You gave me strenght


Vinn fina priser - få gratis glass

Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)


The weekend

Hej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit ganska mycket på kartan och jag har varit sjuk. På sommarlovet. Tro mig, det suger mer än ni anar...
I fredags var det Elmsta natta, vi gjorde väl det vanliga. Köpte munkar och chips, åkter karusell, gick runt bland stånden och så sjöng jag i parken trots att jag hade väldigt ont i halsen och min röst inte alls var hel. Men det gick bra ändå faktiskt! På kvällen drog vi till Vikinga Lunden eftersom de andra tjejerna skulle hjälpa till där. Jag och Fia halkade in på ett bananskal och slutade som servitriser/bartendrar i baren. Haha! Men kul var det. :)
Igår var jag hemma hela dagen och chillade men på kvällen drog vi ut. Satt med ett helt gäng vid en grillplats och krökade. Jag körde verkligen inte all in pga av min sjukdom men alla andra, haha... Visste inte att man kunde vara så irriterande men ändå rolig på samma gång. Kom hem vid 2 inatt och slog på en film som jag slocknade till.
Härlig helg iallfall men idag ska jag ta det lugnt och hoppas på att jag blir bättre för i veckan ska jag jobba. Är inte sugen alls men det blir iallafall pengar och då blir det grönan och lite annat. ;)

Vi hörs senare! =)

Bilder från Elmsta Natta





Always a new million, always a new vodka


28 juli 2011

Seg dag kan man säga! Vädret ute är helt okej men har alldeles för mycket att göra för att gå ut och sola. Har suttit sen ett och hållt på med låtarna, det är lite jobb! Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag laga mat eftersom jag är ensam(Ägg och bacon? Hehe). Efter det ska jag ut till bussen mot speedwayen. När jag kommer hem är jag säkert bara hemma och förbereder inför imorgon. Elmsta Natta!


Can we be close again?

Kom precis hem efter en härlig sommarkväll. Spenderas med fina kompisar. Tidigare på dagen var jag och Bella nere vid bryggan och solade. Molnen låg för solen ett tag men sen sprack det upp, då kom Cassie, Eric, Wille och Lucas och joinade oss också. :) Drog hem och åt och sen tillbaka igen. Har också sjungit, check! ;)
Imorgon har jag en dejt med Fillan vid Speedwaybanan, vi ska checka in första matchen på över nån månad. Ganska najs faktiskt. :) Hoppas på bra väder!
Nu ska jag pressa lite låtar jag ska sjunga på fredag så de nöts in i huvudet. Vi hörs imorgon bloggen, sov gott! ♥




Todays clothes


Linne från Monki
Shorts från BikBok

I wanna go

Tjena!

Idag är vädret faktiskt ganska fint. Kanske sätter sig och solar snart ett tag. :) Men först ska fokusera på att öva sångerna jag ska sjunga på Elmsta Natta på fredag. Senare vet jag inte vad som händer. Drar kanske ut med ett gäng vänner. :)
Fotade förresten dagens outfit men precis efter tar batterierna slut så den kommer upp under dagen någon gång. 

Sålänge bjuder jag på 2 bilder från när jag sjöng på skolavslutningsdagen, först i kyrkan och andra bilden var på Rock i parken. :)



Snuten i Hollywood 3

Har storstädat mitt rum idag och rensat ut 2 kassar med grejer. Skönt! Sitter i soffan nu och kollar in facebook samtidigt som jag kikar på Snuten i Hollywood, tröttnar aldrig på de filmerna. :D Axel Foley och hans garv, haha!
Ska också hämta ett glas cola, ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon. Godnatt! ♥



Bästa scenen i filmen, spola till 1:00 eller klicka på tangent 8 om du vill se det allra bästa först!




Dagens


Linne från Monki
Byxor från H&M
Glajjor från tidning
Oxehalsband från Ur & Penn

26 juli 2011

Hejsan!

