Without them you feel like nothing


BEST VIDEO EVER.

BikBok Fall Collection 2011



No homework

Inget plugg idag! Ni förstår inte hur skönt det är! Känns som det är det enda man gör ibland. Dagen har tillbringats med Cassie och Adelia. Vi har kollat på i Rymden finns inga känslor, pratat och gjort pannkakor! Mysig tisdag. Ska bara hoppa in i duschen sen är dagen avklarad och klockan är bara halv 9. Höll på att somna nyss men försöker hålla mig vaken en stund till. Kanske ta lite cheesecake också? Underbart gott.

Bakade häromdagen, bara naturell. Enkelt och gott!

Now we're standing side by side


On track

Hej bloggen!

Idag har jag varit med Cassie och Emmy at her place. Var tvungen att plugga spanska och engelska också eftersom vi har prov i båda ämnena imorgon. Språk är iallafall ganska kul. ;) Har fått hem MASSA kataloger om gymnasium osv. Så himla svårt, står emellan frisör och ekonomi. Ska prova gå Sthlm och se hur det går. Nått i den stilen iallafall. :) Fick hem ett par nya hörlurar idag också, lite större med bättre bas. Skillnad från små öronsnäckor typ. Så sitter och letar upp lite nya låtar och gör en höst lista på spotify just nu. Ska strax börja kika på lite glosor och sen väntar sängen. Pretty woman på teve också, rätt nice!

Har inga andra bilder så kan bjuda på mitt skolfoto för i år. :)

The best

Min helg! Moppeåk, bad och filmkvällar. Fredagen tillbringades hos Dannie och lördagen hos mig. :) Har aldrig haft så roligt förut när jag kollat på Bombay Dreams haha... Så det har alltså varit rätt chill den här helgen. Kollar på Patrik 1,5 för första gången i helgen som typ är min nya favorit film. Sven ♥ Men nu är det slut på slöandet, skolvecka igen med engelska och spanska prov. Men när den här veckan och nästa är förbi är det äntligen lov! Vi har redan planerat lite grejer så vi får se hur det blir med det. Och idag hade ju Britney konsert också, vi var för sega med att skaffa biljetter. Men vi håller utkik efter Rihanna biljetter, skulle vara grymt. Hörs imorgon. Sleep tight.

thoughts

Hamnade på musikverkstaden/sång idag på kvällen. Träffade några vänner på gården och sen drog jag hem. Har försökt få in lite orienterings tecken i huvudet men det får gå som det går. Imorgon hoppas jag på en mysig kväll i poolen med mina favorit tjejer. Saknat/behöver det.

Allday


Kofta, linne och skärp från H&M
Jeans från Gina Tricot

13 oktober 2011

Hemma i soffan igen efter en skoldag. Astrött och seg, det har stormat hela dagen sen igår kväll. Inte lite heller. Så det är skitkallt ute, men lite mysigt när man ska sova. :) Ska alldeles strax äta middag sen kanske träffa några vänner och försöka plugga lite. Imorgon blir det att planera helgen, vill hitta på nått roligt... :)


Who run the world? GIRLS

(Best remix ever)

Rainbow

Hej bloggen.

Har varit off ett tag, mycket plugg men mycket har berott på lite lust också. Försöker iallfall. Höst nu på riktigt iallafall, imorse när jag gick till skolan var det 1 minusgrad. Bytte ut skinnjackan mot ulljackan, varmt och skönt. :) Skolan rullar vidare, har varit nöjd med de senaste proven iallafall! No plans for tomorrow, får se vad som händer. Ska iallfall plugga till orienterings provet, ska kika lite nu också när jag lägger mig i sängen. Varför är sängen extra mysig på morgonen under hösten?
Godnatt.

Regnbågen idag, hann precis hem innan det började ösregna!

October outfit

Jacka från VILA
Halsduk från H&M
Jeans skjorta från H&M
Svarta jeans från Gina Tricot
Väska från Friis & Company
Skor från H&M

5 oktober 2011

Hej bloggen,

Dagen har varit jävligt bra, många skratt med många vänner och remmar. Efter skolan med prov som gick gaaanska bra blev det norrtälje marknaden där man träffa massa personer. Skrattat ihjäl mig åt min egna lilla ginger och nästan blivit nersprutad med snorsprayen. :) Kom hem vid 21, Adelia följde med hem till elva så vi blev klara med NO uppgiften till imorgon, score! Nu ska jag lägga mig och läsa om våran galax och försöka leverera på läxförhöret imorgon. Vi hörs då! :)


Old favorite

Totalt fast på hjärnan.

Study




Idag har jag och finisarna Adelia och Cassie pluggat. Blev svenska men vi varvade med lite vila och telefonspel. :) Nordiska språk är verkligen inte min grej... Intresseskalan är låååg. Men roligare blev det iallafall när vi var flera! Efter blev det moppeåk och häng med några fler vänner. Nu är jag hemma och har lite ont i halsen. Då kör man på dunderkuren te+mjölk+honung+socker. Gott och bra för halsen! Sen lite halstabletter på det så brukar det bli bra. ;) Ska strax ta en snabbdusch och sen väntar min underbara säng, såg precis att Benidorm(haha) börjar nu men får väl offra det ikväll. Fan. Imorgon blir det marknad för hela slanten. Godnatt ♥

Oktober

Nu är det oktober. Har inte bloggat bra men har fått mycket gjort. Festat, tagit det lugnt, fått ordning på mitt rum, träffat vänner mm. Med andra ord en bra helg. Nu ska jag lägga mig i min nästan nya säng nyduschad. Imorgon sällskapar jag med Emmy till skolan. Hörs då, sov gott. ♥


old pic på mig och empan

RSS 2.0