att hon flyttar hit såklart! :)


Brun VS Blond, vad tycker ni passar Brittan bäst? Personligen tycker jag att hon är sötare i blondt men inte ser hon dum ut i brunt heller. Hon färgade håret nån/några dag-ar före konserterna i Sverige. Men förra gången hon var här så hade hon blondt så nu har jag sett henne inte båda hårfäger och i vote for blonde! :) Britney får en egen kategori tror jag, jo så gör vi!

Ha det! ♥
 

Stockholm

Hejsan på er!
Hoppas alla haft en bra dag, jag har haft en riktigt toppen dag! ♥ Jag har varit i Stockholm med mamma och först gick vi till tandläkaren där allt gick bra som vanligt ^^ Sedan drog vi över till Gina där allt var utplockat efter rean så jag köpte inget där :( Men sen bev jag lite hungrig så vi åt på donken. Efter det gick vi till H&M, Lindex, Ur & Penn och Din Sko där jag köpte lite grejer som skor, nagellack, kjol, linne och halsband.

Här har ni bilder:


Nagellacket, väldigt somrig färg! :) Från H&M.


Gult linne från Lindex.


LILA midjekjol från H&M, ser blå ut på bilden men den är lila!


Jättesött halsband från Ur & Penn med rosa skiftande sten :)


Lackskor med klack från Din Sko, är förälskad i dem! ♥

Lägger också in en dagens Outfit ;)


Vit kofta från Lindex(?)
Svart linne från Adidas.
Vita short från H&M.
Väska, okänd.
Gladiator sandaler från Klingel.
Solglasögon, rayban kopior från Lindex.

Nu ska jag käka vitlöksbröd, mums! Hörs ♥

090715

Hej bloggen.
Vilken seg dag, varmt lite molnigt sådär. Hoppas allt är bra med er, med men är det bara fin fint! Försöker få tag på Emmy för att fråga om hon ska med och bada men hon svarar inte! Nu ringer hon, vänta... Sådär nu har jag snackat klart, måste strax gå eftersom jag nu ska till Emmy :)

Först ska jag lägga in lite bilder från min bästa konsert någonsin och min absolut största idol(som jag gillat sedan jag var 3 år :p), nämligen Miss Britney Spears! ♥

Neej, usch nej! Nu börjar det strula med bilder, ni får klara er tills ikväll när jag kommer hem. Ha det bäst sålänge!
Pussar! ♥

BRITTAN ÄGDE HELA GLOBEN!

Ja igår var fanimej magiskt. På slutet stod nästan hela globen upp, klappade, dansade visslade. Shit vilken stämning alltså. Det är inget man glömmer i första taget! Aftonbladet skrev att hon körde playback men whatever, hon var ju ändå bäst! Jag gick ju dit med Adelia, Cassie och Dannie. Adelia och jag tog bussen in till Stockholm med hennes syrra Sofie som också skulle till Stockholm. Vi kom till globen vid ungefär 18 och då gick vi in på Mc Donalds som var helt FULLPROPPAT! Sedan ställde jag och Adelia oss i kön för att köpa varsin t-shirt för 320 kr/st, herregud säger jag bara... Men sedan kom vi in till globen där DJ Havana körde grymt bra musik, då var väl klockan typ 19.45 och showen skulle börja 19.30? I allafall så drog showen igång vid kanske 20.30 men då kom alla cirkus artister och det var en aning irriterande eftersom vi ville se Britney men hon kom typ vid 21 och det blev grymt bra stämning! Vi stod upp och dansade nästan hela tiden, sjöng med gjorde jag iallafall! :D Kanske dem bakom oss tyckte vi var lite jobbiga(?) Aja whatever, höhö. Orkar ni läsa mer? :p Vi hade skitbra platser och vi såg också Carina Berg och Kristian Luuk, fast dem var nere vid scen. Har tagit lite bilder men de blev dåliga mobilbilder men kanske lägger in dem senare. Blev ingen uppdatering igår för att mitt internet på den bärbara krånglar så jag sitter vid den seeega stationära. Men nu orkar jag inte skriva mer, bilder kommer senare.
Puss & Kram!


