Can only make me stronger

Hej bloggen,
Helgen har varit extra lång och jag har varit med Dannie, Mickis och Cassie. :) Har också träffat massa andra underbara personer så som Fanny och Emmy. Skönaste brudarna!!

Men dagen har varit värdelös. Sämsta dagen på länge. Enda plusset var typ att träffa alla igen och sitta och dega med Mickis medans vi kollade på Ung & Bortskämd. Annars har allt sugit måttligt hårt. ;) Kemi provet gick ju inte heller så bra om man säger så. Imorgon ska jag köra hårt med Deckaren och i helgen ska jag göra klart låtvalet. Jag älskar att plugga!! :D Tror också att jag håller på att bli sjuk...

Hörs imorgon om jag är på någelunda bättre humör.




f*ck u.

Nighty Night

nu ska jag sova. Kommer nog inte bli så mycket bloggning i veckorna nu. Har aaaaasstressigt nu i slutet av terminen. Vi har tusen uppgiter och miljoner prov. Men jag ska klara det! :D Men då får bloggen ta skada av det. Men betygen ligger lite högre på prioteringslistan faktiskt. ;)

Vi hörs!
puss.

Vad...

ska man blogga om?


Sitter och kollar på beck, älska gunvald! ...

Sitter och kollar på beck, älska gunvald! Ska strax ta tag i spanska läxan, vi hörs senare! :)


nu provar jag att mobilblogga ;)

nu provar jag att mobilblogga ;)


no we're not alone


You must obey

Hej på er!
Har varit hos Mickis heeela helgen, därav den dåliga bloggningen. Och tyvärr blir den nog inte så mycket bättre eftersom att lovet nu är slut och skolan börja. Jippie, eller inte. Men gotta do what you gotta do so. Men jag ska försöka få in dagens outfits större delen av veckan. Ska försöka hitta lite inspiration till outfits nu... Får se vad vi hittar! Nu blir det iallafall en snabbdusch och sedan lite mer beck och efter det, sängen!

Puss & Godnatt

Check it out


I'll just sit here and wait for you

Godmorgon!
Jag var uppe för en timme sedan ungefär, sov kanske lite länge... Men skönt var det iallafall! Snart tänkte jag hoppa in i duschen och efter det blir det nog att fixa lite i mitt rum. Ikväll drar jag och Mickis till draget och sen sover jag hos henne :)

Hörs senare!!

Maskerad!

Här kommer några bilder från förra lördagen då Helga hade födelsedags maskerad! Kan ni gissa vad jag var? ;)


Birthday girl längst till vänster!










Imorgon är det Halloween på draget, ska nog inte klä ut mig men ska försöka göra en annan sak...

I'm home!

Hejsan på er!
Nu är jag hemma igen efter två nätter hos dannie. Pernilla, Jessica, Mickis och Cassie var där också :) Vi har haft det riktigt trevligt med skräckfilmer, bowling, prat, moppe åk, godis och annat skoj! Jag var iallafall hemma vid halv 10 idag och efter det kollade jag på Hellcats(riktigt bra serie btw!) som jag somnade till, vaknade vid 15 igen. Var så jäääkla död så det var en välbehövlig sömn. Och nu sitter jag här halv ett på natten och är pigg. Men får snart börja lägga mig för helgen ska tillbringas med mickis! Vet inte riktigt om det blir så mycket godis efter de här dagarna haha... Men nu har ni hört vad jag har haft för mig. Har ni hittat på nått kul på lovet?

Hörs imorgon, godnatt ♥

byebyebye

Sitter just nu och väntar på att mickis ska komma, sen ska vi dra upp till ica och köpa goodis till ikväll. Efter det drar vi till sandviken och träffar alla brudar. Gissar på att det blir mycket foton, skräckfilm, godis och snack. Mys! Vi kanske hörs sen och jag har tillgång till internet eller om min mobil vill skicka iväg ett blogginlägg.

Hej sålänge!


gammal bild på mig och mickis :)


make me dance



p.s min statistik är en berg-och-dalbana, make it stay on the top.

H&M Oufits


Halloj

Hej hej!
Var ett tag sedan, men nu är det lov!! Så jäkla skönt att slippa alla prov och uppsatser och fördjupningar... Hade det måttligt stressat i fredags men nu är allt borta, fast även när det är lov så ska man ju såklart ha läxor. Men jaja, jag uppskattar all ledighet. Lovet blir det bara massa skoj, träffa kompisar, hålla i barnkalas och draget. Kaaaanske lite shopping också. Om plånboken tillåter. Imorgon ska jag iallafall till sandis och träffa dannie, cassie, mickis, pernilla och jessica! haha all ska klämmas in i ett stackars rum och sova i 2 dagar. Med det klarar vi ;)

Vi hörs tonight, readers. pussss

RSS 2.0