Ganska seg dag, men är iallafall inte lika trött som jag var igår. Skönt! Gick upp klockan 12 så inte så konstigt, och har bara ätit frukost och kollat TV & data. Måste snart in och duscha, och måste också kolla klart på senaste True Blood avsnittet. Och bädda rent i sängen, och sortera tvätt och... Ja, ni förstår att det finns lite på schemat idag. Bara tråkiga saker men sånt måste också göras, tyvärr. Vi hörs senare då jag antagligen är kvar, kanske dyker upp något tidsinställt inlägg så fortsätt kika in under dagen. :)


En fin bild jag tog tidigt på morgonen förra veckan.

It's all about the shoes

Det är tragiskt hur snabbt sommaren svischar förbi. Idag damp Höst katalogen från H&M ner i lådan och visst finns det massa fint men inget slår sommarkläder. Eller jo, skorna. Underbara snygga höstskor. Har redan spanat in flera från H&M och Din sko. Det verkar bli detsamma i år igen, fortfarande lite militär-chic sådär. Fast i bruna nyanser...

Midcut boot
799 kr, Din Sko

399 kr, H&M
Midcut boot
Självklart finns den tidlösa färgen också för 499 kr hos Din Sko

True Blood

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och ha True Blood maraton, är helt död. Hostan har gått över till kittelhosta och jag är så jävla trött och sliten. Vi hörs senare, nu ska jag börja kolla på säsong 4.


Can't feel anything anymore

Förlåt för den dåliga bloggningen men har inte varit hemma och haft lite fullt upp. Igår sjöng jag i parken och sen chillade vid lite med badpojkarna. Har seriöst blivit beroende av energidryck, fan så gott det är... Måste köpa sen när jag Cassie kommer hit. :D Efter det så drog jag, Cassie och Dannie hem till Dannie och sov där. Chatroulettade och kelade med hennes söta hamster. Idag kom jag hem vid 11, åkte med Dannie eftersom hon skulle iväg till tandläkaren. :)

Just nu sitter jag och lyssnar på MTV M is for music, och är så jävla hungrig så det är inte sant. Måste ha mat...


Det var väldigt mysigt att han blev så sugen på att springa när vi skulle sova...

Sötaste Mio!

Ska inte du sitta här fram?


Genomblöt

Sitter framför teven i badrock, eftersom att Eric drog ner oss i vattnet med kläderna PÅ. Vi hoppade ner i kanoten med Eric och sen drog vi iväg, han börjar gunga så det kommer in mer och mer vatten och till slut är det så mycket vatten så vi sjunker. Det finns liksom inget annat val än att simma ur båten fast vi hade kläder. Fint!
Så nu ska jag dricka läsk och käka cashew nötter och cheez ballz. Imorgon ska jag sjunga i parken på Allsången, soundchecken börjar vid halv 5 så då drar jag dit men vi hörs innan dess. :)
Sov gott!


Where do we go from here

Hej på er!

Sovit gott? Ovädret kom hit igår och det blev strömavbrott ett tag, blev skiträdd! Sen kom strömmen tillbaka, men blixten var aldrig riktigt här men det blåste som fan och visst lyste himlen ändå upp fast det var en bit bort. Idag är vädret lite molnigt men det ser ut som att det kan skina upp lite. Snart ska jag ta något att äta, sen ska jag sjunga lite. Senare kanske jag ska träffa Cassie och hitta på något. Mer uppdatering snart, nu är jag hungrig.
Puss. :)

It feels so good when i'm in your arms


Fredagsmys

Nu ska jag kolla på en av mina favorit filmer, En djävulsk romans som just nu går på 4an. Samtidigt kollar jag in datan och dricker cola. Har stått på balkongen och kollat ovädret med blixtrar och åska som är en bit bort men drar sig hitåt. Mysigt...



Ryan Phillipe är het!

If you can't handle me at my worst, you don't deserve me at my best


Efter en kväll vid vattnet med några badgalna grabbar är jag hemma igen, har asont i rumpan eftersom jag cyklade ca 2 mil idag. Fyfan. Om det blir fint väder imorgon tar jag och Cassie BUSSEN dit igen, asbra stek/badställe. :)
Snart ska jag in till mitt rum och sjunga, öva öva öva. Märkte också att jag bränt mig en aning, mest på bröstet och armarna. Men lite i ansiktet också, fast imorgon tror jag att rodnaden gått över till brunt. :D Tror nog faktiskt att idag var sommarens bästa stekdag, vilket är helt sjukt. Sommaren är snart slut och i slutet av juli börjar det blir bra väder. Fint. Här får ni iallafall några härliga bilder. :)