Britney har landat!


Britney från Turnen The circus tour.

Jajamänsan! Britney är i Sverige på Grand Hótel. Hon kom hit vid halv 2 inatt och nu får hon en ledig dag så att hon är riktigt uppladdad inför i morgon och dagen efter. Ex maken Kevin Federline, hans nya flickvän och barnen är med. Hon har ett crew på 200 personer och egna möbler dessutom, samt en tjock matta så att det inte blir för kallt. Britney kräver också en strippstång i logen. Hennes pappa Jamie är med för att Britney förut har haft problem med alkohol så det ska inte vara alkohol alls. Nu hoppas jag på en dunder show och att Brittan mår bra ;)


All info har jag fått från Expressen och Aftonbladet, bilden från Rollingstone.com

Jag vakna vid tolv och börja lyssna på Britneys skiva. Senare nu kom Emmy och vi ska ut så vi hörs senare. Hoppas alla mår bra!
Puss!

GratisBio!

Hejsan! Tänkte skriva lite om GratisBio som jag är medlem i. GratisBio är en hemsida där man ska samla ihop poäng genom att värva vänner, gå med i undersökningar, besöka hemsidor och massa mer. Man kan också samla ihop poäng genom det jag gör nu, nämligen att blogga om GratisBio och då är man samtidigt med om en utlottning att 500 kr på Nelly.com ;) Man samlar ihop poäng för att få presentkort, tidningsprenumerationer, bio biljetter m.m.

För att bli medlem så klickar du den HÄR länken och får samtidigt 75 startpoäng istället för 50 av mig! :) Dom är seriösa och det är väldigt lätt enligt mig att få ihop poäng.

Läs mer om hur många poäng du behöver ha på GratisBio. Lycka till! :D Om ni har mer frågor kommentera då detta inlägg :)


Jättedålig uppdatering.

Ska ut med Emmy nu, puss!

090710

Halloj!
Inte mycket uppdatering idag men jag gick upp vid tolv sedan vid fem så drog jag till affären där jag köpte en tidning till minne av Michael Jackson, riktigt intressant. Det stod om början till slut av hans liv. Köp den! Finns att köpa hos alla butiker alla som säljer aftonbladet skulle jag tro.
Efter jag kom hem så var jag med Emmy, hon har varit lite sjuk men nu var hon bättre. Vi köpte lite dricka och promenerade, det var ju ganska varmt ute förutom att det blåse.

Vad har ni gjort idag? :)

Lite bilder från dagen. Det har blivit nått fel och jag kan inte ladda upp bilder, det kommer senare!
Godnatt <3

Förlåt för dålig uppdatering...

Jag läser för fullt...






Sweet dreams!

Tänkte bara skriva lite kort vad jag gjort under dagen.
Först gick jag upp vid tolv, vid fyra gick jag och mamma och handlade. Efter det gjorde jag vi pannkakor och bakade :p.
Vi drog också till moster där jag tog lite bilder från hennes datan och sen gick vi hem. Jag har svullat lite popcorn, godis och kollat på TV but hey, det är vad regninga kvällar är till för, right?

Nu ska jag gå till sängs så sov gott på er! ♥


Hej på er!

Har precis käkat pannkakor och innan det drog jag upp en sväng till ICA. Vad har ni gjort idag? :)
Nu tittar jag på The hills, och ska samtidigt fixa lite på bloggen som jag gjorde igår också. Vädret här suger så jag är bara hemma.

Tänkte för första gången köra Hiss & Diss ;)


Michael Jackson - Vem hissar inte MJ? Han sjunger skitbra och dansar likaså. Det är så synd att han dog, han borde ha levt 20 år till om inte mer. R.I.P Michael.

