haha.

Nu var det ett tag sen igen men det blir som det blir! dagar går och snart är dte julafton och shit vad stressad jag blir! måste köpa julklappar och fixa massa skolarbeten :S Lucia har det iaf varit i helgen, skitjobbigt om jag får säga det själv, eller det är kul att sjunga men det har varit lucia HELA helgen. Fredag= Lucia, lördag= stå på julmarknad+lucia bandy söndag=lucia, måndag=lucia. Halleluja för att det är över :p. Jag och tjejerna ska åka in till sthlm på fredag eller måndag för lite julshopping och så kanske vi ska se avatar i 3D eller götakanal, vill se AVATAR! :o verkar skitcool. Snön har kommit också och måste erkänna, fan va mysigt det är! vitt över allt, halt som fan :D, snöbollar och pulka såklart. Kan det bli bättre? :) Jul är absolut den bästa tiden på året och om det inte blir någon uppdatering på länge nu så får jag önska alla en God jul och ett gott nytt år! :)

/louise.

2012 i sthlm.

hejsan! :)
igår var då jag, cassie & dannie i sthlm för att kolla på 2012 på sergel. Mickis kunde inte hänga med men vi andra gick ändå. 2012 är definitvt en en av dem bästa filmerna jag nånsin sett, man påverkas verkligen av den. Haha, det var nån rysk i filmen som snackade amerikanska men han lät ju så jävla kul så jag och dannies satt och garva skitmycket, hehe... Annars hann vi bara äta på mcdonalds och hämta ut biljetterna, filmen var dock nästan 3 tim lång :o men det var det värt ;) idag har jag inte gjort ett skit men jag ska försöka fixa bloggen snart men måste också in och ta en dusch!

tills dess får ni de bäst =)

BLOGGEN RENOVERAS!

hej hej.

jag håller på att fixa bloggen nuförtiden så den blir väl klar snart, eller nästa år... Anyway, idag har Mickis & Cassie varit här och vi har pluggat stenhårt inför SO provet imorrn men det känns som det sitter nu så det går nog bra, och på fredag ska en uppsats vara klar och så ska vi redovisa på engelska... wiho. På fredag vet jag inte om jag, dannie, cassie & mickis planerar att åka in till sthlm för att shoppa och kolla på 2012, är taggad på att se den faktiskt! ;) vi får helt enkelt se.

xoxo
/louise.

RSS 2.0