Efter natt kommer gryning

Hello!

Varit med kompisar hela dagen, därav den dåliga uppdatering. Pluggar ganska mycket nuförtiden. Idag fick vi tillbaka vårat NO prov som defenitivt inte är mitt område men riktigt nöjd blev jag! Känns bra med lite motivation i ett riktigt tråkigt ämne. Så skolan rullar på, men den här veckan har annars varit så jävla seg. Lite sömn, gråa dagar osv... Men ja, man lever ändå. Försöker planera helgen lite, fest på g igen men vet inte hur jag ska göra. Something to think about.
Imorgon ska jag och mamsen iallafall handlar saker till mitt rum, ska göra en liten föränding. Inte så stor men det kommer ändå bli mycket finare! Ska försöka tapetsera om rummet det kommande lovet också. ;)
Men nu ska jag plugga matte och sen blir det att läsa NO i sängen. Sov gott!

Need more pics, bjuder på denna från biobesöket för några veckor sen!

26 september 2011

Kom hem för nån timme sen från norrtälje, var där och kollade runt i lite affärer med Cassie, Fia, Wille och Jesper. Vi hade jäkligt kul förutom att jag var så jävla trött. Har druckit 3 koppar kaffe idag, herregud. Sen glömde jag och Cassie bort klockan på orienteringen så när nästa lektion började var vi långt borta i skogen. Kom tillbaka när lektionen var slut, lyckat!
Så ja, helgen märks och nästa ska jag ta det mycket lugnare. Så jävla sliten så det inte är sant. En väldigt seg dag men ändå rolig. :) Hittade dock inga nya kläder men en ny mascara fick de bli.

Nya mascaran, en med böjd borste igen. Gillar det!

You’ve got my life in the palm of your hands


De senaste dagarna har jag...

Varit ledig på en torsdag och haft tjejkväll med fina vänner. Lånade Adelias ID Bare Minerals smink och blev förälskad.
Tagit egobilder när jag gjort mig iordning inför party.

Hejsan.
Det har varit sån usel uppdatering de senaste dagarna jag vet, men jag vet inte jag kanske behövde en paus? Nu är jag iallafall tillbaka och ska försöka göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad! Min vecka och helg har varit helt okej. På torsdagen var vi lediga och då passade jag och tjejerna på att ha tjejkväll på onsdagskvällen. :) Fredagen var det skola och sen krök med vänner på kvällen, inte igen. Haha. På lördagen kom jag och Cassie hem riktigt tidigt och kom inte upp förräns 14 på eftermiddagen. Men på lördag kväll blev det party med en massa människor. Dock spårade det lite vilket inte var så kul. Men annars var det helt okej med dans och trevliga människor. Idag ska jag ta det riktigt lugnt, tänkte träffa Emmy lite senare. Men först blir det middag och dusch! Later. ;)

Life


Wake me up when september ends

Hola bloggen.

Idag blir det plugga plugga plugga eftersom vi har prov i NO imorrn. Ämnen i maten. Inte min grej men sånt får man ju inte välja så. Det blir plugg och sen måste jag städa mitt rum också. Men jaja, vi kör på det! Det har regnat hela dagen vilket suger. Men hösten är här på riktigt nu så. Sucks men man får leva med det. Tänkte kolla in Lindex nya höstkollektion nu innan jag drar igång med plugget. Lite roligt måste man ju få ha. :)

Utanför mig, tog den här för nån vecka sen så nu är det ännu mer färglatt.

Friends With Benefits


Om ni gillar trailern ska ni definitivt se filmen för den är tusen gånger bättre! Trots att det verkar ytligt så är den väldigt romantiskt och jäkligt roligt. Film för alla skulle jag vilja säga. Nästan högsta poäng!

Helgen

Hejsan!