Brun hy - Jättesnyggt och fräscht på sommaren, passar så mycket bättre till ljusa färger och ja, man ser att det är sommar verkligen! :)

Systemkameror - JAG VILL HA!!! Så jäkla snygga bilder det blir med en system kamera, kanske man ska önska sig en i julklapp? :p.

Regn - Regn är tråkigt alla dagar, men mest på sommaren. Då vill man ju ha sol, men så kommer det jäkla regnet. Men en dag när man är riktigt trött kan det vara skönt med lite regn.

Mobil utan kamera - Fan var tråkigt att inte ha en kamera på mobilen. Jag tar nästan alla mina kort som jag har på bloggen med min mobil kamera, 3.2 pixel faktiskt. Inte så dåligt för en mobil och då är det inte roligt att ha en mobil utan kamera, höll nästan på att skriva kamera utan mobil, haha :p.
 _______________________________________________________________________________

Kram!


Ny mascara!

Japp, ny mascara från Dior, Dior Show. Riktigt bra! :)



Resultatet(Det är mer volym i verkligheten, svårt att fånga på bild):



Kram! ♥

My super sweet 16 UK

Hej Hej
Nu sitter jag och Emmy här i soffan och kollar på My super sweet 16 UK. Han som det handlar om i detta avsnitt heter Andre och han är verkligen EXTRA bortskämd än alla andra är, han har varit otrevlig mot alla han besökt typ. När hans dejt skulle dra så åkte hon bil och han sa: Vinka åt mig! Herregud alltså :p.

Nu ska vi la snart hitta på något fast Emmy ska snart hem och äta. Men sedan kommer hon igen :)
Lägger in lite roligare inlägg senare :), nu ska vi titta på The hills. Puss!

Uppe

Hej på er!
Nu är jag uppe igen och ska fixa mig sedan vara med Emmy, vi ska vara med några andra också. Kanske bada men vädret är inte såå bra. Kollade lite på "The Jacksons - An american dream" igår. Kollade inte hela men lite på slutet och dom måste ha haft det riktigt svårt, blivit slagna och så...
En annan grej om MJ också, varför blir alla som dör extra kända när dem dör? Ganska sjukt egentligen. Alla höll inte på och snackade om MJ som dem gör nu, ok jag fattar att ALLA säger något om MJ men vi kanske skulle uppskattat honom mer? Åtminstone tycker jag så nu eftersom man suttit inne på Youtube, kollat på TV om honom och så. Han var ju verkligen The king!

Moonwalken han gör asså... Jag har aldrig sett någon göra det SÅ bra. Det ser ut som om han åker på nå jäkla rullband eller något :p
Och så älskar jag ju låten Billie Jean! :D


Kram!

Ny header, igen :p

Hejsan folket! :D
Nu har jag trixat i photoshop igen så det har blivit en ny header och den är ännu snyggare(enligt mig). Riktigt nöjd och photoshop är ett riktigt topp program där man kan göra mycket fina saker :) Emmy har gått hem och hämtat pengar, när hon kommer tillbaka ska jag och hon upp till ICA och köpa cheeze balls och hon bjuder, tät är hon. Skämt åsido =).
Sen ska vi väl bara mysa framför Paris Hilton's My new BFF. Ha det bäst så hörs vi! :)

Vad tycker ni om den ny headern?

Morgonpigg(?)

Nej inte direkt men ändå sitter jag här, i sängen med min data, slappt. Haha =p. Skulle till tandläkaren idag men det blev changed planes så jag ska vara med Emmy. Hon kommer om ca 1 timme så jag tänkte göra mig i ordning och duscha först, så hon slipper vänta som hon klagar på, jag är inte seg det är hon som är fööör snabb. Den rätta förklaringen :)
Ha en bra dag så hörs vi!

Som sagt...