Puss & Godnatt ♥

Summertimes

Kom precis hem från Assö, vilken jävla cykeltur alltså... Fyfan, det första jag gjorde när jag kom fram var att springa i vattnet, ganska kallt men precis skön avsvalkning. Nu ska vi dra ut igen, man kan inte vara inne i den här värmen. Solen var framme tidigare idag så vi har stekt med lite olja, men sen kom molnen fram istället. Nu ska vi kolla vart Emmy är och sen drar vi nånstans, kanske till vattnet? JA!

Bilder från dagen ser ni på bloggen ikväll. :)

Såhär har det sett ut hela dagen tills 4 nångång.

I got a reason for you to take me home tonight


Snart ska jag lägga mig i sängen med min fina bok. Imorgon blir det en cykeltur till Assö med Cassie, Jesper och Dennis. Vi ska bada och ha picnik. :)
Min kväll har ägnats åt att titta på killarna när det hoppas från bron, sen drog jag och Emmy hem till henne och chatroulettade lite & lyssnade på musik. :) Nu är jag hemma och försöker välja ut låtar som jag ska sjunga vid 2 tillfällen. Tar en hel del tid sånt här... Imorgon kväll ska jag sitta och öva öva!
Hoppas på fint väder imorgon, vi hörs nog innan jag drar iväg. Tills dess får ni ha det bäst!

Godnatt & Sov gott ♥

Jag och finaste.

Today

Vilken seg dag. Cassie och jag låg kvar i sängen till 2, då blev det frukost. Båda var verkligen helt döda, så vi låg med varsin bok och läste. Elsas Mode blir med och mer beroendeframkallande. Jag kom hem vid 4 nånting, sen dess har jag bara suttit vid datan med ett glas cola. Snart blir det antagligen middag men jag har lite saker som ska göras på datan först, sen kanske det blir att dra ut om jag orkar. Dagen igår blev lång med kanotåk, sol & bad och nattbad. Riktig sommardag, jag har insett att sommarlovet snart är slut. Måste ägna tiden åt typiska sommargrejer, imorgon blir det bad på Assö. Cassie smsade precis att det skule bli fint väder. Hoppas det! Tälta ska det också bli nån dag. 


Nu ska jag börja fokusera på vad jag ska göra, vi hörs senare kära ni! :)

Bilder från i onsdags.
Den här monsterburen bar vi omkring på i t-centralen, gissa om folk kollade... Och nej, det finns ingen hamster i buren eller den lilla transportburen. :)

New in


Monki, 150 kr

Monki, 20 kr

Bikbok, 125 kr

Everything heals, just give it some time

Nu ska jag och Cassie sova, eller hon sover redan men jag har snackat lite i telefon med Dennis. Skönt att få lite sällskap trots att man ligger bredvid en jäävligt trött tjej... Haha. Vid elva tolv nånting drog jag, Cassie, Dannie och Perry ner till havet och sprang i det kalla vattnet, tog massa galna bilder också men dom får jag säkert imorgon av Pernilla eftersom dom togs med hennes systemkamera. Direkt efter vi badat klart sprang/åkte vi upp hit och hoppade ner i den 36 gradiga jacuzzin, så mysigt! :)

Imorgon ska jag nog mest chilla så vi hörs vidare då, godnatt! ♥



Sitter på moppen påväg till cassie, har va...

Sitter på moppen påväg till cassie, har varit väldigt varmt och skönt idag:) när vi kommer fram ska vi till Dannie där hon och pernilla är, och hennes nya hamster mio. Hörs senare med detaljer om dagen:) puss


Your my James Dean


Bästa dagen på länge

Hej bloggen!