Dåligaste uppdateringen på länge men nu sitter jag äntligen här framför datan. Ganska full rulle den här helgen fast jag inte hade så mycket planer. I fredags var jag, Cassie, Fia, Elida och Anton på premiären av Friends With Benefits som var asrolig! Värd att se på bio helt klart. Blev McDonalds före som vanligt också. ;) När Cassie och jag kom hem blev det krök med några grabbar. Haha ganska galet blev det, Cassie och jag tog moppen hem alldeles för tidigt på morgonen. På lördagen kom vi inte upp förräns 2, då blev det chill men sen drog vi ut igen på kvällen men det slutade med att jag, Cassie, Dannie och Simon åkte till Daniel där det också blev lite krök men inte länge. Trevligt medans det varade iallfall. Idag har jag tagit det väldigt lugnt och degat i soffan framför teven. Nu måste jag sätta mig och läsa på till NO provet. Sen blir det sängen för min del och back to school and reality. Yey...

Bilder från bion. :)


Hahaha, när kameran åker upp så är det alltid såhär...

On the bus

Hej bloggen!

Nu är vi på bussen in till stan och Fia och jag sitter och larvar oss med camen. ;) Regnar inte idag! Första dagen på länge. När vi kommer fram ska vi möta upp Elida sen hämta ut biljetterna. Efter det donken!

Hörs senare. :)


Bags ♥


Mullberry, Hermés

Goodnight

Höstkvällar framför en riktigt bra TV serie. ♥ Det bästa med den här skitårstiden, regnet har öst ner hela kvällen och jag har suttit framför True Blood. Dampar på att det aldrig kan vara lugn i den serien, haha. Längtar som faaan till nya säsongen av 90210 som snart börjar. Bäst!

Nu ska jag strax sova och läsa NO. Massa sockerarter och näringsämnen, my favorite. Nää.
Imorgon kör vi bio, ska ladda kameran. Puss.

This shit is easy


Can only make me stronger


Så jäkla trött. Ligger i soffan just nu med en filt. Måste ta tag i plugget snart så känner lite ångest för det. Imorgon ska iallafall jag och ett gäng på premiären av Friends With Benefits! :) Alla ville se den, haha! Men tror att den är både riktigt bra och rolig. Sen är resten av helgen ett stort frågetecken. Har lite förslag på vad jag ska göra men kan inte bestämma mig... Får ta dagarna som de kommer, börjar med imorgon! Men nu börjar 90210 och efteråt SKA jag plugga. Later!

13 september 2011

Hello!

Nu var det längesen senaste uppdateringen men så blir det ibland. Idag har jag varit med Fia och Cassie. Pluggat och lite sånt. Så fucking jävla kallt ute, och det blåser ju inte lite heller. Men det är ju nån orkan påväg hit Göterborg. Roligt. Men nu börjar jag längta lite till vintern, jul. Köpa och få julklappar! Vinterns höjdpunkt.
Imorgon är det ska vi nior hålla i mellanstadiets friidrotts dag så vi får sluta lite tidigare och då ska jag dra till min moster och rasta hennes hund. Fortfarande inte bestämt om det blir NRJ on friday men tror inte det alltså. För det första har mina pengar typ redan tagit slut fast det är i mitten av månaden och ingen är riktigt tagg. Annars får man hitta på nått annat. Har lust att dra in och kolla på bio också, en ny som kommit ut, Friends with benefits med Justin Timberlake. Verkar rätt bra! Men ja nu ska jag kolla på Kaos i Båstad, sen blir det duschen och sist sängen med en ny bok! Puss. :)

Snart kör vi vinterjackan igen! Bild från början av 2010. ;)

The crazy shit are the memories

Snacka seg söndag, lördag också. Fredagen tog all min energi, haha. Inte mycket som hänt idag, har mest suttit framför teven. Inte riktigt min dag idag, så nu tänker jag duscha, fixa inpacking, måla naglarna och ta hand om mig själv. Imorgon är det skola igen. Som efter alla söndagar och fler blir det. Vet inte alls hur det blir i helgen, skulle vilja gå på NRJ och dansa bort alla bekymmer. Men med NRJ så följer bekymmer. Haha, suck. Men ska snacka med lite girls n boys och se hur det blir. ;) Hoppas alla ni haft en bra helg, nu försöker vi göra den kommande ännu bättre!