Ny header som sagt. Vad tycker ni om den? :) I love it! Stolt att det är jag som gjort den, hehe :D. Skulle tycka det var mumma om ni kommenterade en aning mer? Veckan Musik- tips är:
KARIN AMV - 800 GRADER

Motivation: Skitbra dans låt och till vardags också. Gillar musiken, kanske texten inte är bäst men den är sommar för mig.
Puss <3


NY BLOGG-DESIGN!

Tjena mors!
Nu är jag superglad för jag har äntligen ett resultat av min nya HEADER! Är så jäkla nöjd och den är gjord av moi! Jag har nämligen photoshop på min stationära data. Det tog typ 4 tim eftersom jag är nybörjare och trekvart gick åt till att sätta in den förbannade jäkeln eftersom jag hade gjort headern för stor i PH, herregud säger jag bara. Men nu är det klart och den är så jäkla snygg! Ska snart göra en egen bloglovin symbol men nu ska jag ut med hunden.
Puss!


Kommer inte på rubrik...

Tja tja!
Nu är de så att strax ska gå in i mitt rum och fortsätta den städning jag startade tidigare idag(herre jösses). Jo, vad ar ni för er en dag som denna? Nånting roligare än tror jag iaf. Aja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så vi hörs väl senare.
Love!
/Louise


Hey all you bloggers!

Hej Hej och god morgon(?). Lite sent och säga det kanske? hehe :p. Och nej, jag gick inte upp nyss. Jag gick upp vid samma tid som igår, 13.00, herregud. Idag ska jag lägga mig i skaplig så jag kommer upp imorgon och på tisdag ska jag pallra mig iväg till tandläkaren i Stockholm, kanske blir lite shopping då så checka in då ;)

Frågan kvarstår till er stockholmare, har Gina Tricot rea nu?
Den som svarar kan få en länkning även fast jag inte har så mycket läsare.

Hörs senare!
/Louise


Natt blogg!


Johej du! Jag, Louise här pigg som alltid, hehe. Strax nu tänkte jag dra mig till sängs det finns ingeeet bra på TV:n. Jag saknar Emmy också som kommer hem på måndag nångång, hon är fortfarande i Götet när hon borde vara med mig! :p.
Se nu till att få sömn så det icke blir som jag idag, gick upp 13.00 liksom, inte okej!(Som min kompis Fia alltid brukar säga :p)
TTYL! ♥


Miss you, Emmzan!

Vi hade i alla fall tur med vädret, igen.

Näe, här på landet har vi inte haft bra väder må jag säga. Hyrde förut "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen". Jag älskar verkligen de filmerna, så jäkla klockrena! Ska titta på den imorgon igen. Just nu, slappar jag i min fotölj och kollar på nån film... Ja, det har varit dåligt väder hela dagen usch usch!

Justde! Tänkte fråga er Stockholmsbor, har Gina Tricot rea nu?
Hoppas jag får svar på min enkla fråga :)

Och jag har ändrat mig angående "Dagens musik-tips", ni behöver inte rösta på den bästa låten utan jag kommer att lägga in 1-5 låtar er dag och sedan väljer JAG ut veckans musiktips! :)
Ha det sketabra.

090705

Hej på dej.
Seeg dag, sov till 13.00 och det var väl inte så lyckat :) Idag har jag inga planer, tänkte hyra en film senare mot kvällen och käka chips med dipp och pepsi, mumsigt! :)

Glöm ej att rösta på dagens musik-tips från igår! (inlägget nedan.)

Ha en trevlig dag så hörs vi senare, puss!


En sommrig bild på mig, tycker jag :)

DMT



Jajamänsan! Nu är det dags för det FÖRSTA dagens musiktips. Bara så ni vet så lägger jag in MIN favorit musik, inte dagens nyaste typ. Utan dem kan vara hur gamla som helst, bara jag diggar dem :)

Såhär går det till: Jag lägger in ca 1-5 musik tips per dag, sen röstar ni och i slutet av veckan så lägger jag fram vinnarlåten/låtarna.

