My mind did'nt change it, I still feel the same


What about everything we've been through?

Yo bloggen.

Riktigt mysig dag. Vaknade vid 12 och tog en dusch, efter det kom Dannie hit. Ett tag sen jag såg henne så det var roligt att träffa min älskling igen! Efter ett tag kom även Emmy och Cassie. För det mesta har vi snackat och käkat. :) På kvällen blev det ut och träffa vänner! Imorgon drar jag, Cassie, Fia och Dannie till Skärholmen och Heron City, tänkte kolla lite i centrum och även checka in nya filmen Abduction med Taylor Lautner. Ska förmodligen vara bra hoppas jag. Men vi hörs vidare, guys.

Me and honey today.

Todays

T-shirt från H&M
Jeans från Cheap Monday
Klockan är en julklapp!

Klockan

Denna fina klocka fick jag i julklapp. Definitivt på topplistan bland årets julklappar. Piggar upp nästan varje outfit!

No promises

Lovet går fort. Igår var jag i stan med Cassie och Fia igen. Blev shopping igen, Kista och stan. Hittade ett par jeans, en tröja och en väska. Imorgon eller på lördag blir det dit igen för lite biokväll. Gäller bara att hitta en bra film! Nu ska jag strax bege mig mot Emmy, får se vad händer senare. Puss

You only live once thats the motto


2012

Första inlägget för i år. Nyår firades in med vänner, blev ändå drag! Mitt huvud mådde sådär imorse när jag vakna. Har bara tagit det lugnt med film idag och pizza till middag. Perfekt! Men vi tolvslaget igår stod vi i en backe, sköt raketer och skålade. Blev en riktigt bra nyårsafton!

Imorgon ska jag fan börja skärpa mig, gå upp i tid, gå och lägga mig i tid osv. I veckan blir det bio, shopping och kanske nått annat roligt? Vi får se. Sista veckan med lov i allafall så jag ska njuta!


RSS 2.0