Haha, fredagen!

9/11

Idag är det 10 år sedan 11 september attackerna skedde. Sitter just nu och tittar på 1an som sänder "11 sep dagen som förändrade världen". Alltså det finns inte ord för hur hemskt det här är. Jag själv som var 5 år när detta hände minns nästan ingenting alls. Men när man ser allt det här i media så inser man verkligen hur allvarligt det är, hur många människor som dog och hur sjukt det är att något sånt här ens kan hända.
Idag tänker vi alla på de människor som offrade sitt liv för 10 år sedan. En tyst minut för de drabbade och en tyst minut för världen.


Live your life

Hej hej

Nu är det helg igen, jag har väl redan gjort och använt det mesta av helgen. Helgalen kväll igår, spårade som fan men också så jävla roligt! Har sovit max 4 timmar inatt. Alla snodde allas sovplatser så det tog ett tag innan alla på riktigt lagt sig. På morgonen låg alla döda i soffan och kollade på film med onyttigheter. När jag kom hem var satt jag vid datan en halvtimme och sen somnade jag vid tre. Vaknade vid sju så jag värmde mat och nu sitter jag framför Fångarna på Fortet. Är ett gäng ute men vet inte om man kanske ska vara hemma, ta det lugnt och titta på Bröllopsduellen som börjar om 10 min? Ganska bra film faktiskt. :)
Nu har ni iallafall lite koll på läget och vi hörs vidare ikväll kanske? Puss


Life is a highway


Baby, you know the deal


Hejsan!

Vilken seg dag, efter skolan var jag med Emmy och Cassie en stund men alla tre var lika sega så efter ett tag drog alla. Jag fortsatte kolla lite på teve och datan sen kom mamma hem och efter det blev det mat. Nu på kvällen har jag vilat lite och kollat på Idol. :) Helt okej, haha roligast är ju när Pelle och Alexander lackar på varandra. Men Bard säger ju fan nej till varenda en? Haha!
Strax ska jag duscha och sen göra lite matte tänkte jag. Efter det blir det sängen återigen. Imorgon skola igen och efteråt har jag inga planer men får väl se vad jag hittar på. Mitt i veckan liksom så urvalet är inte så stort...
Men nu säger jag godnatt, så hörs vi imorgon. Puss! ♥

Idol

Känns ju väldigt konstigt att jag inte kollat på ett enda avsnitt av Idol det här året. Okej det har bara varit två men jag är stort fan och missade nästan inget avsnitt förra året så det är konstigt för att vara jag. Men idag visade Cassie mig Moa Lignell som hade skrivit en egen låt och det var ju ruggigt hur duktig hon är! Låten var ju nästan för bra. Helt sjukt hur många oupptäcka talanger det finns.
Men hur bra Moa än var så kommer jag aldrig få en ny audition favorit för jag har redan sett min. Olle Hedberg med No Diggity. Alltså det finns fan inte ord, eller jo helt freaking A-W-E-S-O-M-E. Han kickar helt enkelt allas ass. Men Moa har en stark andra plats på listan. ;)

Så jäkla bra.

Men absolut bäst.

Ny vecka, nya tag

Hej på er!

