DMT



Jajamänsan! Nu är det dags för det FÖRSTA dagens musiktips. Bara så ni vet så lägger jag in MIN favorit musik, inte dagens nyaste typ. Utan dem kan vara hur gamla som helst, bara jag diggar dem :)

Såhär går det till: Jag lägger in ca 1-5 musik tips per dag, sen röstar ni och i slutet av veckan så lägger jag fram vinnarlåten/låtarna.

Dagens 1a musik-tips:
Karin Amv - 800 grader
(Remix av Ebba Gröns 800 grader.)
Kommentar:
Okej, denna låt är ganska gammal  men jag kommer ihåg när jag och min kompis var typ 7 år, vi satt i bilen och sjöng med hela tiden! Detvar tider ;) Den påminner mig om sommar och ja, mycket bättre än orginalet är denna version.

Dagens 2a musik-tips:
David Guetta - Everytime we touch
Kommentar:
Åh, i love it! Shit vilken bra låt. Sommar tänker man på och kärlek. Gillar de flesta av David Guettas låtar men detta är nog min favorit.

Dagen 3e musik-tips:
E.M.D - Youngblood
Kommentar:
Ni har hört min tjöta om denna i bloggen och det tänke jag fortsätta med! Jag älskar E.M.D för att de sjunger så extremt bra, är riktigt snygga och gör sjukt bra låtar! Denna är en av mina favoriter och flera av E.M.D's låtar kommer nog hamna som musiktips här på bloggen ;)

Detta var allt för idag, mer kommer imorgon så nu tycker jag ni kanske är lite söta och röstar?

Dagen har varit jäkligt slapp, har duschat och fixat mig. Sedan kom Mickis så vi gick en promenad och spelade kort, trevligt trevligt! ;) Har målat naglarna med en skitcool neon-rosa färg som jag tänkte visa på bild i bloggen imorgon. Om jag lyckas får själva färgen att fastna på bild för att den blir typ neon orange istället för rosa så vi får se hur det går. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon, godnatt på er söta läsare(om jag har några :p) och glöm inte att lämna en kommentar! :)
/Louise

Kommentarer
Postat av: Bea

Hoppas att allt är bra med dig idag :)

2009-07-03 @ 23:36:37
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: i

härlig blogg !

2009-07-04 @ 00:41:34
URL: http://presspause.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0