Nattbloggar lite här på kvällen, Cassie ligger bredvid och typ sover. Som vanligt. Men idag var vi alltså i Sthlm för att jag skulle fixa min tandställning. Sen när jag tar andra tuggan av min McChicken på donken så lossnar den igen... SUCK! Men ska nog dit i veckan igen så åker nog till Sollis då och fixar det igen. Sen när vi var på donken också så köpte Jesper plusmeny för att få ett glas, vilket var hans första. Sen springer Dannie iväg och ska snacka i telefon, tror ni inte hon drar ner det och krajkar det på vägen mellan borden? Haha så jävla klockrent! Fyfan va vi garvade. :D Sen stack vi iväg till Haninge för att hämta burjäveln, alltså kommer aldrig att glömma hur jag kämpade för hamsterjäveln. Haha, vi släpade på en megabur, 5 kassar och 1 jävla sopsäck med spån. Det satt vi med på pendeln, tuben och bussen! Hahaha, alla kollade och garvade åt oss på centralen. Fyfan, men haha minnen alltså! :) 
Shoppade lite också, äntligen hittade jag ett par jeansshorts. Ni förstår inte hur länge jag letat, och de var på rea också! Kap.

När vi kom hem drog vi ut med Dennis och Jesper igen som var med oss i Stockholm, vi paddlade kanot! Askul! :D Paddlade, badade i det typ 30 gradiga vattnet, Jesper putta i Dannie med kläderna på! Haha revansch för glaset. ;) (Fast han fick ett nytt.) Underbar har dagen iallafall varit och jättefint väder också! :)
För imorgon har jag lite planer men det får ni veta då, vi hörs imorgon med bilder från idag och på nya köpen.

Godnatt! ♥

Sadness & Happiness goes hand in hand

Hejsan!

Hemma igen, efter en dag med Emmy, Cassie och Dannie. Så härligt att träffa Dannie stumpan igen efter att hon varit i Göteborg i en vecka nu! :) Vi satt inne på Chatroulette, fan vilken sjuk sida alltså! Haha. Men roligt hade vi! Blev middag på pizzerian också, tyvärr svulla jag i mig en kebabrulle men den satt inte fel alltså. Imorgon blir det väl McDonalds. :D Men no candy!
Imorgon ska vi till Stockholm, ska bl.a på besök hos tandläkaren eftersom ett fäste på tandställningen lossnat. Efter det ska vi dra till Haninge och hämta en bur eftersom Dannie ska skaffa hamster, haha så jävla gulligt! Sen dra vi vidare in mot city, det blir alltså jag, Cassie, Dannie, Dennis och Jesper. Hoppas på dubbeldäckare att åka dit med. :D
Nej, nu ska jag kolla vidare på Johan Falk. Måste fixa lite låtar till bussen imorgon också... Hörs när vi hörs. Pyss!

Bjussar på en bild på mig och Cassie från när vi var på Skansen för några veckor sedan. :)

Veckans löfte: Inget godis!

God morgon på er!

Haha återigen uppe sent, men njuter av sommarlovet. :) Gick upp vid ett och har sen dess ätit frukost och glott lite på tv. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog träffa Emmy ett tag. Den här veckan har jag gjort ett löfte, jag ska inte svulla massa chips, godis, choklad osv. Och det tänker jag hålla! Har ätit alldeles för mycket av sånt där den senaste veckan. Till slut tröttnar man.
Nu måste jag duscha, så vi hörs senare. Puss!


En frisyr jag lyckades göra för några dagar sen, blev ganska fint faktiskt...

Musik kan inte bota ett brustet hjärta

Kom hem för nån timme sen från Emmsan, haft lite tårtkalas och dance time hos henne. Haha. Men jävla trevligt var det! Imorgon skulle vi egentligen in till City men nu blir det istället bad, och sol skulle man ju vilja säga men det skulle visst bli dåligt väder imorgon. Vafan är det för jävla sommar? Snart kommer vintern tillbaka, mörkt och kallt. Fyfan, depp tider. Nej jag vill njuta av sommaren medans den är här, men vart fan tog den vägen?

Nu ska jag snart sova, vi hörs imorgon bloggen. ♥

Två bilder från idag, jag och fina Cassandra.

The Falsies Volum' Express Mascara



Köpte en ny mascara i torsdags och det fick bli denna. Väldigt nöjd med resultatet, har inte böjt ögonfransarna och ändå blev det såhär! :) Asnöjd, och kan tipsa om denna till er som vill ha bra mascara som fixar volum och böjda fransar. Bilderna säger mer än 1000 ord.