Dålig blogg idag igen, har inte varit hemma en minut förutom nu på kvällen. I skolan var det skolfoto och det gick väl helt okej, blir ju aldrig helt stunning tyvärr haha. :) Efter skolan drog jag och Fia med Adelia hem till hennes crib där hennes lilla chihuahua valp Doris väntade. Sötaste hunden på jorden! Åh vilken liten sötnos. Blev helt kär, och när hon somnade i mitt knä(hon är lika stor som en hand ungefär) smälte man ju inte lite. Så mycket gos med lillan blev det men sen var det också mycket snack och vi spelade också Med andra ord. Aslänge sen man körde det. :) När jag kom hem mötte jag upp Emmy för att snacka lite skit sådär. ;) Bra start på veckan iallfall, det behövdes eftersom den andra blev sådär. Hoppas eran också blir bra! Imorgon har jag idrott på elevens val som första lektion, så Cassie min kära vän kommer och hämtar upp mig med moppen. Skönt att slippa gå så långt, haha.
Förresten så gjorde Fia och Adelia så jag sumpade godislöftet, haha. Men det är bara att ta nya tag! :)

Lillpluttan
Mina fina tjejer
Busig tjej...
Och exakt såhär liten är lilla Doris.

Move along just to make it through

Hela dagen har jag bara segat sönder. Sundays. Mina går oftast till att städa, duscha och häng framför teven. Det stämmer ganska bra med min dag men jag har också valt outfit och look till skolfotot imorgon. Sista i grundskolan, får fan inte fucka upp det. Haha. Annars är det sådär nuförtiden, är en situation just nu som är helt sjuk. Förstod inte alls att det skulle bli såhär. Men life goes on. Statistiken fortsätter ändå vara bra vilket jag är så tacksam för. Ni är bäst. :) Ska försöka göra bloggen lite roligare i veckan men den här helgen har bara varit för seg och ja ganska sämst. Men som tur är kommer det fler som man kan göra bättre, men först kör vi en skolvecka! Juste, UTAN godis och andra onyttigheter. Jag ska klara det!


4e september 2011

Hemma igen. Idag har jag upptäckt en jävligt smart app, Viber. Då kan man ringa och smsa gratis till alla som har viber. Funkar rätt bra!
Annars har väl dagen varit sådär, massa jävla saker som alltid ska dyka upp. Blir trött ibland alltså... Men livet går ju alltid vidare. Träffade aldrig Adelia eftersom att hon var upptagen idag tyvärr, men det får bli en annan gång som jag får träffa hennes lilla nya chihuahua unge Doris. Längtar!! Hon är väl lika liten som en kattunge, gulleplutt.
Imorgon tar jag dagen som den kommer, får se vad som händer liksom. Ska iallafall bestämma kläder, hår osv till måndagen eftersom vi har skolfoto då. Sista i grundskolan nu, och som alltid vill man ju se ganska bra ut iaf. Nu ska jag strax slå på nån film och lägga mig i sängen tänkte jag. Börjar bli lite seg faktiskt...

Godnatt! ♥


Saknar ljumna sommarkvällar, nuförtiden går man runt med skinnjacka och halsduk. Som på bilden när Mickis och jag hade picknik en kall kväll i början av sommaren, haha grillade marshmallows med hjälp av stearinljus...

Drop the world

Hej bloggen, blev dålig uppdatering igår men kände verkligen inte för att blogga då. Just nu är jag med mickis men senare blir det nog att träffa adelia om jag får tag i henne. Wish me luck. ;) hörs senare puss!

Beautiful


This time won't you save me?

Hejsan!

Idag har uppdateringen varit lite dålig som ni märkt. Dagen har väl varit sådär, alla dagar kan man inte vara på topp helt enkelt. När jag kom hem åt jag och sen somnade jag på soffan. Innan jag slog mig ner vid datan har jag pluggat och duschat så nu är jag i stort sett klar. Ska bara kika lite till på SO'n så jag är säkert till miniprovet imorgon. :) Försökte planera helgen idag men gick sådär, får snacka ihop mig med tjejerna imorgon och se hur det blir. Något hoppas jag iallfall! Nu ska jag kolla vidare lite på nätet och fortsätta lyssna på Spotify. Later. ;)


Stripes & Blue jeans

Blev enkelt idag, tröja från H&M och jeans från BikBok.

RSS 2.0