Outfit of August 3rd


Jeansjacka från Topshop
Gammalt linne från H&M
Svarta jeans från Cheap Monday
Tygskor från H&M
Gammal väska
Smycken från bl.a H&M, Ur & Penn, m.m.

August 2nd

Hejsan!
Idag är det den andra augusti och imorgon är det 2 veckor kvar tills skolan börjar igen. Det blir tråkigt utan all ledighet men det ska bli kul att träffa alla igen :). Imorgon ska jag och Cassie in till Sthlm, blir antagligen lite shopping och rundturer. Ska försöka slänga in en outfit innan jag åker eller när jag kommer hem.

Vi hörs imorgon,

Godnatt!


Sommar ♥


Blogg + Sommar= Inte bra

Iallafall inte för mig. :)

Hej Hej Hej!
Nu var det ett bra tag sen men jag vill njuta av sommarlovet och fritiden så länge jag kan. Snart börjar skolan igen vilket betyder att man får skjuta undan saker för att hinna med allt man vill och behöver göra. Känns skönt att jag inte är där riktigt än men om lite mer än 2 veckor är det back on track. Jag vet inte hur jag gör med bloggen, det får vi se då.

Lite om mitt sommarlov.
Har spenderat sommarlovet med nära & kära, underbart. Fint väder tills för nån vecka sen då vädret vände totalt och molnen var här varje dag. Idag och igår var det dock bättre väder. Är i stort behov av att bättra på brännan. Många dagar har spenderats åt att shoppa i stockholm, bada, sola, bio, och att bara softa. En veckas jobb blev det också men pengar fick jag för det så det var det värt. Häromdagen var jag, Cassie och Dannie inne i sthlm, vi åkte runt där till Sätra, Skärholmen, City och Kista Galleria. I Kista kollade vi på bio också, Knight And Day. Ganska bara film, inte super men bra. Och igår var det Elmsta Natta, jag gick runt med Dannie och Cassie och kollade lite på marknaden. Lite senare på kvällen sjöng jag i parken, Is it true och About you now blev låtarna. Kul! :) Senare på kvällen gick vi upp och åkte karusell men det blev jäävligt snurrigt efter en åktur eftersom att de som styrde den tog i lite väl mycket och körde ett extra varv. Där satt jag och bet ihop. Efter det drog vi hem och kollade på New Moon, lyssnade på musik och gick sen och la oss. Idag har det varit en seg dag men på kvällen blev det middag på nya pizzerian.

Nu ska jag sova men nästa gång vi hörs ska jag försöka göra ett intressant inlägg :)

Godnatt!

RSS 2.0