Dagens 1a musik-tips:
Karin Amv - 800 grader
(Remix av Ebba Gröns 800 grader.)
Kommentar:
Okej, denna låt är ganska gammal  men jag kommer ihåg när jag och min kompis var typ 7 år, vi satt i bilen och sjöng med hela tiden! Detvar tider ;) Den påminner mig om sommar och ja, mycket bättre än orginalet är denna version.

Dagens 2a musik-tips:
David Guetta - Everytime we touch
Kommentar:
Åh, i love it! Shit vilken bra låt. Sommar tänker man på och kärlek. Gillar de flesta av David Guettas låtar men detta är nog min favorit.

Dagen 3e musik-tips:
E.M.D - Youngblood
Kommentar:
Ni har hört min tjöta om denna i bloggen och det tänke jag fortsätta med! Jag älskar E.M.D för att de sjunger så extremt bra, är riktigt snygga och gör sjukt bra låtar! Denna är en av mina favoriter och flera av E.M.D's låtar kommer nog hamna som musiktips här på bloggen ;)

Detta var allt för idag, mer kommer imorgon så nu tycker jag ni kanske är lite söta och röstar?

Dagen har varit jäkligt slapp, har duschat och fixat mig. Sedan kom Mickis så vi gick en promenad och spelade kort, trevligt trevligt! ;) Har målat naglarna med en skitcool neon-rosa färg som jag tänkte visa på bild i bloggen imorgon. Om jag lyckas får själva färgen att fastna på bild för att den blir typ neon orange istället för rosa så vi får se hur det går. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon, godnatt på er söta läsare(om jag har några :p) och glöm inte att lämna en kommentar! :)
/Louise

BLI MEDLEM PÅ GRATIS BIO!

Ja som det står! Bli medlem på Gratis Bio. Det funkar, och dom är seriösa på Gratis Bio, om ni är osäkra som jag var i början så läs deras villkor. Det enda du behöver göra för att få saker såsom, tidningsprenumerationer, biobiljetter och olika presentkort är att samla ihop poäng genom att värva vänner, delta i tävlingar, bli medlem på sidor och mycket mer. Man kan också blogga om GratisBio som jag nu gör och få mellan 10-1000 poäng samt vinna ett prensentkort på 500:- hos Nelly.com.

Om ni blir medlem genom DENNA LÄNK dessutom, så får ni startpoäng av mig också :). Så vad väntar ni på? bli medlem nu!






 

För varmt... nästan

Jaha du! Det är riktigt varmt och man blir varm bara av att gå några meter. Tur att vattnet finns så nära, men Emmy saknas. Idag åker hon till sin pappa som bor några mil härifrån och sedan drar hon till Göteborg. Hon kommer hem på måndag igen så jag får väl försöka hålla ut, kommer bli lite tomt utan henne. Men hey, det finns andra! :)

Vad gör ni en dag som den här?

NYTT!
Jag nu är det så att jag tycker min blogg är en aning(väldigt) tråkig. Så jag tänkte lägga in musik tips för varje dag(ca. 3 låtar per dag) och sedan får ni rösta fram vilken som ska bli veckans låt. Låter det bra? Hoppas ni tycker så! Lägger in låtarna ikväll.

Jag behöver också lite tips på vad som kan göra bloggen roligare, så just du vill läsa min blogg. Skriv in en kommentar på vad som kan göra min blogg bättre så är ni söta, men det är ni ju ändå ;).

Lägger in lite bilder från de närmaste dagarna.


Jag och Emmy på bryggan igår :).


My på bryggan.


Emmy på min badmadrass i vågorna.


Och slutligen en bild på mig när jag ligger på badmadrassen, mysigt!

Ha en bra dag, sötisar!

Ont i magen

Japp, har riktigt ont i magen så ska strax gå och lägga mig.
Dagen har bestått av bad och sol på Mälby med Emmy och Rasmus. USCH! För magont. Ni mår nog bättre än mig får vi väl hoppas.
Puss!
/Louise

RSS 2.0