We lay down at the edge of town


17 juli 2011

Hello bloggen!

Förlåt för den lilla bloggpausen, men har varit ganska upptagen de senaste dagarna. I torsdags sov jag hos Cassie efter att jag hade jobbat. På fredagen sov Emmy hos mig och igår så var det lite krök på en grillplats. Rätt så kul faktiskt. :D Sen landade jag och Cassie i min säng framför en film. Jag somnade först vilket var ett mirakel. Vaknade typ 12-13 idag och nu är det dags för lite frukost! Jag hör av mig senare, glöm inte checka in. =)

Puss sålänge!

Höst?

Hej på er...

Lika trött som igår, men imorgon är det sista jobbdagen! Skulle vilja jobba mer för pengarna men orkar fan inte alltså. Ca 5 veckor kvar av sommarlovet och en vecka ska jag jobba, första veckan i augusti och det är ändå snart så pengarna borde räcka. Men imorgon slutar jag vid 3-4 nån gång. :D
Idag var det fan höst, jag satt i skuggan hela dagen och hade fan halsduk på mig. Ok det är för min hals också, eftersom förkyldningen börjar avta nu så då har jag istället börjat hosta. Thank god for halstabletter säger jag bara... Men skitkallt var det iallafall, var ute en stund på kvällen också med lite folk och då var det ännu kallare. Vafan tog sommaren vägen?? Det måste ju bli soligt igen, brännan måste jobbas på. Färgen har avtagit. :( Nästa vecka kan det gärna vara fint väder! Då är jag och alla vänner lediga och ingen ska iväg, kommer nog vara en hel del i stan då också. Oavsett väder!

Snart ska jag sova och imorgon ska jag fan vara uppe skitlänge. På fredag är jag sugen på att göra något roligt! :)

See ya tomorrow, sista dagen med dålig update. Kika in! :)

Trött!

Just nu vill jag bara sova, har precis tagit lite dricka & chokladbollar och nu längtar jag efter min säng. Men först ska jag duscha och kanske skajpa lite, om NÅN är social. Ska alltså strax sova, tänkte bara slänga in ett inlägg, det gick fort att jobba eftersom att min älskling Emmy var med. Inte fan hade vi tråkigt, efter jobbet åt vi pizza också och sen fick vi vänta på bussen inte nån timme, efter det drog vi ut med några grabbar. Kollade på när de hoppade från bron i regnet, i våtdräkter. Men annars är dom friska. :D 

Nej nu ska jag fanimej hoppas in i duschen och ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det mer jobb och antagligen träffa gänget igen efteråt, men vi får se vad som händer. Godnatt! :)

Gänget som serverade 9:rna på deras avslutningsmiddag, hade de så jävla roligt i köket! :D

God morgon! Sitter i bilen på väg till job...

God morgon! Sitter i bilen på väg till jobbet nu, slutar runt 6 ikväll. Emmy kommer snart och solen skiner, inte så dumt. :) Later!


Anger, you've been around for quite some time



Hej på er!

Dagen har varit rätt upptagen, åkte in till Norrtälje vid halv 1 idag. Emmy och jag skulle följa med Bella in men då försover hon sig, hon som skulle in till Norrtälje! Haha lyckat. :) Men Emmy och jag drog till McDonalds, eftersom att vi hoppat på bussen innan vi ens visste att hon försovit sig, och efter ett tag kom hon men då var Emmy tvungen att dra. Först gjorde vi lite ärende och sen gick vi ner till stan och kollade kläder, jag får mina pengar nu dom senaste dagarna så jag köpte inget men Bella handlade lite snygga kläder. Bra med rea nu så jag drar nog in till City nånting nästa vecka. :)
Nu på kvällen har jag umgåtts lite med tjejerna igen, jävligt najs. :) Imorgon blir det jobb men som tur är kommer min sockertopp Emmy och håller mig sällskap! Kan ju inte suga då liksom. :D 

Vi hörs imorgon, ska försöka ställa in något tidsinställt. Pöss!



Kiss me 'til you're drunk

(Lite fel tonart men har letat igenom hela youtube efter rätt, finns ingen förutom den officiella som man inte får använda på andra sidor. Den duger iallafall!)

True fucking blood

Sitter just nu i mitt rum vilket är ganska ovanligt(brukar oftast sitta i vardagsrummet) och dunkar musik. Rätt så skönt! Mötte alltså upp Bella en stund och sen kom Emmy också. Efter ett tag drog vi hem till Emmy där vi blev bjudna på fika, haha Emmys bakning vet jag inte riktigt vad jag ska kommentera så det får bli ingen kommentar. ;) 
Imorgon ska vi dra in till Norrtälje, Bella ska fixa lite grejer osv. På tisdag, onsdag och torsdag ska jag jobba. Ganska oplanerat men inte tackar jag nej till pengar! Vad ska man hitta på för kul då förutom shopping? På tal om shopping, ska ju förfan fota sakerna jag fick med mig hem... Hmm, det tar sin lilla tid men det SKA in. Var inte oroliga. :)

Nu ska jag titta på de 2 nya avsnitten av True Blood, säsong 4 kom ut för ca 2 veckor sen! Snygging Skarsgård är ju med...


Hittade dessa pumps på Ellos, kanske beställa? Såna snyggingar och passar både till vardags och fest!

Jag är kär i den här låten

Vet inte varför, den är bäst.


Don't be scared to be free

God morgon(haha).

Jag vaknade väl runt 12 men orkade inte upp så jag låg och vila lite i sängen till 2 ungefär. Har bara kollat datan lite och nu kollar jag på en dokumentär om John Lennon, väldigt intressant faktiskt... Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite frukost/lunch. Efter det ska jag träffa Bella en stund, sen ska jag hem och vila igen. Idag hostar jag också... Jippi...
Nu ska jag börja göra mig i ordning, vi hörs!


Rastlös

Vet inte alls vad jag vill göra... Lyssna på musik eller kolla på film? Måla naglarna eller städa? Haha roliga alternativ men jag kan verkligen inte sitta framför teven OCH datan i vardagsrummet hela kvällen. Funderar starkt på att sätta på nån ruller och måla naglarna. Kanske inte så smart att städa då jag helst vill vara helt frisk imorrn, haha good luck...
Tur att man har Cassie att skriva med på msn, våra konversationer är alltid så jävla sjuka! Ligger snart ner på golvet och dör av skratt.... :D

Kan bjuda på några bilder från i måndags när jag och Cassie spelade sönder på ålandsbåten.









9e juli 2011



Har känt mig skum de senaste dagarna i halsen och varit lite snuvig, idag vaknar jag upp med fetaste förkyldningen. Ställde klockan på 11 men vaknade 2. Orkar inte bry mig om när jag går upp när jag är sjuk. Så idag blir det en hemma dag, hade lite planer men de gick såklart i kras pga av min sjukdom. Men kvällen ska spenderas med mamsen och chips & chokladbollar. Ganska fint de med.
Ska försöka fota kläderna idag så ska ni få se mina nyinköpta plagg, nu ska jag kolla lite på Harry Potter och Fenixorden innan maten blir klar. Fläskytterfilé och råstektpotatis med bearnisesås, mumsfillibabba.



Nattbloggning

Sitter och kollar på Whats love got to do with it som är en självbiografifilm om Tina Turner. Hemsk, men ändå skitbra. Skulle nyss kolla på en video på youtube och först filmar dom en vägg osv, sen kommer det fram en tjej utan ögon och skriker. Jag typ hoppade ut fotöljen, fyfan vad rädd jag blev. Och är fan fortfarande!! Kommer inte kunna sova inatt. :(
Samtidigt sitter jag och saknar igår, jag, Cassie och Dannie sov hos Dannies farmor och vid 11 när vi kom hem från Grönan så känder vi för lite Donken käk så vi gick till närmaste McDonalds som låg 5 min därifrån. Lyx när man bor i bondeland! Beställde en McChiken Jr och en Sundae. Fan så gott!


Stockholm i mitt ♥.

Dagens Outfit

Var jävligt längesedan men idag kör vi!

Klänning köpte jag i onsdags och den är från H&M! :)

Tacka vet jag sommarjobb!

Nu är jag äntligen hemma efter en super vecka! Ålandsbåten, Skansen, Shopping och Grönan. Underbart!

Fick med mig en massa påsar efter shoppingdagen och mycket rea var det ju också. Det blev 2 byxor, 2 klänningar och 6 toppar. :) Nästan allt är färgglatt! Supernöjd med allting med det blev ett hål i plånboken och speciellt efter veckan så nu måste jag lugna mig, men allt har varit värt sin slant!
Och igår var jag, Dannie, Adelia, Oskar, Cassie och Wille på Grönan och det var verkligen inte fel! Höll dock på att dö av värmen och särskilt inne i Lustiga huset. Favoriten var ju Spökhuset som jag vågade mig på, har aldrig gått det förut men det var ju faktsikt inte så farligt. Skrattade för det mesta och speciellt när ett spöke jagade ut Dannie på balkongen där hon sprang & skrek i mer än 1 min. Spöket var som en magnet på henne, jag och Cassie nästan låg ner och skrattade! Fan att jag inte filmade! :D
Sen var ju slänggungorna jävligt roligt, åkte typ 100 gånger för att det fläktade så skönt. :) Mysigt var det också att ta djurgårdsfärjan över! När vi nästan var framme kom en skitstor våg så jag, Dannie och Adelia blev nästan helt genomblöta. Men det var bara svalkande och skönt! Popexpressen förblir en favorit med bästa The Voice musiken.


Mycket bussturer.


Allsång på Skansen

Hallå!

Hemma efter åter en rolig dag, nu på Skansen med Dannie och Cassie. Först gick vi runt och kolla på djuren men märkte att det krävdes en hel del väntetid för att få platser, sen blev det käk på Solliden och efter det drog vi ut till ståplatserna eftersom alla sittplatser redan var tagna. Men vi stod nära stängslet så alla kändisar gick förbi oss när de sjöng allsång. :) Riktigt kul dag iallfall men en liten skvätt regn men sen var det bara sol!
Imorgon blir det shopping, vilket min garderob behöver. Ska försöka köpa många plagg med sköna färger, då är det sommar. Ni får se vad jag fått med mig hem då, nu ska jag försöka sova så jag orkar ännu en dag med roligheter. Cassie anländer till min crib klockan 9. Godnatt.











Hej bloggen! Nu ska jag sova, har sovit ty...

Hej bloggen! Nu ska jag sova, har sovit typ hela kvällen men vaknade vid 11 och har varit uppe sen dess. I veckan nu är det fullt upp, idag var jag på ålandsbåten med cassie, skitkul! Spelade på maskiner för det mesta.;) nån kammade ju inte hem storvinsten men kul var det! Imorgon blir det skansen, sover nog kvar i sthlm då. Men vi hörs vidare. Puss!


You know i love the rush


Alltid samma visa

Hej bloggen!

Nu var det ett tag sen sist igen men jag njuter av sommarlovet och att jag nu har jobbat klart! :D Så jävla skönt. Den här veckan är det bara nöje på tapeten! Blir Ålandsbåten, Skansen, Grönan och shopping! Det behöver jag. :) 
Imorgon ska jag åka båten med Cassie, antar att vi kommer spela på maskiner och kolla i taxfreen för det mesta. Har inte träffat henne på hela helgen så ska bli kul att få träffa den jäveln igen, haha nejdå. Snyggingen själv kallas hon faktiskt. ;)
Idag sov jag hos Dannie efter att har varit med ett gäng igår, asrolig kväll med många skratt och mopperace! Haha Kim blev nog jävligt irriterad på min backseat driving när jag satt bakom honom... Men riktigt kul var det iallafall! Innan vi drog dit hade jag och Dannie vattenkrig också, började med att vi skulle kasta vattenballonger på varandra och slutade med att Dannie stod med vattenslangen i mitt hår... Resultatet?



Såhär har jag sett ut idag, när jag kom hem från Dannie låg jag och kolla på Vingar av glas i sängen och myste i Dannies Stockholms tröja. :)

Förresten så var jag och Dannie på Björkö i fredags och då körde vi in på ett ställe det där kryllade av såna här minigrodor. Dom var överallt!! Var man än kollade så hoppade det grodor runtomkring.

Vi hörs imorgon efter Ålandsbåten, pyss!

Don't think everything's OK when you decide to come back




RSS 2.0